- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
McLaca
őstag
válasz
Siffredi #7170 üzenetére
Továbbra sem értem, hogy a kártyaolvasónál ez miért hiba...
A legtöbb kártyaolvasó nem rögzíti be a kártyát.
A gépem azért jelez a vaklap berakásakor, mert ahogy írtam, a ki- és bekattintás egy mechanikus kapcsolót is üzemeltet. Gondolom, "bekattintáskor" fizikailag bekapcsolja az olvasót, és az XP jelez, hogy eszköz van felcsatlakoztatva, de mivel kártya nincs benne, rögtön ki is kapcsol szoftveresen, ezért ismét hangjelzés jön, hogy az eszköz le van választva.
Oldalra nekem minimálisat mozog, annyit, amennyit általában az ilyen mechanikai kialakítás enged. Ha mérni kéne, talán 0,5mm.Akksi ügyben a negatív tapasztalatok csak V1400-nál voltak, V1500-nál nem. Én ezek szerint szerencsés vagyok, mert nekem sem igen mocorog, csak ha kézzel cseszegetem, akkor el tudom mozdítani, de ahogy mondtam, a gép forgatására, mozgatására az akku nem mozdul. Egyes fórumokon 2mm(!)-es elmozdulásról is beszámoltak.
kekegsm: nekem V1400-asom van. Fentiek alapján más olvasó van benne, mint a V1500-ban.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen notebookot vegyek?
- Hosszabb bemutatón a Borderlands 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest