- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
high trap, med disc, +dex+vit roll. life perfect. (tehát minden rollja hasznos)
spike trap az egyetlen értékes skill vérten. 101+dex / 8disc / 10trappal keresnék rá, esetleg ugyanezt megfejelve vittel.
Bird: nat vérten két random stat van, 101+dex, discipline és allres nem lehet rajta egyszerre. az, hogy disciplinet vagy ARt preferál a vevő meg játékstílustól is függ.
-
Rankerz
senior tag
Fogalmazási készségem vita során mindig is magasabb volt az átlagnál ezt már bizonyítottam, így ez elég gyenge kritika. De azért próbálkozásnak elment, még 4-5 hozzászólás és talán komolyan is tudlak venni
@davidsito: egy HC Str mempo 45 millánál kezdődik (az 200M SC gold). Kíváncsi lennék rá mikor adakozott itt valaki össze annyit. Részemről is lezárom, bár az elmés beszólásokat még várom persze szeretettel.
-
persil
nagyúr
De ehhez nem kell találgatni egyáltalán.
Ah-ban fix 2 milliárd kérdés nélkül, ah-n kívül pedig határ - kis túlzással - a csillagos ég, mert "szimplán csak többet ér ennél".
Kérdés, hogy mennyivel, de az meg egyszerűen attól függ, hogy hamarabb rátalál-e egy pénzes németre, minthogy egy magyar srác ajánljon fel neki x összeget.Teljesen reális, hogy - mivel tudjuk az alsó határt - a legjobb ajánlat viszi.
-
Agro
senior tag
Sose ertettem a black marketes gold vasarlas mukodeset.
Oda adom neked a penzt vagy atutalom es remenykedek benne hogy nem vered at a fejem es kesobb megkapom a goldo?
Oda adod a goldot es utana te remenykedsz hogy atutalom vagy oda adom utana az osszeget?Nem tudom pontosan most mennyi a gold arfolyam az ahban, de nem hiszem hogy annyival dragabb lenne ott hogy egy ilyen tranzakcioban rejlo rizikot bevallaljon valaki. Legalabbis en biztos nem tennem.
Hozza teszem tiltja a jatek szabalyzata hogy mas csatornakon ertekesits es szerintem a forumon sem megengedett, de ebben mar nem vagyok biztos
-
Gothmog
senior tag
Igen, az én kesztyűmön csak chc és ias van, chd egyáltalán nincs (a dex magasabb még nálam is - én egyébként szintén monkkal vagyok, csak lightning alapú), mégis magasabb vele a sebzésem, mint ezzel.
A chc sokat számít, kár, hogy pont abból jött rá olyan vacak roll.(Nálam most ilyen a szerzetesem. Még bőven van rajta mit fejleszteni)
Szerk: Mondjuk az amulettem valószínűleg "abszolút ideális" lenne neked, ha poison monk vagy, de attól nem válok meg. Találtam - az első (és mai napig egyetlen) igazán nagy loot-om -, és vszg. nem is fog pottyani hasonló darab nekem még kb. 50 évig
-
mikromanus
veterán
Szerintem meg mindegy min vakarjuk össze a DPS-t. A chc, main stat és átlagdam "hard" jellemző és ezen elég szépen van. A korábbi überbrutál amumhoz képest "csak" -2600 DPS. Az +15k DPS-t adott váltásnál. Most cseréltem le egy olyanra ami ad 1100 pluszt. (amu nélküli állapothoz képest az új azt hiszem 33 vag y35k DPS-t ad) Most épp az a terv, hogy ahol lehet, ott univerzális itemeket szerzek. Sajna úgy tűnik ez csak amun jön össze. Esetleg kesztyűn lehet még mindenkinek jó kombót kifogni meg inna gatyón (ha erre vetemednék). A gyűrűk túl jók. Nem nagyon látok jobbakat, vagy ha igen, akkor azok sokszázmillák. Nehéz a fejlesztési meló nagyon
-
persil
nagyúr
Hülye példa, mivel az egyetlen lényegi különbség, hogy nekem intesre van szükségem.Az meg csak az árát erősítit, hogy nem filléres pickup radius, hanem lightning resist maxroll van rajta, meg extra 150 armor jön rá str-ből.
Forgathatod a dolgot, de a rövid lényeg, hogy a tiédnél jobb vile wardot vettem tizedáron úgy, hogy nem csak véletlen kifogtam egyet, hanem válogattam vagy 10 között ugyan ebben az ársávban.
Át kéne gondolnod azokat az árakat. Megsértődhetsz, de a te érdeked.Teccik érteni?
-
Kicsimix
őstag
Ha valaki ugyan ilyen de 1.40-es as-el szeretne akkor pengessen érte vadul.. Dps-ben és árban is nagy a különbség. Egyébként egy azonos dps mellett ha két karaktert összehasonlítunk lényegtelen ,hogy milyen fegyvert használ.. A végeredmény ugyan az. A lassabb fegyó kevesebbszer nagyobbat sebez a gyorsabb pedig több kicsit. Nálam is 1.20-as van és csak 858-as. A dps-emtől elpárolognak..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- Windows 11
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Revolut
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- További aktív témák...
- HP Elitebook 745 G3 érintőképernyős laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD)
- RTX 4090 / RTX 3090 videokartya hütő ventivel olcson! Dobozzal!
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Win11)
- Eladó Samsung Odessey G6 S27DG600SU Monitor!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TURBO RTX 3090 24GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged