Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Vettem egy új Dell gépet, konkrétan ezt a tipust:
http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/dell#pid_14942Ez előretelepített. De nem találtam sehol a kódot. Az aksi alatt sem.
Ha újra akarom telepíteni, akkor hogy tudom ezt megtenni?
Ha ki akarom cserélni az 1 Tb-s vinyót egy ssd-re (nem kell a laptopba tárhely), akkor hogy tudom újrarakni a rendszert?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #42657 üzenetére
És ha én kidobom a HDD-t?
Vagy akkor utána kell menni, kiszedni a gépből a win kulcsot és natur installt nyomni neki?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Van még egy problémám. Azt tapasztalom, hogy a wifi letöltési sebessége nagyon lassú. 2.. 2.5 Mb
Míg a feltöltés megy 20-30-al is.Hiába frissítettem drivert (dell honlap), nem javította.
Valamit még állítanom kéne, vagy csak szar a wifi a notiban?
Ha utóbbi, vajon vissza vihetem a boltba, hogy adják vissza a pénzt?[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
sziasztok!
Van egy ilyen laptopom:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=171179#pid_14942
Nos a képernyő színeinek köze sincs a valósághoz. Egymás mellé raktam a Dell IPS monitort meg a laptopot.
A probléma nem a TN panel minősége, hanem a gyári színbeállítások.
Meg tudja itt valaki mondani, hogy mely szín értékeket állítsam be az intel driverben, hogy normális színeket adjon vissza?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Van itt valakinek 3542-es inspironja? Tudom, nem drága laptop, csak TN paneles cucc, de olyan problémám van vele, hogy ami a monitoromon (Dell IPS) barnás színű a laptopon szürkés. De a többi szín sem passzol. Mellé tettem a Latitude 6410-esem, ami szintén TN panel, de azon a színek jók voltak.
Ráadásul telítettség állításra sem találtam lehetőséget a driverben.
Általánosan ilyen szar ennek a képernyője, vagy csak én szívtam meg?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szentkuti11 #43507 üzenetére
Igen.
Sajna akkor sem jó.
minden stimmel, de amikor mellé rakok egy úgyanúgy TN paneles kijelzőt, akkor mintha valami kínai gagyi vs profi kalibrált monitort látnék.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Egy Inspironra előre telepített windows elválasztható a laptoptól?
Pl: El akarom adni a laptopot, de windows nélkül, mert azt máshol használnám, lehetséges ez?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #45726 üzenetére
Akkor szerintetek ezért mi lenne a reális ár?
http://hardverapro.hu/apro/dell_inspiron_3542_171179If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #45734 üzenetére
Remélem.
Megvettem, de szinte alig van használva.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes problémába.
Latitude E6440-es notin win 8.1 oprendszer van.
A fizikai kapcsolóval nem lehet ki-be kapcsolni a wifit. Win8-ban a repülő üzemmód nem változik.
Találtam a Dell-nél egy Ariplane mode drivert, de nem tett semmit.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 171179 típusú laptopom.
Sajnos a képernyője meghibásodott, kb 20ft érme nagyságú 2db fekete folt lett rajta. És köztük egy cm vastag csík (erősen pixelhibás). a laptop 3.5 éves, így garancián kívüli.
Mennyiért lehet cseréltetni manapság panelt? Megéri egyáltalán?
Mennyit érhet most használtan ez a laptop, ha teljesen hibamentes?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 típusú laptopom aminek az akkuja megadta magát.
Szeretnék újat venni bele, de kicsit elbizonytalanodtam. Van ugyanolyan gyári, 4 cellás.
Viszont van 6 cellás is hozzá.
Számít valamit, hogy a 6 cellás feszültsége az 11.1V és nem 14.8, mint a 4 cellásé?
Utángyártott minőségre általában megfelelő, vagy csak az eredetit érdemes venni?
Utángyártott 11K 6 cellás, eredeti 20K a 4 cellás.
(ezeket a laptophardware.hu-n találtam, máshol nem nagyon)If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -50% Brutál i7-12700H 14Mag 16/512 RTX 3060 6GB FHD 144Hz!
- 6 gen i5 ös 14 os Acer TravelMate X349-M (Kijelző sérült)
- 10 gen ACER ASPIRE 3 A317 Laptop
- Fujitsu Lifebook E752, 15,6" HD Kijelző, i5-3210M CPU, 8GB DDR3, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest