Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No, megyek a 2. SmartCAM-ért az ügyfélszolira.
-
tibike8
őstag
válasz #29810560 #26904 üzenetére
Én meg most jöttem az ügyfélszolgálatról és hosszas filózás után lemondtam a voipot 3 hónapra majd beszélgettünk erről a szegedi kockásodásról és nem is nagyon kellett elmondani neki mert egyből képben volt és mondta, hogy milyen egység hibája okozza és csak Szegedet érinti persze és pár napon beül cserélik mert most kapták meg a cuccot. Ilyet másnak nem mondtak Szegeden?
-
Bogyi007
veterán
válasz tibike8 #26905 üzenetére
Mondtam én, hogy olvassák ezt a topicot. Amikor múltkor voltam bent náluk, s emlegettem hogy van egy nagyobb fórumtopic ahol szó van róluk, a csávó mosolygott s bólogatott. ;-)
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Tonyk
veterán
"neki mert egyből képben volt és mondta, hogy milyen egység hibája okozza és csak Szegedet érinti persze és pár napon beül cserélik mert most kapták meg a cuccot. "
Ennek ellenére 2500-ért már ki is akartak jönni megcsinálni a nagy semmit. Mi ez ha nem tudatos megtévesztés, csalás?Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
törölt tag
No, meg is van.
Az csak kamu, hogy a DIGI a SmartCAM-ot a DigiFilm, meg a(z) HBO miatt vezette be.
A Felnőtt csatornák miatt van az egész. Nézzük csak pl. a cucc beüzemelését:Hazajössz vele és mindjárt dugni kell. Aztán párosodni akar.
Egyfelé mutat ez, ne is tagadják. -
törölt tag
válasz Bogyi007 #26906 üzenetére
Hát egy kicsit hatékonyabb ez a topik, mint a DIGI FB oldala. Ott úgy lerázzák az embereket, mint a mókus a száraz diót a fáról.
Az itt felvetett egy-két probléma meg orvosolva lett a DIGI által:
- H!T képarány probléma
- 786 MHz gond/hiány Szegeden
- Felnőtt csomag gond Kelebián és Kiskunhalason... hogy, csak a legutóbbiakat említsem.
Persze, ehhez kellettek a hivatalos hibabejelentések is, mert anélkül nem megy, ezt lássuk be.
-
Bogyi007
veterán
válasz #29810560 #26909 üzenetére
Pénzt kéne lassan kérnünk. :-P
A hivatalos ügyfélszolisok tiszteletdíját....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
válasz #29810560 #26912 üzenetére
Tekintettel arra hogy nagyjából "földim" az elmúlt hetekben elhíresült Zuschlag János (ő Kiskunhalasi, ami tőlem 30 km) , így én reklámszatyorban is hajlandó vagyok elfogadni ilyen "sikerdíj" gyanánt. ;-)
-
geotom
tag
Én a múlt héten beszéltem a szerelőkkel (letámadtam az utcán a kocsijuknál őket)
azt mondták, hogy tudnak a hibáról és valami alkatrészt kell cserélniük, de még
nem érkezett meg, várják! Ez Tarjánban a víztorony térnél volt. Gondolom Kínából
rendelték mert onnan szokott egy hónap alatt megérkezni a rendelés
Üdv.Tom -
pusi1981
aktív tag
Miskolcon is szakadozik,kockásodik az ESP HD és a ESP2 HD is !
Nem csak szegedi a probléma ...
Szinte élvezhetetlen ...
10 odakapcsolásból 5-6 X kockásodik ,szakadozik a kép.[ Szerkesztve ]
-
zsolt501
nagyúr
Ha ez a kockásodás szakadozás nem fog megszűnni, akkor és a Tv szolgáltatást felmondom, és megyek a UPC DIRECT-re a tetőn már fenn van az antenna, és a kábel is be van húzva, csak box-ot kell majd kérnem, velem nem basznak ki
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
zsolt501
nagyúr
válasz M_AND_Ms #26923 üzenetére
Nem is kell összerezzenniük, de nem szeretem, ha nem tudok végignézni egy számomra fontos műsort.
No meg miért fizessek olyanért ami nem úgy működik ahogy kellene.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
Bogyi007
veterán
Halason az Euro 1-2 Hd egy vadonatúj és üres frekvenciára került, be is tekerne ha máris kockásodás lépne fel rajta....
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Bogyi007 #26928 üzenetére
Mindenhol új frekvenciára került, bár ez egyáltalán nem zárja a ki a kockásodást.
Gondolod, ha egy, már meglévő frekvenciára rakták volna, akkor ott fennállna az elhasználódott frekvencia veszélye? Ez nem nadrág, hogy kopna.Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Flashget
félisten
Digifilmen éppen a skynet "garázdálkodik"..asszem ma lesznek hiba bejelentések a fb oldalon
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
Én már a másodikat is elhoztam tegnap az ügyfélszolgálatról, igaz itt Bp.-en.
Tegnap este 8 óra óta már két TV készüléken tudnék DigiFilm-et nézni. Bár azért hoztam a másodikat, mert a család kitúrt a - hétvégén vett - nagy TV mellől és így visszakényszerültem a Monitor/TV-m mellé.
Miért nem adsz valakinek meghatalmazást, aki feljön a "nagyvárosba"!?
P. s.: Nagyon türelmes ember vagy.
OFF
Én épp most írtam egy olyan reklamáló levelet a Telekomnak, hogy nem teszik ki az ablakba az biztos. Ugyanis, már több mint egy hete nincs vonalas telefonszolgáltatásom, aminek a hibáját március 14-én hivatalosan, a honlapjuk levelezésén keresztül már egyszer bejelentettem és azóta egy sor/egy szó válasz sem jött tőlük. Viszont a telefon továbbra is süket, mint az ágyú és a számla is rendben megjött tőlük.
END OFF[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz szili.tamas1 #26933 üzenetére
Ne gondold! 12 évig nem volt velük gond, egy szál se.
Rendelkezésre állásban mind a telefon, mind az internet, mind a TV tekintetében 98-99%-ra jön ki a 12 év. (A mostani telefon esetet leszámítva. )
Igaz a TV analóg volt, az internet meg 5 Mbit/s-es ADSL.Meg aztán, választási lehetőségem - másik szolgáltató tekintetében - sem igen volt tavaly májusig.
Nekem a "tányérosok" nem jönnek be.
DE! Amint a DIGIKábel megjelent léptem. -
törölt tag
Én eddig háromszor voltam bent DIGI ügyfélszolgálaton. Mindháromszor szolgáltatást rendeltem meg vagy eszközt (SmartCAM/kártya) hoztam el.
Csupa pozitív tapasztalat. Udvarias, dekoratív ügyintéző hölgyek, gyors ügyintézés. (Legalább is ott, ahova én járok.)A DIGI telefonos ügyfélszolgálatával tegnap volt az első tapasztalatom ("0. típusú találkozás"), mert az elhozott SmartCAM/kártya este 8-ig nem "párosodott" automatikusan. A PIN kóddal kicsit "elakadtam", de miután túljutottam a PIN kód megadáson, azonnal egy ügyintézőhöz kapcsoltak, felvette és a kártyaszám bemondását követő 30 másodpercen belül nézhettem a DigiFilm-et. Ismét pozitív tapasztalat.
Hibát bejelentenem szerencsére, még nem kellett.
Minden szolgáltatónál a hibabejelentés az igazi tesztfolyamat, amivel lemérhető a hozzáállás és a hozzáértés. -
Flashget
félisten
válasz #29810560 #26936 üzenetére
Telekomnál is van gondolom a hiba bejelentésétől számítva 72 órájuk a hiba elhárításáig. ha ez nem történik meg kötbér. Ezekszerint van a T-nek rengeteg pénze kötbérre, hogy szarik a bejelentésre.
A Digi vagyis EMKTV néven még elég sok kötbért kellett ilyenekért más dolgokért a GVH rótt ki büntetéseket. megtanulták. A T is megtanulná ha ilyen dolgaikért kapná a feljelentést a fogyasztóvédelem ők meg 10-100 milla/év büntetést rónának ki rájuk. Mióta tavaly Telekom-ra váltottak ganéj egy cég lett.de miután túljutottam a PIN kód megadáson, azonnal egy ügyintézőhöz kapcsoltak, felvette és a kártyaszám bemondását követő 30 másodpercen belül nézhettem a DigiFilm-et.
Ezt pedig leírtuk korábban...ha megvan a CI+ 1272-t kell hívni és aktiválják.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
törölt tag
válasz Flashget #26938 üzenetére
Igen, A Telekomnál is 72 óra a javítási/válaszadási határidő. Legalább is hibabejelentésre. (Mint minden más telekommunikációs szolgáltatónál.) ... ami, lassan már 3-szor letelik intézkedés/válasz nélkül. A második hibabejelentő/reklamáló e-mail óta sem hívtak/válaszoltak. Pedig reggel 9:17-kor küldtem a direkt e-mailt nekik. (Az olvasási nyugta a küldéstől számított egy percen belül megjött. Vélelmezem, valaki csak rákattintott olvasás nélkül a mail-re.) A vonal továbbra is "süket".
A következő levelem, pedig nem csak a Telekomhoz megy, hanem csatoltan az NMHH-hoz is, benne az ügy e-mail előzményeivel, de ezzel várok még egy hetet. ... mert, én is türelmes ember vagyok, mint Raga.
"Ezt pedig leírtuk korábban...ha megvan a CI+ 1272-t kell hívni és aktiválják."
Gondoltam, megvárom az este 7 óra utáni automata aktiválást - mert, mint írtam: türelmes vagyok - de, nem volt benne a délután elhozott kártyám a scope-ban, a következő napot meg már nem akartam megvárni. Inkább telefonáltam.
... meg, egy füst alatt a PIN kódomat is rendeztem a jövőre nézve. (A kellemetlen, haszontalannal való összekötésének tipikus esete.) Így már gyors lesz az esetleges későbbi telefonos ügyintézés.
Bár ne kerüljön rá sor sosem, legalább is hibabejelentés ügyben ne! -
törölt tag
Halasiak légiveszély!
Mottó: "Ront vagy javít, de nem henyél."
Tisztelt Ügyfeleink!
Munkatársaink 2014.03.25-én 04:00-től 06:00-ig a kiskunhalasi hálózatunk karbantartási és fejlesztési munkálatait végzik, ezért részleges szolgáltatásbeli kimaradások fordulhatnak elő egyes szolgáltatási területeken.
Türelmüket és megértésüket előre is köszönjük!
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
Ja! OK! Papírod már van róla, hogy kapnod kellene egyet. Végül is, a semminél több.
Szerkesztve:
"Na most felidegeltél!" - Csak aztán nehogy rám hivatkozz, amikor "rájuk borítod az asztalt".
Az eset olyan, mint az én ISDN telefon mizériám.
Van szép ISDN terminál adapterem, ISDN telefonom, csak ISDN vonalam nincs.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs