Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
t72killer
üzenetére
"Tudom, én vagyok a paranoiás"
Legalább már nem érzem magam egyedül....

Sokszor megkaptam már ezen a fórumon, hogy túlaggódom, meg "minek repül aki nem bírja "
(nem így hanem, hogy akkor nem kell repülni, ha az ember ennyire aggódik)Holott én csak -szerintem- felelős repülésről beszélek, nem arról, hogy minden aksi kirepülése alatt f0s0s lesz a bokám...
És ezt a fajta hozzáállást próbálom "terjeszteni" (leginkább a Mavic pro, és Phantom "feletti" madárral repülők körében...)Én azt mondom ,nem baj, ha az ember tisztában van a lehetséges, és vagy bekövetkezhető problémákkal....és arra fel van készülve...
Ugyanakkor,,,,,és ezt is legalább annyira fontosnak tartom...Nem szabad csak a Crash, és LOSt,topicokat olvasni, meg csak a Phantom drone crash videókat nézni a youtube-on....mert hiszem hogy azok fele emberi mulasztás, vagy felesleges "rajoskodás" eredménye, ahol a technika határait feszegetik, aztán a végén meg megy oldalakon keresztül a "hiszti", hogy kinek van igaza....a Cégnek(DJI), vagy szegény tulajnak.....
ÉS igen, van a másik 50%, ahol valóban copóba futott, a valóban szerencsétlen pilóta....
De ha csak a CRASh-t olvassuk, nem lesz örömteli a repülés....
MOndjuk úgy most ezt függetlenül az általad felvetett témától írtam....
Én legalábbis, mikor kezdtem magam belelovalni az ilyen "Crash videókba" ,(mert azt gondoltam azokból majd jó sokat tanulok) azt vettem észre egyre kevésbé repülök örömmel....
Ahogy ezeket elhagytam,,,,mindjárt más lett a kedvem....Ismétlem, nem azt mondom, hogy az ember ne tanuljon más hibájából....
CSak módjával...
ÉS kérem senki ne vegye ezt "megmondásnak, vagy (ki)oktató jellegnek"....
CSak a saját tapasztalataimat írtam le (a paranoiával kapcsolatban)....

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Egyéb, hasonló témájú topikok:
● Quadkopterek, felső tagozat
● Fimi drónok
● Drón topik
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4411, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(nem így hanem, hogy akkor nem kell repülni, ha az ember ennyire aggódik)