Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-04-23 20:12:23

LOGOUT.hu

Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28801) kali válasza szili.tamas1 (#28800) üzenetére


kali
legenda

elég rossz arány írsz, mert a jót könnyű ám megszokni, ezért sok ember használja.
arról nem is beszélve, hogy távolról is beállítható/bekapcsolható a felvétel, akár mobiltelefonról is, és szeretjük a kézilabdát, vizilabdát, a snooker is nagyon bejön, és mégehetne sorolni...
nem vagyok/vagyunk otthon, előre beállítom a felvételeket, vagy akár épp akkor, távolról a neten, és megnézzük később, amikor van rá idő.
bizony, elég gyakori, hogy egyszerre adnak két, de akár három műsort is, ami mindegyik érdekel engem, a feleségemet, vagy épp mind a kettőnket.
letölteni? élőben adják, és te hamarabb megkeresed és letöltöd, mint azt a szolgáltatós médiabox direktben felveszi? aha...
nem torrentezek, de biztos vagyok benne, hogy nem is mindent találnék meg, amiket élőben rögzítettem, vagy csak napokkal később...

(#28802) ToBeY


ToBeY
nagyúr

Ha nincs ráírva hogyan tudom megállapítani,hogy Cat5 vagy Cat5e kábelem van?Nem arra gondolok amit behúztak,hanem amit gép és a router között használok.

(#28803) zsolt501 válasza ToBeY (#28802) üzenetére


zsolt501
nagyúr

Sehogyan.

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#28804) fPApi válasza szili.tamas1 (#28800) üzenetére


fPApi
őstag

De aki használja, annak fontos, kali rávilágított néhány dologra, amit jelenleg is használok és igencsak hiányozna, ha nem lenne.
Másik oldalról meg a T-home-nál az új technika úgy működik, mintha az ősemberek jutottak volna hozzá a fejlett technikához, annyira gagyi némelyik része, meg meseszerű ("hol volt, hol nem volt").

[ Szerkesztve ]

(#28805) unravel válasza kali (#28801) üzenetére


unravel
őstag

Kedves kali!

Úgy "reklámozod" az IPTV-det mint ha az általad felsoroltak -felvétel, timeshift, időzítés mobilról- lehetetlen lenne megcsinálni DIGI-n. Mitől olyan földtől elrugaszkodott dolgok ezek 2014-ben? Annyi a különbség, hogy itt nem kapod kézhez. De az elég valószínű, hogy olcsóbban kivitelezhető ha magadnak választod hozzá az eszközöket és állítod be.

¯\_(ツ)_/¯

(#28806) #29810560 válasza fPApi (#28804) üzenetére


#29810560
törölt tag

Nyugi! A felvétel (pl. 8 napra előre programozhatóan) és a TimeShift ma már a legtöbb új TV alapfunkciója.

Én tavaly vásárolt Smart LG TV-t használok. TimeShift; 8 napra előre programozható felvétel; felvétel külső adathordozóra; felvett anyag eleje-vége vágási lehetőség; lejátszásnál lassítások/gyorsítások/kockázás; Hbb TV stb. stb. stb. :)

(#28807) Tacsika válasza unravel (#28805) üzenetére


Tacsika
aktív tag

olcsóbban kivitelezhető ha magadnak választod hozzá az eszközöket és állítod be.
És sokkal megbízhatóbb -megfelelő vezetékekkel, kontaktokkal!
Nekem és még több száz lakásban a környéken nem kell bemutatni a trét, pláne az iptévét.

(#28808) fPApi válasza #29810560 (#28806) üzenetére


fPApi
őstag

Nekem régebbi TV-m van, ami tökéletesen működik, úgyhogy ez nem megoldás.
Mindenki mondja, hogy "megoldható", meg "olcsóbb", de még senki nem ajánlott általa kipróbált és jól működő eszközt, így ez csak virtuális megoldás.

(#28809) #29810560 válasza fPApi (#28808) üzenetére


#29810560
törölt tag

Milyen az a TV amit használsz? Úgy értem pl. HD vagy Full HD felbontású TV; DVB-C tuner van benne?
Meg akarod tartani vagy vennél újat? HDMI bemenete van?

... és mit szeretnél megoldani? Csak a felvétel és a TimeShift? :F

[ Szerkesztve ]

(#28810) fPApi válasza #29810560 (#28809) üzenetére


fPApi
őstag

Egy ilyen. Nem mai gyerek, de jól működik (HD ready és van HDMI bemenete, de DVB-C tuner nincs benne), és addig míg megy, nem cserélem. Igen, a felvétel és a TimeShift kellene.

[ Szerkesztve ]

(#28811) szili.tamas1 válasza kali (#28801) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Nyilvan szelsoseges volt amit irtam, persze hogy konnyu megszokni a jot. :) az okostelefonra meg a nagy kijelzore se volt igenyem (a mobilnetrol nem is beszelve) amig nem vettem birtokba egyet. Ettol fuggetlenul valamiert a t-s iptv platformot annyira ovodas kisgyerek szintjenek erzem hogy _nekem_ nem erne meg. Foleg ugy nem hogy eleve nem tudnam a boxot hova tenni, meg a tvert majdnem annyit kellene fizetni mint itt a diginel a 3ert egyszerre. :)

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#28812) #29810560 válasza fPApi (#28810) üzenetére


#29810560
törölt tag

OK! Mivel ennek a TV-nek nincs DVB-C tunere és a DIGI ebben a szabványban sugározza a műsorait:

Neked - mivel egyelőre nem akarsz új TV-t venni, de HDMI bemenetes TV-d van - egy DVB-C tuneres HD SetTopBox-ra van szükséged. A DIGI-nél használhatsz saját eszközt, de bérelhetsz is. Mivel a DIGI SetTopBox-ai szerényebb tudásúak és talán egy felvevős (firmware frissítéssel) van közöttük, mindenképpen saját eszközt javasolnék.

A SetTopBox választásnál elég fontos, hogy kódolt adást is fel akarsz-e venni. (A DIGI adásai alapvetően kódolatlanok, de az ún. prémium csatornák (DIGIFilm; HBO csomagok; Felnőtt csatorna) - ezekre külön kell előfizetni - kódoltak. Ekkor olyan HD SetTopBox-ot érdemes venni amiben CI+-os SmartCAM fogadó van, mert a DIGI-nél párosított SmartCam/kártyát lehet/kell bérelni ezen csatornák nézéséhez/felvételéhez.

Amennyiben nem akarsz prémium csatornákra előfizetni bármilyen TimeShif-et/felvételt tudó HD SetTopBox megfelel számodra.

Mivel sosem ajánlok konkrét típusokat senkinek ezért leírom, hogy én mit használok:

AMIKO HD-8840

Ez egy ikertuneres (DVB-C/T + DVB-C/T) SetTopBox tehát pl. az egyik tuner felvehet, míg Te a másik adást nézed és a TimeShift-et is tudja. Sajnos a kódolt adásokat nem képes felvenni, mert van ugyan benne CAM fogadó, de nem CI+-os.

Elég konkrét voltam? :F / :)

(#28813) fPApi válasza szili.tamas1 (#28811) üzenetére


fPApi
őstag

Én most épp erősen gondolkodom a váltáson, mert sok bosszantó dolgot tapasztaltam a T-nél. Elsőre igen jónak tűnt a digi ajánlata, de mélyebben belemenve az jött le, hogy több olyan kompromisszumot kell kötni, amit már nem biztos, hogy az olcsóbb ár megéri.

Mr. Janó: Köszi, megnézem részletesebben!

[ Szerkesztve ]

(#28814) McLaca válasza fPApi (#28813) üzenetére


McLaca
őstag

És mik azok a kompromisszumok?

Apropó: Miskolcon teljes halál analógon és digitálison is.
Másnál is, vagy nálunk a házban/környéken szállt el valami?

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#28815) PeterPH válasza #29810560 (#28812) üzenetére


PeterPH
senior tag

Emellet nem mellékesen sok csatorna analógban is elérhető, amit bármilyen TV-vel további eszköz nélkül is lehet fogni.

(#28816) #29810560 válasza PeterPH (#28815) üzenetére


#29810560
törölt tag

Igazad van. Bár már "kipusztulhatnának" végre a kábelrendszerekből az analóg adások. Gátolják a fejlesztéseket.
(A T-Home-nál sem analóg, sem DVB-C TV-re nem vesznek fel rendelést augusztustól a nagy átállás után és fokozatosan megpróbálják kivezetni ezeket a termékeket a palettájukról. Ők ugyebár az IP TV-re tették a voksot.)

... de, sajnos sok előfizetőnek "csak" analóg TV-je van.

Én a DIGI helyében csinálnék egy akciót és 'ócón' kínálnék STB-ot vagy HD DVB-C TV-t azoknak, akik hajlandóak áttérni a digitális TV-nézésre és megpróbálnám kivezetni az analóg adást. A jövő úgyis ez lesz. Valamikor el kell kezdeni. Inkább előbb, mint később - szerintem. ;)

(#28817) Multibit válasza fPApi (#28808) üzenetére


Multibit
veterán

Alma C2200 set top boxot használok megelégedéssel. NTFS fájlrendszerű háttértárra is tud felvenni, nem darabolja a felvételeket (ez fontos volt nekem). Ha valakinek számít, a felvétel megnézhető, utólag szerkeszthető számítógépen is. Ma már kevés helyen kapni, mert már kijött az utódmodell (ha jól emlékszem C2220 az újnak a típusszáma). Ez utóbbit nem ismerem, nincs vele tapasztalatom.

(#28818) McLaca válasza #29810560 (#28816) üzenetére


McLaca
őstag

Az analóg földfelszínivel is meglépték, kábelen is meg lehetne oldani. Jelentősen javulhatna az SD és HD adások minősége is, hiszen felszabadulna több, mint 50 frekvencia, nem kéne spórolni már a sávszélességgel.

Üdv!

A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh

(#28819) #29810560 válasza McLaca (#28818) üzenetére


#29810560
törölt tag

... és a 4K kísérleti is elindulhatna. ;)

(#28820) szili.tamas1 válasza #29810560 (#28816) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Mondjuk biztos f@sza lesz az iptv az olyan szolgaltatasi teruleten ahol a regi matavos rezkabelt hasznaljak... :D

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#28821) kali válasza unravel (#28805) üzenetére


kali
legenda

nem reklámozom, csupán évekig használtam, szerettem, most meg hiányzik.
amikor szolgáltatót cseréltem, a digi még sima boxot sem tudott biztosítani, hiába kértem, mert hiányos a készletük.
nem hiszem, hogy digi alatt saját eszközzel olcsóbban megoldható, ha műsorújságos távoli felvételt...stb is akar az ember, pláne akár 3 csatornásat is párhuzamosan.
örömmel veszem, ha írsz elfogadható áron egy olyan eszközt, ami megdelel az elvárásoknak!?!?
minden technológiának van előnye, de hátránya is, ezért nem tökéletes egyik sem, ahogy az iptv volt, most a a digi digitális is kompromisszumos a másikhoz képest, ezt el kell fogadni, nem védeni minden árom a másikkal szemben.

szili.tamas1; nézz majd rá jobban az iptv előnyeire is, nem az általad megjelölt szint az, nem véletlenül kérdezgeti sok digi előfizető - főként akik használták már más szolgáltatónál -, hogy ezen szolgáltatónál mikor várható, itt a fórumon is sokszor rákérdeztek már.
ahol van digi, ott a t-s szolgáltatások is olcsóbbak, van speciális csomag, ami közel digi árú.
jól elvagyok most a digi szolgáltatásaival is, és tényleg csak a tv terén van hiányérzetem, de kárpótol másban.

[ Szerkesztve ]

(#28822) #29810560 válasza szili.tamas1 (#28820) üzenetére


#29810560
törölt tag

Úgy tudom, a Telekom kb. 300 milliárdFt EU-s pénzt kap fejlesztésre az elkövetkező években. Már szándéknyilatkozatot is aláírtak a kormánnyal. Ennek az irdatlan beruházási pénznek a java része OptiNet (FTTH GPON) építésre/fejlesztésre lesz felhasználva.

[ Szerkesztve ]

(#28823) adamcsik


adamcsik
aktív tag

Üdv!
Nekem olyan problémám van, hogy a 700Mhz fölötti adókat nem fogja rendesen a beltéri, mert gyenge a jel.
Viszont az ennél kisebb frekvenciájú adók tökéletesen foghatók. erre van valamilyen megoldást?
A beltéri Synaps CHD-3100M.
A helyi digitális kábeltelevízióról lenne szó.
Szerintem a Digi Tv adói vannak rajta.

(#28824) klaczi válasza fPApi (#28808) üzenetére


klaczi
aktív tag

Csinálj boxot magadnak! :) Én megtettem! Az nem virtuális és nagyjából úgy működik ahogyan szeretnéd.

adamcsik : valószínű kábelprobléma. Nálunk is volt hasonló jelenség.

[ Szerkesztve ]

(#28825) szili.tamas1 válasza kali (#28821) üzenetére


szili.tamas1
senior tag

Kozel digi aru az oke. Az van itt hogy masok a prioritasok. 6k a diginel 50 mbps net, telefon meg digiplusz tv elofizu. Ugyanezt kihoztak volna 6200ert nekem, 2ev (!) rablanccal, plusz egy tvt hasznalhatok ennyiert, meg lett volna ketto-harom plusz aramzabalo eszkoz, feleakkora savszelesseg, dragabb percdijak meg lemondhattam volna a hdrol is ha csak 200zal akarok tobbet fizetni. Pedig itt optikaja van a tnek, csori uzletkoto meg nem tudta/nem akarta megerteni higy miert nem akarok elni ezzel a hihetetlen ajanlattal...

Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.

(#28826) adamcsik válasza klaczi (#28824) üzenetére


adamcsik
aktív tag

Kint volt a kábeles, kicserélte az összes csatlakozást, de semmi változás.
Azt mondta, 700Mhz fölött gyenge a jel, nem tud mit csinálni vele.

(#28827) Kernel válasza adamcsik (#28826) üzenetére


Kernel
nagyúr

Van ilyen, hogy az elavult kábelrendszer problémái miatt egyszerűen beintenek és azt mondják, hogy akkor nézd az analóg jelet, mert ők a digitálisat nem garantálják mindenhol.

Lehetne próbálkozni valamilyen erősítővel, antennás szaküzletekben előfordul ilyen, amit kimondottan kábeltévéhez javasolnak. Szokványos antennaerősítőből nem jó akármelyik, mert ha túl érzékeny, az is baj, túlvezérlődhet.

Olyanban érdemes gondolkodni, aminek több kimenete van (ahányfelé osztani akarod) a bemenetre pedig közvetlenül, elágazás nélkül menjen a bejövő jel. Nekem olyan volt régebben, amin egy potméterrel a szintet is lehetett szabályozni, az analóg műsoron be lehetett lőni, hogy ne legyen zajos, szemcsés a kép, de túlvezérelt sem.

Azután egyszer a UPC elosztódobozban megmozdítottak valamit a szerelők, hirtelen helyreállt a szint, feleslegessé vált az erősítő. Valamelyik F-csatlakozásnál nem érintkezett rendesen a kábel, ennyi volt a gond. De az a hiba az alacsonyabb frekvenciákon jelentkezett, mivel a magasabb frekvenciák kapacitív úton jobban átszűrődnek egy ilyen érintkezési hibán is.

Ahol a sáv teteje vágott, ott más gondok vannak, például túl hosszú kábelen jut hozzád a jel, nincs megfelelően szintezve.

[ Szerkesztve ]

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#28828) br.rak válasza adamcsik (#28823) üzenetére


br.rak
őstag

Ha a kábelezést már átnézték, lehet érdemes lenne egy más típusú STB-t kölcsönkérni egy próba erejéig.

(#28829) adamcsik válasza Kernel (#28827) üzenetére


adamcsik
aktív tag

Tud valaki konkrét erősítő típust ajánlani? Én nem értek hozzá.

(#28830) kali válasza szili.tamas1 (#28825) üzenetére


kali
legenda

igen, ezért írtam a kompromisszumokat, hogy mindennek van előnye és hátránya is.
ahogy minden más téren, itt is igaz az, hogy két vagy három szolgáltatóból és szolgáltatásból lehetne olyat összerakni - mindegyikből a jobb tulajdonságokat összegyúrva -, ami ideális lenne az előfizetők számára, de ilyen meg nincs, sajnos...

(#28831) kecsawi válasza adamcsik (#28829) üzenetére


kecsawi
senior tag

Mielőtt bármi ilyenben gondolkoznál, ellenőrízd a kábelezést, a csatlakozókat, lehet az is okozhat gondokat. (Ha régebbi oxidálódhatott, a cseréje filléres, és lehet nem kell erősítő.)

(#28832) Threant


Threant
tag

Szerintem a T-home és a Digi össze sem hasonlítható egymással, sem szolgáltatásban, sem árban az utóbbi javára,. Ahol nincs Digi ott a maradékból kell válogatni sajnos. Nekem is van egy viszonylag régebbi Panasonic plazmám az egyik szobában, de ahhoz vettem óccsón egy DVB-C tunert, és azt veszek fel vele amit csak akarok. Szóval ha lehet válogatni, UPC, T-home, Digi, akkor csakis a Digi:)

(#28833) Kernel válasza kecsawi (#28831) üzenetére


Kernel
nagyúr

Képzelődtem volna, miközben ezeket a sorokat olvastam?

Kint volt a kábeles, kicserélte az összes csatlakozást, de semmi változás.
Azt mondta, 700Mhz fölött gyenge a jel, nem tud mit csinálni vele.

Megjegyezném, ha már megy a kábeles, szinte biztosan ott van nála a szintmérő műszer is.

Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.

(#28834) adamcsik válasza kecsawi (#28831) üzenetére


adamcsik
aktív tag

Kint volt a kábeles, kicserélte az összes csatlakozást, de semmi változás.
Azt mondta, 700Mhz fölött gyenge a jel, nem tud mit csinálni vele.

(#28835) kecsawi válasza adamcsik (#28834) üzenetére


kecsawi
senior tag

Az már baj (!?!). Én bérelnék a digitől set top boxot, majd hibabejelentés, és csinálják meg, mert ez így nem az igazi, hogy a szerelő nem tudja, vagy nem akarja megcsinálni? (Persze ha kész van egy hónap múlva lemondva , visszaadva a digi stb, és no problem...)

[ Szerkesztve ]

(#28836) adamcsik válasza kecsawi (#28835) üzenetére


adamcsik
aktív tag

Az a baj, hogy ez nem DIGI, hanem helyi kábeltévé. (analóg)
A digitális adások csak plussz, aki tudja fogni nézi, aki nem az nem.
Szerintem ezért nem foglalkoznak vele. Az analóg -amiért fizetek- az jön rendesen.

(#28837) kecsawi válasza Kernel (#28833) üzenetére


kecsawi
senior tag

Valóban ez elkerülte a figyelmemet... elnézést. :R

(#28838) br.rak válasza adamcsik (#28836) üzenetére


br.rak
őstag

Be tudod linkelni melyik szolgáltató, mert sok kis cég kínálata "kísértetiesen" hasonlít a Digiére

(#28839) adamcsik válasza br.rak (#28838) üzenetére


adamcsik
aktív tag

I-TV Zrt. a szolgáltató neve.

(#28840) br.rak válasza adamcsik (#28839) üzenetére


br.rak
őstag

Ha jól rémlik ő eléggé spórolósan bánnak a sávszélességgel, nem adnak SD és HD-t egyszerre hanem csak HD adókat (pl közszolgálatiak, digisport stb).
És élesen van elvága? Pl 690 környékén még jönnek digitális adók és 700 felett nem, vagy mar ott is kockásodnak?
Lehet véletlenül bent van egy frekvencia-vágó szűrő.

[ Szerkesztve ]

(#28841) adamcsik válasza br.rak (#28840) üzenetére


adamcsik
aktív tag

A 700 alattiak jele 100%, tökéletesek. Az 700 fölöttiek nappal 20-30%, reggel és éjszaka 50-60%, viszont 40% alatt akadozik, vagy be sem jön a csatorna.

(#28842) ogs válasza adamcsik (#28841) üzenetére


ogs
csendes tag

Sok tuner azt nem bírja, hogy az alacsonyabb frekin lévő jel sokkal erősebb, mint a magasabbakon lévőké.

Én konkrét erősítőt nem tudok ajánlani, de mindenképpen olyat válassz, ami kábelkorrektort (TILT) tartalmaz.
Ez azért fontos, mert neked a felsőbb frekvenciákon van probléma, és az sokszor tényleg a hosszú kábel miatt van. Tapasztalatból mondom, hogy ha nem ilyen az erősítő, akkor neked nem fog érni semmit, mert a karakterisztika ugyanolyan marad, ha felerősíted.

(#28843) Flashget


Flashget
félisten

Remélem ma és holnap este 22:00 környékén nem megy el megint az összes csatorna, mert Indycart szeretnék nézni DS-on és az nincs MindigTv-n. ;]

Realme GT Master Edition

(#28844) Flashget válasza Flashget (#28799) üzenetére


Flashget
félisten

A jelenlegi hibát sajnos visszatérő áramellátási hiba okozza, amint az áramszolgáltató megszünteti ezt a hibát, azonnal visszaáll a szolgáltatás is, addig is szíves türelmedet kérjük.
Bővebb információért, kérjük,
hívd a 1272-es telefonos
ügyfélszolgálatunkat.
Üdvözlettel:
DIGI

Realme GT Master Edition

(#28845) Dog 11 válasza adamcsik (#28841) üzenetére


Dog 11
tag

Olvasva a bejegyzéseidet , az alábbiakat tenném - feltételezve,hogy a jelenséget a rendkívüli meleg és a hosszú koax légkábeleket tűző napsütés és egyidejűleg a megfelelő kábelkorrekció hiánya okozza a szolgáltatói oldalon.
A jelszint ellenőrzést a legmelegebb napszakban elvégezném a lakásban a saját készülékemmel a koax beérkezési pontján.Ha ugyanazt méred amit leírtál,bejelenteném a szolgáltatónak a mért adatokat és az okozott hibajelenséget,kérve,hogy rögzítsék.
Ha a feltételezésem szerinti hiba áll fenn / és a lakásban nem irreálisan hosszú a koax / - a kábelkorrekciót a szolgáltató tudja elvégezni a külső kábelszakaszon.Ehhez neki minden eszköze és lehetősége meg van.
A szerelő érkezésekor úgy várd,hogy a saját jelmérésed legyen bekapcsolva a készüléken, a legmagasabb frekvencián./ A saját műszerével neki is mérnie kell ill.tudja mérni a jelszintet./
Ha a saját hosszú kábeled okozza esetleg a jelenséget úgy arra a korábbi HSz ben leírtak alapján oldhatod meg a problémát.

(#28846) Flashget


Flashget
félisten

Centrum TV befejezte a működését?

Realme GT Master Edition

(#28847) anrab


anrab
addikt

azt megtudnátok mondani mitől függ hogy van mediaklikk vagy éppen nincs?
néha odakapcsolok ezekre a csatikra és vagy van vagy nincs.
Flashget: na végre! melyik volt az? :D

[ Szerkesztve ]

(#28848) Flashget válasza anrab (#28847) üzenetére


Flashget
félisten

csak a közmédia csatornán van és még 2 külföldin.
lehet a Mindigtv-től kellene megkérdezned :)
én se tudom csak másik fórumban írtak róla és megnéztem..valóban nem jön semmi a helyén :D

Realme GT Master Edition

(#28849) Watt25 válasza Flashget (#28848) üzenetére


Watt25
veterán

A Mediaklikk-nek semmi köze a MindigTV-hez. Ő a MindigTV Plusz-t üzemelteti. A MediaKlikk az MTVA-é.

Itt a válasz: http://sablonvalasz.blogspot.hu/

(#28850) dokee78


dokee78
félisten

A bérelt SET-TOP boxot bármikor vissza lehet adni vagy arra is hűség van?

WAYTEQ HD-95CX-t használ valaki?
Jobb,mint a Kaon NA1600HD?

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  DIGI kábel TV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.