Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Throme

veterán

válasz #57018880 #17668 üzenetére

Kösz!

Akkor a fire-en húzok valamilyen cuccal.
    Most nem tudom a megnevezéseket, de van skill a pajzsos "fellökésen" és ahogy látom most képről a zael (remélem jól írom)után eggyel az is valami lassítással kapcsolatos skill. Otthon ránézek.

szerk: a rúnákkal az a gondom, hogy ritka a foglalatos cucc. Neten néztem, hogy fehér tárgyakhoz lehet kreálni foglalatot, de azok meg nem olyan erősek.
    Könnyű fokozaton 2 foglalatot lehet csinálni, ha jól tudom, ehhez képest a spéci cuccok nem ritkán 6-8 plusz tulajdonsággal bírnak

Még azt tudom csinálni, hogy ezt a pecsétet hagyom utoljára és nyitok egy portált, majd a pálya elejére visszamegyek és onnan nagyobb terem lesz elcsalni a csapat egy részét (vagy befutok az így már megnyitott átjárón).
    Viszek egy zsoldost is, hogy megosszam a figyelmet. Ha így se megy akkor nem tudom... mégegyszer nem állok neki. A skill-ek átrendezésére az 1 lehetőség nagyon karcsú, főleg kezdő játékosoknak. (a halál rendszerről ne is beszéljek, egy hagyományos save/load sokkal ésszerűbb lett volna szvsz)
    Dio 1 és a 3 tetszett, ez a második rész nekem a mumus.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés