- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToXeN
tag
válasz
Aron1988 #1793 üzenetére
Szívemből szóltál, még két pályám lenne hátra a játékból, de már nem lelkesen indítom el, azért fogok rajta csak végigmenni, hogy vége legyen végre. És amikor csak arra vársz, hogy mikor lesz már vége, de meghalsz egy ilyen arénában újra meg újra, uhh, még inkább elmegy a kedvem. Van akinek a Doom3 az etalon (nekem), van akinek pedig ez a grindolós eszetlen Doom-1-2-2016.
-
ToXeN
tag
Köszönöm
-
ToXeN
tag
Uraim, lassan végzek a játékkal, de ötletem sincs, hogy mik az alábbi képen bejelölt dolgok. (Bocsássátok meg a gyönyörű paintes nyilakat).
-
ToXeN
tag
Úgy voltam vele, hogy megveszem, erre láttam a bemutatót, mondom ez Painkiller, nem Doom, inkább letöltöm, aztán látom, hogy Denuvos, úgyhogy megveszem. Well done Denuvo.
-
ToXeN
tag
Mit gondoltok csak Single player miatt érdemes lesz rá beruházni?? Engem nem érdekel a multi és aggódom, hogy a multi miatt a Single nem lesz egy Doom3 szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- PlayStation 5
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mobil flották
- LEGO klub
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest