- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
KISDUCK #69993 üzenetére
Jaja, ott is megtettem már, de itt lehet, hogy specifikusabb választ kapok, hátha valaki használja így a Linuxot
Linux Mint live-ot próbáltam, ott pl. nem csinál semmit a görgetési irány megfordítására.
Persze, ha alapból a természetes görgetés lenne az alap beállítás, akkor már egy fokkal előrébb lennék és nem mindenütt kéne átkapcsolnom elsőre, mert nem jó irányba gördül. Persze, tudom, szokás kérdése.. -
Atomgeszi
nagyúr
-
|AP|
veterán
válasz
KISDUCK #66539 üzenetére
CPU: i7-8850H, GPU: Quadro P1000
Fél éves gép, nem tudom mennyire lehet a hűtőrendszer elkoszolódva. De persze megoldható, ha nagyon fog zavarni, akkor elviszem megcsináltatni.
Itt írtam le, hogy hogy viselkedik. Azóta olvasgattam a témában és ez az összes 5530-nál így van, egyszerűen muszáj visszafogni a CPU-t, hogy ne főjön meg teljesen. -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
KISDUCK #66496 üzenetére
Én tavaly januárban vettem a notit, utána 2 hónappal később sikerült a plusz memóriát vennem. Előtte az Autocad brutálisan szaggatott rajta, meg minden más - nagyobb VGA-igényű - program is (fotós RAW-konverter, PS, szóval minden ami "kéri" a VGA-t, a 8GB RAM önmagában elég lett volna). A DC-vel minden gondom megoldódott, így igazi kis hordozható munkaállomás lett az e7270-ből. A gyári 256GB-os Samsung SSD-t cseréltem egy 512 GB-osra, illetve most januárban kapott egy gyári új akksit. Nekem mindenre tökéletes lett a kis gép, imádom (játszani nemigen játszom rajta, de pl. a Crysis2 csont nélkül fut rajta).
-
válasz
KISDUCK #65052 üzenetére
Vagy átíratja a rendszerbe a Dellesekkel, vagy vehet hozzá bármikor + 1 év garanciát (gyártástól számított 4 évig vállalja a Dell az alkatrész ellátást / gariztatást) és a dátum a rendszerben, a gyártástól számított 4 évig lesz, így doku sem kell és a rendszerben sem kell semmit átíratni.
El kell dönteni, hogy megéri-e a + 1 év , vagy nem.
Esetemben (itteni ajánlásra) módosítottam a garit a doku szerinti (kezdő és befejező) dátum szerint, majd úgy jött ki, hogy gyártástól számított 4 év az + 5.5 hó garival jönne ki, ha megvenném a + 1 év garit a Dell rendszere szerint. (megérheti, mert sose lehet tudni, hogy pont a 3.5 év eltelte után kell alaplapot cserélni és ha nem volt megvéve a + 1 év gari kiterjesztés, akkor cumi)De lehet élek a + 1 év garival + onesiteosítom a teljes garit pluszban. /még eldöntöm/
Az "aktuális" 3 év gari lejárta után még 45 napig megvehető a + 1 év gari kiterjesztés (kis + díj ellenében változik -visszaállítási díj ellenében megvehető- csak a mostanihoz képest, ami esetemben ~ 27k+ nettó)
-
KISDUCK
addikt
válasz
KISDUCK #64400 üzenetére
Na válaszolt a bestbyte:
"Természetesen a Dell oldala csak azt az információt tartalmazza, amikor legyártották Kínában, behajózott stb…
Garanciális eseménykor ezért szokták a gyártói szervizek bekérni a végfelhasználói számlát is (dellből is, Asus is stb), mert ez mutatja a valóságot. Ehhez igazodnak ha már a delles oldal azt mutatná hogy lejárt az garancia."Hát igazából ti is ezt írtátok, szóval csak vigyáznom kell a számlára.
-
pohár
félisten
válasz
KISDUCK #64405 üzenetére
nincs semmi baj, milliószor találkozunk ezzel a szervizben, ha esetleg szervizelésre kerül a sor, max átállítatjuk a DELL-esekkel a dátumot a számlád alapján
(téged elhajtanak a 80-as számon, mert nem üzleti notebookról van szó, e-mailben mondjuk megoldhatod a dolgot)
-
pohár
félisten
válasz
KISDUCK #64400 üzenetére
valószínűleg hamarabb le lett gyártva, sokat állt raktáron a nagykerben, a boltban, a te számlád a mérvadó, ha lejár a DELL rendszerében látható gari (majd utána fog kelleni javíttatáshoz a számla/garjegy)
whyy... ez nem a szervizek passziója, a DELL követeli meg a címkés fotót
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple iPhone 17 - alap
- VGA kibeszélő offtopik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro V 15 i7-13620H / RTX 4060 / 32GB RAM / 1TB SSD 1 éves, számlás, hibátlan + AJÁNDÉK
- IdeaPad Gaming 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB + 1TB HDD magyar vbill gar
- Medion Erazer Beast X25 Gamer Laptop
- Csere-Beszámítás! Garis! Asus Tuf FX608H Notebook! I5 13450HX / RTX 5050 8GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- XPS 15 9510 15.6" 4K+ IPS érintő i7-11800H RTX 3050Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes.Gainward GeForce RTX 5070 Ti Phantom
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest