Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert85
csendes tag
Hello sziasztok egy dell inspiron 1525-be "van értelme" vagy lehetséges-e ssdt rakni?
-
cigam
titán
Van egy Dell D630-as notim. Pöpecül fut rajt a 64bites W8.1 egészen addig, amíg le nem csukom a fedelét(hibernálás). Felébredés után bár látja a Wifi hálózatokat, nem hajlandó kapcsolódni hozzá. Kerestem az Intel 3945ABG-hez drivert, de 8-ashoz nem találtam, a 7-es látszólag nem ment fel. Maradt a 2010-es verzió.
Van vmi beállítás, amivel rábírhatom a normál működésre?
Ez egy miniPCI kártyán van? Melyik olcsóbb/jobb? Ezt a kártyát lecserélni, vagy egy kis USB-s modult venni, és a belső wifi kártyát letiltani?---
Van rá lehetőség hogy a tapipad szélét simogatva scrollozza az oldalakat? Bár maga a pad nincsfelkészítve ilyen huncutságra, Linux alatt pöpecül működik a dolog.
-
Handball94
senior tag
válasz
RocknRoller #40590 üzenetére
Első ötlet touchpad driver újratelepítése.
Ha nem oldja meg, akkor lehet hardveres probléma.. palmrest csere megoldhatja.
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok!
dell latitude e5440-esem van, és azt tapasztalom hogy a touch padje nem teljesen pontos. Random elmászik a kurzor hiába tartom egy helyen azt, néha furán akad és a multi touch funkciók sem az igaziak, pl görgetésnél amikor görgetek lefelé s megállok, van amikor v fel vagy le kezd el haladni...nagyokat ugrik a kurzor, még görgetésnél is
valaki valami ötlet, mivel lehetne ezt orvosolni?
köszi!
-
geri100
csendes tag
Hello !
Vásárlás elött állok és azt szeretném megkérdezni hogy a Dell Inspiron 5537 -ről mi a véleményetek hogy érdemes e meg venni megbízható e és rendesen működik e ??
Ezt néztem ki : http://www.notebook.hu/notebook/dell-inspiron-5537-163567
Válaszokat előre is köszönöm . -
moklys1
aktív tag
Numlock folyton ki van kapcsolva. Be lehet állítani, hogy már win induláskor beakpcsoljon? Asztalin, emlékszem biosban volt ilyen beállítás de most valahogy nem találtam ilyet.
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40582 üzenetére
elnézést de nem láttam, h írtál
-
Üdv mindenkine.
Van egy régebbi Dell Latitude D630-as gépem és ma szereltem bele egy 5540-es 3G modemet.
Biosba bekapcsoltam és az aida látja is - sőt , megjelenik az eszközkezelőben is - DE sárga felkiáltójellel , azaz nincs telepítve a driver.
A legújabb driver telepítése el sem indul mert megszakad azzal hogy nem támogatott HW.Van valakinek tapasztalata ilyen téren - esetleg pár link is jól jönne
Előre is köszönöm.
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40581 üzenetére
Már ne haragudj, de amit én írok azt úgy lesz@rod magasról? Írtam neked egy privát üzenetet, hogy ne ilyen gyerekes dologgal legyen tele a Dell topic (írhattam volna azt is, hogy a topicban lassan 1 éve heti szinten le van írva a dolog), ahol le írtam neked ezeket a dupla fájlokat meg, hogy mit jelent.
-
moklys1
aktív tag
válasz
thomasvold #40580 üzenetére
-
moklys1
aktív tag
válasz
thomasvold #40577 üzenetére
Már kezdtem becsvarodni :\ de most mintha tényleg jó lenne a delles driverekkel
Most újra töröltem ddu val és jóóóóóEz melyik driver lehet?
És egyébként érdemes az összes win 8.1 drivert telepíteni?
-
moklys1
aktív tag
válasz
thomasvold #40573 üzenetére
Ha lekapcsolom a az amd-t akkor minden jó
(
-
enzahobi
aktív tag
válasz
moklys1 #40572 üzenetére
Esetleg ezt a drivert próbáld meg... hátha, win7 -en használom és nagyon szuper!
előtte le kell szedni a régi amdéset, és ki kell kapcsolni a driveraláírás ellenőrzést.
-
thomasvold
őstag
-
moklys1
aktív tag
válasz
thomasvold #40571 üzenetére
Töröltem mindent DDU-val. Utána leszedtem a dell oldaláról a drivereket win 8.1 hez, sajnos minden maradt a régi. Azért a dell ne oldotta ezt meg nagyon jól...
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40569 üzenetére
Inspiron 15R 5537
Service Tag: CTLQQZ1 bocsi, ez van nekem. -
szabonagyur
félisten
válasz
thomasvold #40567 üzenetére
A kollégának elvben gyárilag telepített rendszere van ami ha jól tudom frissül 8.1-el. Szóval szerintem a probléma ott lehet, hogy 8.1 frissítés közben lejött valami AMD driver, ezért kéne neki letörölni az Intel és AMD drivert, majd felrakni a Dell oldalról a 8.1-hez valót vagy amit linkeltem korábban.
-
moklys1
aktív tag
válasz
thomasvold #40567 üzenetére
Értem, nekem 5737-van.
-
thomasvold
őstag
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40564 üzenetére
Bár nekem fura, hogy a gyári driverrel sem alszik a gép, amikor azzal kellene
De melyik driver a felelős ezért??? Video?
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40550 üzenetére
Már újraraktam minden driver sztem. Nem tudod melyik driver lehet felelős ezért? :S
-
Máté94
addikt
válasz
szabonagyur #40559 üzenetére
Köszi!
-
thomasvold
őstag
Akinek 5737-e van, annak itt található hozzá színprofil, igaz, hogy FHD matt kijelzőshöz van, de ezzel is sokkal jobb, mint az alap színprofil: ICC File (X-Rite i1Pro 2
Akinek nincs lehetősége hardveresen bekalibráltatni, jobb, mint a semmi.
Kb az oldal negyedénél található. Beállítása nem a legegyszerűbb, de aki már csinált ilyet Win7/8-on, azt tudni fogja hogyan kell, hogy meg is tartsa újraindítás után is a profilt. Én meg a színprofilra toltam plusz 10% színmélységet is. -
bugizozi
őstag
Sziasztok!
Lehet valahol kapni Dell Latitude E5430 notebookhoz egy darab billentyűt?
Úgy néz ki hogy a Q betűm kitört
vagy ha garis még a gép akkor az foglalkozik ezzel?
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40556 üzenetére
Semmi baj. Koszonom. Megprobalok utanaolvasni, de ha valaki tudja szivesen varom.
-
Máté94
addikt
Sziasztok!
Dell Inspiron 5547-en ugye csak egy jack csatlakozó van, és ha szeretnének hozzá egy elosztót venni, amibe lehet külön-külön mikrofon és fejhallgatót dugni, akkor az működne?
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40555 üzenetére
Jaa bocsi, nem figyeltem eléggé. A merevlemezen lévő recoveryt el lehet indítani valahogy, ezt pontosan nem tudom, nem használtam ilyet még.
De Win8 esetében ha bemész a gépházba ott van egy olyan menüpont, hogy a számítógép felújítása és akkor visszaállít mindent tudtommal gyárira.
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40554 üzenetére
Va va vaaarj de hat itt a win 8 merevlemezen van hisz igy vettem... H rakjam at pendrivre
vagy h tudok bootolni ugy h a win telep. patriciorol induljon? Mar biztos csinaltatok nem en vagyok az elso.
-
moklys1
aktív tag
válasz
szabonagyur #40550 üzenetére
Koszo. Igen de a win 8 nekem nem volt tul baratsagos
meg tudnatok irni meg a win ujratelepiteset? Meg igy sosem csinaltam csak cd dvd rol vagy pendriverol.
-
szabonagyur
félisten
válasz
moklys1 #40549 üzenetére
Drivert kellene cserélni rajta valószínűleg amiatt nem alszik el a géped, emiatt nem kell új windows. Keress rá itt ilyesmi kulcs szóval, hogy 14.6 fix vagy 14.6 mod, ott lesz egy leírás (vagy valaki majd linkel), hogy milyen sorrendben kell mivel leszedni az Intel meg AMD drivert és mit kell felrakni és jó lesz.
-
moklys1
aktív tag
Sziasztok. Tegnap vasaroltam dell laptopot. Win 8 elotelepitett. Frissitettem 8.1 re. Problemam, h nem kapcsol ki es h ha lecsukom a tetejet es ujbol kinyitom akkor fekete kijelzo, a gep be van kapcsolva. 2 kerdesem hogy az ilyen windowst h tudom ujratelepiteni? Win merevlemezen van gondolom egy patricion. Mirol bootoljak? Koszonom.
-
Rjanó
csendes tag
Köszönöm a segítségeteket,jogos az user error, de ilyet még nem láttam, ezért nem tudtam hogyan kezdjem.Ami a lényeg-letörlöm a patríciókat és akkor látni fogja a telepítő és formázni tudom ntfs-re.
-
enzahobi
aktív tag
válasz
thomasvold #40541 üzenetére
Kb mindenkié cicereg, csak nem egyformán hangosan, ha jól odafigyelsz, hálozatra kapcsolva teljesen feltöltött akku mellet is el kezd sisteregni, valszeg ez a hang erősödik fel a dvga terhelése miatt. A töltésvezérlésnek ilyenkor sokkal nagyob kakaót kell biztosítania. Én már egy gépet leadtam emiatt szervizbe anno, mert brutál hangos volt, és még melegedett is nagyon azon a részen ahonnan a hang jött. Végül csere lett volna, de az összes gép sitergett az üzletben (a 3537 és a 5537 is) így visszakértem a pénzt, és Euronicsben vettem egy 3537-t. Ez még tavaly decemberben volt, azóta megvan, ez is sistereg/cicereg, de halkabban.
-
thomasvold
őstag
válasz
somasz #40542 üzenetére
Onnan tudom, hogy így visszaolvasva, másnak is problémája van ezzel. A 8870-hez a drivert feltelepítve és játék alatt azonnal jelentkezett. Más esetben, sem az IGP-vel, sem sehogy nem cicereg a gép.
Zoli G : Mióta használod így a gépet? Hibásodást, fagyást nem tapasztaltál azóta sem? Mert ha így van, azért nem küldöm vissza garanciába, elviselem végül is, ha csak ennyi a nyűgje, nem befolyásolja a működést és nincs vele más probléma.
-
Zoli G
tag
válasz
Nekem a 3537-ben cicereg az 8850m, de nem zavar. Igazából mindig akkor cicereg, ha játszom rajta, annak meg úgyis van hangja, szóval nem hallom.
-
somasz
addikt
válasz
honnan tudod, hogy a 8870m cicereg?
(jellemzően a cicergéssel nem tudsz semmit sem csinálni, dell sem fogja ezért cserélni)
-
thomasvold
őstag
Akinek 5737-es Inspiron-ja van, nem tapasztalta még, hogy a 8870M teljes terhelésen cicereg? Nagyon idegesítő.
-
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40537 üzenetére
Ez igy ebben a formaban user error...
-
thomasvold
őstag
-
Rjanó
csendes tag
válasz
szabonagyur #40532 üzenetére
A telepítő addig jut el,hogy lát 4 különböző méretú ismeretlen formájú patríciót,de ezekre nem tud
települni. Felkínálja a törlési lehetőséget is,de attól félek ha,le is törlöm ezeket akkor sem fogja
a win felismerni. -
soldi3r
veterán
válasz
szabonagyur #40534 üzenetére
Nem feltetlen, en is futottam mar bele hasonloba. Az okat nem kerestem, nem erdekelt, egy format megoldotta.
-
tibyke
tag
válasz
szabonagyur #40532 üzenetére
szerintem egyszeruen nem latja meg a win7 telepito a diszket, amig "idegen" particio/mbr van rajta.
t
-
Rjanó
csendes tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Dell 3542-es notit. Az a gondom,hogy Ubuntu van rajta és én win7-et szeretnék feltenni rá.
Régen,már csináltam ilyet ,ott semmi gond nem volt, de azon másfajta linux volt.
Ez nem ntfs.re van formázva és nincs rajta mbr patríció.Mi a leg egyszerűbb megoldás?
(nem vagyok egy számítógép zseni -
Tails111
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Dell Latitude E6510 es laptopom nagyon szeretem jól is működik egy kis problémát leszámítva. IDT92HD81 hangkeltő van benne szól is rendesen. Szeretnék finomítani a hangszínen. Kontroll panel csak alap beállítása nyílik meg ha rányomok a bővített funkcióra (ami a hangszínszabályzót is tartalmazza) nem történik semmi. Több drivert is próbáltam már. Valami tipp? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy a Dell Inspiron 3537nál a két ujjas görgetés helyett valahogy meglehetne oldani , hogy a touchpad jobb vagy ball oldalán fel le húzással lehessen görgetni ? :\
Előre is köszi a választ ! -
Peter M
tag
válasz
thomasvold #40522 üzenetére
Vegyél egyet hardveraprón és beleteszed, ugyanezt csináltam a Precisionnel... nem egy nagy kaland.
-
SzaboZE
addikt
válasz
thomasvold #40509 üzenetére
Ennyit állt raktáron a gép, nem kell foglalkozni vele, a számládat őrizd meg.
-
-
Zoley74
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem!
Dell D530 notebookhoz, (melyet használtan vásároltam), kellene Bios system jelszó, vagy megoldás hogy milyen módon lehet kikapcsolni vagy kikerülni, mert nem tudom addig beállítani a boot menüben hogy CD-meghajtórol bootoljon!!
Előre is köszönöm mindenkinek aki hozzászól, vagy segít!!!
Szép napot!!
(Elnézést ha nem jó helyre írtam!!) -
klambi
addikt
Szevasztok!
Érdeklődnék garancia ügyben, hogy van egy Latitude E5520 amin még érvényes a NextBusinessDay gari. Aksi gondom van vele, ez beletartozik még ebbe a garanciába (az aksi cseréje) vagy ez már sajna nem?
-
tibyke
tag
válasz
somasz #40500 üzenetére
igen, ott lesz az!
irjak: ""Sleeve22, hope you'll have no problem, becasue I've managed to successfuly install full heigth mSATA drive (e.g. Samsung 840 EVO) to 3rd mini card slot (WWAN), which is visible only after removing base corner caps not just the base cover. After two weeks of testinting I can unquestionably confirm there is no problem to use mSATA drive on Latitude E6440. What a great notebook
"
es: "Yes, there is a mSATA slot in the E6440, though is not visible when taking the rear cover off. It needs the left bumper cap removed. It's situated above the WWAN marking as shown in the spoiler below. In fact, this slot is WLAN(PCIe1), mSATA (SATA3 port4) and WWAN (USB 2.0)!! Sharing the PCIe and SATA lines being a new Series-8 Flexible I/O chipset feature : Series-8 flexible USB3+PCIe or SATA+PCIe I/O -> some more x2 2.0 possibility"
itt (is): http://pt.community.dell.com/support-forums/notebooks/f/86/t/34094.aspxszerintem ez eleg egyertelmu, de a bizti kedveert rakerdezek a del supporton is.
a masik kerdesre esetleg nincs tipped? "dual pointing keyboard" vs trackstick? (ld az eredeti hozzaszolasom)
t
-
szabonagyur
félisten
válasz
thomasvold #40509 üzenetére
Még egyszer leírom, teljesen normális a dolog, hogy az a dátum van rajta Shipping dátumnak. Ha meg hibátlan felesleges rajta agyalni, használd és kész.
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #40508 üzenetére
Remélem nem valami refurbished terméket kaptam, bár ahogy kinyitottam, azért érezni lehetett rajta a vadonatúj illatot és sehol egy ujjlenyomat, meg a kijelzőn még egy porszem sem és a gombok közötti fényes fekete rész is pormentes volt, szóval lehet akkor hozták az országba vagy nem tudom. Mindegy,nem agyalok ezen ,mert mániám az, hogy ha veszek valamit, ami több százezer ft, azt ne más nyissa már ki, hanem zárják le a gyárban és én bontsam fel.
-
szabonagyur
félisten
válasz
thomasvold #40507 üzenetére
Ahogy írtam nincs ezzel semmi baj, számlát őrizd meg, azzal igazolod, hogy a mikor indult a 3 év. Nálam pl. egy hónap van az átvétel meg a Shipping date között, bár az enyém lassan 1 éves, még megjelenéskor vettem.
-
thomasvold
őstag
válasz
szabonagyur #40505 üzenetére
Szia, a laptopot 3 napja vettem át, érvényes 3 év garancia van rá, vadonat új, én vágtam át a záró fóliát. Ezért nem értem azt a 2013-mas dátumot.
-
Zoley74
csendes tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem!
Dell D530 notebookhoz, (melyet használtan vásároltam), kellene Bios system jelszó, vagy megoldás hogy milyen módon lehet kikapcsolni vagy kikerülni, mert nem tudom addig beállítani a boot menüben hogy CD-meghajtórol bootoljon!!
Előre is köszönöm mindenkinek aki hozzászól, vagy segít!!!
Szép napot!!
(Elnézést ha nem jó helyre írtam!!)
-
szabonagyur
félisten
válasz
thomasvold #40504 üzenetére
Szia
Az a gari érvényessége ami a számládon van. Ha nincs számlád akkor a Dell az ST szerinti dátumot fogja figyelembe venni.
Természetesen a Dell kifejezetten neked szállítja le a termékét, ezért vannak különböző dátumok.
-
thomasvold
őstag
A Dell garanciával valaki tisztában van? Most vettem egy Dell gépet, természetesen vadonat újan, de mikor beírom a Dell oldalán a Service Tag-emet, akkor ezt írja: Ship Date: 2013. 10.16
Vagy ez nem a garanciára vonatkozik? Valamilyen szállítási dátum ez országunkba?
-
thomasvold
őstag
válasz
DanielLong #40501 üzenetére
Na ez most már engem is érdekel. A listán ott van a 17R, ami az 5737-es is, Szóval e lista szerint van az 5737-esben is. Így meg elbizonytalanodtam, eddig úgy akartam, hogy csak simán kicserélem a HDD-t SSD-re de így... Jó lenne biztos infót tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Xbox Series X|S
- Milyen autót vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Esztétika hibás, sérült!!! HP 450 G6 i5-8265u / 12gb ddr4 / 250gb m.2 ssd / jó akku / töltő
- Asus ROG Strix G15 Ryzen 7, 32GB RAM, GTX 1650, 144Hz
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- X1 Yoga 8th 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB magyarított vbill aktív toll ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest