Hirdetés
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- bitpork: 2025, zárás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Diablo II Classic és Resurrected Alapok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peddy789
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Csak beletett ido / nap kerdese, szerintem senki nem siettet, tok oke ha mindenki ugy halad ahogy jol erzi magat meg amennyi ideje van. En hetvegen letoltam 2 playerben vagy 50-60 boci farmot, meg tegnap lett meg a 75. nila run.
Elkezdtem splittel merni a Nila runokat, kb 1:40 korul mennek a runok, de nem sikerult rendesen bealitani a splitet hogy lassan folyamatosan az elozo koridoket

Biszoint tegnap igy 1,5-2 ora alatt (kis trade kozben) letoltam 40-45 Nila runt, es kiesett 6 kulcs, ami elment 270ert. Azon gondolkodtam hogyha sikerulne elcserelni 3 d keyt 3 terror + 3 hate-re akkor lehet hogy stabilan 2 ora alatt kihoznek egy kulcs setet, akkor azt megerne kiutni.wm2: nemtudom hogy mi volt pontosan a gond, de Lilith is sokszor megfarkalt bar players 2 ben toltam, mert a haverom kozben farmolt hogy tudjak ki/be lepni a hullamert. Lehet egy bo hianyzik nagyon hogy egyszeruen nagyobb hp pool legyen? vagy milyen szint kell ahoz hogy biztosansog legeyn? Esetleg hp charmok hianyoznak? :/ Ahogy nezem kb 1k lenne egy cta, lehet annyi kell hogy biztos legyen a dolog?
Mephisto is megolt parszor, ami igazan meglepett, mivel 95% lightning resistem volt, 15% damage reduction-el.
Ami zavar az egeszben hogy nagyon ineffektiv igy farmolni, van vagy egy ora mire megotlem oket, sok gold ment repair-re, mindig ujra rakni a treachery proccot stb..
Ugy lenne jo ez ha stabilan halal nelkul tudnam olni, mert igy nem eri meg a belefeccölt idot. -
shotika
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Én Hell Act1-ig elvittem Summon Nekroval, de itt már nem túl erősek a csontik, és a csicskára is csak alap 4 socketes Polearmot találtam - de a lényeg hogy meglett az Insight, így indítottam egy Trap Assát, mert vele sokkal gyorsabb a jobb cuccok nélküli game ( csak a manatöltés problémás Ins nélkül). 25-ösön ment rá a Spirit fegyo és Lore fejes, a csicskára 27-esen az Insight és NM Act5-ig elvittem pár óra alatt, úgy, hogy statpontokat egészen Act3 Mefi előtti fétisekig nem is raktam, csak annyit amennyit a cuccok megköveteltek. A robbanós fétisek miatt viszont kellett még pumpálni némi HP-t (ami később Diablo ellen is jól jött).
Summon Nekrora visszafogok térni, de Beast nélkül kevésbé élvezem, a Ber rúna meg nem túl sűrűn esik.
Ezt a képet viszont csak úgy, 3 uniqe NM Mefi első killnél

-
wm2
őstag
válasz
Lokids
üzenetére
Én egyedül dolgozom, Smiterrel végig. Nem mondanám, hogy szélsebesen haladok, de már NM-en vagyok (meg Hell Act1, de itt még nincs cuccom), ahol éppen most esett egy 10 all res Sacred Targe Spirithez. Ide elég.
Hc-n csináltam 2400 fg-t. Abból meglesz a Grief meg ami Smiternek kell. Igazán nem drága kari szerencsére.Tipp: NM-en lvl 50-től public Baal runolj 70-ig.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fórum az aktualiása miatt a Resurrected-el fogalkozik
- Minden platform (PC, Konzol)
- Online (Bnet) és Offline
-Trading
-Game Party és Ladder
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Bundle topik
- Wise (ex-TransferWise)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xbox Series X|S
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Háztartási gépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő