Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz Nordic #38841 üzenetére
Off hand-be milyen fegyvert érdemes rakni?
Most pajzzsal tolom + 1 kezes axe (250dps) (hell act2 lvl57).
Gondolok itt az attack speed-re, dps-re, tulajdonságokra.szerk: látom magaddal vitted scoundrel-t. ennek mennyi értelme van? sokat segít? gondolom fel van öltöztetve szépen. ha ő öl meg egy elitet akkor is ugyanúgy esnek a cuccok, mintha te ölted volna meg?
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
thesound
addikt
Ezt, megérné lecserélni
erre?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tomics #38853 üzenetére
Ez attól függ, milyen skilleket használsz. Ehhez a ww buildhez nem számít ha kicsi a sebzése az offhand fegyvernek, inkább a statok a fontosak. Magas Loh, lifesteal(esetleg mindkettő), str, no meg a gyorsaság(kard vagy tőr).
A scoundrelt csak a +3% chc miatt hordom magammal. Szegénynek esélye sincs megölni egy elitet, mert az első körben összefekszik, szóval arra nem tudom a választ, hogy utána kapok-e cuccot, de bebaszna ha nem járna.
[ Szerkesztve ]
-
RockHaRD
addikt
hol lehet most a legolcsóbban diablot venni?
kulcs is elég, nem kell feltétlen dobozos... külföldi oldalakra gondolok
-
priti
addikt
Ha le akarok gyártani egy normális fegyót az hogy megy? Negyedmilliárd egy olyan wand, amire érdemes lenne váltanom a staff-ról. Kovács maxon van, de még nem használtam. Látom lehet törni matit, de recből még nem találtam inferno-n egy darabot se. Olyat találtam, hogy hogyan gyártson 4 tulajdonsággal ezt+azt asszem, de a felhozatal a választható itemek terén full xar, szóval hol esik valami értelmes rec, vagy hogy megy ez?
Valamit tuti nem vágok, mert a kovács perpill így semmire sem jó.Hardverlesen
-
Tomics
addikt
-
Cyberbeni
addikt
fegyvert nem éri meg gyártani, mert csak ilvl62-t gyárt
azt nem vágod, hogy az offhand is ad baromi sok dmg-et, meg mellé adhat crit chance-t, meg statokat.
szerintem egy 800+dps fegyver sockettel (10k-100k körül), és egy 8%+ crit chance, 250+ max dmg source (200k alatt simán lehet venni) bőven elég addig, amíg a többi cuccod nem olyan jó. -
priti
addikt
Átnéztem a reciket és bakker lvl60-on ilyen 200-250DPS-es wandokat lehet csak gyártani? Ez valami vicc? Akinek nincs egy 80K DPS-es huntere annak gyakorlatilag esélye sincs megszerezni egy erős fegyót?
40K DPS-nél megálltam, mint a szög a wizard-al. Annyi lé kéne, hogy AH-ból nyomjam feljebb, hogy...
A játék meg pont gáz ezen a szinten. Act1 inferno már egy vicc egyedül, multiban ha elmegyek a csapattól és úgy hentelem az erősebb mobokat akkor pont jó, de van olyan elit ami cumi lehet. Act2-ben meg állandóan olyan csapatba tesz be, hogy fogalmam sincs a többiek mit keresnek ott, de arra várnak, hogy én tankoljak. Mind a hárman elkezdenek futni vissza az első elitnél, de ha én is futok akkor a bejháratig futunk, nem állnak meg. Most én meg mit csináljak a wizard-al egyedül, letámadnak aztán szevasz, max az egyik elitet tudom csak kinyírni.(#38863) Cyberbeni
Úgy látom nemhogy nem éri meg, hanem egyenesen nincs. Ha nem farmolsz hunterrel, akkor nincs, legalábbis én nemtom hogy wizard-al hogyan farmolhatnám össze... act2-ben is csak szopakodom, jobb csapattal még szó-szó, de az meg ritka.
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
-
proci985
MODERÁTOR
ismerős, egyik barátommal ketten toljuk wizzarddal: neki 40k dps 33k life, nekem (most már) 25k dps 36k life és sokkal magasabb resistek. A1ben én vagyok a tankunk.
egyébként igen, A1et unom, A2ben az unique csoportok kb fele ellen esélytelen vagyok, A3 meg totál esélytelen.
a barbárom 26os, elég gyorsan szintezik (5000 aranyból AHban egész jó cuccokat kap, árusnak kékeket/sárgákat eladom, aztán még pozitívban is vagyok), említett barátomnak meg készül a monkja, aztán mok/barb+wizz kombó lehet gyorsabb lesz, mint a mostani felállás.
ja igen, kovács felejtős fegyverre, bár úgy általában is egyre kevésbé látom értelmét. amíg lvl60ig magataláltam, addig jó volt, egyébként AH olcsóbb meg jobb.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
priti
addikt
válasz Cyberbeni #38868 üzenetére
jó, de úgy is lócsöcs, inf act1-en nem tudsz úgy végigmenni szinte, hogy ne találnál legalább 300-400 alap DPS-el fegyót annyira gyakori és annyira eladhatatlan az ilyen 700-800DPS-es is, hogy megy is mind a kovácshoz. 953DPS egykezes crossbow eladhatatlan, már kétszer visszakaptam az AH-ban. Még ez se megy el.
Neked a 44k hogy jön ki?
int-ed mennyi?Hardverlesen
-
persil
nagyúr
válasz Cyberbeni #38872 üzenetére
Egykezes fegyvert írtam, nem konkrétan crossbow-t.
Előtte írta egy sorral, hogy 700-800as fegyvereket nem tudja eladni és mehet mind a kovácsnak, salvage-re.Hogy érted, hogy nem létező? O.o
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Cyberbeni #38874 üzenetére
"nincs ah-ban"
Nem lehet, hogy szimplán "csak" nincs? Vagy lehet, hogy végül nem is került a játékba?
Amúgy először azt hittem, hogy te találtál a játékban(drop), azért hangzott furcsán a nem létező"953DPS egykezes crossbow eladhatatlan"
"950es egykezes fegyver még kékben is eladható, ha nincs rajta semmi más, akkor is."Én akkor is egykezes fegyvert írtam és nem crossbow-t... Méghozzá szándékosan Oo
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Neptunfű
tag
Megírná nekem valaki plíz azt a linket ahol az itemek összes max statjait láthatnám? Végre elpakolnám kedvencekbe
as long as you don't choose everything remains possible
-
MrCsiT
addikt
válasz persil #38875 üzenetére
"Én akkor is egykezes fegyvert írtam és nem crossbow-t... Méghozzá szándékosan Oo" - de akkor, ha priti pedig bow -ról beszélt, akkor Te - kvázi direkt - mellébeszéltél, mert a "fegyver" -ben közte kellene legyen a bow is, amire pedig priti tapasztalata, hogy nem megy el könnyen.
( Fegyver = meg bírod ölni vele a mansztákat. )[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Cyberbeni
addikt
válasz persil #38877 üzenetére
priti írta, hogy nem tudta eladni a 953dps-ű 1h xbow-ját, erre te írtad, hogy 950dps-es egykezes fegyver akkor is eladható, ha nincs rajta semmi más, erre én írtam, hogy 1h xbow viszont csak sok loh-el adható el (mert tank dh-n kívül nem nagyon használja senki)
nem látom, hogy ebben hol lenne a szőrszálhasogatás a részemről.
-
mikromanus
veterán
-
proci985
MODERÁTOR
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #38888 üzenetére
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ProEvoFan
nagyúr
-
priti
addikt
válasz D1Rect #38883 üzenetére
Valszeg ülnek a blizznél a reklámosztályon és:
"nédda a csóró mádzsár egy hónapja árulja ezt a szart, adjunk neki vissza pár jurót a játék árából, tutira telekürtöli a fél világot azzal, hogy eladta ezt a cuccot. Nekünk ennél nem kell jobb reklám a gémnek."(#38892) sith7
mondom sorsolnak a blizznél a reklámosztályon vagy egy amcsi tiszteletes kampányol, hogy ezen az úton támogassák a csóró EU-s gyerekeket
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
priti
addikt
egyébként zseniális marketingfogás lesz, ha megnézik majd az új gém megjelenésekor kinek van a legtöbb játék a fiókjában és úgy kap kedvezményt az új gém árából, hogy megveszik valami cuccát az RMAH-ban, biztos tuti meg van oldva, hogy leírhassák reklámköltségként.
Szépen kipótolja majd az illető és játékra költi. A gém bolti árát meg lehet majd magasan tartani úgy, hogy az eladások száma nem csökken.
Szerintem már kész algoritmus van rá. Végigmegy, kidob egy főösszeget az x ezer gémert érintő tranzakcióról, a főgóré meg leokézza, ha mehet és máris több ezer ember örülhet otthon, hogy keresett ilyen 30 eurókat.[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
félisten
válasz Gorneck #38886 üzenetére
Azért azt úgy nagyjából vágom, de az RMAH teljes sötétség.
Ma is vettem valami crap itemet 1m-ért, átraktam, 14€-ért és el is vitték.
Azt se tudom mi volt.(#38890) ProEvoFan: Én is kb. így érzek.
(#38891) priti: Nyilván.
(#38893) priti: Vagy egyszerűen kiveszi PP-en keresztül.
Eleinte én is Bnet balancera tettem, hogy RMAH-ból is tudjak lőni jó cuccokat, de szinte lehetetlen. Még van pár€-m majd valahogy kiforgatom."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
priti
addikt
válasz D1Rect #38895 üzenetére
Végsősoron tökmindegy, hogy kiveszi e. A lényeg, hogy magasan lehet tartani a vételárat a többi meg csak extra, de úgyis játékra költi. Ha van neki 4-5 a fiókjában lesz 6-7 is...
Nincs új a nap alatt. Nemtom emlékszel e a minden harmadik chips nyer marhaságra aminek a végén már használt készpénzt csomagoltak a chips közé roppant guszta módon. Többet vesznek az emberek magasabb áron abban a reményben, hogy végül olcsóbb lesz vagy csak a sikerélmény miatt. Olyan jól sikerült a marketing, hogy a sok amcsi dagadék már társadalmi problémát képezett a végén. Egyet fizetsz kettőt kapsz a mekiben is... mindenhol ez megy. Ez az RMAH üvölt azért, hogy manipulálják. Az övék, hülyék lennének nem ki- és felhasználni. Tuti, 100% hogy manipulálva van. Vagy szimplán az egész kamu. Az sem lepne meg.Hardverlesen
-
priti
addikt
Amúgy azt lehet tudni, hogy mi van beállítva a szerveren? Gondolom az itemeket úgy dobja ahogy előre be vannak állítva az esélyek, mint a félkarú rablón.
Lehet hogy az egész RMAH kamu és csak annyit csinálnak, hogy legyártanak 1 millió eur értékben kraftos itemeket, olyanokat, amiket a játék egyébként nem dob, veszik a bevétel 15%-át mondjuk és 150e eur értékben vásárolnak a gémerektől, ami ilyen 30 eurós tételekre osztva elég szép számú adás-vétel, ehhez hozzájön ami nagy számok törvényeként valós adásvételként beesik...
Ki figyeli ezt? Kiváncsi lennék mit szólna egy PSZÁF-es faszi ehhez az egészhez. Kb. annyit, mint az összes többi, hogy közünk nincs hozzá. Nem hatáskörünk. Ez se nem bank, se nem semmi. Végülis mi a rák ez az RMAH jogilag? Virtuális, nem létező, senkinek a tulajdonát nem képező bitek kereskedelme, vagy mi a fac? Nyersz egy kardot, mert kiesik egy mobból és azt eladod. Szegény jogászok.Hardverlesen
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs