- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én átnéztem előtte, azt is a translate-el, de beleuntam az első szekció után. A feladatokat viszont megcsináltam, megnéztem mit rontottam, stb
Azt mondják, ha végtelen számú majmot leültetnénk egy egy írógép elé előbb utóbb legépelnék a " háború és békét". Mivel lehet többször próbálkozni, akár egymás után is (bár én ezt megerősíteni nem tudom, mert előre vettem a kanyart) ezért biztos, hogy végtelen próbálkozásból minden tudás nélkül is meg lehet csinálni. Főleg ha tanul valaki a hibáiból és megnézi mit rontott.
A kérdések fele biztosan egyértelmű, egy kevés része teljesen értelmetlen a fordítás miatt. Kb. egy negyede kizárásos alapon megoldható. Szerintem nagy esélye van, hogy háromból mindenki átmegy

A vizsgánál
- chrome böngésző, előtte a feladatoknál be tudtam állítani, hogy minden német oldalt fordítson.
- mielőtt elindítod a vizsgát, gyakorlást (illetve minden oldalon), előtte még magyarra kell váltani, mert utána már nem mindig lehet
- nekem vizsga közben visszaváltott németre, de valahol a címsor mellett egy ikonra kattintva sikerült visszaváltanom..
- 40 kérdés van, amikor 5 hülyeség volt egymás után, akkor azt éreztem nem lesz meg
, de tovább kell menni, mert esélyes, hogy mégis jót választasz.
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Okos Otthon / Smart Home
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Ez az egér nem okoz gondot a konyhában
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest