Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Vettem egy új Dell gépet, konkrétan ezt a tipust:
http://www.laptopszalon.hu/kategoriak/dell#pid_14942Ez előretelepített. De nem találtam sehol a kódot. Az aksi alatt sem.
Ha újra akarom telepíteni, akkor hogy tudom ezt megtenni?
Ha ki akarom cserélni az 1 Tb-s vinyót egy ssd-re (nem kell a laptopba tárhely), akkor hogy tudom újrarakni a rendszert?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #42657 üzenetére
És ha én kidobom a HDD-t?
Vagy akkor utána kell menni, kiszedni a gépből a win kulcsot és natur installt nyomni neki?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Van még egy problémám. Azt tapasztalom, hogy a wifi letöltési sebessége nagyon lassú. 2.. 2.5 Mb
Míg a feltöltés megy 20-30-al is.Hiába frissítettem drivert (dell honlap), nem javította.
Valamit még állítanom kéne, vagy csak szar a wifi a notiban?
Ha utóbbi, vajon vissza vihetem a boltba, hogy adják vissza a pénzt?[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
sziasztok!
Van egy ilyen laptopom:
http://www.laptopszalon.hu/webshop/product/?search=171179#pid_14942
Nos a képernyő színeinek köze sincs a valósághoz. Egymás mellé raktam a Dell IPS monitort meg a laptopot.
A probléma nem a TN panel minősége, hanem a gyári színbeállítások.
Meg tudja itt valaki mondani, hogy mely szín értékeket állítsam be az intel driverben, hogy normális színeket adjon vissza?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Van itt valakinek 3542-es inspironja? Tudom, nem drága laptop, csak TN paneles cucc, de olyan problémám van vele, hogy ami a monitoromon (Dell IPS) barnás színű a laptopon szürkés. De a többi szín sem passzol. Mellé tettem a Latitude 6410-esem, ami szintén TN panel, de azon a színek jók voltak.
Ráadásul telítettség állításra sem találtam lehetőséget a driverben.
Általánosan ilyen szar ennek a képernyője, vagy csak én szívtam meg?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szentkuti11 #43507 üzenetére
Igen.
Sajna akkor sem jó.
minden stimmel, de amikor mellé rakok egy úgyanúgy TN paneles kijelzőt, akkor mintha valami kínai gagyi vs profi kalibrált monitort látnék.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Egy Inspironra előre telepített windows elválasztható a laptoptól?
Pl: El akarom adni a laptopot, de windows nélkül, mert azt máshol használnám, lehetséges ez?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #45726 üzenetére
Akkor szerintetek ezért mi lenne a reális ár?
http://hardverapro.hu/apro/dell_inspiron_3542_171179If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
válasz szabonagyur #45734 üzenetére
Remélem.
Megvettem, de szinte alig van használva.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Belefutottam egy érdekes problémába.
Latitude E6440-es notin win 8.1 oprendszer van.
A fizikai kapcsolóval nem lehet ki-be kapcsolni a wifit. Win8-ban a repülő üzemmód nem változik.
Találtam a Dell-nél egy Ariplane mode drivert, de nem tett semmit.Találkozott már valaki ezzel a problémával?
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 171179 típusú laptopom.
Sajnos a képernyője meghibásodott, kb 20ft érme nagyságú 2db fekete folt lett rajta. És köztük egy cm vastag csík (erősen pixelhibás). a laptop 3.5 éves, így garancián kívüli.
Mennyiért lehet cseréltetni manapság panelt? Megéri egyáltalán?
Mennyit érhet most használtan ez a laptop, ha teljesen hibamentes?If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Lokids
addikt
Sziasztok!
Van egy Dell Inspiron 3542 típusú laptopom aminek az akkuja megadta magát.
Szeretnék újat venni bele, de kicsit elbizonytalanodtam. Van ugyanolyan gyári, 4 cellás.
Viszont van 6 cellás is hozzá.
Számít valamit, hogy a 6 cellás feszültsége az 11.1V és nem 14.8, mint a 4 cellásé?
Utángyártott minőségre általában megfelelő, vagy csak az eredetit érdemes venni?
Utángyártott 11K 6 cellás, eredeti 20K a 4 cellás.
(ezeket a laptophardware.hu-n találtam, máshol nem nagyon)If you chase two rabbits you will lose them both.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -75% 15,6" i7-8850H 32/1TB QUADRO P2000 4GB 4K Touch
- HP ProBook 15-colos 11.-generációs Core i5 laptop
- Ahh! DELL Latitude 5310 Tartós Profi Laptop -60% 13,3" i5-10310U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
- MSI Sword 17 - i7 14700HX(5.50Ghz 28mag) - Nvidia RTX 4070 8GB - 32GB DDR5 5600MHZ - 1.5 TB M.2
- Dell Latitude 5490 palmrest touchpad burkolat dc in kábel és hangszóróval
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 52.5 Wh akkumulátor
- Thinkpad T14 G3 vagy G4 és P14s G3 vagy G4 ANGOL világítós billentyűzet
- 3db hp chromebook 14 g3 egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest