Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToXeN
tag
válasz
Aron1988
üzenetére
Szívemből szóltál, még két pályám lenne hátra a játékból, de már nem lelkesen indítom el, azért fogok rajta csak végigmenni, hogy vége legyen végre. És amikor csak arra vársz, hogy mikor lesz már vége, de meghalsz egy ilyen arénában újra meg újra, uhh, még inkább elmegy a kedvem. Van akinek a Doom3 az etalon (nekem), van akinek pedig ez a grindolós eszetlen Doom-1-2-2016.
-
ToXeN
tag
Köszönöm

-
ToXeN
tag
Uraim, lassan végzek a játékkal, de ötletem sincs, hogy mik az alábbi képen bejelölt dolgok. (Bocsássátok meg a gyönyörű paintes nyilakat).

-
ToXeN
tag
Úgy voltam vele, hogy megveszem, erre láttam a bemutatót, mondom ez Painkiller, nem Doom, inkább letöltöm, aztán látom, hogy Denuvos, úgyhogy megveszem. Well done Denuvo.
-
ToXeN
tag
Mit gondoltok csak Single player miatt érdemes lesz rá beruházni?? Engem nem érdekel a multi és aggódom, hogy a multi miatt a Single nem lesz egy Doom3 szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Gyúrósok ide!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Apple asztali gépek
- Programozás topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mikrotik routerek
- Star Citizen
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 14 M1 Pro (2021) 16GB/500GB szép állapot 90% akku 265 ciklus
- AMD Ryzen 9 9950X3D2 4.30GHz
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB megkímélt 83% akku 158 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16" M1 Max (2021) 32GB/500GB SSD használt, 88% akku (229 ciklus)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB szép állapot 91% akku 111 ciklus
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- MacBook Neo 512GB Indigó (3év Garancia) - Bontatlan
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest