Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Nálatok van olyan, hogy újra elindítva a játékot, a már létező karakter helyett, egy 0-s karaktert hoz fel - mintha nem is lenne - de a "resume" -ra kattintva már normálisan betölti ?
Nem értem, miért csinálja. Kipróbáltam, tp-t megjegyzi, ha lenyomok pár lényt, de nem minden indításkor látszik a karakterem. ( ..és már tudom, miért utálom a szervereken tartott karaktereket - még ha biztonságosabb is a csalóktól.. )"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz execute93 #15372 üzenetére
ez már d2-ben is így volt : ha a faluba vezető portált az adott területen megtaláltad és megnyitottad, akkor vissza tudtál ugrani a területre, de , mivel a terület alakja és a lények újra generálódnak minden egyes belépésnél, így ez érthető..
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz KubanitoS #15397 üzenetére
nekem ma azt csinálta, hogy reggel feltettem, beregeltem a Bnet acc-omhoz - azt gondoltam - hogy megadtam a serialt, erre, valahogy mégsem hitte el a cucc, és vmi starter edition lett a dobozosként telepített játék, és A csontikirály megöléséig erre rá sem jöttem, ott írta nekem, hogy a folytatáshoz "Update now" én meg elsőre néztem, hogy most akkor WTF, hogy a dobozos cuccot egyből update -elnem kell ?!
..szóval, starter -ként akár működhet is, ha Bnet acc -hoz van rendelve maga a játék - kérdés, hogy a hozzárendelés megoldható-e a serial nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz V.Stryker #15407 üzenetére
MI a spoiler azon, hogy starterként települ a program, az helyett, hogy teljesként települne, ha már azt a retek regisztrációt végig kell csinálni ?!
A BETA is a csontikirályig ment, így nem látom, hogy spoiler lett volna - persze, újszülöttnek ugye minden vicc új, akkor bocs
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz nepszter1 #16829 üzenetére
nekem galaxisban az nem tetszett, hogy ha a
Gameshop.hu képes volt 13.5k-ért adni a normál kiadást, akkor ugyan miért kell +1.5k-t rátennie a Galaxisnak ? Inkább nem tőlük vettem : a 1,5k jó volt másra. Egyébként sem tartom olcsónak még 13,5k-ért sem, holott nagyon szeretem a játékot.
Számomra még mindig hihetetlen, hogy pl. gameshop -nál is az van kiírva, hogy 2 hét (!) múlva várhatóak újabb szállítmányok a játékból.
Ezt, plusz a 05.15-16-i belépési problémákat ismerve, erősen úgy látom, Blizzard-nak fogalma sem volt , mekkora lesz a kereslet a játékra.Visszább volt kérdés, de nem láttam választ : tud valaki valami linket az eladási adatokról , csak érdekességnek ?
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
SPOILER
Belial -t hogy lehet egy 24-25-ös WD-vel lenyomni ? ( DPS számít egyáltalán egy WD-nél vagy úgyis a monsterei aprítanak, akkor meg neki mindegy mennyi van ?)
A mérgezős vackától folyton odahal a karakterem, és a faluban se találtam még csak olyat se, aki árulna gyógyitalt, így kénytelen vagyok máshol gyűjtögetni , mert már elfogyott a 3. nekifutásnál.
Próbáltam szvsz mindhárom kísérőt, de falra hányt választás..szóval : mitől döglik a szörny ?
-
MrCsiT
addikt
válasz atidzsiforc #16898 üzenetére
Szia!
Köszi a tippet
Végül az volt a megoldás a Belial - problémára, hogy a WD -m életét vittem fel az addigi kb. 1200-ról kb. 2200-ra, így már nem okozott problémát gyógyitalokkal életben maradni
-
MrCsiT
addikt
válasz sittes79 #17149 üzenetére
Írd le pontosan, hogy MIBŐL gondolod, hogy eltűnt ?
pl. : belépsz, és látsz egy 0-s karaktert, de bal oldalt aktív a "resume game" , akkor ez egy ismert bug : rányomsz a folytatásra, és be fogja tölteni.Ha más a hiba, akkor írd meg konkrétan, hogy hol kellene ott lennie, ahol nincs..
-
MrCsiT
addikt
válasz mpierre #17104 üzenetére
"A kovácsot fejleszteni - jelenleg - felesleges. AH-ban megkapod a sárga cuccokat. Ráadásul a kovács csak kéket csinál " - ez tévedés, csinál sárgát is (ha eleget fejlesztettél rajta..)
[ Szerkesztve ]
-
-
MrCsiT
addikt
1.
OK, csak sokan írtak olyat, hogy guest kód nélkül is megy nekik - akkor nem értem, hogy hogyan ;
2. , azt hogy csak jún. 15 -től megy kód nélkül, azt csak most írta valaki fentebb, előtte sehol nem láttam erre utalást.."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
Én azt nem tudom, azt hogy csinálta a Bnet, hogy beregeltem , beírtam a D3 kódot, telepítettem, erre nem full verzió lett, csak starter.
Eljutottam addig,amíg a Starterrel lehetett, aztán néztem, hogy most WTF ( ?! ) , mikor full dobozosom van, miért nem megy tovább , mit magyaráz, hogy update-eljek, és főleg, mire ??Ekkor ismét nyomnom kellett egy kódregisztrálást, hogy ne starter legyen a verzióm.
Ez esetben azt nem értem, hogy akkor
- hogy is futott starterként, ha a kódomat nem használta;
- ha meg használta, akkor pláne hogy a fenébe futhatott starterként a dobozos termék ?!Mindenképp zavart érzek a történetben..
-
MrCsiT
addikt
válasz Kashim #18017 üzenetére
ÚJ INFÓ : (kiemeltem pirossal, hogy hangsúlyos legyen ! )
Ez a Diablo 3 topic.
Aki eljut a 18.000 -ik hozzászólásig, és nekiáll nyafizni, hogy "Jajj, Spoiler" - hááát, szerintem ez röhejes !
Olvassa el az 1-es hsz-t aztán húzzon el a topicból, vagy, fogja fel , hogy nem a matyóhímzés mindennapi nehézségeiről lesz szó, hanem - remélhetőleg - a játékról. (és nem a hibáiról, meg mindenféle hülye "37" -es hibákról, egyéb idiótaságokról, ha már egyszer megvette a nép..)update : headhunter86 -nek is szól, ugyanez a hsz..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Darth_Revan #18031 üzenetére
"Európai szervereken mennyire jellemző az adatvesztés?" - ez nehéz kérdés, mert pillanatnyilag belépni sem lehet ..én már az elejétől idiótaságnak tartottam, hogy a single kari is a szerón van tárolva : simán játszhatnék, ha nem online lenne minden sz*r ..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Kashim #18035 üzenetére
szvsz nem off, hogy Te kb. a 8. fórumozó voltál, akitől olvasom, hogy miért spoiler-ezik valaki itt a topicban ?
Erre írtam, hogy így a 18.000- ik hsz-nél ez szerintem már nevetséges.Arra, hogy a hsz-e első sorába odaírta a postoló, hogy "SPOILER" , és ez Neked nem volt elég, hanem azt írtad, hogy ez kevés , mit lehet mondani ?
..és akkor szerintem talán kiemelhette volna még
- lilával,
- villogóval,
- 4 x miért nem írja,
- stb,
(válassz egyet , ami tetszik )Engem nem zavar, ha valaki kíváncsi az új hirekre, eseményekre, de hogy egy - a játék szempontjából szakmai - topicban minden olvasót egyesével figyelmeztetgetni kelljen, hogy a játékról szól a topic - na ez az, amit nem értek.
Nem veled akartam "bunkózni" , épp csak Te voltál a sokadik, így megjegyeztem.
(Szvsz ha nem kell spoiler, ne olvass el 18k db hsz-t , hanem vedd meg a játékot, tedd fel, és értesülsz a hibákról (is) , hidd el )Klikodesh (18049) :
"Battle net-et igenylo jatekot soha tobbet nem veszek, ez a DRM tonkretette meg a single playert is, meg egyszer nem vesznek palira ezzel a gannyal." - teljesen egyetértek veled![ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz omikron23 #18136 üzenetére
én elsőre WD-vel kezdtam, aztán normál -as act elején gondoltam, kipróbálom a varázslót.
Nos, ahol a WD szenvedett - pl. butcher - ott a varázslóval meghalás nélkül, majdhogynem könnyedén átjutok , egyelőre."Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
MrCsiT
addikt
válasz Wolverine #18566 üzenetére
"ha a szerver megy, de túlterhelt - mert minden kiéhezett függő egyszerre akar rábukni az anyagra -, akkor nehéz is lesz bekerülni" - bevallom, magasról lesz*rom, hogy a kifizetett termék esetében, milyen alultervezettségi, balfékségi, egyéb ok hátráltatja őket az ígért szolgáltatás - ti. fogok tudni játszani a pénzemért a megvett termékkel - teljesítésében.
Még szép, hogy idegesek a userek : "okosba" megcsinálták, hogy még single sincs a szerverek nélkül, erre, szerverek sincsenek..
SÜN a hardvert tervezőnek, aki elcseszte, hogy min (nem) fut a cucc, és SÜN mindenkinek, aki nem hiszi el/képes felfogni, hogy bizony, qrva sokan, akik megvették, várnak ellenszolgáltatást a pénzükért, és ez nem az "error 37" ?!
(a sün -t, gondolom, tudod, mire "kell" ez esetben használniuk ?! )Pfff..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
AH -ban csak ilyen 1+ napokra lehet tényleg licitálni, nincs olyan cucc, ami mondjuk 30 perc múlva megvehető ? ..én bármit keresek, pl. fegyvert, akkor ilyen 1day 2h időkkel jönnek cuccok. 1 napot várjak egy jobb felszerelésre, ez tényleg ilyen ?
-
MrCsiT
addikt
Ha a hsz-ed nem kapcsolódik a témához, akkor tehetnéd OFF-ba, eléggé régi vagy a rangod alapján..
Az előző hsz-ed még OFF-nak is gyenge, mert egyszerűen ízléstelen.
A köv. ilyennél biztos lehetsz benne, hogy keresek egy modit..Ha van a témához hozzászólnivalód, az rendben.
Nekem van : SÜN annak, aki elkér X forintot, és cserébe error 37-et ad - kivéve, ha a dobozon is ez van , de nekem nem ez rémlik. Azt pedig, hogy mi van az EULA-ban, magasról lesz*rom, ugyanis az biztos nincs benne egzaktul, hogy "majd néha menni fog (talán)" -innentől meg, árulni valami nem-működőt, az a fogyasztó megtévesztése, ha nem a bíróság előtt, akkor a jó ízlés és erkölcs szintjén. A technikai gondjaik meg kb. csak annyira érdekelnek, mint kanárit az atomfizika..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz whitezo88 #23014 üzenetére
miért nem csinálnak MMO szerű sort? szépen kiírja hogy mittomén 825. vagy és számol vissza ha kilépnek - mert szvsz öngyi lennél, ha meglátnád a számot a "825" helyén ?!
..és az nincs az EULA -ban, hogy öngyi leszel ....másik : ahogy nézem, a connect a szerókhoz oksa, csak az autentikációs kredenc-nél van valami off-ba.. és írogatja, a "37-en nézik, érted, Léter ? "
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Arról se off-ban, se on-ban , se semmiféle EULA idézettel nem fogsz tudni meggyőzni, hogy én valójában egy "semmit" akartam venni.
..és szerintem, a többi csalódott felhasználó szintén nem azt gondolja, hogy a Blizz. 2 szép szeméért, ellenszolgáltatást nem várva, fizették meg a 13-60k -t..
"az meg, hogy nem vagy kepes/hajlando elolvasni az eula-t, s ugy nyilatkozol rola, kulon pontot er" - amíg nem az van benne, hogy inkasszózhatnak / perelhetnek rólam, addig valóban nem olvasom el, és kb. 90% szintén nem fogja.. ( a "képes" -en jót nevettem : kb. "nem tudsz olvasni" -ra fordítottam, és ez vicces volt )
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
"nem szamitottak ekkora rohamra" - értem, de 2 hét milyen javításra nem lehetett elég, szerinted ? OK, 15-16-n rájöttek, hogy alultervezték, befuccsolt az auth. rész, mert sok volt a user.
Szerinted , 2 hét alatt mi az, amit képtelenek voltak megoldani - és arról ne beszéljünk, hogy a cucc nálam pl. még reggel is ment, tehát szvsz nem a 16-i "sok lúd"-hiba áll fenn, hanem valami nagyobb sz*r, főleg, hogy itt PH-n is sokan egész napos error 37-ről írogatnak..Nem mondom, hogy nem értesz nálam jobban hozzá (főleg a jogi részhez ) , de mint felhasználó, én működő terméket vártam/várok a pénzemért, a többi az nekem rizsa...
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
Áruld már el, kérlek, hogy azon, hogy ha valaki bemegy egy pl. autókereskedésbe, és a pénzéért semmit nem kap, szerintem BÁRKI fel lesz háborodva, mit kell ennyit ragozni ?
WoW szerókat már viszi a Blizz, én nem gondolom, hogy ott autisták ülnek, kell, hogy legyen tapasztalatuk magas rendelkezésre állás melletti hibaelhárításban is.
..és igen, mint usert, nem érdekel, hogy miért balfékek :
-volt tesztidőszak, akkor is belépett pár "pistike" ;
- nem hiszem, hogy a d3 project forráshiányos lenne ;
- fentebb írtam, hogy a szaktudás hiányát sem gondolnám róluk;ezek után, minek nekem háttérinformáció ? Arra ott az "error 37"
A lényeget nem érted, még mindig : én most nem IT -s vagyok - aki azt mondja / írja ki a weboldalra / bejelentkezéshez : "dolgozunk a problémán, előreláthatólag még 17 óra " - ettől lesápad a user, de megérti, hogy egyszer vége lesz a javításnak. Mint IT -s , én azt nem értem meg, miért nem adnak infót a javítás időbeniségéről ?! - mint user, engem tényleg nem érdekel, miért nem megy, ha el "merték" adni, menjen.
..és mivel tőlem a kereskedő nem veszi vissza a játékot, külföldre meg küldözgesse aki akarja, így , nem marad más lehetőség, mint a játék magyar, és külföldi fórumain
- "dícsérni" a terméket, ha az egy ótvar, nem működő fos;
- dícsérni a terméket, ha az rendben van, és egy jó játék..vendingo : alapból egyetértek veled, én is játszani szeretnék.
"akkor levásárolhatja" - ettől a sz*rtól hányok : ha vennék tévét, és elromlik, és már nincs , nem ám visszaadják a pénzem a kis drágák, hanem , (mert jó fejek ) vehetek rotációs kapát, mert az épp van. Fasza..[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
nem magyarázok.
Működö terméket várok.
Ha ezt nem érted, idézheted nekem Buddhát, Krisnát, Eulát, akármit..
részemről ezzel a hsz-el befejeztem, mert annak ellenére, hogy nem vagy egy buta arc, nem akarod megérteni, hogy én a "semmit adunk a pénzedért" dolgot kifogásolom..
Lézerparaszt : sajnos nem, mert rt06 Eula-t idézget, amivel szerinte az normális és megindokolt, hogy a pénzedért nem kapsz semmit : "benne van az Eulában, hogy nincs rendelkezésre állás" - na erre írtam neki, hogy ezen a ponton nem érdekel az Eula, ez nonszensz : és ebből lett a "vita"..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Gyuri27 #23114 üzenetére
korrekt.
" Mert emberileg senki el nem magyarázza, hogy általam kifizetett terméket, szolgáltatást nem tudom használni az jól van és legyek megértő." - tökéletesen megfogalmaztad a lényeget
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
-
MrCsiT
addikt
válasz Djuree #26620 üzenetére
köszi a tippet ! iszonyat sokat számít , és tényleg gombokért vannak jó fegyverek.
a Te karid egy varázsló ? Nem lett volna jobb egy 1 kezes + pajzs kombó? ..szerintem a 20% block az nem rossz azért ?
SPOILER, ha valakit még ez a szó érdekel :
Nightmare -en lenyomtam diót , lvl 51-es varázslóval ( life: 14090 , damage : 3038 , armor : 1927) , de egyszerűen nevetségesnek ( siralmasnak ?! ) találom, hogy csak kék cuccokat tudott kihányni magából, és azok is iszonyat gyengék voltak...remélem, nem ez az új irány , amerre patch-elik a játékot, mert ez így elveszi a dolog szépségét : én elvárnám, hogy min. sárga, de inkább legendás vagy készlet elemre legyen esélyem boss-oknál. Azt értem, hogy nem akarták, hogy run -olja valaki ezeket, de akkor meg kellett volna oldaniuk, hogy valami mezei állatkából, de essen valami.
-
MrCsiT
addikt
valaki írta, hogy be kell lőni AH-n , hogy pl. 5 szinttel magasabb szintű pl. fegyvert keresel, mint a mostani szinted, és tudjon a cucc csökkentett szintet (pl. 5-öt : level requirement reduced by 5) , így gombokért kaphatsz a mostanidnál 2x erősebb fegyvert
Ha úgy érzed, hogy kevés szörny elől kell elfutnod, és jól haladsz, akkor elég. Ha nem, akkor vegyél a fentiek szerint új fegyvert..
-
MrCsiT
addikt
válasz gdevil #28876 üzenetére
olvastam, amit írtatok, és megosztom, hogy én most ezt a beállítást használom, de lehet, hogy van jobb
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz MrCsiT #28881 üzenetére
LOL .. nézegettem a skill-eket, hogy másképp állítom be, bent voltam egy multi game-ben, idegenek között, erre, le-leecher-eztek ..de autista a tag, mert 60-asként pont lesz*rom a TP-t. - Mikor izual -t hívtak kinyírni, mivel arra egy zavaró ablak jött, ott beszálltam, lenyomtuk, aztán visszamentem a faluba, nézegetni a skilleket, erre kiléptek, meg írták, hogy leecher van a játékban
megint én : csak el kell menni az egyik oldalra vagy hátra, nekem ez szokott beválni és ha lehet, azért legyen kéznél innivalód
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
..és ez a cucc ? :
-
MrCsiT
addikt
azon, hogy amikor ismételten belépek a játékba, a folytatásnál nem a faluba tesz, hanem egy-egy pályarész elejére, lehet változtatni valahogy, van erre valami beállítás ? (előbb néztem valamit a karakteren, erre odamászott valami gyök2 állat, és leütött, mert nem figyeltem xD Néztem , mint a videót : " Jé ! valakit leütöttek ! Mi ? Ez én voltam ?! " )
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz persil #29589 üzenetére
Miért ?
Mivel még a bankok adatbankjaiból is kimászik néha egy -két marék adat, nem tartom baromságnak, hogy nem adja meg valaki egy ki tudja hogyan felügyelt játékszerveren a valódi adatait.
Kezdjük azzal, hogy qrvára semmi közük hozzá, hogy mi a nevem. A biztonságot meg még másik 43 módon meg lehet oldani, és épp a nevem nem fog jelenteni semmit, pláne, ha pl. "Szabó László" vagyok, ami durván tucatnév..Sdi : köszi, csak néha emiatt inkább belépek egy multi játékba, még ha csak a falu is kell, mert az viszont majdnem mindig odatesz, minthogy még várjak 1 portálra, mire hót lassan leteszi..
[ Szerkesztve ]
-
MrCsiT
addikt
válasz Lézerparaszt #30497 üzenetére
..ezért a szúnyog ellen valami instant kill varázslat /sebzéstípus/akármi kell, tök mindegy, milyen kari, mert azoknak a dögöknek űbergyorsan halniuk kell..
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Gaming notebook topik
- Dragon Age: The Veilguard - Befutottak az első értékelések
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Farming Simulator 25
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Call of Duty: Black Ops 6
- Linux kezdőknek
- E-book olvasók
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest