Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Jahh, csak az IBMem szintén 7200-es vinyóval volt, sztem ló****t nem számít amúgy, ill azt is mindig full fényerőn használtam. Az is dedikált VGAval volt (p-s széria) és nagyfelbontású kijelzővel (SXGA+ <-> WXGA+). A nagy akkuval elment 5-6 órát. Jellemzően megvolt 14-16W-ból WLANnal... Nemár hogy ennyivel többet zabál ez? 3-4 év alatt ennyit sikerült fejlődni?
-
atosz
őstag
Világos, de pont ezért gondoltam, hogy nem fejlődtek semmit. Tudtommal ez a D630-as SantaRoseon fut, a korábbi meg már nem is tudom, 1.8 Dothan volt.
kegegsm: Ati FireGL valami, azt hiszem a 9600(pro) moddolt változata volt. Sajnos - szerintem - elég hülyén van megoldva a nagy akku, magad felé lóg ki. Nem lenne ezzel semmi bajom, ha kb 16W körül megállna a fogyasztás. Úgy menne 3-4 órát.
[ Szerkesztve ]
-
scholl
tag
A Delleknél, kimondottan a D630-nál a drivereket, meg az op. rendszert hogyan "mellékelik"? DVD, rejtett partició vagy az install dolgok csak ugy fent vannak a vinyón, aztan a user csinálhat magának backupot?
-
atosz
őstag
Alapból fel van telepítva minden, plusz recovery partíció (2GB-os), amit nem tudom igazán hogy kell használni én le is gyepáltam.
De pluszban megkapod egy DVDn a VISTát is, ami kimondottan arra a gépre szól, legalábbis gondolom én, nem kér semmilyen szerialt, meg ilyenek. Ill külön CDn vagy DVDn a driverek és applikációk, bár vagy fél évvel korábbi verziók, szóval szerintem akkor már érdemesemm letölteni azokat. -
MajaG
senior tag
Hello!!
Olyan kérdésem lenne, hogy a ramot szabadon lehet cserélni, de a kérdésem az, hogy pl az 1520-nál, Vostronál a Billentyű alatt van a második foglalat. Ezt is szabadon cserélhetem?
Vagy csak ami a hátulján van? Gondolom igen, mert a könyvben mutatja, hogy lehet szét kapni.köszi
[ Szerkesztve ]
-
MajaG
senior tag
Kézikönyv miatt gondoltam, mert abban szerintem csak CRU-s cuccok cseréjét mutatja.
Bill,ram, wlan,wwan,optikai meghajtó,akksi,wincsi
Egyelőre nekem sajna még nem aktuális, de 1 haveromnak kell most cserélnem az 1520-sában, gondoltam előre megtudakolom.
kösz a segítséget.
Biztos ami biztos felhívom a helyet ahol vette.
-
zgyure
csendes tag
Sziasztok,
Rendelt már valamelykőtök Dell laptopot Angliából? Honnan érdemes? Nézegetettem a Dell UK honlapján az árakat és nagyon meggyőzőek. Szerintetek megéri?
Van valakinek valamilyen tapasztalata külföldről (Anglia) behozott Dell gépek szervizelésében? Azt szeretném tudni, mennyire körülményes és hogy egyáltalán hol lehet érvényesíteni a garanciát. -
Siffredi
senior tag
válasz mr.geeZ #7165 üzenetére
Fizetni kartyaval tudsz, a szallitas pedig futar utjan tortenik. Azt hozzatennem, hogy itt tartozkodok Angliaban, tehat nem Magyarorszagra rendeltem a gepet.
Ui.: Remelem McLaca olvassa most eme sorokat. Hatalmasat csalodtunk a Vostro 1400-ban! Ma szallitottak ki, de a baratnom tobb hibat is felfedezett rajta. Eloszor a (nagyobb) aksi lotyogeset vette eszre. Mondtam neki legyintve, hogy ez elofordul, majd valami papirral megoldjuk. Aztan a memoriakartyaslotot vizsgalva tette a kovetkezo felfedezeset, hogy a kartya minden allasban ki-be, sot meg oldalra is mozgathato. Ezutan a belsejet is alaposan megfigyelve kiderult, hogy intel gma 950-es kartyat tettek bele, az x3100-as helyett. A poen csak az, hogy a honlapon olyan kartyaval nem is volt rendelheto!
Holnap nagy telefonalgatasok lesznek, meg nem tudom, mit fogunk mondani. Abban az esetben, ha ossze tudnak szerelni egy epkezlab Vostro 1400-at, akkor maradunk a rendelesnel. Ha nem lesznek rugalmasak, elallunk tole. Bar tudok mondani ellenpeldat is, az en laptopommal semmi baj nem volt.
Bocsesz a hosszu irasert, de muszaj volt leirnom.
Udv!
-
McLaca
őstag
válasz Siffredi #7156 üzenetére
Semmi bajom vele (bele vagyok szeretve ), a DELL meg nem tehet arról, hogy a Seagate a Maxtor megvásárlása után elmaxtorosodott... Persze talán még mindig jelent valamit a Seagate neve. Megörültem, hogy ilyen vinyó van a gépben, és nem pl. Fujitsu, vagy Samsung. Utóbbival amúgy a hőmérsékletén kívül nincs bajom, a 3,5-ös külső USB-sem, és a régi Clevomban bad sectorosodás (legjobbakkal is előfordul) miatt már kicserélt 2,5"-es is nagyon melegedett. Clevoban most Fujitsu van. Az is melegszik.
A Vostrom Seagate-je most 39°C-os. 40 fölé sosem megy. Épp ideális. Majd nyáron meglátjuk.
A kijelző helyes színbeállításával egyébként sokat lehet tökölni. Most egy kontrasztos beállításom van, ahol viszonylag minden szín egyensúlyban van, de elég kontrasztos - viszont emiatt szép élénk színű - képeket produkál (azaz a sötét részekkel lehet probléma). Esetleg majd megadhatom ezeket, mert alapból tiszta kék minden (ez szerintem Intel betegség, a Clevom ugyanezt játszotta, az is Inteles).
Eddigi egyetlen említésre méltó negatívuma részemről, hogy a kijelző az utolsó 2 centin elenged és lecsapódik. De mivel nincs zár rajta, lehet, hogy ez szándékos, mivel fejreállítva is zárva marad , és zár hiányában nem biztos, hogy a szoros zsanér miatt teljesen rá lehetne zárni a gépre.atosz: októberi driverek voltak a DVD-n, amit én kaptam a géphez. De mivel XP-t használok, letöltöttem mindent netről.
Siffredi ismét: a topicot folyamatosan olvasva jutottam el az utolsó HSZ-edig, ami kissé meglepő. A memóriakártya slot alatt a kártyaolvasót érted elöl, a LED-ek alatt? A vaklapnak nálam is van kis játéka, de eddig ilyet minden kártyaolvasónál láttam, ha szoros lenne, nem lehetne belepaszírozni a kártyát, meg mivel multislot, ez előfordul.
Most meg is néztem gyorsan rendes SD kártyával, szorosabb, mint a vaklap, de némi mozgása azért így is van. Ezt nem is lehet tökéletesen szorosra csinálni, pl. az USB csatlakozók sem fixek soha. Legalábbis én sem kártyaolvasóból, sem USB-ből nem láttam még totál fixet. A "minden állásban" alatt mit kell érteni?Az akku nálam sem 100%-osan fix, kb. 0,5mm-es mozgása van fel-le, de önmagában a gépet forgatva nem kotyog, csak szándékosan mozgatva (az akkukotyogás egyébként tipikus hibaként emlegetett sok fórumon).
A GMA950-re: milyen procival kértdet? Mert szerintem a 965Express chipsetet csak sánta józsi platformhoz teszik bele, ami Merom magos procit (C2D) és, Intel WiFi-tjelent elvileg. Ha nem ilyen proci van benne, akkor lehet, hogy más alaplappal kaptad. Az enyém egyébként már a lengyelországi gyárban készült.
Vostrosok, ti kaptatok nyomtatott kézikönyvet (szétszedési útmutató és társai) a géphez?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
kekegsm
őstag
válasz Siffredi #7166 üzenetére
Az akku nekem is mozdul fel millimetert, Ez tenyleg hiba.
Memoriakartya-slot nekem oke, rendszeresen hasznalom, semmi gond vele. Mennyi az a mozgas? tizedmillimeter nalam is van azthiszem, de lehet hogy csak ugy erzem.Mondjuk az enyem bekattanik-benyom-kikattanik elvu, viszont lakotars V1700-aban csak sima betolom, kihuzom tipus.
A videokartyaert viszont tenyleg kell a balhe.
Kezikonyv: csak lemezen.
[ Szerkesztve ]
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
McLaca
őstag
válasz kekegsm #7168 üzenetére
A be-ki kattanós is használható kihúz-bedug üzemmódban.
Ha "bekattintod", ergo bekapcsolod, akkor utána ki lehet húzni belőle a kártyát, nem rögzíti, és be lehet tolni egy másikat. Ha "kikattintod", akkor viszont hiába tolsz bele bármit, nem foglalkozik vele, mert ki van kapsolva.
A kapcsolást onnan gondolom, hogy az XP-féle USB eszköz csatlakoztatásakor hallható hang a vaklap berakásakor is hallatszik, mintha bedugtam volna valamit, majd rögtön le is húztam volna. A vaklapot nyilván nem ismeri fel , ezért nyilvánvaló, hogy a ki- és bekattanás az olvasót magát is ki-be kapcsolja.Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Siffredi
senior tag
Ha "bekattintod", ergo bekapcsolod, akkor utána ki lehet húzni belőle a kártyát, nem rögzíti, és be lehet tolni egy másikat. Ha "kikattintod", akkor viszont hiába tolsz bele bármit, nem foglalkozik vele, mert ki van kapsolva.
Na errol beszelek, ez a hiba. Ha bekattintjuk a kartyat, siman ki lehet huzni a slotbol, sot, jobbra-balra is siman lehet mozgatni (nem tizedmillimeter). Az enyemben, ha egyszer bekattintok egy kartyat, akkor azt csak kikattintas utan lehet kivenni, es nem lotyog benne.
A kapcsolást onnan gondolom, hogy az XP-féle USB eszköz csatlakoztatásakor hallható hang a vaklap berakásakor is hallatszik, mintha bedugtam volna valamit, majd rögtön le is húztam volna.
Na, ez erdekes. A vaklapon nincs semmifele csatlakozo (tudtommal), szoval igazabol nem ertem, miert jelez a geped, hogy eszkozt csatlakoztattal ra. Az enyem nem jelez.
Akksirol. Lehet, hogy csak nekem van szerencsem, de az akksi az enyemben betonstabil (9 cellas). Ezert dobbentett meg, hogy mennyire kotyog az 1400-asban. Jobban, mint neked kekegsm.
A videokartyarol. A dell angliai honlapjan, ha ossze akarsz allitani magadnak egy laptopot, akkor videokartya teren ketfele valasztasod van: vagy az alap x3100-as, vagy felarert 8400M GS. Mivel az emlitett x3100-as, es a gma 950-es is integralt (ami a gepben van), az a sanda gyanum, hogy valamelyik szorakozott alkalmazott elnezte az alaplapot, rosszat tettek bele. Viszont a tobbi alkatresz stimmel (pedig tobbet is upgrade-eltunk, es pont azzal van baj, ami alap lenne).
Jo hosszu lett megint a hsz, de legalabb mar jobban belelattok a dolgokba.
Koszi a velemenyeket!
Udv!
-
McLaca
őstag
válasz Siffredi #7170 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a kártyaolvasónál ez miért hiba...
A legtöbb kártyaolvasó nem rögzíti be a kártyát.
A gépem azért jelez a vaklap berakásakor, mert ahogy írtam, a ki- és bekattintás egy mechanikus kapcsolót is üzemeltet. Gondolom, "bekattintáskor" fizikailag bekapcsolja az olvasót, és az XP jelez, hogy eszköz van felcsatlakoztatva, de mivel kártya nincs benne, rögtön ki is kapcsol szoftveresen, ezért ismét hangjelzés jön, hogy az eszköz le van választva.
Oldalra nekem minimálisat mozog, annyit, amennyit általában az ilyen mechanikai kialakítás enged. Ha mérni kéne, talán 0,5mm.Akksi ügyben a negatív tapasztalatok csak V1400-nál voltak, V1500-nál nem. Én ezek szerint szerencsés vagyok, mert nekem sem igen mocorog, csak ha kézzel cseszegetem, akkor el tudom mozdítani, de ahogy mondtam, a gép forgatására, mozgatására az akku nem mozdul. Egyes fórumokon 2mm(!)-es elmozdulásról is beszámoltak.
kekegsm: nekem V1400-asom van. Fentiek alapján más olvasó van benne, mint a V1500-ban.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
Siffredi
senior tag
Az altalad leirt dolgok alapjan tenyleg ugy tunik, hogy ket kulonbozo tipusu kartyaolvasorol beszelunk... Sajnalatos dolog, mivel asszonykamnak ez az egyik legfontosabb dolog benne (tudom, kicsit furcsan hat).
Akksinal sem vigasztal az, hogy tipushiba, hogy masnal is elofordultak problemak. Azert a Delltol elvarnam, hogy meg tudjon oldani egy ilyen problemat. Eleg bosszanto hibak ezek egy olyan gepnel, ami inkabb a felsokategoriaba sorolhato (mar ha a markakat szemleljuk).
Vannak azert rajta hibanak nem nevezheto kellemetlen dolgok is. Az elsore furcsa volt, hogy nincs rajta zaroretesz, meg hogy lecsukasnal a vegen odacsapodik a fedel, ha nem vigyazol, de meg lehet szokni, es a vegen meg orulsz is neki, hogy nincs rajta az a rossz minosegu muanyag zarokutyu.
Az is furcsa volt, hogy a multimedia kezeloszervei (nemitas, hangero, stb.) nem elol helyezkednek el, hanem a bekapcs gomb mellett jobbra. Vannak elonyei az elol levo kezeloszerveknek.
Az is eleg furcsa, hogy a kijelzo ledeket levettek jobb fentrol, es leraktak bal alulra. Azert ha este gepezel, akkor nagyon bele tud vilagitani a szemedbe az eros ledek fenye...Mindezektol eltekintve nagyon franko kis gep, nekem jobban tetszik, mint az enyem. Kompaktabb benyomast kelt, es a billentyuzet korul vegre nincs az a nagy csupaszsag, mint az 1500-asnal, bar a dolgok elhelyezese eleg kellemetlen (lasd fentebb).
Azt hiszem, most eleg is lesz ennyi. Az intezkedes utan beszamolok, mit lepett a Dell.
Udv!
-
kekegsm
őstag
válasz Siffredi #7173 üzenetére
Nezd, en pl a multimedia kezelogombokat szivesen visszakuldenem nekik, hogy inkabb kuldjenek egy matt fekete burkololemezt helyette. Inkabb a bal oldalra, az elso sarokba betehetnenek egy tekerheto hangeroszabalyzot.
Ja, es mellekelhetnenek egy szoftvert, hogy a ledek fenyerejet tudjam allitani. Most nekem egy darab fekete szigszalaggal vannak letakarva, mert ejszaka kulonben csak a Fast&Furious-t tudtam nezni...
Lépj ki, lépj be, próbáld meg újra...
-
-
Siffredi
senior tag
válasz kekegsm #7175 üzenetére
Most nekem egy darab fekete szigszalaggal vannak letakarva, mert ejszaka kulonben csak a Fast&Furious-t tudtam nezni...
Most gondold el, hogy az 1400-asnal elol vannak a ledek, es feled vilagitanak! Az milyen kellemes ejszaka!
Valoszinu megreklamalom az emlitett dolgokat, aztan ugyis elkuldenek a francba. Az egyetlen panaszom, amit mar tenyleg helyre kell hozniuk, az a videokartya.
Egyebkent nem mindig vagyunk joban egymassal, ezert kenyszerulok mindenfele forumokba irkalni, es feltenni a hulye kerdeseimet masoknak, mivel magamnak nem mindig vagyok hajlando megvalaszolni.
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Hosszú i -t, hogy tudok elő varázsolni egy angol billentyűzetes D610-en
Köszi!
-
scholl
tag
hi!
DELL-ekre hol lehet érvényesíteni a garit? A honlapjukon fent levő cégek a partnerek, csak rajtuk keresztül?
Illetve hol tudom megnézni, hogy melyik szervizbe vihetem el? esetlek vidéken (pl. Pécs) -
Krissz22
senior tag
válasz mr.geeZ #7186 üzenetére
Köszönöm!
Még egy kérdés felmerűlt.
Dokkolóra lett csatlakoztatva a gép. A dokkoló nem szabályosan lett eltávolítva (leválasztás stb..). Azóta nem ismeri fel a gépen lévő usb az eszközt, hanem kizárólag csak a dokkolón lévő usb. Ki is írja a win, hogy nem lehet felismerni…Mi lehet a gond? Volt azóta vindóz reinstall is és ugyan az a helyzet.
-
Quiksilver
aktív tag
hali! nos kiválasztottam egy notebook-ot ez egy Dell Inspiron 6400-as lett de ebbe 512mb ram van erre irányulna a kérdésem h 1.: ha teszek bele plusz memót akkor el veszik-e a gari?
2.: nagy hülyeséget mondok ha úgy tom h Corsair ram van benne?
üdv. QuiksilverAz embereket két dolog foglalkoztatja az ősidők óta: 1.Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
atosz
őstag
Nem tudjátok, hogy miért nem alvóba megy a gép Fn+F2-re? Elvileg az van beállítva neki. D630 és Vista.
-
McLaca
őstag
válasz Siffredi #7173 üzenetére
Érdekes dolgok ezek, ízlések és pofonok.
Mivel én sokat gépelek, az esetek többségében takarom a bal csuklómmal a ledeket, amik egyébként kb. 80°-os szögben a legfényesebbek, tehát majdnem föléjük kell hajolni, hogy a legfényesebbnek látszanak. Most, ahonnan nézem (kb. 45°-os szögben) nem vészes, a folyamatosan világító ledek pedig be fognak tompulni (ez nem vigasz, tudom).
A multimédia gombok nekem pont ott teszenek, ahol vannak , nekem egyszerűbb jobb kézzel odanyúlni, és szerintem sokkal ízlésesebben mutatnak, mint az 1500-asnál.A lecsapódást eleinte én is furcsáltam, aztán elkezdtem gépész szemmel nézni a dolgot , és rájöttem az okára. A retesz hiánya miatt záródik így, gyakorlatilag a zsanér egy ponton fékezésből átvált nyomásba, és lenyomja a kijelzőt. Mivel nincs rajta retesz, így biztosítható, hogy a kijelző zárva maradjon. Ha "mezei" zsanér lenne rajta, az a fékezés miatt nem hagyná teljesen lezárni a kijelzőt, kicsit mindig elemelkedne a géptől.
Szóval mindennek meg van az oka. Valahol olvastam, hogy mágnesesen záródik a kijelző, nos, nem záródik mágnesesen. Mágnes max. a mágnsekapcsolóban van, ami a kijelző lezárását érzékeli, már ha mágneskapcsoló és nem mechanikus valahol a zsanérban.Engem egyébként olyan dolgok zavarnak, mint hogy a kurzorgombok nincsenek lefelé egy gombnyit eltolva, emiatt nehezebbenn találhatók meg úgy, hogy nem nézek oda, és a jobb Shift is rövidebb emiatt, továbbá az enter a jobb alsó részén már nem reagál, és csörög is kissé, ill. a jobb oldalon a CTRL és ALT GR egymás mellett van, a spéci win billentyű nem került közéjük, ill. a fényerőszabályzás kurzorokra helyezése miatt egy kézzel kivitelezhetetlen a fényerőállítás (pedig nem kicsi a tenyerem). Tehát engem inkább a gyakorlatiasabb dolgok zavarnak.
Amit viszont imádok, hogy az ODD nyitható FN+F10-re is. Ezt használom is rendesen, mert a nyitógombja úgy van süllyesztve, hogy egyszerűen vakon nem tudom kitapintani.Kritika érte még a webkamera LED-jének fényerejét és irányát, valóban eléggé beleordít az ember szemébe. De ennek is gyakorlati jelentőssége van, a célja tudatni azt, hogy be van kapcsolva a kamera. Mert ha esetleg elfelejtenéd, kerülhetsz kellemetlen helyzetekbe.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
mr.geeZ
aktív tag
Nekem a 1501-ben zavaró, hogy a hangerőállító gombok nem kerültek az Fn-el egy oldalra. Azthiszem, hogy pl. a némítógomb sokkal jobb helyen lenne, ha elérhető lenne egy kézzel az Fn-től, végülis igazából az elnémítás az, ami a leggyorsabban kellhet.
Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.
-
McLaca
őstag
válasz mr.geeZ #7194 üzenetére
Vostroknál ezzel szerencsére nincs gond, külön dedikált gomb van a hangerőszabályzáshoz és a némításhoz. Viszont a kijelzőt nem lehet kikapcsolni billentyűzetről.
Üdv!
-
Palika71
őstag
De milyen szerencsés lett volna, ha a "mute"-t egy 5mm-rel elválasztották volna a másik kettőtől. Sötétben nyomok mindent.
De a legjobb megoldás, a nejem Toshibáján van, mert annak az elején van egy kicsi tekerő, és azzal pillanatok alatt lehet a hangerőt szabályozni. Nemhiába vesznek ki az autórádiókból a nyomógombos hangerőszabályozók.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
erdoke
titán
Üdv mindenkinek,
Most tűnt fel, hogy a D620-am Yonah CPU-ja mindig max. sebességen fut, függetlenül az energiagazdálkodási beállításoktól. Legalábbis a legújabb CPU-Z szerint, bár nem tud rendesen minden infót kiolvasni, lévén nem vagyok admin a futó XP alatt.
Ha jól tudom, újab Intel mobil prociknál már nem kell külön SpeedStep-et vagy drivert installálni, hogy működjön a takarékos üzemmód.
Esetleg BIOS-ban lehet tiltva?A legjobb aláírás a héten
-
Deathjay^
tag
Hali.
Inkább megkérdezem előbb minthogy adjak a sz*rnak egy pofont. Van egy 1501es notim és szeretnék bele egy venni még egy memóriát. MEMORY 512MB (1X512) 533MHZ DDR2 SDRAM < egy ilyen van benne és egy ilyet szeretnék 512MB 533MHz DDR-II RAM. Az egyik nél SDRAM van másiknál meg nincs. Tehát jó lesz bele? Bocsi a láma kérdésért
xbox ONE gamertag: DeathzOor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs