- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tonnara di Scopello
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz
killerjohn
üzenetére
Nekem van 500M, ha gondolod...várok egy elképelést a váltásról privibe...
Holnap le is tudjuk ügyezni... 
-
Gorneck
legenda
válasz
Lézerparaszt
üzenetére
Nagyon szép gear, laza MPL10-es farmos...
Kár érte... 
-
Gorneck
legenda
500M HC goldot cserélnék SC-re.
-
Gorneck
legenda
Ha vkit érdekel, akkor jöhet privátba ajánlat...

-
Gorneck
legenda
válasz
granini
üzenetére
Nem kell bemutatni a mechanikáját...sok síró nyekergő miatt lett olyan amilyen a játék...a vége meg pontosan uaz lett...semmivel se könnyebb boldogulni...jahhh dehhh, aki farmból akar kicsit is fejleszteni kevés, nem túl hatékony játékkal, annak most még szarabb dolga van...ha kicsit jobb cuccot akar...mert már a közepes motyók is fillérekért megvehetők...
Nagyon kevés goldból (10-20M-ről beszélek) már minden kasztból mpl5-6os karit lehet összetákolni...minden nehézség nélkül...régi játékosok többségének ez nem épp egy nagy összeg...szal segítenek, ha úgy van.
Ez úgy gondolom eléggé nagy segítség...nekem senki se tudott gearben segíteni...az amortizáció pedig az egésznek velejárója, de ettől még nem fogok repesni tőle...ahogy sztem senki se...De ennek itt semmi helye...aszhem...
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Skornnal kicsit nehézkes...
Vagy feláldozunk egy Monkot... 
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Hááát igen...k.cs.g, szemét, szar alak vok...pfejjj...
És még goldom is van a karijaidba...legalábbis az egyikbe...aszhem nem kevés... 
Egyébként igen...első naptól játszó userként nem kevés kukázás volt pecsről pecsre...nagy nehezen összetákol vmit az ember oszt kuka, majd megint és ismét kuka...
Felemelő érzés... 
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
HCn ez nem nagyon müxik, ha nem reális áron dobod be a cuccod, akkor nem viszik el és lehet szórakozni vele hetekig...hiába ez az elved, HCn ez nem müxik (legalábbis eddigi tapasztalatom ez)...vagy hetekig szórakozhatsz az eladással és a vége nem az lesz amit te kigondoltál.
Én több, mint 1 hónapig hírdettem egy gyűrűt és egy vértet...mindkettő 50M-ről indult pont a Te SCs megoldásod alapján...egyik 1M-ért ment el, a másik 8M-ért...
Szal ajánlom, hogy kezdj el egy HC karit és hamar rá fogsz jönni mennyire xarul müxik ez bevágom nagyon soké oszt majd csökkentem a dolgot...egyszerűen no pörgés...van mikor 1 hét alatt 1 cuccot visznek el, van mikor 2-3-at, de az már hatalmas ünnep...
Kb illen a HCs popszakma...
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Ez HCn nem teljesen müxik így...legtöbb cuccnak az árát se tudod belőni...mert elve berakják hasraütire...amúgy meg rutinos HC-s emberkéről van szó, szal feltételezem nem hiába adná ennyiért...és mivel napokban én is békáztam így teljesen reálisnak tartom az árat...hacsak nem vitát szeretnének mojon is hozni, mert akkor 50-150M közt 220+ avg dmges és 100+ vites mojot kapni...amit jobbnak tartok HCn.
De majd Hollerith, ha erre jár megint majd jól megaszondja miért gondolta ennyié...
-
Gorneck
legenda
válasz
F-ECT$
üzenetére
Mert lehet 2mrd-ért az a béka ott rohad már egy ideje bent és kutyának se kell...HC csöppet más világ mint SC...
Nekem is esett egy brekusz 224 avg dmg-vel és 160+ vittel...1ik nap még 250M-et ér, másik nap már csak 50-et. HC még a hooottt alap cuccok is lassan pörögnek, a kicsit is jobbakkal meg hetek is elmehetnek mire elmennek...
Én viszonylag reálisnak tartom azt az árazást...sőt...lehet még kicsit soknak is...szal HC nagyon más világ...minden téren.
-
Gorneck
legenda
válasz
dvd_R+
üzenetére
Nem túl nehéz belőni az árát...szűrőbe betoltod a dexet pl 160-nal, a két likat, 90 chdvel és dps szerint rendezed. Megnézed ilyen dps mellett hol mozognak az árak, illetve azok mit tudnak. Aszerint sztem nem túl nagy kihívás egy árat pattintani rá....
Én két hét után tudtam eladni az enyémet (50 euro magasságában). Arra viszont figyelj, hogy ha nem hetekig szeretnéd hírdetni, akkor nézz rá mit tesznek be uezzel a szűrővel picivel feletted picivel alattad...mert mint írtam, ennél jobban ki lehet fogni 35 euro-ért is...
-
Gorneck
legenda
Ha vkit érdekelne, akkor árral (SC/HC gold is játszik) jöhet privát:

-
Gorneck
legenda
válasz
LLKobe
üzenetére
Az önmagába nem teszi eladhatóvá a magas DPS, a két stat ami lényeges rajta, mégpedig az villám sebzés és villám bónusz.
Egy picit jobbat adtam el 35-40 euróért nem is oly rég...ofc pecs előtt, azóta nemtom mit változtak az árak, de ilyen 5/19-es Won-ok 15-20 euroért mentek. 200-500M közt meg sima AHba.
Szal nem nehéz belőni az árukat...de semmiképp se elég DPS alapján, arra azé figyelj.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
96-on, de előtte megléptem azt...szal kb 1 szintnyi XP jött össze, ami így tippre bőven 200m+ XP-t jelentett...hisz az a 60% szint is 170-180M.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish
üzenetére
Gyorsan ment, korrekt áron, alig gyengébb, mint amim van...

-
Gorneck
legenda
czpitti, nekem tok8. Nem nekem lett volna.
-
Gorneck
legenda
30m a gyurure.
-
Gorneck
legenda
válasz
kolbi79
üzenetére
Én nem nagyon vesződnék vele...mármint RMAH-ba...ahogy néztem 15+ eurot érhet...mikor néztem, akkor még 2-3 hasonló volt bent...ebből kettő irreálisan magas áron...legalábbis én 30-40 eurot sose adnék ki ezért...de még 15öt se...
Nézd meg kb ilyen DPSsel mik vannak bent és rakd picit alá...
-
Gorneck
legenda
Már bent van ez a pecs...
Hisz jó pár kaszt kapott armor nerfet. 
Armor nem dob a Zuni cipők értékén ennyit. Filléres áron vannak bent magas armorral, ha szimplán dexre+armorra kerestem se nagyon volt 10m felett és fordítva sem intel. Ha mindkét statot használtam, akkor jöttek magas áron ki cipők (természetesen semmi se volt rajtuk ami indokolná az áruk).
AllRes az egyetlen dolog ami felveri ennek a cipőnek az árát, főleg, ha 50+.
Szal tartom magam ahhoz, hogy fogtál egy hülét.

-
Gorneck
legenda
Az a surranó vagy dexel vagy intel keresve 10m környékén beszerezhető volt már akkor is magas armorral. Nem hiába írtam, hogy sikerült fognod egy balekot. Ha bennthagyom mind2 main statot, akkor valóban 80m+ os találatokat dobott a szűrő...ha nem zuni-t keresek, akkor még allrest is kapok rá és nem kemény 1x-et.
Ezért is gratuláltam az eladásodhoz.
Ilyenek történtek már velem is, igaz kisebb összeggel...szal én is örülök az ilyennek, de azzal azért tisztában vagyok, hogy fogtam egy hülét rá, aki a semmiért fizetett ki ennyit. 
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
XP-t farmolok...100 a cél...ennek meg ez a módja és mellé sok cucc potyog...
Kihívás attól nem lesz a játékba, hogy feljebb tolom a nehézséget, attól még dög unalom marad a játék...én tartalmat vártam...az nincs...addig célokat kell kitűzni...volt gear, most 100 a cél. Másik karit meg nem indítok, mert egyszerűen a többi szar...nem tetszenek, unalmasak...
Egyébként, Roland és én konkrétan a társaság miatt játszunk...egyéb motiváció nincs...mármint amit te beleképzelsz.

-
Gorneck
legenda
válasz
davidsito
üzenetére
Ha kell az adott illetőnek, akkor simán...bár nemtom amuk mennyire mennek jó a piacon...mikor nézelődöm, akkor néha belefutok ugyanabba...csak más áron...szal nem tudják eladni és keresve a balekot horror áron is bedobják...
Szal én is aszondom, hogy adj meg neki egy bid értéket, ami jól jönne és a többit a kereslet eldönti.
-
Gorneck
legenda
válasz
ProEvoFan
üzenetére
Messze több cucc esik így, mint "kínlódni" mpl5-ön (ezt próbáltam magyarázni neked, de ledurrogtál ne szóljak bele).
Legalábbis, ahogy megfigyeltem...Mpl2-3 megyeget (xp uaz, mindkét lvl-en) 1-2 hete...sok trash sok elit kill...ömlik az xp, ömlik a hígfos és néha 1-2 jó cucc.
A belefelcölt pénzem a játékba már vissza is jött, nem sok ez ugyan, meg nem is hiányzott, de vhol elégtétel.
Éééééssss kevésbé álmosító, mint egy sohavégetnemérő magas mpl leveles run. -
Gorneck
legenda
Dobálja, bár ezt nemtom minek köszönhetem (de nem hinném, hogy a 75ös plvlnek köszönhetném a dolgot)...persze többnyire moslékot...néha beesik 1-1 eladható cucc is, abból aranyat gyűjtögetek, ha vmi jobb esik megy RMAHba. Persze van olyan is mikor semmi se esik...se zöld, se barna.
-
Gorneck
legenda
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Sztem esélyes a kuka...
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Ezzel sztem mindeki így van. Attól, hogy lerágod a körmöd miatta még nem vagy előrébb...hisz még így, hogy ott vagy kit tudnak ütni a nyeregből...ezen stresszelni felesleges...
-
Gorneck
legenda
Van 900 potim...ha vki érdekel...ingyen vihető...
-
Gorneck
legenda
válasz
golya87
üzenetére
Enyém dexes...450k bid volt rajta reggel. Sokkal többet nem ér. MF-et, meg egyre jobban kezdik telibetojjjjni...
Szal ahogy a kolléga is írta...próbálj belőni egy árat rá, simán megadhatod azt amit ő is írt...de sztem lesz hasonló bent. Ha nem megy el, akkor szépen lassan csökkentsd az árát. -
Gorneck
legenda
Jelen esetben szó sincs árazásról (visszaolvasol ez eléggé egyértelmű), de a topiknak uccsó peccs óta kb semmi értelme vagyis van...cserebere.
Ha nem nézed folyamat a cuccod árát és cancel segítségével nem tartod alacsonyan, akkor esélyes, hogy rádrohad.
A másik cucc amit szintén néztem a karimra, az 15-20 milliós árról pár nap alatt 3-4 millióra ment le...folyamat változik kb minden ára...és persze nem minden esetben jelent ez csökkenést.Nem azt mondom, hogy folyamatos az eladásom, de azért szépen lassan elmennek a cuccaim. 1 hét alatt 6-10 millió közti bevétel meg szokott lenni, persze van mikor 1-2-3 hétig semmi, de akkor esetek többségében nem is esik semmi amit érdemes betenni AHba.
-
Gorneck
legenda
Nem értem mit rugóztok ezen de komolyan. Kért árat, lett mondva, sokalta mert van bent olcsóbban.
Akkor miért kell ezen tovább pörögni? Be kell dobni AHba aztán majd eldönti a sok birka mit ér. Esetek többségében kb 1-2 órá belül már 4-5 item is be van téve a tied alatt, ha mázlid van épp akkor keres vki hasonló mikor a többi már nincs ott.
Pl amit kinéztem nacit, annak az ára kb 5-6 milliót esett, köszönhetően "Cancel" gombnak. Nahh pont egy ilyen időszakot kell kifognom mikor a sok birka próbálja eladni a cuccát egymás alá licitálva...Pont ezért a trade topik, mint olyan kb értelmét vesztette...
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Wiz és WD is teljesen jól tudja használni...szinte csak ezt keresik...
-
Gorneck
legenda
válasz
mikromanus
üzenetére
Van fizetőképes kereslet mindenre, csak kicsit finnnnyás lett...ezért én se adtam volna többet...sztem korrekt ár volt érte...
-
Gorneck
legenda
HG-t felkapod a map másik feléből is...jóóó ez pici túlzás, de kb így van.
- Goldhoz nem kell futkosni, már jó...iszony kényelem.
- Egy kemény csata közepén elég jó a tankoknak (bár már inkább dps babákról van szó), hogy 1-1 HG-t felkapva nem kell halálközeli élményben részesülniük vagy épp félbehagyni a csépelést mert alig van hpjuk.Szal semmi zavaró sincs benne szvsz...én imádom.
-
Gorneck
legenda
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Baba/dh kaszthoz fullgeart szedtem össze (bár már kb mindent eladtam belőle)...crites wdmre semmit, tankhoz már inkább potyogott ez az, de az se volt elégséges. Pár 100k-ért simán összekukáztam mindent...1-2 cucc van a mostani karimon, ami húzósabb kiadás volt.
Ez a refik miatt kellett, mert critelek kettőt és meghalok...ééés mivel relatív lófax áron volt, megvettem...
-
Gorneck
legenda

-
Gorneck
legenda
Kesztyű...as+chc+chd, sajna nem intes.
De tegnap jól láttam és elvitték...
Legalábbis volt egy nagyobb pénzmozgatásom reggel.
Mondjuk van ezen kívül is van 1-2 dolog amit szinte mind1 milyen áron teszek fel, senki se viszi.Minap lenulláztam a stash-t...most megint tele van. De mivel már félig meddig megvettem mindent ami kellett a WDmhez, így most már a 500k alatti cuccokat bezúzom...
-
Gorneck
legenda
válasz
WayneGace
üzenetére
Nálam kb 2 hete nagyon pörög minden...5-7m-es eladás is akad, ahogy mennek a pár száz k-s cuccok is. Néha stagnál a dolog...de 1-2 nap és megint elmegy 1-2-3-4 cucc.
Mondjuk van olyan item amit már sokadjára teszek vissza össze vissza áron...de eredménytelen...8m helyett beraktam már 800k-ért is és semmi...

-
Gorneck
legenda
Ezeknek a cuccoknak mi a reális értéke?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- Milyen asztali médialejátszót?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- bambano: Bambanő háza tája
- Állítólag összeolvadt a OnePlus és a Realme
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerencsére belefáradtam...

Hisz jó pár kaszt kapott armor nerfet.