Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR007RM
addikt
válasz
tirszin
üzenetére
Eleinte a kamera volt nálam a fontosabb, és azzal semmi baj(full hd), most jelen pill. többre vágyom. Inkább repkednék jókat fpv szemüveggel, viszont azért jobb minőségben és messzibb távokat mint amit szoktam látni. Nem versenyszerűen, nincs akkora sebesség sem, és fával való találkozás se lenne szerencsés. 0 érzékelő.
(Mondanám egy felhő feletti videós kirándulás is izgatna, de azt inkább nem mondom).
Még a drónom biztonságát sem tudnám szavatolni, nem hogy minden mást ami felmerülhet ilyenkor. Annyira nem király a cucc sem. Viszont legalább most elsírhattam....
Marad a repkedés és a tuning tervek. Amit csak lehet felturbóznék, amint lesz rá anyagim. Ez is elég izgalmas művelet lehet. Mit lehet ebből kihozni...
Családi légi felvételek nyaralóhelyen. És ami később eszembe jut.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Még a drónom biztonságát sem tudnám szavatolni, nem hogy minden mást ami felmerülhet ilyenkor. Annyira nem király a cucc sem. Viszont legalább most elsírhattam....
Marad a repkedés és a tuning tervek. Amit csak lehet felturbóznék, amint lesz rá anyagim. Ez is elég izgalmas művelet lehet. Mit lehet ebből kihozni...