- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
t72killer
üzenetére
Én voltam tavaly és Spanyolország nagyon szar lett, ami a drónozást illeti.
Nem kerül semmiben és elvileg nem is kell, de ajánlott a légvédelni hatóságnál benyújtani kérelmet a repüléshez. A rendőrök nagyon cuppannak a drónosokra.
Nekem volt engedély és ennek ellenére nagyon erőltették, hogy nem lehet ott repülnöm meg kb. nem érdekli őket az engedélyem. Végül nem lett gond, de én nagyon nem javaslom a repülést, ahol nem megengedett.
Egyébként én nem rüpültem olyan helyen, ahol nem lehet.A kanári szigeteken voltam én, ha ez segít... ott meg mostanra kb. sehol sem szabad repülni

Új hozzászólás Aktív témák
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Philips EP5441/50 automata kávéfőző - Patika állapot - Philips garancia 2027.03.19.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Konferencia kamera + mikrofon egyben - vaddi Conferenceshot AV Camera távirányitóval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest