Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
rt06
veterán
válasz Tomics #24436 üzenetére
nem vagyok arra raszorulva, hogy masok karan nevessek
ha te igen, pont hogy neked van silany eleted, mert nem tudsz a sajat sikereidnek orulni, szukseged van ra, hogy keres meg nalad is nagyobb luzereket, es azokon mulassooooobi: igen, sajnos ezen a forumon, es foleg ebben a topic-ban en mar kepes vagyok barmit feltetelezni az emberekbol, annyira negativ, elszomorito kepet mutatnak magukrol (lasd pl Tomics ezen hozzaszolasat, amiert irl ugy vernem pofan, hogy nem maradna foga - mindezt azert, mert nulla ertekrenddel rendelkezik, s ugy gondolja, jo moka a monitor arnyekabol beszologatni annak, aki ezzel nem igy van)
azt hiszem, a tovabbiakban inkabb hanyagolom ezt a topic-ot, nagyon nem nekem valo az a mentalitas, ami itt megmutatkozik
ha valakinek esetleg mobile alerts-sel, vagy authenticator-ral (fokent technikai reszrol) kerdese van, privatban megtalal[ Szerkesztve ]
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
persil
nagyúr
válasz Tomics #24650 üzenetére
Teljesen az, még jól is bírja
Amúgy én nem tudom elképzelni, hogy tudnak egyesek úgy játszani, hogy ez a sok buziság(hp csíkok, plusz rajta a számok, sebzések stb stb) be van kapcsolva. Amúgy sem lehet látni semmit a hatmillió szörnytől, effektől, hát még így.
Én egyedül a crit sebzéseket kapcsoltam be, az valamennyire "érdekes" de amúgy teljesen felesleges információk és csak az amúgy is rossz látási viszonyokat teszik egyenlővé a nullával. Lefogadom feleannyiszor halna a srác is, ha látna valamit.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Wolverine
félisten
válasz Tomics #24824 üzenetére
A válasz: Authenticator. Ha van okostelefonod - iOS, Android, Windows Phone 7 -, akkor a megfelelő alkalmazásboltból letöltöd ingyen. Elmented a restore-kódot és a serialját, és utána használod minden belépéskor. Ha nincs ilyen telefonod, akkor vegyél egy kütyüt, ez ma már a legtöbb szoftverboltban kapható.
#24826: eddig minden egyes esetben user error történt, a Blizzard elleni betörési kísérletek egyike sem volt sikeres. Próbálkoztak vele, amikor anno a Sonyt feltörték, de lepattantak a Blizzről.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Amur
addikt
válasz Tomics #25003 üzenetére
eddig nem volt vele gond. 8 hónapja van meg a kari,ha memória hiba lenne már máskor is előjött volna.
Most frissitettem a drivert (12,1 volt a catalyst 12,4re),majd meglátjuk ismétlődik-e.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Bazzzs
senior tag
válasz Tomics #26613 üzenetére
Azok ismeretlen felszerelések, amiket be kell azonosítani ahhoz, hogy használni tudd őket. Lényegében elmormol a karaktered egy varázslatot, aminek köszönhetően megtanulja használni az adott tárgyat. Lehet, hogy valami nagyon jót találtál, de az is lehet, hogy csak egy tucat felszerelést, így viszont megvan az izgalom a felismerés előtt, hogy vajon mi is lehet.
Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596
-
-
persil
nagyúr
-
Nordic
Közösségépítő
válasz Tomics #38853 üzenetére
Ez attól függ, milyen skilleket használsz. Ehhez a ww buildhez nem számít ha kicsi a sebzése az offhand fegyvernek, inkább a statok a fontosak. Magas Loh, lifesteal(esetleg mindkettő), str, no meg a gyorsaság(kard vagy tőr).
A scoundrelt csak a +3% chc miatt hordom magammal. Szegénynek esélye sincs megölni egy elitet, mert az első körben összefekszik, szóval arra nem tudom a választ, hogy utána kapok-e cuccot, de bebaszna ha nem járna.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tomics #39046 üzenetére
Nah...akkor le fognak menni az árak rendesen..de legalább fel tudok majd öltözni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
oxox
addikt
válasz Tomics #39781 üzenetére
Isten hozott a klubban...nem is aranyert kell farmolni....ha szerencsed van 30-40ora alatt talalsz valamit amit eltudsz adni nehany millioert AH-n amibol felszereled magad (vagy elkezdesz kvazi dozsdezni AH-n)...ha nincs szerencsed, akkor ennek az idonek a tobbszorosere lesz szukseged...
az vigasztaljon, hogy a barbart viszonylag olcso act2 kompatibilisse tenni (legalabbis egy varazslohoz kepest mindenkeppen)...minden jelentos erteked alacsony, ill. dps eleg lenne 800-1000 resist meg 10k armor mellett (amennyit ertek a barbarhoz)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
mikromanus
veterán
válasz Tomics #39943 üzenetére
Nem nagyon kell szerintem extra mf. Azért vettem a csicskámnak kis amut 24 mf-fel. Annak az ötöde rámegy a tiedre is. Azt mondták itt páran, hogy 76% sokkal jobb, mint csak a valor, így rágyúram erősen Mondjuk enélkül is 1-1 tuti rare esik 5 nv után. Szerintem picit talán több ezzel az 5% saját erőforrással...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
DjDanee87
addikt
válasz Tomics #39943 üzenetére
Szerintem ha még Act1ben is meghalsz néha akkor nem GF vagy MFre kell rámenned, hanem jobb cuccokra elsősorban. Annyival kisebbet ütnek Act1ben, hogy már egy közepes gearben is simán tolható halál nélkül bármilyen karakterrel.
(Bár ha nem a cuccod szar, csak nem figyelsz oda az más )[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Tomics #39952 üzenetére
Annál többet...20at legalább..
Az élet az sz*rt se ér..a drop a lényegEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingatlanos topic!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- 3D nyomtatás
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest