Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- norbx: Számítógép.hu
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok. Tud-e valaki itthoni beszerzési forrást egy Phantom 3 4K házhoz? Ha jól olvastam, akkor a Pro meg az Advanced ház nem ugyanaz mint a 4K háza... Ebayen találtam, de itthoni megoldás érdekelne, mert gyorsabb, viszont a komolyabb drón alkatrészekkel foglalkozó cégeknél, vagy weboldalakon sem találtam... Gimbal alkatrészek is kellenek, azokat viszont találtam. Sajnos az ismerős akié a drón véletlenűl kikapcsolta a motorokat repülés közben, mert a manőverek során sikerült neki mind2 kart le és befelé húznia. Egyébként ez nem állítható opció valahol, hogy repülés közben ne reagáljon az ilyen véletlenszerű leállításra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- Milyen routert?
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4403
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST/STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest