- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
KillHates
üzenetére
"Igazából akkor tűnik fel, hogy ez a kis eszköz egy Terminátor intelligenciájával bír amikor az ember "átül" egy Teszkós drónra..."
Itt a lényeg.
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 210 - Lenovo IdeaPad 5 Pro (16ARH7) - AMD Ryzen 7 6800HS, RTX 3050Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És ezt még tetézni is lehet. Én pár éve két db cheerson cx-10 minidrónon "edződtem". Ma simán röptetem őket a lakásban, a csillár körül a szobanövények között vagy bárhol. Na, ilyen után kérdeztem az első repülésnél az air-nél, hogy van olyan aki ezt nem tudja irányítani?
Mert az említett minidrón után ennél, kicsit túlozva tényleg semmire sem kell figyelni. Egyébként pont a feljebb említett cimborának mutattam tavaly ezeket a kis gépeket aki tapasztalt drónosnak számít, de ilyesmikkel még nem volt dolga. Egy stabil vízszintes magasságot nem tudott tartani vele, nem hogy még röptetni...