Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Ren Hoek #39247 üzenetére
izé, valami nagyon nincs rendben a gépedben, nekem 5760x1080xMaxon 50-60fpsem van. laggal nem tudok mit kezdeni, de egyébként stabil.
F-ECT$: Deus Ex:Human Revolutionban benne van 110-120 órám, igaz 4 végigjátszásból, de az háromféle, egymástól teljesen eltérő játékélményt jelentett (lethal, 2xnonlethal, augmentációk nélkül), magyarul tényleg volt több életképes build. Far Cry 2 egy végigjátszás vagy 60-80 óra volt mindent megcsinálva. Stalkerek is 20-40 óra körül mozogtak. autós játékok tekintetében Shift2 szintén valahol 50-100 óra körül kellett, hogy legyen. vagy több. fifát nem tudom, legutoljára a 94el játszottam sokat.
másik oldalról meg ott a Sacred2, ha már hack n slash kontentről beszélünk.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Ren Hoek
veterán
válasz F-ECT$ #39248 üzenetére
A Bioshock-ot vagy a Stalkert veszem alapul, mert ez a kép FPS amit játszottam utoljára... mindegyikben van nagyon sok órám, és mai napig elővenném őket szívesen. De ha csak 10 órát játszottam volna velük, az is olyan 10 óra volt, hogy lúdbőrözve gondolok vissza a történetre és a világra. Ha csak a történetet és világot veszem alapul, jóval kidolgozottabb mint itt... Annyira, hogy már csak ezért szívesen játszom újra, nem azért mert "kell" farmolni. Tucat FPS-el, sohasem játszottam.
Összegezve, nekem az a bajom, hogy érződik az egészen, hogy alig volt rá idejük. Nem a 11 évre gondolok, hanem a kreatívok, programozók, grafikusok idejére...Egy tisztességes iparosmunka, de nem több.
Annál többet dolgoztak rajta a marketingesek, ügyvédek és gazdasági szakemberek
(#39250) Kicsimix: én 'csak' azért játszok, mert 14 ezret fizettem érte, és ha megveszek valamit, akkor megpróbálom kiélvezni...plusz sajnos szeptembertől már 1 órám se lesz játszani többet. Ezen kívül úgy vélem, nagyon ível lefelé a játékos tábor, szóval még most kéne valahogy pár eu-t visszahozni, de farmolással ez idegörlő és értelmetlen kb.
(#39251) proci985: nVidia kártyákon többünknél szarul fut a játék. Azért nem sírtam eddig ezért, mert nem érdekelt, de Act2 csatornákban, és mostmár egy testesebb mob csoportnál is leesik a béka segge alá az FPS...
Már sokan írtak, és rogyásig vannak a blizz fórumok tőle. Ahogy azzal is hogy SSD-n írták, és HDD-n mikrolaggolhat, állítom a mai napig megvan. Semmi infó nincs erről, hogy mégis tudnának vele valamit kezdeni, mert gondolom nem globális probléma.[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Normálon 25-30 óra legelső végigjátszásra, nem rohanva. Egy mozijegy 1500 forint, egy film legyen 2 óra (de nincs, főleg tisztán, stáblista és reklámok nélkül).
És igenis fikageneráció. Mi van, ha egyre többen szállnak ki? Mi az istennek játszol vele ha unod, ha nem tetszik, ha kevés a tartalom, ha a D2 is ugyanez volt? Jah, hogy 100 óra után. Ach so, mondaná a német származású francia. 100 óra után még az ötezer dolláros dubaji kurvát is csak megszokásból dugnád (pedig ejj, az első két óra alatt hányszor láttad a rózsaszín ködöt!).
Összegezve az elmúlt hetekben írt postjaidat, nagyjából az a kép, hogy neked ez a Diablo 3:
- édesanyád sátánistának tart
- édesapád lenéz
- a barátaid idiótának tartanak
- szar a drop
- nincs tartalom
- rövid
- rohadt AH
- Gyurcsány takarodj! (jó, ez nem).Mindezek ellenére, beleöltél egy egykor népszerű magyar újságnyi időt (gy.k. 168 óra). Hát bazdmeg, itt gebedjek meg ha értem miért esz itt a fene.
-
mikromanus
veterán
Re Fikagenerációnak
Ezek egy része érthtető, meg szép vélemény, csak épp a lényeget nem veszed észre:
- Ez nem a D2 és nem is akarták másolni. Idő hiányában vagy a tesztelések alatt kibukva sok minden kimaradt talán. Ez nem feltétlen rossz. Ha a D2 lenne az ALAP, akkor meg azért nem tetszene sokaknak, hogy "rókabőr", meg "ugyanaz csak jobb grafikával". Ellenvéleményként szerintem ez így jobb megoldás
- drop: jó a drop és nem is kellett volna ennyit sem emelni. EZ is azért volt, hogy a casual játékosok és a "széles középosztály" tovább megmaradjon és ne csak a hardcore kockák. Nem kellett volna, de örülök a droprate növelésnek. Nem a droppal van a gond, hanem a végtelenített játékmenettel. Nincs alternatíva, nincs továbblépés, nincs verseny. Ha lenne Lvl 60-tól valami ladder, vagy külön területként az elejétől, akkor ki lehetne vezetni a sok szemetet ami felgyűlik idővel. Most az van, hogy már most se eladhatóak azok a cuccok amik überbrutálok és jók voltak már dam nerf előtt is, mert szarásig van velük a mezőny a sok craft miatt (ha nem lenne craft akkor is felhígulna). A jobb itemeknek marad azért ára. Egy ideig...
-RMAh és AH: mindkettő elsődleges célja, hogy a D2-nél előforduló káoszt valahogy korlátok közé szorítsa. Eljusson ahhoz az item akinek kell és legyen a kereskedelem biztonságos és ellenőrizhető (Vagyis hogy kikerülhető legyen a csalás és a lopás kockázata). Semelyiket sem kötelező használni és a goldos AH-ból sem fogytak ki az itemek az eurós miatt. Ja, hogy neked 4-6 max statos jó kombós cuccok kellenek és nincs elég goldod? Egyrészt nem kötelező, másrészt ha ritka akkor legyen is ára. Persze RMAH-ból van jó kis folyamatos bevétele a Blizznek. Nem is a két szép szemünkért szolgáltatják ezt a lehetőséget. MI ebben a gond?
-időtartam: ha eljutsz infernora akkor beleöltél minimum 30 órát (elsőre nem lesz szerintem gyorsabb). Mikor unod meg? 100 óra felett? Akkor miről beszélünk. Ha a Diablo 2 generációja vagy, akkro már kicsit korosabb vagy a pattanásos tinikhez képest akik esetleg hajlamosabbak a gonosz csábításának engedve hosszabb ideig kockulni. 100 órát melyik másik játék biztosít? Ha "csak" ennyi volt, akkor is jobban megéri szerintem mint a másik 95 ami lefoglal 1-2 órára, vagy egy hétvégére aztán uninstall.No, én is szólottam akko'. A karaktercserékért és fura szóközkezelésért amik esetleg a szövegben vannak elnézést
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Ren Hoek
veterán
válasz vhunor #39253 üzenetére
Attól mert ez egy fan fórum, még nem lehet negatív kritikát megfogalmazni? Olvasd el, egy reakció volt ProEvoFan írására. Ha megfigyeled, soha nem magamtól írtam be ezeket, hanem reagáltam valakinek a véleményére, vagy sajnos be kellett lássam, hogy más is így gondolja.
A sátánistás/idiótás dolgot pedig példázatnak szántam, hogy vegyük észre, k*rvajó sorotok van otthon, vagy asszonynál, hogy nem cseszegetnek benneteket a játékért. Nekem az egész gyerek és kamaszkorom a baszogatásból állt emiatt, és most "nosztalgiázhatok". Nagyon kevés ismerősöm és barátom van aki játszik és elfogadja. Tavaly egyedül laktam nem volt semmi probléma, de most muszáj volt hazaköltöznöm nyárra. (Szerk: Anyám mondta hogy még 1 hétig tűri a játékfüggőségemet, utána kib*ssza az utcára a gépemet és motyómat - lehet szimbolikusan de akkoris.) Szóval örüljetek neki, hogy nektek toleráns a környezetetek és barátaitok... Ez azt hiszem nem minősíti a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
A droprate vagy az új mechanizmusok tuningja elkerülhetetlen a megjelenés után, ugyanis ezeket akármennyi ideig is tesztelik, az még mindig elhanyagolható marad a 6+ millió játékos élesben szerzett tapasztalatához képest...
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
oxox
addikt
sracok ne etessetek a trollokat
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #39255 üzenetére
ja, drophoz mondjuk annyit hozzátennék, hogy akinek nincs sok ideje a célra, annak jó. más kérdés, hogy crafting materialok ára esett, ami nekem rossz, mert az megy mind eladásra (kevés pénzzel nem biztosan jövedelmező). de több is esik, szal. inferno a3-a4 azért még mindig kemény.
100 óra... nekem utóbbi években már minden játék hónapokig tart, még a duke nukem foreverrel is elmüttyögtem hat hetet (és 14 órát). diablonál picit több lett, de ismerősi körben kivétel nélkül mindenkinek bejött a régi diablo2es reflex... megjelenés hetében összes csoporttárs végig hulla fáradt volt... 8tól 5ig projekt, utánna haza, 1-3ig kockulás, 7kor kelés és mindez előről.
Ren Hoek: kell mást is csinálni, lehet este is kockulni.
[ Szerkesztve ]
-
Pekkk
aktív tag
Remélem ennek a halhatatlan wizardnak köszönhetően lesz egy kis zuhanás az AH-ban.
-
SSJPeter
őstag
válasz Ren Hoek #39256 üzenetére
"Szerk: Anyám mondta hogy még 1 hétig tűri a játékfüggőségemet, utána kib*ssza az utcára a gépemet és motyómat - lehet szimbolikusan de akkoris.)"
Ha jól emlékeszem azt írtad 24 éves vagy, nos ez ilyen idős korban már nagyon gáz szerintem.
Részvétem a szüleid miatt de ahogy a többiek is mondták már, nem kötelező játszani a játékkal...[ Szerkesztve ]
Let’s go Brandon!
-
Realradical
őstag
válasz SSJPeter #39261 üzenetére
Hja én bezzeg 16 évesen már magamnak vettem a kannás bort a suli melletti meló pénzekből. Már akkor is nehezen vettem rá magam, hogy szülőktől függjek.
A D3 meg szerintem se nem lett rossz, se nem lett korszakalkotó csoda. Beolvad az átlagba. A baj, hogy a kiadó neve és a sok év fejlesztés után nem ezt várta az ember, ezért a keserű szájíz sokaknál szerintem...
[ Szerkesztve ]
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
félisten
Sztem neked tényleg a legnagyobb nyűgöd, hogy b@sztatnak otthon érte.
A játékot 2 fő ok miatt fejezik be:
-túl könnyű (gyk. 24/7 megjelenés óta)
-túl nehéz (jajjinfernon nagyot ütnek)(#39260) Pekkk: Nem valószínű.(meg ASAP patchelik)
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
-
mclord
aktív tag
Ha kint veszem meg a játékot, akkor is eredetinek minősül és érvényes lesz a ha magyarból próbálok játszani vele ?
Mielőtt megvenném gondolom azért checkolok, annó adobeval így jártam meg..
''A fényképész ragadja meg a pillanatot, nem csupán kameráját''
-
Ren Hoek
veterán
válasz mikromanus #39255 üzenetére
Szerintem egyikben sem mondtam ezzel ellentétes véleményt. Igazából egyetértek ezekkel. Csak annyit jegyeztem meg, hogy nem pörög már úgy az AH mint az elején, ezt szerintem mindenki elismerheti. Csurig van itemekkel, nehezen eladhatóak a cuccok, infláció nagy, goldfarmot nerfelték eléggé...Magyarul: a bevételek csökkentek, az árak meg nőttek. Ezek játék közben romlottak el, ez a baj.
A droprate szerintem teljesen rendben van, itt az itemek felépítésével van gond. Az pl, hogy nincs beosztva, hogy kék ettől-eddig, sárga ettől-eddig, legendary-set ettől-eddig van stat pontokban. Az, hogy sokszor csupa olyan hülyeségek vannak egy adott itemen, amik nem kellenek, Bow-on wizard skill? WTF? Az, hogy kilóra jön a trash, az se normális szerintem. Inkább ne jöjjön annyi item akkor, de azok minőségibbek legyenek.
Amúgy meg csak beszélgetünk, ez a baj? A játék hibáiról nem lehet írni? Mindig szeretnék reménykedni a játékban, és a Double tornado barbár visszaadta egy kicsit. Act 1-et már 40 órája farmolom és eddig közel nulla a bevétem. Sokan vagyunk így, sokan 100 óra farm után is.
(#39259) proci985: Épp ez a baja Nappal már nem merem csinálni, hanem éjféltől reggel 4-ig... Általában bejön ellenőrizgetni éjjel, hogy takarodjak azonnal aludni, mert tönkreteszem magamat Aggódó anyák, mind ilyenek, csak másnak a pia/drog miatt...
[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz vhunor #39253 üzenetére
Ember!; ez nagy volt!Igen, érdekes hozzáállás valamit ennyire lehordani 100+ óra játék után...
BF3ban voltak "pach gondjaim", de egy hét BF3 nélkül megoldották a nyűgjeimet.
Pihentetni kell a játékot ha belefáradt az ember, utána újult erővel nekiállni játszani.(#39267) Ren Hoek
Találj "virtuális" barátokat és menjetek ketten, többen játszani.Én is már csak így játszok.Játszani kell és megvan az esély a jó dropra.A múltkori csoportos act2 "farm" (nem szeretem azt a szót, mert én játéknak hívom) alkalmából bejött 8 millió arany.A 7.-8. küldetéstől kell indulni, Belial-ig.Ok, ez extrém jó kör volt, de mindig esik valami használható cucc.[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Attól függ, mi számít játékfüggőségnek. Ha valakinek van ideje, és valamivel játszik pár órát, az nem számít függőségnek, szerintem. Persze van aki már azt sem viseli el, ha valaki gép előtt ül 1-2 órát, és még nem is játszik. Ezzel a játékkal is lehet úgy játszani, hogy az nem függőség. Ha meg spontán sok, akkor meg félre kell tenni egy időre.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
F-ECT$
titán
válasz Ren Hoek #39267 üzenetére
Gondolom azért hagyták meg full randomnak a statok cuccokra kerülését, mert:
-egyszerűbb volt leprogramozni (erre látok kisebb esélyt)
-ezzel csökkentik a jó cucc generálódásának esélyétAzon se csodálkozok, hogy nagyon alacsonyra tették eleinte az ilvl61-63 cuccok drop rate-jét. Gondolj bele, hogy a megjelenés előtt számolgathattak, hogy: x millió ember, napi pár óra játék -> y millió sárga cucc. Nagyon nem mindegy, hogy abból az y millióból száz, ezer vagy tízezer a nagyon jó, mert ha elrontották volna, akkor pár nap alatt kiesett volna annyi jó cucc, hogy össze is omlott volna a gazdaság. Úgy kellett kalkulálniuk, hogy inkább legyen item hiány, mint item többlet és ez sikerült is.
Ettől függetlenül még figyelhetnének rá, hogy egy adott szintű kéknél mindenképp jobb legyen egy ugyanilyen szintű sárga, illetve arra is, hogy egy adott cuccra csak olyan stat kerülhessen, amit az adott cuccot viselő kaszt tud is valamire használni, de ha így lenne, akkor az értékeknek kellene nagyobb skálán szóródniuk, hogy a jó itemek aránya megmaradjon.
Dive ever, work never.
-
sittes79
addikt
Nincs valakinek egy wizardja kölcsön a mai napra?
Köszi
-
Ren Hoek
veterán
válasz F-ECT$ #39271 üzenetére
Amúgy mivel item sink nincsen nagyon, ezért csak gyűlnek és gyűlnek az itemek (Az abbahagyó játékosok is néha kiárulják a cuccaikat, mert tudják, hogy lehet nem fog érni semmit egy idő után) Új játékosból meg egyre kevesebb jön, aki elviszi inf-ig. Ez statisztikailag bizonyított. A most játszók pedig már felgeareltek. Az olló két ága egyre jobban távolodik. (Kínálat nő, kereslet meg csökken)
Igazából mi várható a piacon ilyenkor? Lehet teljesen összeomolhat az AH? Vagy lesz egy pont, ahol a közepesen jó cuccok annyira eladhatatlanokká válnak, hogy nincs értelme cuccfarmolni? Más online játékokban ez hogy működik? Nem játszottam soha MMO-val.
(#39272) sittes79: Ki merne acc-ot, jelszót és authenticator-t csak úgy kölcsönadni?
Jah gondolom a halhatatlan bug miatt érdekel ugye?
[ Szerkesztve ]
-
válasz F-ECT$ #39266 üzenetére
Napkozben kis insta, farm,altozas, este 7-tol 11-ig raid, hetkoznap 5-bol talan 4 nap volt kotelezo. Hetvegen dupla muszak, merazjo!!
szerk: persze nem artott hozza az egyetemi elet, munka mellett most eddig egy darab 60-as karaktert tudok felmutatni, pedig a jatekokra forditott ido 90%-a diablora megy .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
WayneGace
őstag
Olvastátok, hogy egy bugot használva halhatatlan a Wizard?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
mikromanus
veterán
válasz Ren Hoek #39273 üzenetére
(#39267)+(#39273):
Nem az itemek összetételével és minőségével van gond. Ez semmit se változott. Csak mivel vannak gyakoribb kombók, vagy átlagosabb statos használható itemek amikből arányaiban sok esik, így ezekből több lesz mint amire lenne igény, így leesik az áruk. Mondanom se kell a kezdőknek ez jó, de azok is egyre jobbat vesznek akár dupla annyi (20-50k) aranyért, így alacsony áron se mennek el ezek. Ennek az oka egyrészt az idő (nem használódik el az item, csak gyűlik ha el nem adják vendornak). Más oldalról a megnövelt drop rate is felgyorsítja a hatást. Több rare esik, több magasabb iLvl item esik, ezeken jobbak az esélyek a jó kombóra. Nem lesz összeomlás. CSak szimplán ezek a hajdan jó cuccok egy része elmegy bagóért kezdő kariknak, más része elmegy a vendoroknak. A jobb statos és jellemzőkombós itemek megmaradnak, de ott is egyre feljebb tolódik az elvárt tartalom. A jó cuccokon az árak emelkednek valószínüleg, mert több gold termelődik, mint ami kimegy a játékból javíttásra, vagy craftra. Ez van. Attól még egyre olcsóbabn ki lehet hozni egy inferno geart. Csak ha nincs pémnzed/goldod ne akarj 6 jó tulajdonságos max közeli értékes itemeket.
MIkroman okoskodós pofázás off
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
F-ECT$
titán
válasz Ren Hoek #39273 üzenetére
2 egymásnak ellentmondó folyamat van:
-gyűlik a gold, hiába a gold sink (ah cut, kövek, javítás, craft)
-egyre több a cucc, ami nem tűnik el (erre lenne jó a soulbound / accbound)Az egyre több gold miatt nőnek az árak, az egyre több cucc miatt pedig csökkennek.
Ilyen esetben általában az szokott történni a "való világban", hogy a pénz használhatatlanná válik, és a cserekereskedelem veszi át a helyét. Itt ilyen nem feltétlenül fog történni, mert a játékbeli vendorokat nem "érdekli" az infláció, tehát náluk a javítás ára (és a craft ára!) sem változik.
Még egy picit bekavar a feketepiac (a botokkal) és az rmah, szóval közgazdász legyen a talpán, aki megmondja, hogy ennek mi lesz a vége.Szerintem rövid távon az várható, hogy a közepesen jó cuccok, amikkel akár inf is végigvihető olcsó lesz, míg az über cuccokat cserélgetik vagy rmah-ban és ebay-en fogják eladni (vagy esetleg több százmillió goldért).
Ha elkezdene nagyon borulni a dolog, akkor szerintem a blizz be fog avatkozni, de az valószínűleg sokaknak fájni fog.
Dive ever, work never.
-
válasz F-ECT$ #39279 üzenetére
Ahogy en latom, lassan csuszik a dolog. Jo cuccokbol kozepes cuccok lesznek, esik az aruk mint a diszno. Nagyon jo cuccoknak marad/emelkedik a gold ara, egyre tobben azt akarnak venni, es egyre tobb penz van, rmah aruk pedig csokken, hisz azert egyre nagyobb a kinalat.
A goldmennyiseg es cuccmennyiseg novekedes eleg jol szinkronban van, az egeszbol kb annyit erzek, hogy rmah-ban mar feleannyit se akarnak adni a dolgokert, mint 2 hete.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mpierre
veterán
válasz sittes79 #39272 üzenetére
He-he... Szeretnéd mi?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
proci985
MODERÁTOR
infernoig/lvl60ig kb mennyi időt lehet számolni addig AHzva? 12 óra lvl41/night A2 oasisig jó eredmény, vagy lehetne még gyorsítani?
-
-
Ren Hoek
veterán
válasz mikromanus #39278 üzenetére
Poén lenne, ha mondjuk csak x-szer lehetne javítani egy cuccot, utána végleg tönkremenne. Minecraft-ban is végleg tönkremennek az eszközök.
Vagy véges durability lenne, és a javítás mindig csak 60-90%-os (blacksmith függő), ami az új durabilty értékévé válna...Maximum bevezetnék néhány ritka tome-ot, amivel elérhető 90+%-os javítás és egy olyan statot, ami az amortizáció mértékét írja le.
Így az alap farm gear is értékes lenne, a top gear pedig múlandó. Aki pedig csak egy menetre akar nagyfiú lenni, az is megteheti, már ócskavas szinten lévő topgearbenSzerintem lennének izgalmas dolgok
Szerk: Amúgy bocs mindenkitől a 'sok' sírásért, nem akartam trollkodni. Csak sokszor már túl monoton a játék, és eredmény meg szinte semmi. Ingerült lesz az ember. Feladni meg nem olyan egyszerű én vagy csinálok valamit, vagy eladom, és teljes ignorálás. Szóval ígérem ezek után nem sírok nyilvánosan, hogy szarajáték Vagy játszok, vagy abbahagyom végleg
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
-
grex4
aktív tag
halihó
Alábbi monkon mit kéne fejleszteni hogy bírja act3 végétől az eliteket és majd act4-et is?
Fejlesztési javaslatokat is elfogadok, van pár millám még rá.Skillek a szokásosak. Unbuffed értékek.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
WayneGace
őstag
Blizzardnál megint elszúrták. Minden wizard vészemet kapva rögtön hirtelen act3-4 képes lett. Érdekes látni a listán. Olcsó mf-et felveszik, normál dps. Kíváncsi vagyok kb mennyit keresett vele, aki ezt a bugot használta már egy hónapja, meg arra is mennyi új cucc özönlik majd hirtelen az ah-ba. Azon csodálkozom Blizz miért nem lövi le a szervereket és ad ki egy gyors javítást.
BestSecret invitációt privátban adok.
-
őstag
-
Sonja
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest