- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
nightmare13
őstag
Sweaping windet se használsz? Pedig azt általában mindenki használja, én arra írtam a Cyclone-t, az utolsó rúnával.
Én meguntam azt a buildet, és találtam d3up.com-on egy olyat, ami a spirit regenre alapoz (tehát spirit regenes inna sapi, plusz templar, plusz kétkezes fegyver (ugye az aktív ott is spirit regen növekedést hoz). A Wave of Light-nak van rúnája, ami visszaveszi a spirit költséget 50-ről 35-re, ami megint csak segítség. Tömeget lehet vele irtani. Múltkor MPL6-os überekhez is bementem 4-es coopban, egész szépen megállta a helyét ott is, annak ellenére, hogy ez igazából tömegoszlató build.
Craftolásnál pedig nem csak azt kell nézni, hogy jajj de jó, hogy megtalálod az alapanyagot, hanem azt is, hogy esetleg nincs-e olyan állapot, hogy mondjuk a kőnek megfelelő alapanyagokat eladva a követ piacon beszerezve nem-e jössz ki jobban
Én a magam részéről csináltam már egy excelt régebben, ha gondolod, szívesen megosztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest