Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gollum
tag
Szia.
Mindenképp a 1501. Több ram, "jobb" vga, jobb proci, (van speedstep.). Egyébként meg kb. ugyanaz a minőség.
StabBill.
Ha a dell homlapján bővíted, (ez a legegyszerűbb.), ugyanúgy igénybe veheted Magyarországon, csak fizetni kell azt a sokszor említett óradíjat, ha "neaggyisten" valami baja lenne.
Üdv.
-
hallador
addikt
A Latitude 5000 hűtése nem a legjobb 45 wattos processzor esetén, (Nem konkrétan ezé a modellé, hanem már 7 éve sem volt az, amikor Sandy Bridge (54/520), Ivy Bridge (54/530) 35 Wattos processzorokkal voltak szerelve). Ezekbe a gépekből csak akkor szabad 45 wattos processzorral venni, ha csak asztalon használod, és egyáltalán nem használod vonaton, buszon kocsiba. A 15 wattos processzorokkal egész jól elvan. Csak akkor képes elszabadulni, ha pl a Windows update megkergeti, de az minden notebooknál így van. Szóval u-s processzorral szabad megvenni.
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Tothgera30
Ármester
Barátnőm ugyan ebben a cipőben járt az E6430-asával. Már zsanér,- és akksi csere is ráfért volna. Így elmentünk matatni E5470-E5480 szériát. De anyagminőségben visszalépés lett volna (több szempontból is), így úgy döntött hogy néz egy fiatalabb fullos E6430-ast (HD+ kijelző, i7 proci, 8Gb ram, SSD+HDD, új 9 cellás akksi). Persze az E6440-es is tervbe volt, de már az sem olyan masszív mint a 6X30-as széria.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
Tothgera30
Ármester
Szerintem a tervezett 4-5 évet simán kihúzod vele, eleve az E6320-as is 2012-es, és az se ma volt. Sőt, belegondolok hogy már jó pár éve vettem mindkét E6440-esem, lakáson kívül nem nagyon voltak, így szerintem örök élet az élettartamuk. Bár azért kacérkodok egy Precision -al.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
c64fanhun
tag
Na ez nagyon tetszett!
Enyém mondjuk kicsit oda lett vágva valaminek, és is horpadás van a fedlap szélén, apró karcok, meg a sarkokon a fémről lejött a fekete festék. Viszont ezek csak olyanok, hogy ha keresi az ember akkor veszi észre, és cserébe ha földhöz vágnám se lenne baja, mivel masszív, katonai szabványnak meg is felel ha jól tudom -
c64fanhun
tag
Tetszetős gép, csak nekem fura látvány a 7450 után, hogy az alsó része, ami feléd néz nem vékonyodik, írsz majd tapasztalatokat? Kíváncsi lennék.
Ez a venti pörgetős dolog meg jogos, hálisten már nem melegszik az enyém, de így netezés közben zavaró, hogy alap fordulaton pörög a venti, főleg ha kuss van a szobában... -
MaxxDamage
félisten
Grat hozzá és jó használatot!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
somasz
Topikgazda
Az gyakorlatilag ugyanaz a gép, csak más vga van benne.
Csinosabb az xps, van olyan ismerősöm, akit nem tudtam rábeszélni egy Latira sem, mert milyenmárazafekete, mennyivel jobb az az xps. Csak milyen béna helyen van a kamerája, az se jó.
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
hallador
addikt
Igen én is hasonlót gondolok erről. Az 5520 úgy Precision, mint a Fiat 130 volt Ferrari. Szóval nevében az de igazából semmi köze nincs nem, hogy egy Precisionhoz, de még egy Latitude-höz sem. Ez egy konzumer gép átcímkézve. Ahogyan írod feleslegesen felfújt árral.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
1stVikman
senior tag
Jogos, nem tértem ki a részletekre. A lényeg, hogy normál 2,5" méretű meghajtó (mindegy, hogy ssd vagy hdd) mellé beférjen még egy ssd. Hogy ez optibay, vagy m2 sata, az nem annyira lényeges.
Jelenleg jó, mert a gépben belül egy normál 2,5" méretű sata ssd van, az optibay meg csavarozás nélkül cserélhető, ha esetleg kéne a hdd helyett a DVD - olvasó.
Viszont újabb gépeken már kevésbé található optikai meghajtó, pláne ilyen gyorskioldós, emiatt oldanám meg a tárhely kérdést egy gyors ssd-vel (rendszer) , és ha kell egy hdd-vel, vagy másik ssd-vel a tárolandó dolgoknak.
Meg kacsingatok a latitude 72x0, 74x0 gépek felé is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- 3 db laptop eladó BONTÁSRA/ALKATRÉSZNEK
- Laptop javítás ingyenes bevizsgálás minden esetben
- LENOVO Thinkpad L14 GEN 3 / i5-1245U / 16GB RAM / NVME SSD 240 GB / FullHD / Win 11 Pro TÖBB DARAB!
- Lenovo L15 Ryzen 7 5850 8 mag 16 szál Zen2 Radeon Vega 7 16Gb Ram Garanciával
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest