Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
LZs?!
aktív tag
Még tavasszal indítottam egy melee assassin-t, anno Cold Plains-ig lvl4 lett.
Most elővettem, és el is vittem Act2 Palace-ig @lvl 18.
Tiger Claw és Dragon Claw (+BoS/Claw block/Claw Mastery) amikkel megyek, és persze a többi kari által talált cucokkal 'etetem' menet közben: Malice claw + rare claw, Stealth RW armor, Nadir RW helm, a többi Angelic amulet + 2x ring, Cow boots és valami unique öv.
Nagyon hangulatos, és kifejezetten tetszik a feltölt/kisüt mechanika; bár a kisütést csak erősebb, eddig főleg uniqe monsztáknál használom. Direkt 2xclaw 'verekedős' assassin-t akartam, a kick / elemental dmg discharge/ traps részeket nem szeretném belekeverni.
Piszok módon a darál, és kellemesen haladós...de már most látom, hogy ez legfeljebb NM elejéig fog tartani. Szerintem már Normal Act4/Act5 magasságában ki fog fogyni a lendület, sőt már Act3-ra sem akarok átmenni a dzsungellakó 'gnóm' hordák miatt.
Ugye mindenkit egyesével kell leverni, ami a hordában jövő ellenfelekkel már most kényelmetlen, de ha már a túlélésre is figyelni kell a horda közepén, akkor kifejezetten idegesítő lesz; és amikor minden monsztához jó eséllyel kell majd a 3x charge / discharge mechanika, valószínűleg akkor fogok megállni vele. Egyébként erre egyelőre annyi ötletem van, hogy ha nagyon nyögvenyelős lesz, akkor mégis teszek a Death Sentry-re legalább egy pontot, ami majd robbantgatja a levert mobokat a tömgeben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest