Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
A lítium akkukat (legyen az ion vagy polimer) a szakirodalom szerint 60% feletti töltöttségi állapotban kell tárolni ha hosszabb ideig nincsenek használva. Ezért is értetlenkedek én az Air-nél, hogy miért van az, hogy 10 nap elteltével lemeríti szándékosan magát. Jobban mondva azt nem értem, hogy ezt a ciklust miért nem lehet állítani rajta. Azt értem, hogy pl a szállítás biztonsága megköveteli, hogy ne legyenek magas töltöttségi állapotban, de tárolásnál valójában ez egyáltalán nem tesz jót nekik. Most én pl ha télen nem akarom használni, akkor 10 naponta tegyem feleslegesen töltőre?
Mondjuk közben rájöttem, hogy nem kell, a mobilon beállítottam egy 9 napos ütemezett riasztást. Amikor figyelmeztet csak annyit kell tennem, hogy egyszer be-ki kapcsolom őket és onnantól megint tíz napig nem merítik le magukat. De akkor is röhejes...
Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple iPhone 17e – mágnesek ereje
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mégsem lesz Sony autó
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Eladó okosotthon relék, dimmerek és redőnyvezérlők + SmartThings Hub (Zigbee, Z-Wave, Netatmo)
- Elektronikus tárolómérleg 40 kg-ig, LCD alig használt
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- DF64V DC motoros kávéőrlő gyári vagy plusz SSP HU késekkel
- UrbanFlow Inox kihúzható konyhai csaptelep
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760 i5 12600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- Motorola Edge 40 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk közben rájöttem, hogy nem kell, a mobilon beállítottam egy 9 napos ütemezett riasztást. Amikor figyelmeztet csak annyit kell tennem, hogy egyszer be-ki kapcsolom őket és onnantól megint tíz napig nem merítik le magukat. De akkor is röhejes...