Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lizardman
tag
válasz
bandi0000
üzenetére
Most nem akarok belemenni semmilyen vitába, de szerinted az itthon magyarországon tizen ezrekért forgalmazott kábeleknek az előállítási költségük mennyi?
Vagy éppen, ha közvetlen kínában vennéd meg, akkor is ennyibe kerülne? Nah ugye hogy nem. 
Viszont akkor netről rendelek egy kábelt, ha jól tudom érvényes már magyarországon is a netes rendeléseknél, hogy 20 napon belül vissza lehet küldeni, ugye? (ha igen, akkor tudnál egy "normális" kábelt linkelni?)
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó helyen teszem-e fel a kérdésem, de nem igen tudtam máshova betenni.
Adott egy Dell Inspiron 23 (5348) típusú All-In-One PC (AMD Radeon R7 M265 dedikált videó kártyával), plusz egy Fujitsu-Siemens W9ZA régebbi monitor.
Ezt a kettőt szeretném "összekötni", ergo szeretném 2. monitorként használni a sima monitort. Vettem egy fasza kis VGA-HDMI kábelt, de akárhogy erőlködök, nem tudom beállítani, a gép (AIO) nem érzékeli sem a HDMI In sem a HDMI Out porton a monitort.Nem hiszem, hogy ez akkora ördöngösség lenne, vagy éppen a monitorom/AIO PC-m ne támogatna ilyet, bár ezek utána már azt kezdem gondolni.
Tudtok ebben segíteni?
Köszönöm előre is!
-
Lizardman
tag
válasz
Máté94
üzenetére
Természetesen illesztőprogram (driver), hisz eddigi tapasztalatim szerint, hogy felismerjék a különböző programok, ahhoz is kell.
De amúgy a dell hivatalos honlapján található driver-ekről nem beszélnék, ugyanis onnan a felét tudtam letölteni mindnek, ami szükséges volt, a többit (intel chipset, wifi driver, stb...) pedig más oldalakról kellett leszednem. Szóval nem a legjobb a saját driver support részlegük.

-
Lizardman
tag
válasz
Máté94
üzenetére
Hmmm, ez elég szomorú

De, gondolom ez az ára annak, hogy belülről viszont elég masszív a gép, és így is relatíve olcsó volt, a versenytársakhoz képest.Viszont, még egy kérdés, hogy webkamera programot esetleg tudsz mutatni? Mert azon kívül mindent le tudtam vadászni, de azt vhogy nem...
-
Lizardman
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy DELL INSPIRON 3542 166931 típusú laptop ügyében.
A kérdésem az lenne, hogy mivel a gép maga elég puritán (a belső tudása nagyon jó, de a kijelző ledek, stb... semmi nincs), ezért nem tudjátok, hogy nincs véletlenül olyan 'felugró ikon' jelzés, mint más laptopoknál, ha mondjuk ki-be kapcsolom a Wi-fi-t, vagy a Numepad-ot, vagy bármi más?Eddig akárhány laptopom volt (Toshiba, Asus) mindegyikre lehetett telepíteni a gyártó által készített driver-t, ami ezen célokat szolgálta.
Segítségeket előre is köszönöm!
HA esetleg nem értenétek miről beszélek, akkor itt egy példa Asus gép Wifi Ki-be kapcsolásáról:

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- G15 5530 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe új akku gar
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest