Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• LZs?!

aktív tag

Még tavasszal indítottam egy melee assassin-t, anno Cold Plains-ig lvl4 lett.

Most elővettem, és el is vittem Act2 Palace-ig @lvl 18.

Tiger Claw és Dragon Claw (+BoS/Claw block/Claw Mastery) amikkel megyek, és persze a többi kari által talált cucokkal 'etetem' menet közben: Malice claw + rare claw, Stealth RW armor, Nadir RW helm, a többi Angelic amulet + 2x ring, Cow boots és valami unique öv.

Nagyon hangulatos, és kifejezetten tetszik a feltölt/kisüt mechanika; bár a kisütést csak erősebb, eddig főleg uniqe monsztáknál használom. Direkt 2xclaw 'verekedős' assassin-t akartam, a kick / elemental dmg discharge/ traps részeket nem szeretném belekeverni.

Piszok módon a darál, és kellemesen haladós...de már most látom, hogy ez legfeljebb NM elejéig fog tartani. Szerintem már Normal Act4/Act5 magasságában ki fog fogyni a lendület, sőt már Act3-ra sem akarok átmenni a dzsungellakó 'gnóm' hordák miatt.

Ugye mindenkit egyesével kell leverni, ami a hordában jövő ellenfelekkel már most kényelmetlen, de ha már a túlélésre is figyelni kell a horda közepén, akkor kifejezetten idegesítő lesz; és amikor minden monsztához jó eséllyel kell majd a 3x charge / discharge mechanika, valószínűleg akkor fogok megállni vele. Egyébként erre egyelőre annyi ötletem van, hogy ha nagyon nyögvenyelős lesz, akkor mégis teszek a Death Sentry-re legalább egy pontot, ami majd robbantgatja a levert mobokat a tömgeben.

Új hozzászólás Aktív témák