- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Köszönöm a tippeket.
Jelentem, ma sikerült legyőznöm a vörös szörnyet....Mindig néztem az árusokat Act 4-ben és 3-ban.
Sikerült a tűz, jég/fagy, méreg védelmeket 75%-ra feltornászni cuccokkal (tovább nem is ment). A villám annyira
Skillek terén a Sacrifice/Zeal lett megnyomva és a Thorns-t próbálgattam, de átnyergeltem a Defiance-re. Ez utóbbit építgettem.
Fegyver és gyűrű tud életet lopni ütésenként.
Ezzel a "stratégiával" (és némi rohangálással ) sikerült kicsikarni a győzelmet.Na erre megjelent Baal.
Baromi jól megcsinálták a küllemét. Igazi szörnyeteg.
Már előre látom mennyit fogok szívni, mire - remélhetőleg - legyőzöm...Ezeket a gear ötleteket ízlelgetem, mert most még a felét nem értem
.
Amivel nem tudok megbarátkozni:
- charm hegyeket cipelek magammal és mindig logisztikázni kell, ha találok valami értékesnek tűnő tárgyat
- megpusztolok és ki-be kell lépni a játékba, hogy saját hullám kirabolhassam... hogy visszakapjam mindenem (visszamenni egy "meztelen" csávóval esélytelen). Teljes mértékben morbid.
- Skillpontok egyszeri újraosztási lehetősége.Ha már offline-ban játszik az ember és nem kerülhet át online-ba, akkor miért jók ezek a megkötések?
(anno megvettem a Dio 2-t, - mert az első rész bejött - és már akkor se tetszettek a felsorolt játék mechanikai megoldások... el is engedtem. Act1-ben elakadtam emiatt. Idén akciósan megvettem a felújított verziót, mert nem hagyott nyugodni és egész jól haladtam egészen a Diablóhoz vezető útig. Már kezdtem úgy lenni vele, hogy megint elengedem, de kár lett volna... na majd most Baal fog kikészíteni... szóval ColdMan, igyekszem nem feladni
)
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Xbox Series S + twin docking station (venom) + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher Special kontroller
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest