Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
Eladó, 20M:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
nightmare13
őstag
Igen, elvileg tiltott, mellesleg ezen a fórumon még soha nem volt belőle gond. Ha alaposan visszanézed az elmúlt 1000 kommentet, nem egy-két esetben cserélt gazdát nagy mennyiségű gold.
Amúgy ez nem olyan hirdetés, mint amit feladhatsz a főoldalról pl. Szóval egy kicsit kiskapu is, meg nem is.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
GiP23
csendes tag
válasz szallasi007 #11097 üzenetére
Nagyon cseles vagy mert a kérdésed valójában már hirdetés is, ami tiltott.
Szigorúan tilos a következő termékek, szolgáltatások hirdetése:
Számítógépes játékok accountja (hozzáférés, regisztráció, felhasználói fiók) és az azokhoz kapcsolódó játékok, melyek nem használhatóak a fiók nélkül a vásárlást igazoló számla és adathordozó nélkül, illetve tipikusan az ún. MMORPG játékban használatos virtuális tárgyak (karakter, pénz, egyéb). -
szallasi007
őstag
Itt esetleg felesleges mennyiségű goldot meglehet hirdetni eladásra vagy az is csúnyaságnak számít? (mert lehet hogy még mindig akad nálam némi mennyiség belőle, de nem szeretnék bűncselekményt elkövetni a fórumon)
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
erre mit mondanátok?
erőltetem rmah-ban, de nem nagyon akarnak rákapni, pedig lightmonk-nak ez majdnem 120allres, mellé szép as+chd és ott a luk is... oké, hogy 0stat, de az x-y dam bőven tűrhető rajta
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
IcsiGin
csendes tag
Ezt az unityt találtam. 20m bid 120 buyra felraktam.
Nem sok érte?Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
F-ECT$
titán
válasz szallasi007 #11090 üzenetére
900m-ért vitték el innen a PH-ról. (1.2B-re volt kitéve, abból is "csak" 1020 milliót kaptam volna, így benne volt ennyi alkulehetőség a PH-soknak.)
Dive ever, work never.
-
IcsiGin
csendes tag
-
[ Szerkesztve ]
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
F-ECT$
titán
válasz szallasi007 #11086 üzenetére
Írom a diplomám, közben megy a D3 a háttérben. Amikor épp unatkozok/pihenek, akkor ránézek 10-12 termékre (pox, unity, tal chest, chantodo, stb), és ha épp van benn jó, akkor megveszem.
Dive ever, work never.
-
mephi666
nagyúr
válasz Helmoras #11082 üzenetére
hirtelen ezt találtam, 1 lemez volt a sc2000 se volt sokkal több, rengeteget játszottam vele anno
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Helmoras
őstag
Van 150 millio goldom baráti áron cserélném, PM
-
TeeBee73
veterán
Köszönöm!
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Sirandrish
legenda
válasz TeeBee73 #11073 üzenetére
Inna gatya szerintem 8-10M..a Wizard sapi talán érhet valamit a magas stat és a CHC miatt (szerintem 1-2M), a többi értéktelen..
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rushyk
tag
Esetleg, ha érdekel valakit...
-
F-ECT$
titán
válasz jpeetr #11067 üzenetére
Tényleg nincs sok hasonló. Látom betetted 50m bid-re, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e rá érdeklődő.
A loh rajta elég kevés, az arcane res meg lecsökkenti a monkok számát, akinek jó lehet, de ha csak a dex, as, chd mennyiséget nézem, akkor is megér pár 10m-t.
Dive ever, work never.
-
Helmoras
őstag
válasz jpeetr #11067 üzenetére
Én olyan 100 dex 8 as 40 chd ra keresnék első körben utána bedobnám az arcane resit is ez alapján próbálnám beárazgatni, más kérdés hogy nem tudom mennyien vesznek chc nélkül gyürüt szerintem ha gyorsan el akarod adni akkor 40 misi körül elmehet de ha meglátja egy arcane monk aki máshol már felpakolt elég chct érhet többet is.
-
jpeetr
aktív tag
valaki segítene mennyit érhet?
hasonlót se találok, bár lehet én vagyok béna -
törölt tag
35m
50 körül láttam ennyi str-rel és chd-val. -
Jimy83
aktív tag
Eladó -
Cyberbeni
addikt
elkelt
-
Cyberbeni
addikt
12,5M:
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
IcsiGin
csendes tag
Nem rakom ki többször ígérem.
ELADÓJuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
P00By
nagyúr
Ez kuka?
-
törölt tag
8m
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz gyalogstuka #11046 üzenetére
Gratula hozzá, szerintem ne goldért hanem RMAH-ban add el.
Goldban 45 EUR-t ér, RMAH-ban szerintem 80-at simán.Bár az is lehet nem ér ennyit, mert 8% AS és 11% Life van rajta.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Ifju
aktív tag
~900m
-
Jimy83
aktív tag
Elég kicsi a kép , de ahogy látom van ott chc szal sokat ér
szerk. közbe sikerült megnyitni Elég szép darab .[ Szerkesztve ]
-
gyalogstuka
csendes tag
-
czpitti
senior tag
Ha valakinek ponn ez kellene íron pm-et ármegjelöléssel.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
gyalogstuka
csendes tag
Sziasztok
Ez a sisak ugye szerintetek is annyi goldot ér,hogy érdemes egy kört futnom a hóban,harsány kurjongatás közepette ?
-
mpierre
veterán
-
Blizz
őstag
válasz Sirandrish #11038 üzenetére
Betettem 2 misis biddel 4M bo-val, ha elviszik nem csinálok dh-t,ha nem viszik el, akkor igen.
No mistakes, just happy little accidents
-
Sirandrish
legenda
Annyira azért nem izmos hogy köré építs egy karaktert, de kezdésnek mindenképp tökéletes
És nagyon szívesen
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Blizz
őstag
válasz Sirandrish #11036 üzenetére
Ó, nagyon szépen köszönöm, hogy utánanéztél Végén már lehet megtartom és felhúzok egy DH-t
No mistakes, just happy little accidents
-
Sirandrish
legenda
Érdekes egy motyó mert ugyanezzel a skillel 165DEX-el 200K..
180DEX-el már 3M-nél kezdődik más skillel..
170DEX-el meg 6-800K-nál kezdődikJelenleg a legolcsóbb ami a te cuccodhoz közel áll, az 180DEX,12%Life,13% Evasion DMG az 3M..
Ez bent van már több mint egy napja..Nem tudom mennyit segített az info, de ennyit tudtam érted tenni
-
-
persil
nagyúr
Képet nem tudok beszúrni melóból, de van egy felesleges zunimassa páncélom 160int/130vit, 600+ armor kivitelben, illetve egy witching hour 90int, 20vit, 9/48 értékekkel.
Amiket nem írtam le statokat, azok vagy lényegtelen dolgok, amik értékét nem növelik, vagy alapból rajta vannak a cumón. Egyébként lefelé kerekítettem, kivétel a 9/48, mert az ennyi.Szóval pm-be lehet írni mindenféle számokat, este melóból hazaérve meg már adom is átfele.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
mephi666
nagyúr
pár hete 5milla alatt vettem az enyémet, ami szintén evasive-re ad... egyébként ahogy láttam nem sokan használják ezt a skillt és főleg csak a magas dex+vit+allresnek van komolyabb értéke... esetleg +discipline (csak hát egyszerre minden nem kerülhet rá: dex is neccesen megy 150-200 környékére, akkor meg már csak 1 randomot kaphat, ami pl allres/disc legjobb esetben)
ui: nézz rá azért, mennyiért mennek a hasonlók 170+ dex-el
[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Mennyit erhet ez egy kinai farmernek?
-
Cyberbeni
addikt
ha valakinek kell, akkor mondjon egy jó ajánlatot erre:
50M kezdőbiddel van kint AH-ban, szóval itt 42,5M-ért azonnal vihető (egyetlen 60+@, 8+ max disc, spike trap nat's embrace jelenleg), de más ajánlatot is megfontolok. -
F-ECT$
titán
válasz bobglad #11022 üzenetére
Hát igen, 1000 dps felett kb minden +10dps +10m-t jelent az árban, aztán 1080 felett meg még jobban bedurvul.
Ha low budgeten vagy, akkor Slorak + Oculus lehet a jó választás. Előbbiből természetesen az Energy Twistereset kell keresni a random rajta meg lehet socket, loh vagy apoc.
Persze így a 2.73 as eléggé esélytelen, de a 2.5 is jó már.
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Cyberbeni
addikt
-
bobglad
csendes tag
válasz F-ECT$ #11008 üzenetére
Fú ez nagyon imba Ez biztos jó drága item. Pont most vettem a fáradtságot, hogy újra piano cm wizardozzak, erre fel nézem milyen drága még a socketes chantodo, főleg ilyen dps-el elég vagány
Így vettem egy daggert as chd és socketeset, mert ugye chantodóban drága a socketes magas damaggel nagyon, de én amatőr kaszter diablós nem számoltam az arcane power on crittel. Ez egy örök körforgás -
Reinhardt
őstag
Erdemes megprobalni eladni, vagy a kutya se hasznal ilyet?
-
Face8814
őstag
válasz F-ECT$ #11015 üzenetére
Kiraktam 7,5m kezdő biddel és 15m bo-val. A plusz armor hátha csábító valakinek. Remélem elviszik.
Ha igen, akkor lenne 17m a "számlámon". Csak kétszer volt ennyi rajta pár perc erejéig (amíg el nem költöttem), úgyhogy örülnék neki mint majom a farkának....Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
Eladó. Szerintem nem egy rossz darab....
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
F-ECT$
titán
Van valakinek eladó 1 db Radiant Star Emerald vagy 2 db Perfect Star Emerald?
Dive ever, work never.
-
F-ECT$
titán
válasz Sirandrish #11010 üzenetére
Az előző is AH-ban "esett" és ez is.
Long story short: miután esett ez, azóta próbálok venni egy jó Chantodo-t, de aztán ha találok egyet, akkor meg inkább eladom 50-100% haszonnal
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
-
mephi666
nagyúr
válasz LLKobe #11005 üzenetére
szűrőbe beleraktál str+damot is chc+chd mellé és a tied statjait vetted alapul? 8chc 90chd 80str +avg dam-ra keresve 8.9milláért szerintem azonnal sokkal jobbat dob, de a damot elhagyva már 3.5milláért is porosodik bent egy...
nem kötekedésnek szánom, de hasonlókat mostanában talán pármilláért tudtam eladni...
ui: sajátokra is úgy szoktam keresni, hogy a normális statok alá 10-20%-al kezdek szűrni... főleg, hogy a tiéden magas a chd és a chc sem rossz, így érdemes figyelembe venni, hogy ha ezek fölé keresel, akkor könnyen kiesnek a szűrésből azok, amiken mondjuk megvan a chd, de a chc épp nincs, viszont más statok bőségesen kárpótolják a hiányt...
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz LLKobe #11003 üzenetére
ööö, ezen mi ér 33millát? chc+chd jó rajta, de kb semmi stat... 33millából 20 sokkal jobbat lehet szerintem craftolni
-
LLKobe
veterán
Üdv Uraim!
Eladó, ha valakit érdekel szóljon, az ára 33M:
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Madn!ght
addikt
Alapvetően az FPS játékokat szeretem. 10 évig toltam a q3-at, aztán a cod és bf sorozatokat napjainkig.
Ha már megvettem az fc3-at meg a c3-at, akkor már első körben azoknak adok egy esélyt. Habár a crysis 2 kb 30 óráig nyújtott újdonságot, szal nem ringatom magamat hiú ábrándokba.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 25
- Home server / házi szerver építése
- Külpolitika
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Anime filmek és sorozatok
- iPhone topik
- CES 2025: idén sem lesz hiány MSI notebookokból
- További aktív témák...