Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - bambano: Bambanő háza tája
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ragnar_
addikt
válasz

Viper26

üzenetére
						Másodszorra minimum ultra violence fokozaton érdemes játszani, úgy azért ittott már oda kell figyelni. Rúnák weapon upgradek azért hasznosak, meg persze a suit upgradek.
(Secreteket ritkán találok, néhány doomguy figurát találtam, de kart titkos pályarészekhez még egyet sem, majd 3. végigjátszásnál nightmare fokozaton
 rúnákkal se szoktam nagyon sokáig szüttyögni, ha látom, hogy nem megy skippelem) - 

laceszgamer
addikt
válasz

Viper26

üzenetére
						Nekem is van még mit felfedezni, de idővel majd meglesz, nem szabad egyszerre túlzottan rámenni, csak azért hogy mert most meg kell lenni mindnek, az max ahhoz vezet, hogy teljesen elveszi az ember kedvét a játéktól, és akkor mr nem is igazán szórakozás lesz.
Kell néha egy kis szünet aztán friss kedvvel próbálni újra, én is úgy csinálom, van hogy hogy hétig el sem indítom, aztán mikor van időm és kedvem nekiállok keresgetni, felfedezni.

- 

R3laX
addikt
 - 

Vistaboy
veterán
Konkrétan úgy fogalmaztak, hogy átlagosan 13 óra. Legalábbis ők nagyjából ennyi idő alatt végeztek. Ez lehet több és kevesebb, játékstílustól függően. Én személy szerint szeretem felderíteni a pályákat, és ezt már elmondták korábban, hogy lesznek titkos helyek is bennük. Persze első végigjátszáskor csak azért nem fogok órákig ténferegni, mert valahol 99%-on áll a számláló 100% helyett, de ahová el tudok jutni, oda be fogok nézni.
Én reménykedem olyan 20 órában, az már úgy-ahogy elfogadható lenne, ennél többet sajnos manapság csak szerepjátékoknál lehet várni, és még ott sem mindnél. Egy FPS esetén 20 óra már elfogadható, feltéve, hogy tényleg akcióval telik el az idő, nem ide-oda mászkálással.
(#572) [Prolixus]: Kihagytad, hogy:
- "Zöld legyen, oké?"
- "Én nem ki-nyer-mázni jöttem ide, úgyhogy holnap este öttől hétig megoldod magad. Zöld?"
- "Szuperzöld".
Lehet, hogy a Bethesda is így gondolja.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
 - Call of Duty: Black Ops 7
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - World of Tanks - MMO
 - Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
 - Vezeték nélküli fülhallgatók
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
 - ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CS-ben is bénázom, itt is. 

Max még egyszer végigjátszom!