Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
#LittleG
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy itt írjam-e le a problémámat, de tekintve, hogy egy dell-es gépem van, és ez a topic pont erről szól, remélem jó helyen járok
Szóval...
Egy Dell Latitude e6420 büszke tulajdonosa vagyok. Mai nap folyamán újra akartam telepíteni rajta a Win7-et (megérett már rá). Telepítést el is indítottam, szépen elkezdte beolvasni az adatokat a CD-ről, elkezdte a telepítést. Ott is hagytam. 10 perc múlva bejöttem, megnéztem hol tart, de egy kikapcsolt noti fogadott. Amikor megpróbáltam bekapcsolni, a power gomb felvillant, 3 mp után elkezdett max. fordulaton pörögni a proci hűtője, ezt csinálta vagy 5 mp-ig, aztán leállt. A probléma az, hogy a rendszer nem adott nekem hibakódot (tudjátok, van a 3 led és ezek különböző arányokban villognak, attól függően, hogy mi a hiba). Egyszerűen leállt és kész...Előzménye annyi a dolognak, hogy karácsony táján volt probléma a notival, akkor adott is hibát: processzor hibára hivatkozott a drága. Ezt eljátszotta vagy 2 napon keresztül, néha beindult a windows, de aztán 2-3 perc után le is fagyott. Szóval szétkaptam a gépet, processzor hűtő le, újrapasztáztam, visszatettem a hűtőt és láss csodát, működött. Ideáig nem is volt vele semmi baj, de most megint kezdi... és még azt se mondja meg, hogy mi a baja.
Másra sem hajlandó hibakódot küldeni, pl kivettem belőle a RAM-ot, de nem adott hibakódot, ugyan azt csinálta, mint amit leírtam.
A problémám egyébként egy másik sorstársamnak is megvolt, ő videót is csinál róla...
https://www.youtube.com/watch?v=4t8fkm8Cz0I
Kezdetben valóban processzor hibára gyanakodtam, most viszont kezdem őgy érezni, hogy az alaplapom ment tönkre és az nem működik rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- HP Elitebook 845 G10 - 7540u - 32GB DDR5 - 1TB 980 Pro
- HP EliteBook 840 G9 i5-1235u/16GB/256 SSD/14 " WUXGA magyar bill. laptop
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen- MS4674, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest