Új hozzászólás Aktív témák
-
bobglad
csendes tag
válasz buherka #10388 üzenetére
Melyik az a build, ahova nem kell crit hit chance?
Most az ember ha keres gyűrűt vagy úgy vesz, hogy crit hit chance, és as, vagy chc és chd.
Az, hogy valaki így megveszi az már az ő baja, mert napokon belül már cserélni is fogja = akkor ez jó vétel?
A másik az av dam. Én is azt írtam korábban, hogy valóban az egy nagyon hasznos jó stat, karakterablakban a dps növelhető de ezeket sem úgy számolja hozzá ahogy kellene......
Ha pedig nem hiszel nekem, ott a kereső az ah-ban , kevesebb értékeket beírsz ás rájössz mennyiért mennek el az ilyen darabok, nem kell rám hallgatni csak véleményt mondtam.
Aki meg amulettet úgy vesz, hogy nincs crit rajta , amin 10% is lehet, az elég szomorú. Az, hogy legendary itemen nincs crit és 10m ez egy mendemonda, eu szerveren játszotok gondolom, mert 1m nem ér többet talán egyik sem.
Lehet ezt a mondatomat kiforgatni, hogy crit nélkül nem érnek semmit a ringek és az amuk, de ott a kereső az ah-ban tessék nézelődni.
Az meg, hogy hozzáértés relatív neked, a te saját tudásodból indulsz ki, csak fogadd el azt, hogy van más vélemény is ami nem feltéten rossz. -
whabaky
tag
Egyik legjobb példa erre...
Pár hete esett egy Vile Ward. Kértem segítséget a beárazásban. (INT 270+, VIT 75+, allres, armor, liferegen és 180+STR, ami 180+armor). Erre azt kaptam válaszként, hogy 70, meg 90 millió... Tisztában voltam vele, hogy jóval többet ér az STR miatt, mievel az + armor.
2 nap után el is vitték 320M-ért!Szóval igen, nem érdemes eszetlenül csak az allrest húzni, az armor is fontos stat.
Tehát magas armorral érdemes akár visszapakolászgatni, úgyis rátalál akinek kell.
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
VanDaal
csendes tag
Tudnátok segíteni ennek a beárazásában?
AH-ban sajnos nem találtam olyat, aminek extra armorja és melee damage reduction-e is lett volna, de gondolom, valamennyivel azért csak többet ér, mintha csak az egyik lenne rajta
Diablo 3 - VanDaal #2403 / WoT: VanDaal
-
SLYM
veterán
válasz proci985 #10391 üzenetére
igen, van pár olyan item a játékban aminek az ilyen olyan megfelelője sokkal drágábban is kelendő. unity tényleg nagyon jó példa erre, olyan áron, mint ahogy azok mennek egy hasonló tudású rare sokkal drágább. de azért általánosságban ekkora hülyeséget kijelenteni, mint amit a srác tett, azért az megér 1-2 postot szerintem. az armor is érdekes, sokan gondolják azt, hogy itt az all res a legfontosabb és nem látják pl az összefüggést az armorral. nem értem, hogy miért egyébként, AH-n is tényleg sokkal lassabban megy el jó áron egy armoros cucc, mint egy all res-es
[ Szerkesztve ]
-
TROG AIR
aktív tag
Arra van tippetek a stolen ringek miért mentek fel hirtelen 300k -ról 1- 1.2 mill-re?
(és még ennyiért is csak egy oldalnyi eladó maradt az eddigi 6-9 helyett..?)430 pozitív , 0 negatív....
-
mcwolf79
veterán
Senkinek sem kell olcsó Tesco-s gear DH-nak vagy monk-nak?
[Ezek lennének, tényleg bagóért]Árat Ti mondjatok !
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Sirandrish
legenda
válasz bobglad #10387 üzenetére
Szeretnék kérni egy 9AS,90CHD,150INT/VIT,700+LOH, AVG DMG Amut...
Tudom hogy 100K-t sem ér de én adok érte 200atUgyan itt vennék egy 8-9AS-es Unity ringet...ezért 300K-t is adnék...
Kicsit sokat fizetnék érte de nekem azért ennyit talán mér megérne[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
proci985
MODERÁTOR
a zuni spec eset, a nat gyűrű szintén, tal szintén.
gyakorlatban: damra érzésre kevesen keresnek, mostanában kezd felkapott lenni (egy időben emlékeim szerint nem volt kereshető/bugos is volt). gyűrűt/amut tényleg szituációtól függően elég nehéz eladni, még ha relatíve magas is rajta a dam. kicsit olyan, mint az armor, érzésre pár esetben alul van árazva. (kieg: ez jobb gearre már nem vonatkozik, pl unity/host/rare amuk esetén az eladók/vevők már általában tudják a helyén kezelni ezen statok fontosságát)
meg abba is gondolj bele, hogy a lowend unity/host/litany nyomja le az árakat. utóbbin van 60+ allres, 150+ mainstat, 4.5 chc, 6% damred vs elite, 150+ life regen és a legolcsóbbak már 1m alatt vannak. unityk szintén, és azokból is eléggé jó még a legolcsóbb példány is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
adrian360
őstag
-
buherka
addikt
válasz bobglad #10387 üzenetére
Nekem egyik gyűrűmön sincs chc.
Fene mód mégis 50% felett van a chc-m. Ki érti ezt...
A Templaromon lévő Oculus Ring-ből találtam már 45% crit-es verziót. 30 milláért úgy vitték el mint a sicc.
Egy deka chc se att speed nem volt rajta.Baromira örülnék hogy ha az enyémhez hasonló gyűrűk 100K-ért repkednének az AH-ban.
Mutass már légyszi nekünk egy Battletag-ot.
A hozzáértésed hagy némi kívánnivalót maga után.P00By...nehogy elkótyavetyéld a motyót. Főleg az első gyűrű (Bond Sin) elég faszányos.
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
storm3
senior tag
Van pár [cuccom]eladó,ha valakit érdekel PM-ben egyezkedhetünk
[ Szerkesztve ]
“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
Cyberbeni
addikt
85M-ért vihető, ha még nem vették meg AH-ban (Cyberbeni#1182 és/vagy itt privátban)
[ Szerkesztve ]
-
P00By
nagyúr
Ezek mennyit érhetnek?
[ Szerkesztve ]
-
buherka
addikt
Azért a nati Chest-et ne dobd messzire, a szép nagy Armor miatt lehet lesz rá vevő (639 armor nem kevés), a Dex is 100 felett van bőven.
Valamint van rajta a +11% Evassive fire...van aki még most is ezt használja, annak szépen meg tudja dobni a DPS-ét.
A többi az valóban törni való sajna...Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz bobglad #10378 üzenetére
kieg: naton lehet discipline is, más statokkal kombinálva az is lehet drága. pl 140+dex 10discipline 15-20milla jelenleg spike trappal
jellemzően 100+dex <100 vit 60+allres nat sokkal drágább, mint a <100dex 100+vit 60allresesek.
skill is érdekes lehet, pl spike trap elég drágább arányaiban ahogy láttam.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mkd
csendes tag
válasz bobglad #10378 üzenetére
Szia bobglad!
Köszi a tippeket, sajnos a legtöbbel tisztában voltam, csak hát ezek estek, és instant brimstonnak még sajnáltam őket.
Tisztában voltam vele, hogy nem hipercuccok, ezért nem is írtam semmiféle árat, kezdő 60-as kariknak talán jók lehetnek..Nem vettem kötözködésnek a hsz.-t, érezhető a segítő szándék
Szép napot![ Szerkesztve ]
-
bobglad
csendes tag
Szia Mkd!
Ezekre az itemekre azért nehéz találni vevőt, mert hiányzik róla a fő stat.
Segítenék, hogy miként találnál vevőt az ilyen legendary-ra!
-Frostburn, az instant brimstone, mert ebből jó nem lehet az 100%-->50k az értéke (1 brimstone = 40-50k )
-Natalya chest akkor eladható, ha sok vita van rajta, sok dex vagy all resist, valamelyiknek magas rollnak kell, hogy legyen, különben ez is instant brimstone
-Lamentation ( vagy ahogy hívják a gúnynevén lame atention ) szintén akkor eladható, ha van rajta all resist, vagy 270 feletti str, anélkül ez is instant brimstone
-Giyua akkor ér valamit, ha a bonus az a kutya csökkentő ( abból is magas szám ) és vagy crit is van rajta, anélkül ez szintén brimstoneAzért írom le ezeket, hogy segítsek felpörgetni az ah gazdaságod a játékban, mert ezeket berakhatod hónapokon át annyiért amennyiért te gondolod, de nem fognak elkelni csak zsebpénzért!
Építő jellegű hsz-nek szántam, nem fikázásnak remélem látod!
SZép napot szia! -
P00By
nagyúr
Végre én is ügyeskedtem egy kicsit!
[ Szerkesztve ]
-
sunnymarcell
aktív tag
Néhány cucc, amiket kb. hetek óta dobálom ki AH-ra, nem akarják megvenni, de vendorolni sem akarom, mert megérnek legalább 800k/1 millát, nektek odaadom olcsón, írjatok itt PH-n, vagy vegyetek fel D3-ban: BasedSwag420#2997 (PH-n hamarabb válaszolok)
(#10372) SLYM: Pár fillért minden SoJ megér PvP óta.
[ Szerkesztve ]
Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
-
SLYM
veterán
wizektől kérdezném, ez ér valamit? [link]
-
bobglad
csendes tag
-
Cadal
őstag
Hali erre tudnátok árat mondani:
Igen megnéztem, nincs ilyen AH-ban és vitet még nem is állítottam.
-
Helmoras
őstag
Van egy Witch doki offhandem eza az
Unkhapian serpent 260 avg dmg 10 chc socket 5% elitre 13 poison dartra meg még asszem dex van rajta
illetve egy Chantodo wand 1110 dps és lifesteal akit érdekel esetleg valamelyik dobjon egy privit megalkuszunk valami baráti árban.
-
petra91
csendes tag
Eladó a következő item....
érdeklődni pmben, vagy a sanyee1991[@kukac@] gmail[.pont.]com
-
Drizzt
nagyúr
válasz Sirandrish #10352 üzenetére
Így van, nagyon rég javították. Bár az nézőpont kérdése, hogy az volt-e a hiba, vagy amikor nem adja hozzá. Kéne jelölőnégyzet, hogy szeretnéd-e, ha beleszámolná, vagy nem. Nade azt még a Blizzard nem találta fel.
I am having fun staying poor.
-
Sirandrish
legenda
válasz buherka #10349 üzenetére
Tudtommal már javították és a listán nem kerül előre a piros kavicstól
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ptech
addikt
Manticore valakinek?
[ Szerkesztve ]
-
Radnix
senior tag
Köszönöm a segítséget!
Megpróbálom elpasszolni 50-ért AH-ban.
Nektek az ár: 40 M.Ha időközben nem adom el tradechannelen, vagy ah-ban akkor engedek az árból és jelentkezem.
-
nightmare13
őstag
válasz nightmare13 #10283 üzenetére
Tasker elment 5 millió bruttóért (valszeg többet is adtak volna érte, mert elég hamar bo-ták), a Fire Walker vihető occóé.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
zombie82
csendes tag
válasz Attila#2150 #10313 üzenetére
Atikám,látom nagyon ráértél.... Jóféle drop,eshetne egy ilyen nekem is
Battletag Karakhul #2389
-
Radnix
senior tag
válasz Attila#2150 #10321 üzenetére
Ez nagyon szomorú.
A ringre esetleg tud valaki árat mondani?
-
ProEvoFan
nagyúr
Eladó!60 millió.
10 millió.
-
czpitti
senior tag
válasz Helmoras #10326 üzenetére
Nem üzletrontás nyugodtan ha úgy olcsóbban kijössz akkor nosza.Senki nem ellensége a saját goldjánakKöszönöm.Igazán az eladással nincs baj mert felteszem ah-ra gyorsan elmegy csak ez a diablo trade topic nem tudom minek van.Feltesznek komoly cuccokat bagóért csak hogy más is örüljön neki de érdeklődő nincs egy szál se,vagy pedig bagóért akarnak mindent.Sajnos ez van
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
-
Radnix
senior tag
Hello beárazást kérnék szépen egy ringre, nem akarok úgy járni mint a witching hourral, amit 11 M-ért adtam el pedig állítólag többet is megért volna.
A ring:
Az olcsón eladott öv, kérlek mondjátok kb. mennyit nem kerestem vele :
-
Sirandrish
legenda
válasz sto1911 #10318 üzenetére
Talán 100-200K..de lehet még annyi sincs..
Vagy az armor nem garantált stat? Hmmm
[ Szerkesztve ]
-
modern
aktív tag
-
persil
nagyúr
De kibaszott beteg vagy
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
xavix13
őstag
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
nightmare13
őstag
Set leírásnál is átírhattad volna
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
Bahama
aktív tag
válasz F-ECT$ #10295 üzenetére
Chc és vitality van a másik legacy-n.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
ProEvoFan
nagyúr
Olcsó DH, kb 200k unbuffedig inna öv, 200k++ unbuffed DHnak jobb a WH öv.
A nem gyűrűvel összehozott 7% chc Naty set bónuszban van valami.De én szeretem a gazdaságos geareket, a jó ár/érték arányt képvisel, így DHnál nálam a 3db Naty set alap, amiben benne van a ring is, mert a naty fejes kuka.A 3 Naty set miatt van +130 dexem, ami +7.5k sebzést jelent., és így is van 51.5% chcm. -
Agro
senior tag
"Gyakorlatilag egy 10 millas inna ov egyenerteku egy 100 milla koruli whval."
50M-ért vettem a WH övem, ha mutatsz jobbat innába megemelem a kalapom. Feltételezem neked azért ad többet, mert nem manticoret vagy elemental dmg-es xbowt használsz.
Nekem anno kb 150k unbuffed dps-nél (ez buffolva kb 200k Archery+Steady Aim) jött el az a szint, hogy bármilyen inna övet vagy jobb nati köpenyt veszek csak buktam volna minden másból. Ekkor még Nati cloak, csizma, sisak és inna öv+nadrág volt rajtam. Végül vettem WH övet, inna felsőt, meg egy nati ringet meg esett mellé egy mempo. Az egész pakk összesen volt 100M. Nyertem 50k dps-t meg tobb mint 10k hp-t. Mivel az atck speedem nőtt 27%-al és chc-t csak 4-et buktam már nem is hiányzott a + discipline a cloakból, mert pikkpakk visszatöltődik a passzívom segítségével.
Low budgetben valóban nem lehet versenybe szálni az Inna övvel, de nem egy itemet kell nézni, hanem a teljes geart. Ha egy itemet cserélsz lehet, hogy buksz vele, de ha 3-4 dbot akkor egyik item így vagy úgy "támogatja" a másikat. Anno én is meg voltam arról győződve hogy ár/érték arányban nem veszik fel egymással a versenyt és ezt ki is fejtettem akkor, de már tudom, hogy tévedtem
-
storm3
senior tag
[link]
Eladnám DH-m cuccait,akit érdekel pm-ben tudunk alkudozni egymással“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8
-
IcsiGin
csendes tag
" Azért nyitottuk ezt a topikot, hogy a Diablo 3 csere-bere-eladás kikerüljön a D3 topikból.
Ha van eladni való itemed/alapanyagod/stb. ide gyere!
Annyi lenne a kérés, hogy közvetlenül képet ne rakj be, csak linkesítve! "Csak gondoltam felhívom a figyelmeteket erre a kérésre
Juhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu+1u
-
Kobe
veterán
Azert mert az a holy damagehez adodik hozza, vagyis pluszba ad "tisztan" majdnem 10% dpst. Es van rajta life %, vit stb. Gyakorlatilag egy 10 millas inna ov egyenerteku egy 100 milla koruli whval.
Agro: nalam 220k dpsnel meg boven tobbet ad az inna ov mint amennyit egy megfizetheto wh adna. Es effektive a 2 gyurubol es a naty bonuszbol ossze tudtam szedni 17% chct, ha ezt natyval csinalom, max 11% sikerult volna
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!