- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
kesztyűt meg ékszereket nem feltétlen lehet pár nap alatt nagyon jót találni legendaryból, de a többit azt igen (mondjuk sisakból is még csak 1 esett a DH-mnak meg vagy 3 spirit stone monknak, de ha esne még egy pár, akkor valószínű le tudnám cserélni, a mostani rare-t)
-
Gothmog
senior tag
Itt meg tudod nézni legközelebb bármelyik cuccal. "Szimulálhatod" az adott tárgyat, az értékeit beírva a lecserélendő helyére. Saját (vagy különböző típusú segítői) buffokkal, azok nélkül, mindenféle formában. Én is használom, mert különben az AH gyakran nem jól írja ki az összehasonlító értékeket (pl. set bónuszt alapból nem számol).
-
Muton
addikt
hogy ritka. nekem qrva sok sand farm után spawnolt csak (egyőb kétszer).
a hülye sámán szintúgy (normal, mp0-n találtam rá) meg ott már az is szívás, hogy a barlang spawnol-e, bejárni, majd lemenni a második szintre, hogy rossz maradvány legyen ott.
a legkönnyebb a lapát volt, utána meg a griswold worn edge. a szintén hülye üllő 'viszonylag' gyakran megjelent, de mindig más volt rajtajó tett helyébe jót várj alapon, keress meg, odaadom az egyik clippert, ha szeretnéd (én is ajándékba kaptam egy kedves fórumtárstól a murlocketet, Ő nem gyűjti ezeket a semi-legendary cuccokat)
Muton#2316
-
mephi666
nagyúr
ja, ha meg felveri a házat az éjszaka közepén, akkor gyors rá lehet nézni ah-ra is
ui: ez a "könnyebb gyereket összehozni, mint egy jó craftot" meg sajnos nálunk pl. nem igaz
egy ideje rajta vagyunk már a projecten, de eddig semmi... lassan nekiállunk jobban kivizsgál(tat)ni, hogy mi az oka
-
Gyuri27
félisten
-
persil
nagyúr
Felesleges pvp-ről beszélni.
Egyrészt kanyarban sincs még, másrészt nem tudjuk milyen lesz. Lehet, hogy ezek a skillek/tárgyak nem is fognak működni, vagy nem így fognak működni, lehet, hogy bizonyos effektek nem fognak működni stb stb.
Teljesen felesleges ezen gondolkodni. Ezért is a fury fear-jét mindenki kezelje úgy, ahogy jelenleg a játékban van, semmi mást nem kell belekalkulálni, pvp meg egyebeket...
-
persil
nagyúr
"Lehet nem voltam érthető, de nem az nem világos, hogy hogyan lehet eladni hanem, hogy mennyit érhet. "
Pedig pont ezt írtam le. Megnézed, hogy mennyiért vannak bent ilyenek, ésha találsz egy kicsivel gyengébbet, akkor annak az ára alá beteszed. Mellesleg azt írtad, hogy "nehéz behatárolni az árát".
-
Sárpac
nagyúr
Érdemes összehasonlítani a magas main statosokkal vagy avg dmg-el, chd nélkül, 45 chd 150 main statnak felel meg, plusz megnézni vannak e bidesek, mert addig nem fogják elvinni amíg hasonló van bidre ár alatt!
Én 50 kezdőre tenném ki és elmegy amennyiért a piac úgy gondolja! -
ProEvoFan
nagyúr
Szerintem ez drága.Most léptem ki a játékból, így pontosan nem tudom megmondani.
Chd/as/chc egy helyen, és még magas értékekkel is, még szép h drága.
Amiket láttam, azok közül ez a második gyűrű ami nekem plusz sebzést (2.5kt) adna, mióta megvan a "drágaszákom"
Az első egy Natalya gyűrű volt, ami kb700 millióba került
Persze ez nem azt jelenti hogy a gyűrűd ennyit érne -
persil
nagyúr
-
Dadan01
senior tag
Én amúgy fix 299M-re tenném, ha este tízig nem harap rá senki, akkor 260
Amúgy lehet, hogy csal a memóriám, de volt hogy 100/120-ra tettem ki vmit, és pár óra eltetével kaptam érte 85m-et. Azt tudom, hogy volt mikor működött egy exploit, amivel bid áron lehetett buyoutolni, ill lehet csak urban legend. Egy biztos, én a fix áras aukcióban hiszek. -
F-ECT$
titán
Az AH-beli árak kicsit félrevezetőek, mert a 8M-s cucc már lehet, hogy napok óta benn rohad. AH elérése nélküli elemzésem: ez a fegyver közepesen jó dps-sel bír, a sebessége is jó, sok rajta az int, van egy kis vit és mana regen (ha jól tudom, akkor ebből 14 a max). Ami hiányzik, az a socket, akkor azt találgatnánk, hogy a 6 nulla elé milyen számot írjunk, így szerintem 1-2m között lehet a reális ára. Ismétlem, ezt most AH nélkül mondom, tehát ha sok időd van, akkor berakhatod drágábban is, hátha elmegy.
-
Gorneck
legenda
Ha egy WDnek csöpp esze is van, akkor crit hit chance-ra gyúr...amit pl az offhand és kesztyű meg tud dobni...kellően magas számmal.
Nekem ez így ebben a formában pl nem elég. Vagyis nem áldoznám be érte a 150k-ért vásárolt mojom...amin ugyan csak 60-182 dmg van, de a 8,5 crit hit chance eléggé megdobja az összképet, hasonló a többi stat...talán vit is van az enyémen.
Új hozzászólás Aktív témák
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia