Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palika71
őstag
válasz Quent1n #4324 üzenetére
Persze.
De az a játékról szól.
Az SZ szériát a Sony szerintem nem oda szánta.
Ez egy abszolút bizniszklassz gép. Az ára is pontosan ezt mutatja. Nem azoknak készült, akiknek számít az, hogy 400e vagy 500e Ft egy gép.
A Toshiba pár hónap mulva hozza csak a LED-es gépét, de az ASUS -nak mondjuk meg már rég itt van.
De hát az ''csak'' egy ASUS, amit errefelé lesajnálnak, és egy komoly Üzletember kezében sem mutata olyan jól, mint egy Sony, Dell, Toshiba.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Nyomogattam az USA - DELL honlapján található noti-építő programot, és azt tapasztaltam, hogy szinte 100% -ban egyező felszereltséggel bíró Inspiron 1420, és egy Vostro 1400 között csak 70 dolcsi a különbség.
Azt hittem, hogy a Vostro drágább lesz sokkal.
- alap c2d
- 2GB RAM
- 160GB HDD
- DVD író
- alaplapi VGA
- BT
- 9 cellás aksi
MOD: 1000 USD
[Szerkesztve]Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Quent1n #4327 üzenetére
Szerintem egy ilyen felszereltségű 17''-os gép, ezen a minőségi szinten, kimondottan jutányos 300e + ÁFA -ért.
Milyet néztél, ami az ellenfele lehetne?
Néztem a kijelzőket, és feltűnt ez:
UltraSharp™ Wide Scrn XGA+LCD Display w/TrueLife™
Ez miben tud többet, mint a síma, fényes kijelző?
[Szerkesztve]
-
Palika71
őstag
válasz Quent1n #4331 üzenetére
Igen, nagyon jó gép lehet.
Én is majdnem vettem, de nekem testközelben nagyon nem jött be. Vagy csak kevés időt barátkoztam vele...
Amúgy, pl. az Auchan -ban forgalmazzák.
Kiszámoltam a Vostrodat én is, és nekem 960 dollárra jött ki: 15.4'', 120GB HDD, 1GB RAM, C2D, 8600GT (!) -velMindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Quent1n #4342 üzenetére
Nehogy megkövezzenek, ezért hangsúlyoznám: NEKEM nagyon műanyagnak tűnt.
Konkrétan, az itthon fellelhető Toshiba Satellite A110-hez képest (ami iszonyatosan tetszik még most is)
Lehet, többet kellett volna vele barátkoznom, mert az 5-ös BMW sem tetszett egy darabig, most meg élek-halok érte.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Na.
Megrendeltem egy Vostro 1400 -ast.
Állítólag, e hónap végén érkezik.
Persze, nem bízom benne, de akkor is kivárom!
(Bár, ha a rendelésem visszaigazolásán is ez a dátum szerepel, akkor még van is rá esély)Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz [Anduriel] #4366 üzenetére
Szerinte, jobban jársz, ha felhívsz egy Dell szakszerívzt, és megkérdezed.
Sokára téved ide olyan, aki pont illetékes benne.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz [Anduriel] #4376 üzenetére
Neked nem küldtem Vostro árakat?
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz [Anduriel] #4380 üzenetére
Hiába egisztrálsz a humansoftnál, egyenlőre nem adja ki az árakat.
A végfelhasználói árajánlatot elküldtem az e-mail címedre.
amol: Neked is!
MOD: egy Vostro 1400 és egy Vostro 1500
-
Palika71
őstag
Nálunk sokáig úgy működött, hogy a noti volt p2p -s gép, és a letöltött filmek onnan az asztali PC-re kerültek.
Szerintem nemsokára meg fog jelenni olyan médialejátszó készülék is, amely a HD filmet reptében lejátsza a notiról, és ez is csak az ''n''-ben valósúlhat meg. Persze, egy ilyen kártyát utólag is belehet építeni, ezért kértem én is ''g''-vel.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
-
Palika71
őstag
válasz Kaboka19 #4529 üzenetére
Tutira lehet ennyiért finomat kapni.
Azt nem írtad, hogy netto vagy brutto, de ez a gép nagyon megéri!
[link]
Az akcíós D820-at nézd a lap jobb szélén!
Vagy ez: [link]
Ha nem ragaszkodsz a 16:10 -es képhez.
A második linken sok jó dolgot találhatsz!Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Kaboka19 #4533 üzenetére
A játék nem szerepel a vágyaid közt, ezért örülj, egy jó kis integráltnak! Annyira nem rossz, mint amennyi előnye van.
Ha megtudod teremteni az ideális körülményt a videozáshoz, akkor vegyél fényes kijelzőset, ha meg nem, akkor eszdbe se jusson, és gollum koléga ajánlata a Neked való!
Ha esetleg egy Santa Rosa-s géphez lenne kedved, nem konzumer kivitelben, akkor estleg az új Dell Vostro-t is érdemes megnézned. [link]. Brutto 265e-ért már lehet majd kapni normálisat. Fényes, és nem fényes kijelzővel is.
gollum: Szerintem a subnoti videozáshoz, és netezéshez sem a legalkalmasabb. A hatalmas előnye, a mobilitása. Az meg nem volt szempont.
Igaz, nekem is piszkosul tetszenek, csak sajna nem látom tisztán a betüket rajta.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Úgy tudtam, hogy a quadro széria az NV-nál a profi felhasználásra van kihegyezve, de MOD-dolással kilehet ''csalni'' belőle a benne szunnyadó játékost. Itt látható: [link], hogy egy quadra 140, MOD-dolás hatására, közel 3x annyit nyomott a 3DMark05-ben, már ha a bemutató hiteles.
Ha Te vágod a témát, akkor irtó hálás lennék, ha akár privátba, felvilágosítanál a különbségről.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Az optimista vállalkozó: [link]
-
Palika71
őstag
válasz PC-Style #4582 üzenetére
Jómagam is eladtam az asztali gépet, és a noti mellett döntöttem. Szerencsére nem kapkodtam el, különben én is egy ilyesmit vettem volna. De minnél több notit néztem meg, próbáltam ki, meg olvasgattam róluk, rájöttem, hogy nekem a 14,1'' az ideális.
Persze, ha valaki játékra veszi, akkor van értelme a ''Nagy Vas'' -nak.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Az bosszant a Vostro-n, hogy nincs rajta DVI kimenet, és még dokkolóra sem lehet tenni, mert akkor legalább azon keresztül lenne.
MOD: A fém ház az biztos, és a minőségi szerelés is valószínű. Silányabb meg biztosan nem lesz mint az új Ispiron, pedig az is rendben van. Volt szerencsém megtapizni a Westend-ben.
-
Palika71
őstag
Kedves ''nem tom''!
140e Ft-ért nem csak 2x annyi RAM-ot kapsz, hanem egy proci-specialítást (persze kérdéses, hogy miért kell a 3.1GHz és nem a 2.3GHz) ami eléggé izgalmas, egy sokkal szebb karosszériát, és +2év garit.
Mert az igaz, hogy a Dell világ garis, de csak annyi garit kapsz rá itthon, mink amennyit az UK-ban adtak.És honosítani kell ha jól tudom. Kérdezd meg a Humansoft -tól, hogy miképpen működik ez a gyakorlatban!
Csilli-villi noti, az biztos.
De ne legyenek túl nagy elvárásaid, mert ahhoz, hogy egy ilyen felbontású kijelzőt natívban kitudj hajtani (látványjavító effektek maximumon, min. 30fps), egy 8800GTX kellene. Egy NFS Carbon már biztosan a torkán akadna.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Azért az a Dell, megeszi reggelire az ASUS-t. Meg különben is inkább Dell.
A Carbon már egy éves.
Próbálj meg esetleg bemenni egy olyan helyre (üzletbe), ahol megtudod nézni azt, hogy milyen mértékű képromlással jár az, ha nem natívban használod a kijelzőt.
Vagy esetleg nézd meg az apró hírdetések között, hogy ki árul ilyen felbontású kijelzővel notit, és kérdezd meg attól. Mert lehet, hogy nem látszik annyira, és akkor nyert ügyed van.
Meg az az előnye megvan ennek a kijelzőnek, hogy akár a Full HD -s filmeket is nézheted rajta. Az nekem tetszene, nagyon.
De miért pont noti játékra?Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
válasz Quent1n #4661 üzenetére
Kényelmesen hátradőlsz a gépednél, kicsi mozdulatokkal összeálítod a vágyadnak pontosan megfelelő notit, majd kiválasztod hozzá azt a színt, amilyet mindig is szerettél volna, csak más még nem árulta, és ez a szín, pont az a szín, amire 2 hetet kell várni, mert nem kötsz kompromisszumot (a gépre is kéne 1 hetet, akkor is ha csak fekete), majd a 2 hét elteltével átveszel egy olyan gépet, amilyet SENKI nem árul...
Azért ez mégsem akkora ciki a Dell-nek (innen nézve), bár lehet, hogy az USA-ban a Dell-fanok tüntetni mennek emiatt...Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
Persze, semmi baj a megértési készségemmel.
A hírben 2 hét van maximum, az én megjegyzésem is erre a 2 hétre vonatkozott, és nem a feltételezhető következményeire.
Szerintem ha ma, itthon megrendelnél egy gépet ebben a színben, az inkább valahol a 2 hónapnál lenne, hiszen a Vostro 1400-amat is 6 hétre vállalták, holott azt festeni sem kell...Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
Palika71
őstag
400e Ft-ért, bármilyen használt notebookot eladni, erőssen csodaszámba menne.
Szvsz valahol a 300-330e környéke az, ahol el is lehet adni.
MOD: A használti noti áraknál is úgy van, mint az autóknál. Alacsony kategória + full-extra = nagy értékvesztés.
-
-
Palika71
őstag
Egy kis olvasnivaló: [link]
-
Palika71
őstag
A Dell valóba erős gyártási problémákkal küzd, és az is megfigyelhető, hogy Kishazánk milyen messze van az USA-tól.
Rendeltem egy Vostro 1400-ast a Humansoft-tól, amit 6 hétre (pontosan mára) igazoltak vissza.
Senki nem keresett, így felhívtam az üzletkötőmet, akivel lezsíroztuk a bizniszt. Sajna, ő beksiben van (jobbulást), így nemtudott sokat a dologról.
Hívtam az irodát, és utána néztek a dolognak. A Dell-nél a gépem még a szalagon sincs, így a várható átvétel dátuma, kb. egy hónapot csúszik... A gyár még arra sem méltatta az üzletet, hogy tájékoztassa a ''kis'' késésről.
Így megy ez.Mindenki a maga szintjén nyomorog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest