- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fogadj örökbe egy szervert, avagy hogyan építsünk otthoni labot II. (Avagy miért
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Intel® Core™ i9 14900K Raptor Lake-S Refresh CPU/Processor UV/DC (Optimalizálás)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TOTP generátor PHP-ra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz nightmare13 #10199 üzenetére
Valahogy sejtettem Mind1 azért lehet szerencsét próbálok újra
-
Bencus88
nagyúr
Hello!
Olyan kérdésem van, hogy mennyire halt ki az ah a játékban? Vesznek e még cuccokat rmah-n?
-
P00By
nagyúr
Ezt a skillt használják a monkok?
-
törölt tag
kevés volt érte a 35 millió?
reggel dobta a játék, és mire hazaértem, már elvitték. -
modern
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni h mennyit érhetnek ezek kb? Vmi olyan ár kéne amennyiért hamar elviszik (ésszerű határokon belül)Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
Bahama
aktív tag
eladó:
100m
és még 1 ilyen is van
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Lokids
addikt
Van egy eladó Depth Diggers-em
65m
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
-
Jimy83
aktív tag
Mennyit érhet ez a Zunimassa cipő : 197 Int , 50 vit , 40 all res ?
-
Edge
veterán
Tud vki kölcsönözni most 67M-t, pár nap múlva megtudom adni.
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
val3nt1n3
csendes tag
ha vkinek lenne hasonló zunimassa cipője írjon!
150+int
40+vit
50+allres -
rongyi
aktív tag
Radiant Star Emeraldot vennék ah ár alatt.
-
czpitti
senior tag
Ha valakinek kell lau ls-el kinn az enyém 300.000.000-ért hogy kevésbé fájjon a 850.000.000
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
czpitti
senior tag
Azért rmah árban nem veszek ám goldot
-
nightmare13
őstag
válasz Sirandrish #10153 üzenetére
Mea Culpa... Megszoktam már, hogy kívülről belinkelt képek vannak, fel se tűnt, hogy kattintható a kép. Elnézést kérek még egyszer!
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
mcwolf79
veterán
Még egyszer bocs fiúk, legközelebb a leírtak szerint fogom csinálni
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
Sirandrish
legenda
válasz nightmare13 #10149 üzenetére
1440x900ra saccolom az eredeti felbontást és nagyítva tökéletesen olvasható
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
czpitti
senior tag
Sziasztok.Kéne nekem hamagyorsba vagy 800.000.000 gold.Ha van valakinek emberi árban írjon rám.Köszönöm.
-
persil
nagyúr
válasz mcwolf79 #10148 üzenetére
Én mindig paint-ben teszem ide a képeket és annál felhasználóbarátabb nincs is. Beilleszted a képet és a fehér hátteret a jobb alsó sarkánál megfogva ráhúzod a tárgyra, hogy csak az látszódjon. Bumm.
nightmare
nagyítva tökéletesen olvasható.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Agro
senior tag
válasz nightmare13 #10149 üzenetére
Valoban nem egy tokeletes screenshot, de azert az eros tulzas, hogy olvashatatlan.
-
nightmare13
őstag
válasz mcwolf79 #10148 üzenetére
Légyszíves, cseréld ki a képet! Nagyítva is olvashatatlan. Paintben vágd ki csak azt a részt, ami kell, új, beillesztés, lekicsinyíted a képhatárokat, hogy körbefogja, utána mented. Nem tudom, mekkora volt az eredeti kép felbontása, de ez nagyon rossz lett
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
-
Dadan01
senior tag
Eladó, kalandorok kíméljenek
-
ProEvoFan
nagyúr
AHba kitettem 40 millióért, hátha...legolcsóbb 50 millió, igaz azon több a chc, de kevesebb a chd.
Erre kíváncsi leszek. -
modern
aktív tag
Ez mennyit érhet kb?
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
sto1911
veterán
Sziasztok,
erre kernek egy arat:
-
petra91
csendes tag
Sziasztok!
A következő tárgyal eladásra kerülnek.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz F-ECT$ #10129 üzenetére
Én speciel direkt str-es vile wardot kerestem magamnak, mert a vites az irreálisan túlárazott, 70-80 vit-ért meg nem adok ki több tíz milliót. A pickup radius-t másra vettem meg, szóval semmi értelmes random nem maradt, így direkt str-eset vettem(előző is az volt, meg most is), jól jön az armor más hülyeség helyett.
Viszont minden egyes keresési feltétel tovább csökkenti a találatokat és így növeli az árat. Ahogy én nézegettem 1-2-3 millióval mindig többe került a legolcsóbb példány amin volt 100+ str is, mint amin nem, szóval, ha nem is túl sokat, de dob az árán.
Szrk.:
Természetesen intesről beszélek én is.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
whabaky
tag
Sziasztok, kérlek segítsetek a beárazásban, mert nem igazán találok hasonló itemet AH-ban (magas strength miatt). Illetve gold AH-ban és RMAH-ban mennyit érhet?
Előre is köszönöm.
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
GiP23
csendes tag
Sziasztok, nekem is van jópár itemem melyet itt találtok. A többi menüponttal ne törődjetek az ütközik az itteni szabályzattal.
-
Agro
senior tag
Eladó
-
Krytec
tag
Eladó egy öv 29m-ért.
-
Edge
veterán
eladó eme fegyver:
70M
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Sirandrish
legenda
Gondolom az egyik legalább 20-30%al olcsóbb..
Így amikor rákeres valaki akkor látja hogy ez ugyan olyan és mégis mennyivel olcsóbb...jó bolt..BO..Ha meg egy áron rakta ki akkor meg butuska
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
miko_
tag
válasz Sirandrish #10106 üzenetére
Nem direkt kerestem csak véletlen akadtam rá. Még annyi esze sincs hogy ne egyszerre tegye ki.
-
Sirandrish
legenda
Téged is elkapott a "Dupe-Láz"?
Keményebb a cucc mint az influenza
-
miko_
tag
És még azt mondják nincs item duplázás akkor ez mi?
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Igyekszem majd utni neked es akkor elboltoljuk
-
czpitti
senior tag
válasz Sirandrish #10101 üzenetére
Mindenki és mindenhol így ismer ezért ez a kreativitás hehehe. pro: igen tudom ezért is nem gondolkodtam rajta. helmoras:nosza hozzájárulok én is. gyűrűt nekem és mempot
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz czpitti #10097 üzenetére
A karaktereid neveinél valami kegyetlen kreatív voltál
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Anime filmek és sorozatok
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest