Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
savior
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Tegnap nekem is ritka gyenge volt a loot. Reggeltől toltam mert pár száz forum gold még kellett volna, errefel egészen késő estig nem esett semmi és eladni se tudtam szinte semmit (vagy 2x10 fg jött össze). Aztán hívtak egy csapatba ahol csak horkolni kellett a barbárommal és kb fél óra után kipottyant egy ohm rúna az egyik tetemből.
-
Hellwhatever
aktív tag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Hogy csinálnak az emberek a nulláról másnapra fullos karaktert?
d2jsp. Van aki évek óta ott kereskedik és gyűjti a forum goldot és mivel külső ekonómia, őket nem érinti se a ladder reset se az hogy volt egy D2:LoD -> D2: R váltás. Ha kezdés óta ott pörgeti az árut valaki akkor lassan kb. 20 éves vagyona van. Ehhez hozzá jön hogy D2:LoD-ban túlzás nélkül volt hogy több bot játszott mint valódi ember, kb. csak az nem botolt aki nem akart.
Ilyen háttérrel nem számít ha az első pár HR-ért vagy BiS cuccért csillagászati árat kell fizetni, a költségvetés elbírja.
Streamereknél láttam azt is hogy a közösség dobja össze nekik a gear-t, ezt el lehet játszani privátban úgy hogy többen tolják a cuccot egy nagyon erős build alá hogy aztán azzal farmolva legyen közös haszon.Nyilván kell némi szerencse is a dolgokhoz, ezt csak azért írom hogy a 0-ról 100-ra pár nap alatt az nem a földi halandó szint és nem Te csinálsz valamit rosszul.

-
wm2
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Tudok adni egy Smoke-ot, tri res cipőt, 4 sox poleaxe-t, és spectral shardot kezdésnek.
-
Jim-X
őstag
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Ido es sok sok run... Meg szerencse....
Van aki arra eskuszik, hogy a 234,6457% mf a tuti, van aki swappeli elotte a weapont...
De amugy meg teljesen random...Vannak helyek ahol bizonyos cuccok nagyobb esellyel esnek, de attol meg kicsi.
Nekem tegnap makom volt, jott egy srac es meghivott egy game-be ahova kiszortak cuccokat. Sikerult azert kukaznom egesz jokat es mar alakul a sorcom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- újszerű iPad Pro 11" (M4) (2024) M4 chip Wi-Fi + Cellular 256GB silver ezüst Apple garancia
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- újszerű MacBook Air M2 256GB SSD space gray asztroszürke Apple magyar
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest