Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wm2
őstag
Frenzy Wulfgar nagyon komoly a 2 plague mythical kardal. Pottyant egy 15 ed MP. Kaptam érte 2 Cham Lo-t. Abból csináltam. Maxroll Shaftstop-ot ajánl neki de szvsz jobb a Treachery. Mephi dobott egy eth Titans-t, ami nem a legjobb, de nem is a legrosszabb.
Aztán a sok ki-be futkosásra Charsi is adott egy 3 20 glovest. Az a vicc, hogy ezt a vendornál vett kesztyűt 2-3 Jah rúnáért is el lehet adni. De rengeteget kell ki-be lépkdeni mire beadja. Tényleg sokat. Nem árulják csak ritkán.Viszont Insi nélkül mana gondjaim vannak. De nem vészes. Lopjuk Demons Arch/Jab-al.

-
Amerigo57
őstag
válasz
sto1911
üzenetére
sto1911.
Már játszok a 12. szezonnal, de túl gyors lett a Paladinom, hogyan lehet állítani a sebességet a Project Diablo2 - nél ? -
Amerigo57
őstag
Sziasztok.
Játszik még valaki itt a Fórum tagjai közül a Project Diablo2 free változatával ? -
wm2
őstag
Betettem neki Titans mellé Jab skillre az 50% ow-os swordback pajzsal, és olyan, mintha egy hatalmas fogpiszkálóval pukkasztana lufikat. 95 ias-al. Nagyon vicces. Ez az eth balrog spear jó cucc amúgy. Gyak egy hibrid jabber plague-ele-fury ama lett. Boci szettben.
Teljesen jól fut amúgy. Nyilván nem egy top Javazon de bírja a hell-t lazább területeken. Cow king szerkóban.
Resistjei is jók, úgyhogy az armorba majd teszek egy 5-5 psn facetet. Ez egy ilyen mindenféle szarból összetákolt ama úgyhogy nem röhögni a pajzson meg a mavina övön. Kell a leech meg a run. 

-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Telézni. Hogy ne legyen tetű lassú.
Egy 68% már ok.Ezt érdemes lehet még elolvasni. Nagyon jó levezetés: Physical Bowazon Faith Guide.
-
SSJPeter
őstag
Szerintem akkor a legjobb combo egy faith matriarchal bow-ban és mellé egy lvl 20-ar pride. Jó, ez kell nekem. Kirpóbálom.
Holnap rakok fel videót, hogy milyen a Mist vs. Faith így a két aura együtt.
-
SSJPeter
őstag
Nice, nem tudtam, hogy van olyan rúnaszó, amit lvl20-as conc aurát ad...az +135% a mist-hez képest. Jó lenne kipróbálni ezt is, de a nyilas merc legalább sohasem hal meg.
A matriarchal bow fanaticism aurával jóval, de jóval gyorsabb, mint a shadow bow. Na de lehet, hogy én is összerakok egy ilyen treshert, akkor. Barbár mellé is jó lenne...
Amúgy az amuleten a faster cast rate az mire kell? Amánál nem ias kell?
-
wm2
őstag
-
SSJPeter
őstag
24 év után rájöttem, ha odaadom egy merc-nek a faith-et, akkor mindkét aurát megkapom.
Na hát akkor ez concentration+fanaticism arua brutál egy kombó, szinte már csalás... olvadnak, mint a jég.
-
SSJPeter
őstag
Ez volt a régi és ehhez, meg a Faith kéne egy kis segítség, hogy hogyan működik az a fórum, mert ezekből gyűjtenék egy kis aranyat akkor. Már regisztráltam, de nem tudom hogyan működik ott a rendszer a fórumon...esetleg nem tudnál segíteni, hogy hogyan tudom meghirdetni a gyengébbik mist-et, meg a faith-t. -
SSJPeter
őstag
Képzeld szétszedtem, kurva ideg voltam, de utólag azt mondom megérte, mert ha nem szedem szét, akkor nem össze össze ez, kb 4-5 próbálkozásból megvolt. Azért mondom, hogy ez egy budget rúnaszó mert a Cham az Vex áron van tehát kb. Vex Gul kb...
Amúgy nem gondoltam volna, de bele van számítva az aura is, és a lvl 12 + 346ed% az jelentősen gyengébb volt mint a lvl11 és 379%.
Na szóval a főnyeremény, ami a türelmetlenségem nélkül nem jött volna össze:
Viszont képzeld alig-alig sebez többet, mint a korábbi, úgyhogy funkcionális érték nem sok lett hozzáadva, csak eszmei, de az nagyon sok.

-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Akkor ketten vagytok. Van, volt még valaki aki árult. Ő 40 Jah rúnáért. Az a -1 AR sajnos ront a helyzeten de így is sokat ér. Sokkal jobban járnál vele ha itt próbálkoznál.
Az a baj a Grand Matronnal, hogy a sok youtuber ezt tolja meg a 120 ed-s circet és mindenki azt hiszi, akkor ez a legjobb a többi kuka. A GMB-nek lvl15 fana aurával is 92 ias kell a max fpa-hoz. A másik két íjjal elég a 65-70 és Nosferatus öv helyett használhatod a Razortail-t, ami sztem jobb egy bowára. Sőt, kötelező. Ugyan nem lesz 100% a piercing, de bőven elegendő a 90 is. Illetve nem kell drága 40 15 jeweleket venni. A 15 ias 15 max kitűzők sokkal olcsóbbak és bowazonnal kellően hatásosak is. Én pl. egy ilyennel tolom és pusztít. 100+ FRW-je van így is és in pwm ez elegendő. Demon Limb-el tovább lehet boostolni kicsit, de ha nagyon akarnám, be tudnám rá küldeni a maxos Enchantress-t és egekbe tolja a lövéseit (több játékos módban jön jól, szólóban felesleges). Magic arrow-t csak physic immunok ellen használok. Egyébként multiple és maxos fend skill ebotd-vel ha meleg a pite. Őnagysága hibrid Fendzon/Bowazon ugyanis. Törékeny a pára de már megtanultam vele játszani és nagyon nem jó beleállni a lövéseibe.

-
SSJPeter
őstag
Azt akartam írni, hogy a Mist-et jobb matriarchalba tenni mint Shadowba, nem csak a skillek miatt, hanem mert a fanaticism aura nélkül a Shadow bow túl lassú, a matriarchal nem olyan rossz. Próbáltam mindkettőt.
-
SSJPeter
őstag
Francba lvl 12-es lett, de csak 346ed.
Mennyit érhet ez vajon így?
Na ilyenkor a legrosszabb, hogy lvl 12-est nincs kedvem tönkre tenni, de eladni meg nehéz lesz. Ez a legrosszabb, szedném szét egyből...
-
SSJPeter
őstag
Igen, én voltam. Örülök, hogy ennyit ér, de érdeklődő nem volt rá.
Sokkal kevesebbért is odaadnàm valakinek pedig. 
Traderien jóval olcsóbb amúgy, nézd meg. 15-20 körül.2ar, 345ed, 2 skill, lvl 15 pedig.
Tudom, hogy fizikálnál nem sokat ér a skill, csak a magic arrow profitál belőle…de szerintem a Mist ebben jobb, a faith, próbáltam. Amúgy nem mondom, hogy jobb a Mist, más, meg tankosabb.
Tudom pont veled beszéltem ezt anno, Shadow bowt is vettem.
-
wm2
őstag
válasz
SSJPeter
üzenetére
Láttam minap egy Shadow “Faith” bowt publicban non-ladderen, nem te árultad?
Az egy 15 aura 2 all skill 15 ed 3 ar, azaz full perf csoda volt 40 Jah-ért. Az enyém Diamond. Az egyetlen karakterem, amit lvl99-ig elvittem, az egy physical Bowa. Physicalnál nem számít a + 3 bow skill. Kb. lófing. Coldnál más a helyzet de ők sem rakják grandmatronba, mert magas az IAS igénye. Shadow és Diamond a legjobb Faith base.
-
SSJPeter
őstag
Nyomult már valaki Mist-es multiple shot-os amával? Mindenki fikázza neten, de rájöttem, hogy nekem jobban bejön, mint a Faith, mert ilyen tankosabb jellegű a tőle karakter (+40 allres, +24 vitality), a Faith az ilyen glasscannon-os volt nagyon.
Meg nagyon buli ez a 100% pierce, na meg meg a fagyasztása is ad egy olyan érzést, ami kell nekem mert jó
, meg kompenzálja, hogy kicsit lassabban aprít tömeget. Egyszerűen jobban élvezem magát a karaktert...így ez is lett most a kedvencem.Mindig is gondot jelentett, hogy Faith-el nem bírtam a stone skines boss-okkal, de Mist-el a magic arrow-t haszálva secondary single shot-ként (nyilván a Faith-el is lehetne, csak ez 2x-er annyit sebez, meg 100% pierce), mint kés a vajon úgy megyek át mindenkin 2-3 lövés bármelyik stone skines, a 100% pierce meg igencsak hasznos szűk helyen , amikor sorban állnak előtted a magic arrow-t használva, na ott pl. sokkal de sokkal jobb, mint a faith és így már nagyon is értelmet nyer a +6skill, mert magic arrow-nál a skill adja a damage-t amit így fel tudtam vinni 71%-ra, ami mindent szétaprít.
Egy hátránya van a karakternek, hogy Baal-ra nem jó, csak odáig, de ha odaérsz nagyon macerás megölni vele, de ezen kívül bír mindent és visz mindent.
A magic damage a fizikaival váltogatva kivédhetetlen, mint a barbárnál a concentration/berserk kombó és Bone Break sem kell abszolút.
Szerencsére elsőre kiraktam egy lvl11/379ed-t ami kurva jó, de mivel zavar, hogy nem lvl12 még próbálkoznom kell, kiszámoltam, hogy mivel 1 Jah= /6 Cham és 13 Gul, így 2 Jah-ból 12xer tudom megpróbálni...nem csak kétszer.
Lehet senkit nem érdekel, de gondoltam leírom ezt.

Apropó: Max.-os statokkal rendelkező Shadow Bow-s Faith eladó, ha valakinek még nincs esetleg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
wm2
őstag
-
wm2
őstag
elfelejtjük ezt a Bramble dolgot és így szent a béke
ráadásul Chaos is dobott egy Lo-t
-
wm2
őstag
még pont volt egy lukasztásom, visszahozza a Sur rúnára elherdáltakat

amúgy, kifejezetten tetszik, hogy van egy olyan karim, ami életképes hellen rw meg anitorch nélkül, úgyhogy én ezt szerintem így meghagyom, kap egy 5 40-es javelint oszt cső
-
wm2
őstag
válasz
shotika
üzenetére
Én simán elvagyok felturbózott cow king szettel Hellen, de nyilván szigorú kompromisszumokkal. Kipróbáltam a boci pályát kicsit jobb psn cuccal, de egyáltalán nem éreztem a gyorsabb haladást. Olyat meg, hogy jewellers monarch + 4x 5-5 psn jewel + deaths web és switch meg nem karok. Ahogy a Bramble is egy kurva nagy lutri, úgy a Plague rw is az (ráadásul csicska kezébe rakod) és akkor vedd meg a jmod-et, ami vagy 30 Jah. De még így sem lesz olyan fluid, max bocin, mert ők a legérzékenyebbek a méregre. Szóval a psn Ama egyáltalán nem olcsó. Hellen úgy értem.
-
Vismajor01
addikt
Komolyan mondom..
Ami hiányzik: Knell Striker - Sander's Paragon -Cow king hooves
Cow king: Knell stiker 1:890, Sanders 1:79!!!!, cow king hooves 0% ugyeCow king hooves az set "heavy boots" ami vagy cow king vagy sanders riprap
Sander's paragon viszont set CAP, ami lehet ez vagy Infernal Cranium
Találtam 7x CAP-et és 5x heavy bootsot normal cowon 80 run alatt
7x infernal cranium és 5x sanders riprap
És nulla knell striker pedig már kiesett kb az összes tc lvl3 
-
shotika
őstag
-
wm2
őstag
szóval az első 15 25 lett, na mondom vhogy összekuporgatom megint, 15 26 lett
többet nem rakom ki az szent 
-
wm2
őstag
a nagy nehezen összekapart sur ohm -ból nyilván full low bramble lett, mi más
-
wm2
őstag
és ez? vagy csak a scared targe?

-
SSJPeter
őstag
Hali srácok!
Ez ér valamit? Mivel van ennek értelme? Delirium?

PvP buff?

-
wm2
őstag
válasz
Vismajor01
üzenetére
ne tudd meg én mennyit mentem a cow cipőért
-
-
shotika
őstag
Én most egy Exlosion Arrow amát építgetek, egyelőre NM Act4-en vagyok. A mobok hamar halnak, de a bossoknál még lassú. Íjakkal nem állok túl jól, egyelőre az Ort/Eth-es rúnaszóval lövöldözök.
Többsözr próbáltam amúgy íjazósat csinálni, de Nm elején mindig visszacsábultam a Lighting FUry-ra
-
wm2
őstag
Visszatérek az Amához.
POISON JAVELIN AMAZON.
Én viszont így jobbnak látom az FRW, FCR, FHR és IAS miatt.
30 FRW 45 IAS Diadem
Cats Eye / Teleport amu
Spirit Monarch
Bramble +50% PSN
TO Gloves +25% PSN
5-30/40 Matri Javelin (NL-en jelentősen olcsóbb, mint a 6-40)
Natalyas 25-25 boots
Arach
Raven
Rare ring with extras -
wm2
őstag
Lassú. Ha nem lettek volna jó leveling cuccaim hozzá, valszeg a hajamat téptem volna. HOTO is kell prebuff miatt. Viszont a 3-3-3 pelt teljesen felesleges szerintem. Annyit nem ér amennyiért árulják. Emigma viszont kell. Nélküle életképtelen hellen. Még akkor is, ha csak fél szemmel akarsz diablózni és kényelmesen farmolgatni, mert ez egy ilyen kari.
Közben Tal Rasha dobott egy jó kis Eni baset. Az állatkertre nem hat az MF. Megölték Durielt és 6 town portált dobott.
Azzal az eth demon ívvel dobálom a bossokat, de ias jewelt nem ártana a pajzsba pakolni. Mosers vagy valamibe. Teljesen mindegy. Werebear formában átsétálsz bárhol, anélkül, hogy egyszer is halnál. De cserébe lomha. Valamit, valamiért.
-
wm2
őstag
Lomha szar ez a Druida de cserébe művészet vele meghalni. Igazi “Basl walk” és HC kari a javából. A hollók kimaxolását érdemes a végére hagyni. Lvl 45 körüli állatkerttel teljesen jól takarít. Ám ettől eltekintve nem lesz a kedvencem. :)
-
wm2
őstag
throw summon Druid
-
wm2
őstag
Sajnos a 230+ 15LL már 2-3 Jah ez meg olcsó volt. Chaos dobott egy jewelt bele. Treachery + 35 IAS Andyval. Gondolkodtam egy A1 Vigor Faith csicskán is, de jobb lesz az A2.

-
wm2
őstag
Megvan a Beast. Kell még egy eth Reapers Toll meg egy torch és mehet. Leltem neki egy ilyet (kár, hogy nem 30
):
-
Vismajor01
addikt
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Ez szép és jó de nova sorc mellé cure kell coh armorral.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Lesz az 8 is lassan. Venni akartam 3s 261-es MP-t ed meg dura nélkül. Jöttek, hogy “Jah + Ber”. Mondom mi bajod? :D Max Um de inkább Charsi NL-en. A 2 soc 5 ench orbomat pár Jah-ért vettem amcsi szerveren. EU szerveren triplája. Érdemes néha az amcsikhoz benézni. Kevesebben vannak ott, de cserébe decent.
-
szilvásbukta
tag
Na pont az előbb jött egy ajánlat, miután írtam ide.
7 Ist-ért kínálta valaki, belementem. Így meg lett a Nova sorcim segítőjének az armor.
A baset a bocik dobták pár napja. Túl értékesnek találtam, hogy cube-ban kísérletezzek, hátha ad 4 socketet, inkább beleütöttem Larzuk-kal. És tök jó, csak 108 strength kell hozzá.

Andy sisakot kapott Ral-lal, igaz nem eth, de így is jó. Az Insight viszont eth, igaz csak lvl 15 az aura. Majd ha találok még eth baset, akkor kísérletezek, hátha kijön a lvl 17. Azt annyira nem nehéz boci pályán találni.
-
wm2
őstag
válasz
szilvásbukta
üzenetére
Felmentek az árak nagyon. 6-7 Ist egy Lo. 13-14 egy Ber. 15 egy Jah. (Ez non-ladd). Amcsi szerveren jobb picit. Kevesebb a balkáni ott.

-
szilvásbukta
tag
Zoo druidot csináltam én is, meglepően jól megy hellen, pedig tök tescos cuccokban van. Igaz még csak nem rég értem vele át act 3-ba, lehet act 4-ben megtorpan majd. Nekem egyelőre a legélhetőbb dudu buildnek tűnik. Kíváncsi leszek, hogy mit fogsz mondani, hogy milyen lesz, ha már összeraktad neki a Beast-et.

Más: Non ladderen hány Ist-ért megy most a Lo? Elég régóta próbálok már tradelni egyet, de sosincs jelentkező, gyanús, hogy keveset kínálok érte...
-
wm2
őstag
Az Eni már megvan a Zoo Druidnak. 15% ED MP drága dolog, ezért igyekeztem lelni normál 261 base MP-t, amit aztán topázzal kilukasztottam. Nekem az a +41 def (értsd 15% ed MP) nem ér HR-t. Jó ez így neki. Közben összeszedtem egy Cow King szettet is.
Még egy kettős fejszét kell találnom a Beast-hez és tradelni egy Ber-t az Ist-ekből. Nem fogom Ba-ba tenni, mert nincs értelme. Az aura kell csak. Ami nehéz lesz, az a fejére a pelt. 
-
wm2
őstag
ezaz, Cold Plains, The Cave

-
wm2
őstag
majdnem

Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Vicces képek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anime filmek és sorozatok
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Aztán a sok ki-be futkosásra Charsi is adott egy 3 20 glovest. Az a vicc, hogy ezt a vendornál vett kesztyűt 2-3 Jah rúnáért is el lehet adni. De rengeteget kell ki-be lépkdeni mire beadja. Tényleg sokat. Nem árulják csak ritkán.

A plusz IAS miatt a - 2 skill pont se tűnik igazán fel (általában a valkűrős armor szokott rajtam lenni) 

Ez volt a régi és ehhez, meg a Faith kéne egy kis segítség, hogy hogyan működik az a fórum, mert ezekből gyűjtenék egy kis aranyat akkor. Már regisztráltam, de nem tudom hogyan működik ott a rendszer a fórumon...esetleg nem tudnál segíteni, hogy hogyan tudom meghirdetni a gyengébbik mist-et, meg a faith-t.

Mennyit érhet ez vajon így?
Sokkal kevesebbért is odaadnàm valakinek pedig. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

többet nem rakom ki az szent