Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
sodokan
üzenetére
ST-t beírod mit ír ki? Garanciális az eszközöd vagy sem? Ide írd be Enter your Service Tag or Express Service Code. részre
Utána kiderül, hogy meddig garis illetve az is, hogy itthon is az e.
Neten szerintem nem lehet intézni, én nem látok rá lehetőséget.
-
sodokan
tag
felhívtam a prosupport számot, ahol angolul beszéltek, amivel nem lenne baj, csak olyanokat mondott, hogy nem értettem

hardveraprón vásárolt elvileg "magyarországon forgalomba hozott" laptopszerk:
hp-nál garanciális ügyintézés ment mindenféle telefonálgatás nélkül is -
sodokan
tag
sziasztok
van egy vostro-m, olyan hibát produkál, hogy egyszerűen nem kapcsol be
a magyar oldalon nem lehet regelni
az amerikain beregeltem, de utána folyamatos error-loopban vagyok, bármelyik menüpontot is szeretném
google nem ad ki semmilyen e-mailes ügyfélszolgálatot
21 században nincs e-mail-es ügyintézés?
a telefont vasárnap du. fel fogja valaki venni? -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
xxxx.x
üzenetére
Hali. Beállítottam kézzel, ahogy írtad, és azóta egyelőre a hiba megszűnt. Van ennek bármi értelme? Csak mert az órát az automatikus időbeállítás addigra beállította, így én tök ugyanarra az időpontra állítottam vissza. Csak elállítottam, vissza, majd mentés és kilépés a BIOS-ból.
Ellenben valaki meg tudja mondani, hogy a következő egy Windows bug-e vagy valami más? Egyes esetekben, főleg valami frissítés vagy app eltávolítás után nem tudok bejelentkezni, mivel a bill nem reagál. Ha csinálok egy újraindítást, F12 majd boot manager-rel manuálisan indítok, akkor ok, de addig meg se nyikkan.
-
Giovanny
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Jó hír,köszönöm

-
Giovanny
őstag
A dell gépeket csak garancialevéllel javítják? Úgy értem hogy ha érvényes a garancia,de nincs számla,gar.levél,akkor ?
Csak azért kérdezem,mert eddigi ThinkPad gépeimet ha gond volt,akkor csak s/n volt szügséges,és semmi más.
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Szóval ha jól értem, akkor amíg nincs a kezemben a garilevél, addig 2017 július a support vége, ha megkapom, akkor pedig 2017 november... Már csak azt nem értem, hogy miért 12 hónap gari van feltüntetve a szállítón? Bár gondolom erre jövő héten választ kapok a bolttól. Köszönöm a választ

-
soldi3r
veterán
válasz
Praetorianus
üzenetére
Ha van szamla, akkor onnan. A boltot meg szerintem hivd fel ha jot akarsz, ne postagalambot kuldj.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Praetorianus
üzenetére
Szia
Ship date mint neve is mutatja nem az a nap amikor te megvetted. A gari levél esetedben is azért kell mivel ezzel igazolod, hogy a gari most indult nem pár hónapja, amíg nincs gari leveled/számla a Dell csak a ST szerinti ideig javítja a laptopot.
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok! Furcsa anomáliával szembesültem, és nem nagyon értem a dolgot, ezért fordulok hozzátok. Tegnap vettem egy Latitude E5440-et, megbízható boltból, vadiúj, leragasztott doboz, stb. Itthon szembesültem vele, hogy a csomagolás oldalára ragasztot zacsi csak egy szállítólevelet és egy számlát tartalmaz. Gondolva a jövőre felhívtam a boltot, ahol ígéretet kaptam arra, hogy jövő héten pótolják a kimaradt garlevelet. Eddig a sztori pipa... A fekete leves a szállító áttanulmányozása után jött, ahol 12 hónap garancia van feltüntetve. A webshop a Latitude-öknél megszokott 3 év helyszíni garival hirdette a laptopot, ezért nem is értem a dolgot. Írtam nekik egy emailt, de arra majd csak hétfőn kapok választ. Van viszont egy számomra még nagyobb titok a történetben. Felmentem a Dell support oldalára, körülnéztem a driverek közt, és belefutottam az online garancia checkerre. A meglepi akkor ért, amikor a tegnapelőtt kiszámlázott laptopomra a dell support azt írta Service Tag alapján, hogy Ship date július 26, az NBD gari lejárati ideje pedig így 2017 július 26. Szerintetek ez hogy lehetséges? A hazai Dell support ez alapján nézi a gari időt? Vagy a számlán szereplő dátumtól él a 3 év a garilevéllel?
-
Roxkex
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
No igen .. Ezt tapasztalom ! De hogyan lehetne javítani ? Mert reboot után se volt jó .. És direkt nem alt tabozgattam !
-
Roxkex
senior tag
Hali!
Ma szerettem volna PS2 emuval DMC 1-ezni .. No de egy eléggé idegesítő hiba fogadott , hogy a texturák bugosak , az az átlátszók . Más játékokkal is csinálja ezt , mondjuk az új DmC: Devil May Cry is csinál ilyet .. De csak akkor amikor ki alt+tabolok az asztalra és vissza .. De ha megint ki alt+tabolok és vissza akkor már jó... De sajnos ez a módszer nem működik a PCSX2 emuval .. :\
Valakinek nincs ötlete ,hogyan lehetne meg csinálni ? (Azért írom IDE , mert ezt csak a Dell gépemen csinálja ... és gondolom, hogy valami driver gondja lehet vagy fingom sincs...) -
tk86
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék tőletek. Laptop vásárlás előtt állok, őt szeretném Dell Vostro 5470
Lehet 500 GB HDD + 32 GB SSD konfigurációban is kapni. Később szeretnék SSD-t majd, ezek szerint azt a HDD mellett bele lehet tenni?
Ha ez így van, akkor a tervem az lenne, hogy oprendszert mindenképp az SSD-re tennék, viszont azt olvastam korábbi tesztben, hogy a Dell nem engedi az SSD-ről bootolást. Ez tényleg így van?Köszönöm előre is!
-
Cimbee
aktív tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Újra raktam az op rendszert és a 2 meghajtóból csak az egyiket látja a sajátgép,pont azt amelyikre a rendszert telepítettem (win7 ultimate)
A másik lemezt viszont nem látja.de az eszközkezelő viszont felismeri,sőt naprakésznek érézkeli.Mit tegyek,hogy lássam a sajátgépben?
Előre is köszönöm a segítséget

A gépem Dell 5737
-
Lokids
addikt
Van még egy problémám. Azt tapasztalom, hogy a wifi letöltési sebessége nagyon lassú. 2.. 2.5 Mb
Míg a feltöltés megy 20-30-al is.Hiába frissítettem drivert (dell honlap), nem javította.
Valamit még állítanom kéne, vagy csak szar a wifi a notiban?
Ha utóbbi, vajon vissza vihetem a boltba, hogy adják vissza a pénzt? -
premete
veterán
-
Giovanny
őstag
Üdv mindenkinek,akinek van/volt Dell E7440 IPS kijelzős,milyenek a színek stb.., erősen gondolkozok a vételen.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 1520 amit tisztítás miatt ripityomra kellett szedni, teljes összeszerelés után a billentyűzeten a fel, jobbra, balra nyilak nem működnek. A kábelezést és a billentyűzet szalagkábeleit többször ellenőriztem és továbbra sem megy ez a 3 gomb. Vettem hozzá új billentyűzetet és továbbra is ez a 3 gomb nem megy. Viszont külső billen minden hibátlan. Valami ötletetek lenne?Üdv,
Csaba -
somasz
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Na, akkor mázli, nem volt még wifi gondotok is a vga mellé.
A múltkor rendbe rakott 5537-esbe kéne egy kártya a 7260 helyett, dw1601-es van itthon, de annak van egy külön kis mini bluetooth antenna csatija. Sejtésem szerint ezekben csak két antenna van.
Asszem 1704 vagy 1705 a legkézenfekvőbb megoldás. -
somasz
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
De van, de van...

Nézz fel az 5537 driver letöltő oldalára, az ST-d beírása nélkül.
-
somasz
addikt
Egy 5537 tulaj meg tudná nézni, melyik verziójú, milyen antennakiosztású az intel 7260-as wifije? Ha jól tudom több verzió van belőle.
-
Lokids
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
És ha én kidobom a HDD-t?
Vagy akkor utána kell menni, kiszedni a gépből a win kulcsot és natur installt nyomni neki? -
Lokids
addikt
Sziasztok!
Vettem egy új Dell gépet, konkrétan ezt a tipust:
http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/dell#pid_14942Ez előretelepített. De nem találtam sehol a kódot. Az aksi alatt sem.
Ha újra akarom telepíteni, akkor hogy tudom ezt megtenni?
Ha ki akarom cserélni az 1 Tb-s vinyót egy ssd-re (nem kell a laptopba tárhely), akkor hogy tudom újrarakni a rendszert? -
FeZ...
aktív tag
Sziasztok !
Van egy régebbi XPS 1330-am, amiben vacakol a DVD. (Matshita UJ 857 G, slot-in) Gondoltam, hogy veszek bele másikat, de ez nem is olyan egyszerű: nem találok eladót. :-(
Nem tudja esetleg valaki, hogy milyen más típusú DVD-t lehet beletenni ? Pl. gondoltam a nagytestvér (XPS 1530) DVD-je esetleg belemehet. -
Máté94
addikt
Dell Insiron 15 7537 tulajdonosoktól kérdezném, hogy ti szoktátok frissíteni az Intel+nVidia kombó drivereit vagy a DELL honlapjáról valókat használjátok?
Én úgy tapasztalom, hogy itt nincs sok jelentősége. Nem úgy, mint Intel+AMD párosoknál, de szívesen meghallgatnám a véleményeket.

-
bazsimano
őstag
sajnos lejart a szerkesztesi ido..homersekletre szerintem normalis erteket dob ki...57˘C
hm...na majd nezegetem a tobbit... -
bazsimano
őstag
sziasztok!
e5410es dellnel elkezdett szarakodni a touchpad...nem igazan megy ugy az eger ahogy kellene...szerintetek mi lehet a gond? -
somasz
addikt
válasz
soldi3r
üzenetére
Nem értek hozzá, most papagáj üzemmódban válaszoltam.

Én elviszem az ismerősök gépeit (természetesen mind a legolcsóbb amd-s konfig) a reballing.hu-hoz, megcsinálják az orrom előtt, elmondják, hogy mi volt a baj és kész.Az más kérdés, hogy az egyik gép úgy szét volt gányolva, hogy szakadtunk a röhögéstől. Még több pasztát a kupakra módszerrel próbálták megoldani a hozzáértők a drivertelepítés utána becsöngető függőlegesen csíkozó kékhalált. Olyan chipre is jutott paszta, amin nem volt hűtő.

-
somasz
addikt
válasz
adamssss
üzenetére
Északi híd / vga / proci megfőtt, újraforrasztás és/ill. csere oldotta meg a hibát.
Gyökér hőháztartás miatt elengednek a forrasztások. Engedi felmelegedni az alkatrészeket, aztán lehűti, ismét felmelegszik, megint lehűti, stb. Egy filmnézés közben rengetegszer ingadozik akár 20-30°C-ot is a hőmérséklet, ezt hosszútávon nem bírják a forrasztások.
Ha 4 évre tervezel, ne a legolcsóbb kiszerelést vedd meg! Ezt a típust ajánlották a milyen notit vegyek topikban? (lehet, hogy jó a típus, de az amd-től óvva intenélek
) -
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Nem biztos, hogy ebbe is úgy van csak írtam egy példát... de az is lehet darabokra kell szedni a gépet, teljesen mindegy ők megoldják.
7537 nincs sehol máshol? Továbbra is én visszavinném, hogy oldják meg, akár árleszállítást is kérnék hiszen egy többször szervizelt géped lesz 2 hét alatt...
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Logikus, hogy ők javítják, ha problémás. Ám nem is tudtam, hogy az elem ily módon van rögzítve.
Inspiron N4-7537-N2-501 a modell.
Kicsit dühítő így egy hét után ismét szórakozni a Dellel. Első alkalommal olyan gondom volt, hogy gyárilag nem volt bekötve a billentyűzet világítása. Elég amatőr hiba. Most meg ez. Pedig a kritikán aluli kijelzőt leszámítva kellemes gép lenne, csak ez így idegesítő kezd lenni.
-
Sziasztok!
Egy Dell Inspiron 5545 (AMD Kaveri verzió), mennyire felel meg hosszútávra? (4 év kb)
Felh. terület: Office, böngészés, videózás, és pár régi stratégiai játék.
SSD-t lehet bele pluszban rakni vagy csak a HDD helyére?Köszi
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Akkor visszakéred a pénzt szépen ha NETES volt a rendelés... Melyik modell az, hogy nincs több belőle?
Mondom felesleges a sípjellel szórakozni garis csinálják meg, ne te forraszd az elemet vagy cseréld az alaplapot.
-
Ununqatrium
aktív tag
Bocsesz a sok hozzászólásért, de mégegy dolog eszembe jutott. Mintha 4-5 sípolást is hallottam volna, nem tudom, ez jelent-e valamit...
Elvileg még beleférek a 14 napba, de a csere már nem játszik, mivel ebből a modellből nincs több sehol. A boltnak sem. Mindenesetre ismét gari lesz, sajnos. Köszi.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Új géped van, ne te keresd a miérteket, főleg ilyen hibánál... ha netes rendelés és 14 napon belül vagy akkor gariztatni sem kell csak csere.
-
Ununqatrium
aktív tag
Az imént megtörtént a harmadik eset, és most működés közben dobott ki mindenből. Mire visszatértem a konyhából, várt a csodás hír. Ez gondolom, nem épp normális

-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
xxxx.x
üzenetére
Csúcs. Az első nap után a billentyűzet miatt reklamáltam, most megint ez. Már most kezdem bánni, mint a fene, hogy nem Asust vettem. Nem túl jó kezdet

Ami viszont fura, hogy legutóbb ezt tétlen módból élesztve produkálta. Ma bekapcsoláskor rendben volt. Ha az elem döglött, nem feltétlenül kéne neki minden alkalommal ilyet művelnie?
-
xxxx.x
tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Vissza a szervízbe. Ne kockáztasd a garanciát.
-
Ununqatrium
aktív tag
válasz
lord.lakli
üzenetére
Igen, vadonat új. Múlt héten jött meg. Ha szétkapom és kicserélem az elemet, nem ugrik a gari a megbontás miatt?
Köszi a válaszokat.
-
gozso
őstag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
egy hetes a gép? ez azért érdekes

-
xxxx.x
tag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Próbaképp nyomj F2-t és állítsd be kézzel. Amennyiben továbbra is előfordul elemcsere - ahogy lord.lakli írta.
-
lord.lakli
őstag
válasz
Ununqatrium
üzenetére
Lemerült az elem és elfelejti kikapcsolás után a pontos időt. Új a gép?
-
Ununqatrium
aktív tag
Hello. Kezd az idegeimre menni a laptopom, pedig csak egy hetes. Mindig van vele valami. Másodszor fogad az alabbi fekete hatteres, Dell logos kep, bal felso sarokban a szoveggel. Tudja valaki, mi baja?

-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
minden rendben ment, sorrendet vágtam!

xxxx.x: Ja, tudom, nem szabad a dellesen kívül próbálkozni, max moddolt driverekkel. Az a legszebb, amikor a windows update kúrja el a drivert a legfrissebb rárakásával, aztán csak csodálkozol, hogy beszarik az illesztőprogram.
-
HollyBoni
veterán
Dell studio 1555
Bekapcsolás után első töltőképernyőnél megáll, kék csík háromnegyedénél nem megy tovább. Biosba be tudok lepni, viszont ott is fagy, rá akarok menni valamire és 1 perceket gondolkozik. Ismerős gépe, azt mondta egyik napról másikra ilyen lett.
Valakinek van ötlete mi lehet a gond, mit lehetne vele csinálni?
-
somasz
addikt
Segítsetek kicsit légyszi, 5537 és társait birtoklók! Rendbe kell egyet szednem.
Melyik a tuti kombó most intel+amd vgához, ami tuti nem kékhalálozik? Delles legfrissebb intel és delles legfrissebb amd?
Nem fps-huszárnak lesz, és nem akarom húzni az idejét, úgyhogy nem próbálkoznék a sok kombinációval. -
apollo76
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
rendben.akkor megy a dell szervizbe.
köszönöm a válaszokat.

-
szabonagyur
félisten
válasz
apollo76
üzenetére
Ha a helyi szaki úgy megcsinálja, hogy sehol sem tűnik fel rajta a későbbi gariztatás alkalmával, hogy belenyúltak akkor marad. De ha egy helyen is meglátszik, hogy belenyúltak, de az nem a Dell volt akkor ugrott. Amúgy bp-i vagy, tele van a város dell szervizzel, add le.
-
apollo76
csendes tag
Üdv!
Kis segitség kellene.
Van egy Dell inspiron 5520-am/garis még/.Pár napja égett bakelitszag kezdett kijönni belőle.nem mindig érzem csak amikor a venti nagyobb fordulatra kapcsol.
Melegedést programmal nem tapasztaltam,se aida se gpu-z.Terhelés alatt is max 65-70-ig megy fel a cpu/gpu hőmérséklete.
Lefuttatam a gyári dell diagnosztika progit ott is majdnem minden oké volt,HDD-re irt ki hibát.de gondolom nem annak van ilyen szaga.
Kérdésem az lenne,érdemes e elvitetni,garanciába megnézetni mi baja lehet.vagy várjam meg még kipurcan?
Egyáltalán a garis szervizbe foglalkoznak e igy vele,mert egyenlőre müködik normálisan.Köszönöm.

-
SVLaller
senior tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ez új nekem, már vittem vissza cégnévre szóló számlával alkatrészt 14 napon belül is, meg pár hónap után gariban is és mindig visszakaptam a pénzt. Ha használni veszel valamit és nem továbbértékesíteni akkor a cég ugyanúgy végfelhasználó mint bárki más.
-
soldi3r
veterán
válasz
Praetorianus
üzenetére
Mihez kepest. Nem rosszabb, mint egy X240. De gyengebb, mint az 6-os sorozat.
-
SVLaller
senior tag
válasz
Praetorianus
üzenetére
Szerintem ugyanúgy visszajár a pénz, csak vissza kell kérni a számlát a könyvelőtől.
-
BBéci
legenda
válasz
szabonagyur
üzenetére
Te tudod rosszul! A júniusban érvénybe lépett rendelet, amiben a 8 munkanapos elállás 14 naptári napra változott, a pénzvisszafizetési időt 14 napra csökkentette.
[link](#42604) Praetorianus
Az összes pláza nyitva van hétvégén, az Allee is, ahol a DELL szalon található. -
Praetorianus
aktív tag
Sajna nem pesti vagyok, az én közelemben csak kis gagyi boltok vannak ahol kb nulla a választék. Egy pesti kiruccanás meg nem igazán fér bele az időmbe, max hétvégén, amikor minden zárva van. Szóval rizikózok, és vagy bejön, vagy nem. Ezért írtam ide, gondoltam nagyon sz@rt csak nem engedtek megvenni

-
SVLaller
senior tag
válasz
Praetorianus
üzenetére
nem értem ezt a levásárlásos dolgot, ha online vásárlás akkor 14 napon belül vissza kell kapnod a pénzedet

-
BBéci
legenda
válasz
Praetorianus
üzenetére
Magam is a netes vásárlás híve vagyok, de úgy nem vennék még 50000 forintos terméket sem, hogy előtte alaposan meg ne vizsgáljam. A Latitude pedig 200000 forint feletti laptop...
1999-óta elfogyasztottam néhány laptopot, mindegyik megvételét pár hetes keresés, kutatás előzte meg, bejártam Budapest számos boltját, kezembe vettem az összes szóba jöhető készüléket.
Ha valakinek az a perverzitása, hogy a futár és csomagkézbesítő szolgálatokat gazdagítja...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Spórolós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12800HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS ROG Strix SCAR 17 prémium gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3080, karcmentes állapotban
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion 5 brutális gamer laptop munkaállomás, i9-14900HX, RTX 4060, szép állapotban
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Intel Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- HP 65W töltő eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)