Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Hiányzik a gamer érzés
- Aqua webáruház, soha többet.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lange04
csendes tag
válasz torrentszaki #74291 üzenetére
Valóban, online nem működik Eurosport 1 és 2 sem, sport1-en pixel csata, sport2-n meg 1 képkocka /perc...
-
-
garga01
őstag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van lehetőséget feltenni egy parabolát, az Astra1-hez elég akár 60 cm is és szabadon jön a német Eurosport (igaz csak SD), de sok síelést ad a német állami tv is, azok meg HD-ban tolják. De pl. tavalyelőtt a franciák voltak olyan jófejek (pontosabban vmi bénaság volt az oka), hogy egy 4K sportcsati is kódolatlan volt, így egy csomó sí versenyt ott néztem
App-téma: Voda topikban írták, lesz a többi OS-re is, csak idő mire lefejlesztik. Gondolom mivel a telefonos app volt az elsődleges, azt könnyebb portolni android tv-re, mint az LG, Samsung ,stb. saját rendszerére.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
pdr755
tag
válasz torrentszaki #74305 üzenetére
Ha van max elofizetesed akkor 1200 Ft havonta hozzá a sport kiegészítő amivel megy élőben a 2 Eurosport és a visszanézés (+ az olyan műsorok amik csak online mennek pl tenisznél több pálya stb).
Tudtommal az egész EU-ban használható. -
-
fauv
őstag
Üdv !
Érdeklődni szeretnék, hogy a DIGI Tv minősége milyen általánosságban. Jelenleg Telekomos vagyok, a Tv nem rossz, de a beltérije kicsinál az állandó fagyással, akadozással stb.
Itt van a ház előtt optikai kábelen DIGI is, gondoltam csak TV-t beköttetem, de előtte szeretném kikérni a véleményeteket.Előre is köszönöm
-
trec12
addikt
Gondolom DVB-C ott a Digi. A képminőség nem lesz jobb sőt inkább lehet rosszabb lesz bár nem láttam Digi DVB-C vs. Telekom IPTV-t egymás mellett. A Digi digitális csatornáit túlságosan letömörítették az utóbbi időben. Sanszos, hogy a Telekom tv magasabb bitrátás így a képe is szebb lehet. De a DVB-C-hez viszont nem kell box csak DVB-C tuneres tv. Most ez így van de ki tudja meddig? Annyi adó meg annyi HD verzió sincsen szerintem a Diginél mint a Telekomnál ha ez számít, bár januártól ez megváltozhat állítólag a Voda tv csatorna listáját átveszi a Digi..
Nem tudom ismered-e a sweet tv-t na annál a Digi képe pár fokkal azért szebb...[ Szerkesztve ]
-
RoyBatty
aktív tag
Röviden fos.
A Digi egyetlen előnye, hogy a beltéri nem fagy, mert egyelőre még nem kötelező DVB-C területen, lehet a koaxot direktben a TV-be dugni.
Minősége szarabb, az agyontömörítés miatt néha szakad, én a helyedben kivárnék a cserével, lehet hogy a One egyesüléssel jövőre legalább a Voda minőségét el fogja érni a Digi. A valószínűbb persze, hogy a két cég uniójában mindenhol a szarabb szolgáltatást veszik majd elő a drágább előfizetés áráért.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
Köszi , asssssszem akkor inkább eltűröm tovább a beltéri szarakodását. Na majd jövőre újra érdeklődöm
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / B550 Strix / 32GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 850W Gold! BeeszámítOK!
- GIGABYTE NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
- GAMER CP! Ryzen 5600X / RX 6700 XT / B550 / 16GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-12400F / RTX 3070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 850W Gold! BeszámítOK
- GAMER PC! i5-11600KF / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / H510! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest