- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Köszönöm a feljajánlást!
Viszont nekem inkább örökbe kéne.
Abban reménykedek, hátha valakinek feleslegessé vált, és még nem csapkodta el brimstone-á.
Volt, aki beírta game chatre (ott is néha keresek a trade-ben), hogy LOL, ő kettő ilyet is szétcsapott nemrég... 
Chantodo-ból nekem is van egy nagyon hasonló, de az annyira nem jó nekem sajnos. -
Devoured
tag
jogos. körülnéztem mindenféle gold vásárlós helyeken, hc-sc gold arány kb 1:2.76-2.8 körül volt, azokon amiket találtam.
akkor módosítom az ajánlatom, legyen mondjuk 480m sc gold 180m hc gold-ért.
és ezzel Ráteszem a Kést a Saját Torkomra!btw, nov eleje óta UPC olyannyira tréfás lag spike-okat produkál, hogy HC-ban még faluba se merek belépni kb

battletag: Akira#2876
-
mpierre
veterán
-
törölt tag
-
törölt tag
-
P00By
nagyúr
-
Sirandrish
legenda
-
Jazz
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
Sirandrish
legenda
-
czpitti
senior tag
-
Vismajor01
addikt
-
Vismajor01
addikt
-
P00By
nagyúr
-
P00By
nagyúr
-
törölt tag
-
Gyíkac
aktív tag
-
F-ECT$
titán
-
Cyberbeni
addikt
-
zombie82
csendes tag
-
persil
nagyúr
-
persil
nagyúr
-
Helmoras
őstag
-
Sárpac
nagyúr
-
Ifju
aktív tag
-
törölt tag
-
sunnymarcell
aktív tag
-
Gothmog
senior tag
-
jjc
aktív tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
Kis beárazás kisokosom:
-Minden annyit ér, amennyiért megveszik.
-Ha olyan cucc esik, amiből sok van az AH-ban, akkor könnyű hasonlót találni, és így beárazni (persze ez nem garancia arra, hogy el is viszik!)
-Csak stabil piacon alakulnak ki egyensúlyi árak, de a D3 piaca nem az!
-Ha olyan cucc esik, ami rtika, akkor az AH-ban vagy nincs is hasonló, vagy csak elborult áron, így nem lehet teljesen megalapozott árat javasolni rá. Ebben az esetben 3 dolgot lehet tenni:
a) Kirakod bidwarra egy olyan kezdő biddel, hogyha csak azt adják meg, akkor is örülsz.
b) Kockáztatsz, kirakod olcsón, hogy többen is érdeklődjenek, és felverják az árát. Persze ezzel be is lehet fürödni.
c) Kirakod magas BO-n, és ha nem viszik el, akkor 10-20%-kal csökkentgeted az árát.Esetedben kesztyűről van szó, amin 6 dologból 4-nek kell lennie, hogy érjen valamit (main stat, vit, all res, ias, chc, chd.) Mivel az utolsó 3 a legfontosabb, és ezekből az ias és a chc is szép magas a tiéden, a chd közepes és az all res is közepes így tényleg ér valamit. De hogy 5m-ért vagy 50m-ért fogják megvenni, azt innen senki sem fogja tudni biztosra megmondani (9 számjegyet nem fogsz érte kapni.).
Mondjuk most benéztem az AH-ba, és találtam egy ilyet:
104 int, 52 all res, 9 ias, 40 chd, 7 chc, ez 100m, és benn van már 1 napja, és jóval jobb, mint a tied.Másik:
45 all res, 6 ias, 9 chc, 45 chd, 34 cold res, 2m. Ez alapján a tied szerintem max 10m. Ha ezt kevesled, akkor rakd ki többre, mert (és ez az utolsó megállapítás): Mindig vannak szabályt erősítő kivételek, azaz találhatsz egy balekot, aki megveszi a túlárazott cuccodat is! -
ProEvoFan
nagyúr
-
RockHaRD
addikt
-
Drizzt
nagyúr
-
warcat
veterán
-
persil
nagyúr
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
-
rongyi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Gaming notebook topik
- A Capcom szerint a Pragmata még csak a kezdet lehet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- E-book olvasók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Viszont nekem inkább örökbe kéne.
Abban reménykedek, hátha valakinek feleslegessé vált, és még nem csapkodta el brimstone-á.
Volt, aki beírta game chatre (ott is néha keresek a trade-ben), hogy LOL, ő kettő ilyet is szétcsapott nemrég... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)