Hirdetés
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
McCsaplak
tag
Sziasztok!
A Barbáros bug-videót kielemezné valaki, hogy mi hogy merre hány méter?
Mi van a cinematic-okkal? Pontosan melyik skillekkel lehet előhozni a bugot?
(Melóhelyen hang nélkül tudom csak nézni, nemértem mi a csízió) -
Ren Hoek
veterán
[ Szerkesztve ]
-
grex4
aktív tag
Valakinek nincs kedve inf act3 végében segíteni? Haladgatok de egy rémálom egyedűl. Tán egy barbár lenne a legjobb az 50% res sikításával... de bárki jöhet. Monk vok köcce
Grex#2802 a tagem asszem.üdv
-
mikromanus
veterán
válasz McCsaplak #39451 üzenetére
Ha jól vettem ki, akkor a charge képesség a life leach rúnával (8%) aktív marad ha belechargeolsz egy játék közbeni animációba. Működni fog minden más képességen, mint például a WW. Mondjuk azt nem tudom, hogy alap támadáson is megmarad-e. Mellesleg a felvillanó számok alapján szerintem nem is érvényesül rá az infernos 80% nerf sem, hanem fix 8%.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
válasz maross #39450 üzenetére
Pedig annyi. Ez szerepel az adatlapomon is...nem 120k.
De most már érdekelne, hogy miért felezitek be a sebzést? Baba 35k-45k-40k-50k vs WD 15k-25k-70k-70k?! (boccs, hogy nem a te példádat hoztam fel) DPS uaz, mind2 karinál (skill most lényegtelen).
Ezt nem értem...chc esély egy kritikus sebzésre, nem felezés harmadolás...mert ez alapján, ha nem lenne mellette +chd-m akkor és nem critelnék, akkor tényleg csak cirógatnám az ellent.
Miért csökkenti be mindeki? Nem értem...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
válasz Gorneck #39455 üzenetére
en ertem, de akkor a 47k dps-hez a 42-42-42 szamok legbolkapottak, azt ertsd meg.
47k dps = egy masodperc alatt ha osszeadod a sebzeseket, ennyi lesz. akar crittel, akar anelkul. Ha crittel van ennyid, akkor az azt jelenti, hogy az alapsebzesed az enyemhez kepest borzasztoan alacsony. Masnak az alapsebzese jobb, viszont nem critel, de neki is 47k dpse van. a 47k dps nem az alap loves dpse, nem ezt kell tovabb novelni critekkl, ez mar a letezo osszesminden osszeadva, es atlagolva.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
mikromanus
veterán
DPS az átlag sebzés másodpercenként. Ha 50% eséllyel 3* akkora a sebzésed, de a DPS azonos, akkor azt jelenti, hogy ezekkel a négyszeres sebzésekkel együtt jön ki az átlag.
Legyen 10 k dam dartsonként. 3 darts megy egy támadásból és mondjuk egyet támadsz egy másodpercben mert lassú a fegyvered. Ez esetben a DPS-ed 30k
Ha 50% a crit chance és 100% a crit dam, akkor minden második ütés dupla sebzés. Két másodperccel számolva, csak hogy kerek legyen: (10-20-10-20-10-20)/2 = 45k DPSHa 45K neked veszett jó critekkel a DPS-ed és egy mésik játékosnak a crit 0, akkor ő is 45k-t sebez, csak mondjuk darts esetén így: 15-15-15k
Érthető? Vagy valami nem kerek és én értem félre?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
egy pelda:
Ha van ket fickod 1000dps karddal, egyiken nincs semmi mas, masikon van egy +33% critchance gyuru.
Ekkor ugye ugy sebeznek, hogy 1000-1000-1000, masik pedig 1000-1000-2000crit
Erre mondanad te, hogy na, mindkettonek 1000dps-e van, megis a masodik jobb, ugye?
Holott ilyenkor ha ranezel az adatlapjara, az elso fickonal 1000dps-t ir, a masodiknal mar megvaltozik az 1000 1333-ra, tehat mar nem azonos dpsu fickokrol beszelgetunk.d1rect: az a baj, hogy van egy szint, aminel tobb penzt nem tudok szanni ra
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Sonja
nagyúr
Ezt az exploitot most nem értem!
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
proci985
MODERÁTOR
cutscene alatt nyomni kell a gombot, utánna pedig az ember csak fut, a critek meg jönnek. ld 3:45körül.
legalább akkora hiba, mint a tegnapi wizzard godmode bug. legalábbis lehet permastunnolni is.
SSJPeter: tippre bennmaradt egy raklap bug. játékokat messze nem tesztelik annyira ki, mint pl a repülésirányítási rendszereket.
egyébként gyakorlatilag egy bizonyos méretnél nagyobb szoftverben biztosan marad bug, hacsak nem valami nagyon speciális rendszerről beszélünk, ahol egy munkanap alatt átlag egy sor kódot ír egy programozó.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #39465 üzenetére
hm, akkor a tegnapi wizzard után lehet ma a barbárral lesz prophecy fullfilledem? (bár wizzel nem exploitoltam, csak a tankunk)
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz proci985 #39464 üzenetére
Ránézésre sajna épp a WW barbár stílusra a leghatékonyabb ami alapból is elég "fura". Másra is jó, csak ott kevesebb ellent találsz el, így a stun a tömeg kis részét érinti. No, majd a dam rúnával vagy az alap leach rúnával...
A tegnapi wizard akció arra jó volt, hogy átsurrantam a huszadjára kicsit uncsi részeken a karakterhúzás közben. Hell meglett pár óra alatt. Még egy szint kell infernóra, de az is meglesz. Jól néz ki a kis varázslóláj a böszme nagy kékes energiával körbetáncolt kétkezes "szamurájkarddal" a kezében. Nagyobb a penge minta kari
[ Szerkesztve ]
-
Myth
aktív tag
Ez mennyit érhet? Sima AH-ban és RMAH-ban...
[ Szerkesztve ]
Battletag: Myth#1775
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #39469 üzenetére
nekem egy időben egy 1100dpses LoH pallosom volt némi bleeddel, előtte kétkezes bunkóm, előtte maulom... a barátom akivel toljuk mindig röhögött, hogy már megint tiszteletben tartom a wizard loret. azóta mondjuk lett 1h, úgy jobb a damom.
WW barb nekem fekszik, diablo2ben is volt olyanom, pl8 baalrunra is jártam vele még 1.09 alatt.
hát, mi tegnap átmentünk a3-a4 végén, ami egyébként a mi cuccunkkal esélytelen lett volna. mindketten a1 elején ácsorogtunk egyébként.
radi8tor1: igaz
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz proci985 #39473 üzenetére
Friendslistán az amúgy act 2-n is zokogó wizard haverok is csak úgy potyogtatták az achikat. Diablo kill, Inferno végigjátszás. Act 3 farmot is bevállalták. Nagyon megjött az önbizalmuk
-
dobolan
senior tag
válasz mikromanus #39474 üzenetére
Jaja, legalább ki tudtam próbálni milyen 52k dps-el tolni ott. Porladtak szét, mint act1-ben. Kár, hogy ezt csak úgy tudom elérni a jelenlegi gear-rel, hogy a védelmem majdnem a felére esik vissza, ami nagy szívás, mert nincsenek 100 millióim továbblépni.
-
dobolan
senior tag
válasz mikromanus #39479 üzenetére
Csak akkor nem találnak el, ha Bastion's Keep Stronghold-ban vagyok, de ott még eddig nem sikerült jó 63-as cuccokat kiütnöm
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #39474 üzenetére
én dia kill után mentem inkább vissza a1 farmra, a3/a4en amúgy is sokat skipeltünk (a kihasználó barátom is), sok értelme nem volt.
viszont tapasztalatnak érdekes volt, meg mégiscsak vége a játéknak ilyen szempontból. pár hete már egyébként abbahagytam, csak említett barátom miatt jöttem vissza, multizni móka, de egyébként inferno a3 után nekünk simán és egyszerűen frusztráló (mindkettőnk főkarija 120-130 óránál van).
mondjuk a Te tapsztalataidra kíváncsi leszek infernon, hogy jobb cuccal mire lehet menni wizarddal.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #39458 üzenetére
Kár, hogy nem tudom kölcsönadni a karim...de komolyan...
3 dartsos lővés 100+k-t is sebezhet, főleg, ha mind3 critel. Ebből hogy jön ki a 47k, még a 60k is kevés? Ezé nem értem én ezt a matekot...
Nahh, de igazából tényleg mind1...és lezárom a dolgot...de aki WD-vel tolja szívesen kölibe adom neki a cuccaim...oszt vagy jónak találja vagy xar hulladéknak...
Gorneck#1239
-
ttt1
őstag
Sajna wizt megkurtították elég alaposan azért.. (life on hit elvonás hyrdától pl plusz AS csökkentés ill némi spell nerf),így én is kénytelen leszek beállni egy extrémebb megoldásra és shieldel megyek GC nélkül,mert 700-800 resinél az a -10% már sokat számít.Damage egyébként intel nem növelhetö végtelenségig nekem 2100-as int meleltt volt 37-39k míg most 1600-al és 30% crt hit-el 46...És még ez is kevés act3hoz szal nem tudom oda mi kell már eizzel (persze tusom ott coopozni kell ,de mi van ha én egyedül szeretném végignyomni akkor kuka?V sok sok 100 millió?) És nem kezdek egy új karit, én ezt választottam ezzel szeretném a "single playert" végigjátszani...350 óra van benne ami sztem nem kevés ..
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Kipróbáltam én is a god mode-ot de ez legal volt legalább
Már 60-as a DH-m de felejthetetlen élmény volt így tolni publicban(full partiban 1-1 lövés volt bármi, egész képernyőket pucoltam le 1 lövéssel), nm act2-től toltam így, ott a szintnek megfelelő dps a 2-3k nekem meg volt 20k+.
Előfordult hogy kickelni akartak mert csíter vagyok
A másik meg hogy hirtelen mindenki a barátom akart lenni küldték nekem a friend requesteket zsinórba.
fun voltTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #39482 üzenetére
A karid broken. Ez van. Valami bugot találtál te elvetemült
Darts 3 db 60% fegyversebzésű lövedéket lő ki és ez neked alapból 47k darabonként? Hm. Gyengének tűnik ez a WD kaszt Vagy egy sorozatra egy naagy 47 van jelölve és nem 3 * 47k-s vagy 1* 47k és két crites?No. Posztold az adatlapodat, csak hogy lássuk mi a rend! Ha volt már elég a hozzászólásszám is
-
F-ECT$
titán
válasz snemeth #39486 üzenetére
Miért menne le? Aki abbahagyja, és úgy gondolja, hogy végleg, az szerintem rmah-ban próbál majd valamennyit visszanyerni a játék árából. Aki nem tudja még, az nem hiszem, hogy kiárulná a cuccot, inkább megtartja.
Én is ott tartok, hogy A2 szóló sima, de hiába van 10+ millióm, csak kb 1 cuccot tudnék belőle úgy lecserélni, hogy az látható upgrade legyen, nem ilyen 3% dps, amivel semmivel sem vagyok előrébb.
Szóval marad a csapat A3-ra, aztán hátha esik nekem vagy eladásra jó cucc. Meg persze AH, de ezen a szinten már csak nagyon ritkán csinálnak hülyeséget az eladók.[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #39487 üzenetére
nő az item pool, innentől a már megfelelő, de közepes cuccok ára csökken. játékostábor csökkenésével meg a vevők száma (aka vásárlóképes kereslet) is csökken. early A1 inf gear árán látható ez jól.
ttt1: ja, nekem is úgy tűnik, hogy wiznek crit build kell.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz proci985 #39488 üzenetére
A kérdés, hogy minden item ára csökken-e, vagy inkább az lesz, amin mostanában látható: a közepes cuccok (A1, A2 szint) ára csökken, de a jó cuccok normál játékos számára megfizethetetlenek. És azért nagyon nem mindegy, hogy milyen szintű cucc kell A3-4-hez.
Nem vagyok 100%-ig tisztában az árakkal, de a fórumot olvasgatva egy A4 szóló képes barbár / monk kijön 50M alatt, ugyanez wizzel 100M+. Vagy tévedek?
Dive ever, work never.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz F-ECT$ #39489 üzenetére
fene tudja, A2 végigjátszáson lecsaptam kb 8 unique packet, és legalább ennyit inkább megkerültem (ebből szerintem látszik, hogy futottam). oasisnál szerintem ötször rerolloltam, mire egy olyan kombó jött ki, amin át bírtam menni.
A3 esélytelen. ok, csak 4m lehetett a kari, darabonként olyan 400ezres cuccokkal, meg critem sincs sok, de szerintem 1m alatti életképes wizz build (mint amilyennek a dual WW budget barbot mondják) nincs.
highlvl árakat barbival még nem tudom, de lowlvlben kb harmad/negyedáron találtam neki cuccokat, mint a dhmnak.
szerintem hét végére már fent lesz a 60as babám is, aztán akkor kiderül, hogy mégis mennyivel jobb.
-
F-ECT$
titán
-
Nordic
Közösségépítő
válasz -conrad- #39490 üzenetére
Nekem működött...más kérdés, hogy továbbra is csira vagyok a3-hoz soloba...én totálisan feladtam, hogy valaha is eljutok inf diablo-ig, de már nem is érdekel. Az elmúlt 5 napban talán ha 3 órát játszottam. A farmot unom(230MF-el sem hullik semmi komolyabb), ah-biznisz nem megy, pénzért meg nem fogok goldot venni.
-
Pekkk
aktív tag
Szerintetek ez mennyit érhet? Egyszerűen nincs ilyen AH-ban, amin 20% mf van +frenzy bonus. Az str, vitarol már ne is beszéljünk.
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #39485 üzenetére
A 47k addig ok míg nincs crit...de onnét, hogy van, már bukott a dolog.
Nahh megnéztem...7-15k közt váltakoznak a találatok. De ha critel...28-70k közt ugrál.
Volt olyan mikor 10-56-67.Ott vok a listádba... De itten van a kép:
Gorneck#1239
-
ttt1
őstag
Akkor már wiz bugot javitották?
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest