Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisninja
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Everest nevü programmal ki tudod olvasni.
-
kisninja
őstag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Nem veszik el a gar.
-
DeathZombie
csendes tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Nyugi, biztos nem. Úgy tudom a memóriakártyának máshol van a nyílása, amit nyugodtan, garanciavesztés nélkül ki lehet nyitni. ( Bár nekem még nincs laptomom.
) -
Quiksilver
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
nah vki tud segíteni?

-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Nekem szólt a kérdés? Ha igen, akkor Ati X1150 -es.
-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
és neked milyen VGA van benne?
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Fél éve nyüstölöm a 3500+ -os változatot, és meg vagyok vele elégedve. Sokat hurcibálom ide oda, nem érzi meg a gép, masszív benyomást kelt. Néha nekem kevés a prociteljesítmény komolyabb programoknál (photoshop, visual studio), lehet, fejlesztek majd kétmagosra. Nem egy gamer gép, de még a TF2 is megy rajta.
-
horatio
tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Ha jól tévedek 2x2 Giga a max.
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Nincs mit!

-
Quiksilver
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
jah és köszi a help-et

-
fwgoze
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Esetleg a Latitude D620? Vagy D630...ezeken kívül szerintem nincs is másik 14,1"-os Dell masina...

-
fwgoze
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Jó...a 14,1" tényleg nem olyan vészes...de tényleg csak átmenetileg...
Az integráélt videókártya viszi a WOW-ot, de azért arra száíts, hogy ha nagyon sok ember vesz körül a játékban, akkor azért akadhat majd...
Mik azok a bizonyos keretek? -
fwgoze
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
"mondjuk ha elutazok és út közben rámjön a játszhatnék"
Remélem azt tudod, hogy ez a "játszhatnék", ami olykor "út közben" rád fog jönni, elég hamar el is fog múlni, mikor csalódottan tapasztalod, hogy 1-1,5 óra után lemerült a notid!

Ha csak régebbi játékokkal akarsz néha játszani, akkor elég egy integrált videókártya is...ez olcsóbb, illetve akkumulátor-üzemidő barátabb! De ha a legújabbakkal is, ahhoz azért nem árt egy erős dedikált videókártya, azzal viszont az a gond, hogy melegszik, ergo hűteni kell, és persze sokkal többet is fogyaszt! Ha játszani is akarsz, akkor mondjuk nem árt egy 15,4"-os kijelző (pl.: Inspirion-ok, Latitude-ok, vagy a 15,4"-os XPS
), viszont ezek általában 3 kiló körül vannak, amiket rohadtul nem kellemes hosszabbtávon cipelni...(csak a félreértések elkerülése végett, hosszabb távon az asztalodtól, az ágyadig megteendő távnál hosszab utakat értem
) Így ha sokat cipelnéd, akkor érdemesebb egy kisebb kijelzőjű notit venni...14,1"-os Latitude-ot, vagy 13,3"-os XPS-t, vagy esetleg a 12,1"-os XPS-t...de ezeken a notikon már nem akkora élmény játszani a kijelző mérete miatt!
Viszont ezek mind különböző árszegmensbe tartoznak, így attól függ, hogy mennyit szánsz rá!szerk.: Szerintem ha van számítógéped, akkor vegyél egy integrált videókártyás notit...az mindenre elég (feltéve, hogy nem akarsz a Crysis-szal játszani, illetve házakat tervezni)...így már csak azt kell eldöntened, hogy mekkora méretben akarsz notit, illetve, hogy mennyit szánsz rá...ha ezeket leírod, többet tudok segíteni!
-
fwgoze
aktív tag
válasz
Quiksilver
üzenetére
Attól függ, hogy mivel akarsz játszani...illetve, hogy mennyire néha
...
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 FE 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 15GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)