Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
"Igazából akkor tűnik fel, hogy ez a kis eszköz egy Terminátor intelligenciájával bír amikor az ember "átül" egy Teszkós drónra..."
Itt a lényeg.
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- MikroTik CCR2116-12G-4S+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...