- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-10-22 12:56 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkf
aktív tag
-
Bird
addikt
-
granini
őstag
-
ReFleXx
addikt
-
oxox
addikt
nekem egy igen combos gyurum volt...kb 1honapig arultam szepen 1.5milliardrol lefele...aztan 100x millioert ment el (kozben lehalt a karakterem es kellett a penz a masikat eletkepesse tenni). azt gondolom loot2 elott befognak zuhanni az arak HC-n, SC-n egyarant (nem tudnam megmondani melyiken korabban, jobban), ill. mar most meggondoljak az emberek mire adnak ki tobb 100misit...tehat igen szerintem is elkezdodott.
HC-n meg tenyleg 2x meggondolom, hogyan mennyiert balanszolok. -
ReFleXx
addikt
-
killerjohn
addikt
-
Lézerparaszt
őstag
-
_ocsisajt
őstag
-
sto1911
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
sto1911
veterán
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
-
F-ECT$
titán
Én nem az árral vitatkozok, mert nem járok HC AH-ba, csak az elvvel. Ha én az összes tudásomat latba vetve 350m-t gondolok reális árnak, akkor se 350m-ért kezdem el árulni, hanem 500m körül, hátha megtetszik valakinek, ha meg nem, akkor 12-24 óránként csökkentem az árát 10%-kal.
Ha meg az árbelövésben sem vagyok biztos, mert nagyon kevés hasonló cucc van, akkor pláne magasabb kezdőárral indítanék, és azt csökkentgetném.
De felőlem mindenki úgy áraz, ahogy akar, az egészet az robbantotta ki, hogy: "van benn egy hasonló vit nélkül 2b-ért, akkor én ezt vittel adom 350m-ért"

-
F-ECT$
titán
-
dvd_R+
őstag
-
mpierre
veterán
-
F-ECT$
titán
-
Sirandrish
legenda
-
czpitti
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
kolbi79
tag
-
davidsito
aktív tag
-
persil
nagyúr
Szerintem teljesen véletlenszerűen kap a vevő valahonnan annyi pénzt, amennyit vesz. Ezért ilyen nehéz eladni. Mert veszik a goldot, mint az állat, ez 100%(sokan nem tudnak/nem mernek/nem akarnak stb külső forrásból) csak rengeteg a kipakolt lóvé, ezért annak az esélye, hogy pont a tiedet veszi meg valaki(ráadásul a goldnál ugye további komplikáció, hogy mennyisége van, ellentétben a sima tárgyakkal) elég kicsi.
SZERINTEM!
Tapasztalara meg eddig egyszer egy komplett 10 millás pakkomat vették meg, illetve kés másik alkalommal 100as csomagból vettek meg 32, illetve 35 milliót.
-
F-ECT$
titán
-
Ifju
aktív tag
-
Ifju
aktív tag
-
Ifju
aktív tag
-
davidsz
senior tag
-
czpitti
senior tag
-
sto1911
veterán
-
nightmare13
őstag
-
jjc
aktív tag
-
davidsito
aktív tag
Gyerekek, tudom hogy ez itt egy Trade történet .... na de mégis!
Sírva tudok fakadni, hogy nézem ezeket a youtube videókat, másoknak hogy potyognak a jobbnál jobb cuccok.
Nincs idejük az inventoryban indentifiálni!Ráadásul én 60 (64)-es szintű vagyok ők meg ilyen 20-30-as.
Ez már nem lehet csak szerencse, szerintem a DH-ek és Wizardok előnyben vannak valamiért a barbárokkal szemben.
Nem?
Vagy a battle net visszavette a droppot?Mehetek én mp 1-2-3-4-5-6-on.
Sehol semmi. Heti 1-2 ami törésre van ítélve.
-
Sárpac
nagyúr
-
ProEvoFan
nagyúr
Az én karakteremmel mpl5ön is gyorsan haladok.De komolyan.Az más tészta ha az xp farm lebegne a szemeim előtt, akkor valószínűleg nem mpl5ön tolnám, hanem mpl4en.Igen, lejjebb nem adnám, mert mpl4en halál unalmas a játék.Még a refisek sem adnak kihívást.Nagyon gáz.TSen persze elviselhetőbb lenne....
Tehát az mpl5 nem kínlódás, a refisek adnak némi kihívást (már megtanultam ellenük játszani), xp meg jön így is, és hiszem azt, hogy talán az értékes drop is jobb magasabb mpl szinten!?(#7654) D1Rect
Én op? Monkkal játszok
-
F-ECT$
titán
Kb fel se tűnik, hogy mentem 10-15 kört
Lehet, hogy én vagyok kevésbé egyhangúság tűrő, de én max 1-2 kört megyek, utána kis ah és kész. Ha unom, lépek, nem érdekel, hogy pl már csak 10m xp kell a következő szinthez. Azért lépek be, hogy jól érezzem magam, ha ez az érzés nincs, akkor egyből quit.
-
D1Rect
félisten
-
davidsito
aktív tag
-
Sárpac
nagyúr
-
oxox
addikt
yeap
...igazi tank lettem azota (sajna ket jo fegyo nagyon hianyzik, de nincs es sajnalnak is 50-100-200misit kiadni ertuk)...tegnap pl. egy varazsloval, meg egy dh-val apritottunk...en allok elol mint egy sziklafal (kb annyit is sebzek
), hatulrol meg szorjak az aldast. Lattam, hogy mostanaban act3 xp run-t nyomsz (legalabbis erre tippeltem)..amugy olyan magas paragonon sem dobalja orrba-szajba a legendeket? -
oxox
addikt
-
oxox
addikt
-
oxox
addikt
azt a set miatt vette meg valaki (varazslo)...+1 szerencses set itemmel, olyan mintha majdnem 400 int lett volna rajta...monknak felesleg, 10-15misiert 100x jobb ice-t, vagy fire walkert kapsz...de blackthorne, vagy a dh-s set (nataya ha jol emlekszem) is jobb a monknak. es a 400int egy cipo miatt mar nem rossz...en is sokaltam erte a 150misis arat, de az 50 szerintem realis...
-
RockHaRD
addikt
-
xavix13
őstag
-
miko_
tag
-
RockHaRD
addikt
-
vendingo
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
mikromanus
veterán
-
mpierre
veterán
-
mpierre
veterán
-
Mr.Csizmás
titán
-
mpierre
veterán
-
Bird
addikt
-
Gyuri27
félisten
-
sith7
félisten
-
Cyberbeni
addikt
-
sith7
félisten
-
Sirandrish
legenda
-
Kal-El
senior tag
-
pluhi
tag
-
ttt1
őstag
-
DeckardCain
senior tag
-
persil
nagyúr
Második videóból csak annyit látok, hogy egy arab terrorista megáll középen, majd felrobbant mindent és végül hiba csúszik a számításba, ezért túléli...

Hülyeséget félre Vole az van, hogy mivel a játék nagyon gear függő, ezért bármelyik kasztból lehet bármit csinálni.(persze most túlzok)
-
kornel76
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Diablo 3 trade topik
Ha van eladni való cuccod, itt meghirdetheted!
- Két év múlva jöhetnek az első DDR6-os memóriamodulok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mobil flották
- Samsung kuponkunyeráló
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Padavan firmware
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Információáradat a Pixel 11-es szériáról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128 GB 100% akku Deep Purple 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dobozos! Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ThinkPad E14 Gen6 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Odyssey G5 C27G55TQBU Ívelt 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung s32dm500eu
- 27% - ASUS Rog Strix B760-F Gaming WIFI Alaplap!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vagy egyikőjük játék közben kilépett és jött helyette más...
Edge biztos tudja rá a választ. 

Valahogy már nem köt le annyira a játék, már szinte csak a karakterépítésben lelem az örömömet. Kicsit ironikus hogy a DH árából vettem ezt, és most szerintem folytatom megint a DH-t.

...de szerintem a friendseim kozott vagy (wd ha jol emlekszem...jo magas paragon szintel mar), es jatszottunk is anno.