Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Az emberek furák lettek
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- DPD tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43898 üzenetére
Akkor elnézést!
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
somasz
Topikgazda
válasz soldi3r #43896 üzenetére
Melyik? Nekem az i7-4700MQ-nak sikerült csökkenteni a feszültségét. Mondjuk nem a VID-et, hanem valami dinamikusat, nincs előttem, nem tudom fejből. Így egész szép órajeleket tud a 6440-ben.
[ Szerkesztve ]
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
thomasvold
őstag
válasz somasz #43873 üzenetére
Az O2 Micro Card Reader driver és a Freefall Sensor kellett, köszönöm
Esetleg abban tudnál segíteni, hogy melyik programmal tudnám a processzor feszültségeit állítani? Nem órajeleket akarok fentebb tuningolni, csak a feszültségeket lentebb tornászni, hogy ne melegedjen annyira. Régen az RMClock nevezetüt használtam teljes sikerrel, de az egy régi T40-nél volt, teljesen más processzor. Most pedig i5 2540m van (E5420)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
szpal17
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell E5400 gépem, amire Win 7 lett telepítve. A bluetooth sajnos nem működik. Bios-ban be van kapcsolva. Driver telepítése közben azt írja, hogy kapcsoljam be.(wifi eközben működik) Van esetleg még valami amit kihagytam a telepítés menetéből vagy valamilyen segédprogram amivel lehet kapcsolni?
Alapból fel kéne ismernie a Win 7-nek szerintem.
Vagy egész egyszerűen nincs benne...Köszi
-
fulton
addikt
válasz szabonagyur #43879 üzenetére
Köszönöm, de itt rendgeted driver van, mindet fel kell tenni? egyáltalán honnan tudhatom hogy mi az amit ajánlatos feltenni...pl wifi router driverből kapásból van 3 szinte egyforma
mj: Ha klónoznám és utána rendbe tenném a partició eltolást, azzal ugyan azt az eredményt érném el?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #43882 üzenetére
Igen a hangfal ciripel, de olyat csinál ha zenét hallgatok, akkor ez a jelenség megszűnik, ha megállítom a zenét akkor még kb 20 másodpercig csönd van, utána újra elkezdi... Maga a hangfalnak van egy alapbúgása de azt csak akkor hallani, hogyha odateszem a fülem közvetlen a hangszóróra és akkor is nagyon halk.
Más: A biosban van egy olyan, hogy wake up usb. Ez mi célt szolgál ha bekapcsolom?
üdv!
[ Szerkesztve ]
-
David3
őstag
válasz szabonagyur #43843 üzenetére
Köszönöm a tanácsodat!
Még valami, hátha valaki hasonló cipőben járt, mint én (a fórumon rákerestem, még nem találtam olyat, aki ilyenre panaszkodott volna):
Szóval itthon hagytam a gépet tölteni, a boltba ugrottam csak át. Ment a torrent, a Firefox, meg talán még a Winamp. Mikor visszajöttem, kék képernyő fogadott, egy ilyen fejjel: : ( Plusz az alábbi szöveg: DPC watchdog violation.
Szerencsére van rá megoldás: [link]
Hátha valaki beleszalad egyszer...
-
soldi3r
veterán
válasz Bitpalace #43881 üzenetére
Ugyan abban az elosztoban van a hangfal es a laptop? BIOSban is zug? Ha igen, akkor mas, nem jol arnyekolt keszulek a kornyeken? Gyanitom van ott egy TV is Huzd ki az antennat, akkor mi tortenik? Es ha a tapot huzod ki? Ha bejott a tipp, akkor kell egy foldlevalaszto a koaxra. Ha nem, akkor esetleg egy ferrit mag a jack kabelre, illetve S/PDIF.
E30 (oo=[][]=oo)
-
félisten
-
fulton
addikt
válasz szabonagyur #43879 üzenetére
Rendben Köszönöm.
Utána fogok járni. Nektek is van gond a Dell 7537 wifi vevőjével? nem lehetne azt kicserélni valami izmosabbra?
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
válasz szabonagyur #43880 üzenetére
Oké, de mindig csak akkor kapcsolja be a hangfalat, mikor zenét hallgatok, utána kapcsoljam ki? Nincs kedvem mindig odarohanni és kikapcsolni... Azért ez egy kicsit bosszantó!
üdv!
-
félisten
-
félisten
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Vettem a napokban egy Dell 3542 i3 CPU-al szerelt gépet, nagyon megszerettem, és nagyon tetszik. Egy dolog ami annyira nem jön be és kicsit kezd bosszantó lenni, hogy hangfalat vagy fejhallgatót csatlakoztatok rá, akkor egy elég intenzív ciripelés hallatszik folyamatosan. Ezzel lehet valamit kezdeni? Töltő nélkül megszűnik ez a jelenség, szóval szerintem itt az lehet a dolgok hátterében. (esetleg a zajokat összegyűjti )
üdv!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Azon gondolkodom hogy révén hogy most fog belekerülni a gépbe az SSD, nem klónoznám, hanem újra telepíteném a win8.1-et. Azt szeretném kérdezni hogy a drivereket a laptophoz azt valahonnan leszedve fel kellesz telepítenem, vagy elég telepíteni a win8.1 et és vele minden fontos feltelepül?
Ha nem, honnan tudnám leszedni a dell 7537 -hez a drivereket?(már azért sem szeretném klónozni, mivel ugyan a win-t sikerült magyar nyelvre állítani, de a progik mind angol, és a web áruház is angolul hozza be az app-okat.
Továbbá ha leszedem a win 8.1 dvd-t , valahonnan ki tudom nyerni a mostani win-em kulcsát, hogy azt beírva telepíteni tudam a wint?
[ Szerkesztve ]
-
lupus_l
aktív tag
válasz Praetorianus #43870 üzenetére
Mivel nekem 7537 van és nem játszott az, hogy OD helyére tegyem a vinyót (mert nincs OD), ezért egy külső merevlemez házba költözött a gyári 500 GB-os, a helyére pedig jött egy Samsung 250GB-os SSD.
Így nem kell félnem, hogy betelik a tárhely - természetesen fontos fájlokról backup megy a Dropboxba (Boxifier segítségével bármely mappa kiválasztható és szinkronizálható. -
somasz
Topikgazda
válasz thomasvold #43872 üzenetére
Pl.
Freefall sensor
O2micro Memory card reader
Security device driverEladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
thomasvold
őstag
Egy kis segítséget szeretnék kérni, feltelepítettem mindent,amit úgy éreztem, hogy szükséges, de még mindig két kérdőjeles van az eszközkezelőben: háttérvezérlő és ismeretlen eszköz. Mit kellene még feltelepíteni? E5420
-
somasz
Topikgazda
válasz Praetorianus #43870 üzenetére
Ha bele akarsz egyet próbálni, összefuthatunk!
soldi3r: logikus a dolog mekkora kihagyott ziccer ez is.
[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
válasz Praetorianus #43867 üzenetére
A User manual szerint csak a DGPU + Express Card -os verziokban nem mukodik a mSATA slot.
E30 (oo=[][]=oo)
-
thomasvold
őstag
válasz Praetorianus #43867 üzenetére
Én éppen ma kérdeztem meg ezt a WWAN csatlakozót, igaz nekem 5420-am van és azt mondták, hogy fizikálisan bele lehet tenni, de nem működik vele az MSATA-s SSD sajnos De mondom, nekem 5420 van, nem tudom az 5440-nél már megy-e.
[ Szerkesztve ]
-
Praetorianus
aktív tag
Sziasztok. Novemberben vásárolt Dell Latitude E5440 notebookomba tervezek a közeljövőben (max jövő héten) SSD-t rakni, ezzel kapcsolatban lenne szükségem egy kis segítségre. Az eredeti elképzelés az volt, hogy kiveszem a vinyót (a dvd-íróra szükségem van, úgyhogy odd nem játszik), és a helyére rakok ssd-t. Közben elgondolkodtam a minimálisra csökkenő tárolóhelyen, és lehet hogy mégis megtartanám a HDD-t is, így a lehetőségeim száma egy variációra szűkült Pár hete írta itt nekem valaki az M2 ssd variációt. Azóta bővítettem a ramot, és volt szerencsém szétnézni a fenéklemez alatt. A wifi-kártya mellett van egy "mSata WWAN" felirat egy csatlakozóval. Ezek szerint nem M2, hanem mSata lenne csatlakoztatható, viszont két problémám (illetve kérdésem van) ezzel a módszerrel kapcsolatban. Az első, hogy innen képes lenne-e egyátalán bootolni a gép. A másik, hogy a nézett/talált SSD-k első ránézésre hosszabbak, mint az itt rendelkezésre álló hely. Itt kb 5 centi helyem van, ha nem akarom (márpedig nem akarom) beáldozni a wifit. Szerintetek egy [ilyen] berakható lenne? Erre kb 3x5 centit ír az adatlap. Előre is köszi a helpet.
-
Birsmann
tag
válasz Tothgera30 #43865 üzenetére
Köszi!
Európai Ünió
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
A Dell drivereknél ez a programcsomag mit tartalmaz? : Dell Inventory Collector Application
[ Szerkesztve ]
-
Birsmann
tag
Sziasztok!
Garanciánál a service tag alapján Country: European Distribution Business-t ír. Ez mit jelent pontosan? Köszi előre is a segítséget.
-
Gomba
senior tag
Valakinek nincs infója, hogy nálunk mikor lesz elérhető inspiron 7547-es? Illetve lesz-e lokalizált változata?
köszi!
Ép hardverben ép szoftver
-
p.lac
tag
"Ugye elég vitatott ez az akku kérdés, de ugye korlátozott számú töltési ciklus miatt, gondolom érdemesebb rajtahagyni a hálózaton, mert ha állandó lemerítés feltöltés, akkor pár hónap és eléri a 300 ciklust."
Nem vitatott, csak kevesen tudják, mert a Li-ion jelentősen különbözik a Ni-Mh technológiától (is) és ez sokak fejében zavart okoz. link
Röviden:
- ha nem használod: 40%-ra feltöltöd, majd száraz, hűvös (15 fok neki az ideális, ha jól emlékszem) helyen tárolod, évente ránézel, és 40%-ra feltöltöd (10% alá ne menjen).
- ha használod, akkor ami az akksinak jó: 35 fok fölé ne melegedjen (tűző nap, autó), 80% fölé nem töltöd, 20% alá nem meríted, csak akkor töltesz rá, ha kell (pl. másnap fel fogod használni), normál töltéssel (nem gyorstöltéssel). Ha ez a kapacitás nem elég, akkor a felső határt (80%) tolod felfelé, ha itt elmentél 100%-ig, akkor használod ki a 20% alatti kapacitást.
pl. ha az akksit 100% (4,2V) helyett csak 80%-ig (4,0V) töltöd fel, akkor 300-500 ciklus helyett ennek négyszereséig, 1.200-2.000 ciklusig használhatod.
Dell E5440-nél nálam van a töltési lehetőségeknél Custom, ahol megadhatom, hogy max. meddig töltse fel az akksit (80%), megadhatom azt is, hogy milyen töltöttség alatt töltsön még rá (60% vagy alatta), az op. rendszernél pedig megadom, hogy mikor figyelmeztessen és mikor (20%) (pl.) hibernáljon, így a dolog teljesen automatikus, nem kell sokat foglalkozni vele, csak egyszer jól beállítani. Ha nagyobb kapacitás kell, 1 érték átállítása a biosban (meddig töltsön 80%->100%), ha ez is kevés, menet közben az op.-rendszerben módosítás, hogy ne 20%-nál hibernáljon, hanem pl. 10%-nál.
p.lac
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
csƵ
addikt
válasz szabonagyur #43858 üzenetére
Sajnos HDD-ben nem. Szvsz a 9,25-ből van a legtöbb választék.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
csƵ
addikt
válasz szabonagyur #43855 üzenetére
Azt tudom.
De a 2,5"-es helyre csak 7mm magas megy bele. Ezért kérdeztem. -
somasz
Topikgazda
válasz szabonagyur #43855 üzenetére
vastagságra gondolt
-
félisten
-
somasz
Topikgazda
szevasz!
Aida64 10%-kal nem fognak semmit sem kezdeni, ha a dell diagnosztika hibát ír az akkura 1 éven belül, akkor cserélik.
(Én nem spiráznám túl a dolgot, használnám! A többiek majd elmondják a jó tanácsokat.)Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
ryori
senior tag
Üdv, beszereztem egy Dell inspiron 15 -t a 3000-s szériából, a kérdésem az lenne, hogy nincs e olyan program, mint ami lenovo-ra volt, hogy csak 80%-ig engedi tölteni. ilyen töltés szabályozó program, vagy ehhez valami hardveres támogatás is kell?
Valamint egy off kérdés:
Ugye elég vitatott ez az akku kérdés, de ugye korlátozott számú töltési ciklus miatt, gondolom érdemesebb rajtahagyni a hálózaton, mert ha állandó lemerítés feltöltés, akkor pár hónap és eléri a 300 ciklust. így viszont jó ha 1év múlva, egy másik hogy ha megmutatom a boltban hogy aida 10%-s elhasználódást mutat, akkor cserélik az akksit egy újra? -
tamas.nick
aktív tag
Van olyan E5440 tulaj, akinek Win7-en van hang- és fényerő visszajelző OSD-je?
-
fulton
addikt
Mikor kicsomagoltam a dell gépet, elég sok pára csapódott ki, a külső lemezen is vizcseppek lettek. Mennyit érdemes szerintetek várni a bekapcsolással?
Nincs most napközben fütés itthon, szal olyan 18 fok van., -
félisten
-
David3
őstag
válasz szabonagyur #43836 üzenetére
Köszi, és thomasvold Neked is köszi a választ! Azt hiszem, akkor meg kell tanulnom vele együtt élni, bár azért pár próbálkozást még teszek, hátha valamelyik driver megjavítja.
-
fulton
addikt
Sziasztok
No megjött a Dell 7537 gép. Egy bibi van, a töltő adapter és ami megye a 230V ba (menne) az nem MO-ra való szabvány, hanem ez az amerikai. Mikiegeres 3 pólusu.
Hol lehetne ilyen 230V dugaljba való kábelt venni hozzá? linket
Tehát ami a töltő adapter és a 230V közöttt van. -
félisten
-
David3
őstag
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3537 (i7, 8GB, AMD Radeon HD 8850) laptopom, a napokban tettem fel rá a Win 8.1 Pro-t. Eddig nem is volt gondom vele, mert a Dell honlapjáról szépen leszedtem a drivereket, viszont ma böngésztem az eszközkezelőben, hogy minden rendben van-e, de akkor láttam, hogy a VGA-nál egy másik típusú videókártyát mutat, ha minden igaz, akkor AMD Radeon R9 265x-et. Ez már csak azért is baj, mert nekem a AMD Radeon HD 8850 van, ami gondolom nem ugyanaz... töröltem egyből a driverét, majd újratelepítettem a 8850-es drivert, de továbbra is az R9 265x-et mutatja.
Találkozott valaki már ilyennel? Mitől lehet ez? Lehet ezt orvosolni valahogy?
-
somasz
Topikgazda
válasz ginola #43830 üzenetére
elmegy a kép - visszajön -> szerintem videódriver
képernyőremegés -> hd3000 energiagazdálkodási beállításai: asztal ->jobbklikk ->grafikus tulajdonságok -> részletes mód -> energiaellátás ->akkuról üzemel -> kijelző energiatakarékossági technológia kikapcsol
ha így sem múlik el, akkor más lesz
fulton: amint honosodott a gép, hosszabbíthatsz a gyártástól számított 5. év végéig.
[ Szerkesztve ]
-
csƵ
addikt
válasz Praetorianus #43826 üzenetére
Akkor sajnos nagyon leszűkült a választható winyók száma.
-
p.lac
tag
válasz ginola #43828 üzenetére
"Ami még fura, hogy a Dell Battery Informationban csak Standard, ill. Express Charge opció van, Dell 5430-nál az AC, Adaptive is elérhető."
Nálam (E5440) a Standard és az Express Charge a töltés "gyorsaságra" vonatkozik: a standard lassabban tölt (ez jobb az akkunak), az Express gyorsabb.
Az AC, Adaptive (Custom) pedig azt jelenti, hogy mennyire töltse fel az akksit és milyen töltöttségnél töltsön rá, pl. ha jellemzően hálózatról megy és kiválasztod az AC-t, akkor gondolom nem nyomja fel 100%-ig a töltöttséget, hanem megtartja egy alacsonyabb szinten, ami meghosszabbítja az akksi élettartamát. Az adaptive esetén figyeli a használati szokásaidat és ez alapján dönt, míg a customnál te mondhatod meg, hogy pl. 80%-ig töltse fel az akkut és ha 60% fölött van a töltöttség és rádugod a töltőre, akkor még ne töltsön, csak az akksi helyett a hálózatról működjön.
A biosban a fentieket nálam két külön szekcióban lehet beállítani.
[ Szerkesztve ]
-
ginola
addikt
válasz somasz #43822 üzenetére
Szia
Végre megérkezett a páromnak a Dell 6320. ezért is írok. Pár kérdésem lenne.
Az mitől lehet, hogy, ha rádugom a töltőt a gépre, vagy ha lehúzom pár másodpercre elmegy e kép, majd visszajön?
Pont ennél vettük észre, hogy, ha csak akkuval megy a gép mintha kicsit remegne a kép, amint rárakom töltőre megszűnik, ez normális, vagy vmit nem állítottam be?
Ami még fura, hogy a Dell Battery Informationban csak Standard, ill. Express Charge opció van, Dell 5430-nál az AC, Adaptive is elérhető.
Sajnos az akku elhasználódása 54 %, cserélni kéne.Elnézést a sok kérdésed.
-
-
csƵ
addikt
Az E5440-be valóban csak 7mm magas HDD megy bele?
-
Birsmann
tag
válasz szabonagyur #43821 üzenetére
Egy kérdésem lenne ezzel kapcsolatban: service tag alapján Country: European Distribution Business-t ír. Ez mit jelent pontosan? Köszi előre is...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz AstraCDX #43819 üzenetére
Ahogy látod garancia Hollandia. Ezt mindenképpen honosítanod kell. Valaki írt olyat, hogy egy alkalommal honosítás nélkül is szervizelik. Ezt nem tudom alá támasztani, illetve te sem tudhatod, hogy más nem élt e vele. Ahogy fentebb is téma volt tulajdonos adatainak birtokában honosítás kellene.
-
David3
őstag
válasz szabonagyur #43818 üzenetére
Dell gépem van úgy, amúgy... : ) Csak már tényleg nem tudtam, hogy hova forduljak, de ezzel az alkalmazással, amit ajánlottál, végre eltűnt... köszi!
-
AstraCDX
senior tag
válasz szabonagyur #43816 üzenetére
Service Tag-gel bejelentkezve nekem ezt adja :
Warranty details for your Latitude E6540 (Late 2013)
Ship date: május 13, 2014 Country: Netherlands
Service : Next Business Day / IT Advisory Strategic Package / SATA HDD / NBD ProSupport
Provider : DELL
Start date : május 13, 2014
End date : május 13, 2017
Ezekkel az adatokkal szükség esetén igénybe tudom venni a garanciát, vagy nem ?
Üdv.
Astra
-
David3
őstag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy Windows 8.1-es hiba-e, de van egy mappa, amit a világért nem tudok törölni. Azt írja, hogy az elem nem található, ellenőrizzem az elérési utat. Próbáltam már átnevezni, külsős alkalmazással törölni, de egyszerűen nem megy. Hiába indítom újra a gépet, nem tűnik el... : (
Van valakinek tippje, hogy mitől lehet ez?
-
félisten
válasz AstraCDX #43815 üzenetére
Ha a géped külföldi akkor kell átíratni hazaira. Ha hazai és itt vetted meg mástól akkor nem kell.
Garancia a Service Tag alapján történik, a papír abban segít, hogy aa honlapon levő dátum meg a vásárlás nem mindig esik egybe. Ha van papír akkor az azon lévő dátum érvényes, ha nincs akkor ST alapján, tehát itt lehet bukni hónapokat gariból.
-
AstraCDX
senior tag
-
p.lac
tag
válasz bolvar #43805 üzenetére
Szerintem: tisztítás, paszta, új telepítés.
Lehet, hogy az 1 GB miatt sok a swap és ez a gond? Idegenkedsz pl. egy antiX linuxtól, ami elindulás utánt megvan 70MB alatt, egy flash alapú dáma játék futtatásakor 225MB-ból? Egy live-ot itt találsz: https://sourceforge.net/projects/antix-linux/files/Final/MX-14.3/
-
-
thomasvold
őstag
Sziasztok!
Dell Latitude E5420-asról tudna valaki mondani hideget-meleget pár mondatban? Előre is köszönöm!
-
bolvar
senior tag
válasz somasz #43807 üzenetére
Nem de kb olyan telepítés mintha új lenne de lehet húzok rá 1 újat holnap.Egyáltalán nem melegszik még csak hangja sincs a gépnek.Az a gond ha jók az emlékeim ez csak 1 foglalatos gép így hiába van valahol +1gb bele való memóm bakhatom
A jó lányok azt mondják: NEM! A rosszak azt, hogy: HOL? :)
-
Zoll21
tag
Sziasztok, egy gyors kérdés adott egy dell vostro 500-as milyen cpu-t rakhatok bele 2-magosat, ami jü bele most egy celeron m540 van bent?
Keress telefonon vagy email-en bármikor.
-
somasz
Topikgazda
válasz fulton #43804 üzenetére
Refurbished-re gondolsz. Vétel előtt meg kellett volna kérdezni, hogy transferrable-e a warranty
Utólag írhatsz nekik, hogy segítsenek, de nem kötelességük.Nem egy felhasználóbarát hozzáállás a dell részéről, de így éri meg nekik, nem kell annyi alkatrészt és munkaórát ingyen számolniuk. Ha meg meg is van az eredeti tulaj adata, akkor is hónapokig tart az átírás...
-
fulton
addikt
-
Tothgera30
Ármester
Álom ez a Dell Support, le a kalappal .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
somasz
Topikgazda
válasz grafikus17 #43801 üzenetére
10 év után befigyelhet egy alaplaphiba, kérdés, hogyan zárd ki, hogyan old meg úgy, hogy ne legyen gazdasági totálkár.
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a hiba feltárásaban.
Van egy 10 éves DELL Latitude 110L lapotopom.
Először a táp jack dug kábel törött el, azt felvágtam újra forrasztottam és ment tovább, de ez az évek során megadta magát.
Azt hittem, hogy csak ez a gond. De később még rosszabb lett.
A laptop
1. vagy nem kapcsol be
2. ha bekapcsol 2-3-5-vagy 10 percig megy és leáll, kikapcsol. régebben még ment akár órákig is.
igyekeztem nem mozgatni a jack táp dugót, mert azt hittem, ott a gond.
DE! Rendeltem egy úgy töltő csatlakozót adapterrel együtt, ami viszont nem oldotta meg a problémát.
Összegezve:
1.akku nélkül be sem kapcsol, ez szerintem lényeges lehet!! (az akku már kakukk 10 év után szerintem)
2.tápról akkuval, az elején a narancssárga led folyamatosan villog
3.bekapcsolás után elindul, de most már néhány perc után kikapcsol magától, míg ősszel még sikerült elkapnom egy pontot a bekapcsoláskor és ment akár egész nap
4.semmi hiba üzenet
5.új táp csatlakozó nem segített
A segítséget előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gamer headsetek a felsőkategóriából
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Okos Otthon / Smart Home
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen notebookot vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i5-7GEN I 8GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 3300 - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD TOUCH I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 - Intel GOLD 5405U I 4GB I 128SSD I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest