Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Nemrég beírtam ide, hogy 1 évre 29e forintot kérnek, 2 évre 45-öt.
-
BBéci
legenda
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
Más kérdés, hogy kitörölhetem vele...

-
BBéci
legenda
válasz
Biluxzsolt
üzenetére
A CHS-től 11 nap múlva kaptam választ.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Lassan 2,hete írtam a Humansoftnak a garancia hosszabbítása miatt,de még semmi.

Mennyi idő még válaszolnak? -
üszök
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ide is csak a te kedvedért.

A driverek nem megfelelő sorrendben történő felrakása miatt nem volt vezeték nélküli netem.
Nem tudtam,hogy a Dell ilyen kénes a sorrendre. -
üszök
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Három fórumban túráztattam az embereket,és úgy néz ki,hogy a nem szakmai topikból kaptam a legkorrektebb segítséget,komplett leírással. Innen rajtad kívül más nem reagált mint láttad,a Win 7-ből kaptam jó tippet a kábel cserére,de azt fejből írták az emberek,nem kellett hozzá túráztatni magukat.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a kis Dell Inspiron 3537es gépemre a Linux Mint 17 Cinnamon verziót és szeretnék C -ben szeretnék "programozni" , mert ott van a házi feladat ( hello world megírása )
No már most amikor a "gcc main.c" parancsal szeretném fordítani akkor egy ilyen hiba üzenetet kapok:"Fatal error: stdio.h: No such file or directory" ....
A megfelelő mappában vagyok illetve a megfelelő fájlt akarom fordítani.
Illetve egy teljesen másik probléma:
Felraktam a WiFim driverét a illesztőprogram kezelőből DE amikor a wifit bekapcsolom akkor rögtön kikapcsolja magát. Erre valaki tudna megoldást ?
Előre is köszöntem a segítségeteket !

-
-
szabonagyur
félisten
Témába vág, de egyszerre 2 helyen kérdezni hülyeség mivel lehet rég megoldják neked a másikban a problémát mire ide (jobb esetben) beírod, hogy tárgytalan... Én ezért nem érzem fairnek, hogy 2 fórumban túráztatod az embereket, mivel valószínűleg az első lépések itt is, ott is ugyanazok lesznek...
-
üszök
őstag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ezeket raktam fel a bios kivételével.
És igazából ott is témába vág.
-
üszök
őstag
Beírom ide is,hátha van ötlete valakinek.
Adott egy Dell inspiron 3521 Celeron procival. Feltettem rá egy Win7 Prof 64 bitet,és nem bírok internetet csinálni rá. Ha be dugom a Routerbe vezetékkel akkor ki írja,hogy internet elérés,de nincs net,mert a böngészők nem töltenek be semmit,idő túllépéssel leállnak.Ha Wifin keresztül csatlakozik a routerhez, ott a kis háromszög,hogy nincs net elérés. Nyilvános hálózatot ír és csak a kis padot látni,hogy nem azonosított hálózat,ezt át sem tudom állítani másra.A kapcsolatoknál pedig ott van,hogy csatlakozott a hálózatomhoz.Ha bedugom a modemből a kábelt egyenesen a gépbe,akkor minden jó,lehet netezni. Tavaly mikor vettük ezt a gépet akkor is ezzel cumiztam vagy 2 napig de már nem emlékszem mitől lett jó. A routeről megy még más is probléma nélkül. A Dell oldaláról feltettem a drivereket amik szerintem kellenek,de nem megy.
-
badd
tag
Sziasztok!
Hol lehet kapni Magyarországon Latitude E6520-hoz HDD keretet amivel az optikai meghajtó helyére tudok merevlemezt rakni?
Előre is köszönöm!
-
soldi3r
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Ha sokat hordod, akkor mindenkepp az E6400-as. Az jobban birja a strapat es 1 merettel kisebb. A nagyobbik felbontasu panellel keresd.
-
mghltm
addikt
válasz
Luck Dragon
üzenetére
-
-
soldi3r
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem kiugroan jo, de nem rossz. Ennyiert mar E6400-at kapni, ami magnezium otvozet, nem muanyag, igaz 14".
-
RudiSteel
tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Bocsi,lehet ködösen fogalmaztam: a szervizbe az eredeti "rossz" akksival vittem (azt normálisan felismerte), majd ott kiszedték és kipróbálták egy eredetivel illetve vmi fázismérő eszközzel és úgy sem adott az akksi felé töltést. Szóval itt az a kérdés,h mit kellene kicserélni a gépben, hogy töltsön? Az egész alaplapot?
-
hardverhudi
tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Attól függ mire szeretnéd használni

2gb ramot én kevésnek érzem,de persze ez tényleg használat függő. -
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy DELL Latitude E5500 47,000 ft használtan jó vétel e 6hónap garanciával, amit tudd,Előre is köszönöm a válaszotokat.

Azonosító Dell Latitude E5500
Kijelző méret, felbontás, típus 15,4" 1440x900 HD+ MATT
Processzor Intel Core2 Duo T7250 2x2Ghz
Memoria 2GB DDR2 800Mhz
HDD 80GB SataII
Optikai meghajtó DWD RW
Videókártya Intel 4500HD GMA
Hálózat Gigabit
Wifi 5100 AGN
Webcamera Nincs
Bluetooth nincs
Audió sztereo
Kártyaolvasó SD Kártya olvasó
Ujjlenyomat olvasó Van
Perifériák S-video
FireWire Van
PCMCIA Van
Sorosport Van
VGA Port Van
USB 2.0 4 darab USB 2
Billentyűzet Europai
Dokkolhatóság igen
Szín Fekete
Akkumlátor Li-on 6 Cellás
Tömeg 2.54 Kg
Tartozékok Hálozati töltő -
hattila07
csendes tag
Sziasztok,
Rendelkezem egy Dell inspiron 15r se - 1tb hdd + 32 gb os ssd specifikacioju laptoppal. irst(intel rapid storage technology) szaladgal rajta, az ssd cashelesnek szolgal.
Azon gondolkodtam, hogy a regi ssd helyere veszek egy 240 gb-os ssdt, es arrol futtatom majd az ost, illetve a gyakran hasznalt programokat.A terrás winyot meg egyeb adatok tarolasara fogom hasznalni. Dell forum olvasasa kozben viszont olyanokat olvastam h. sokan probaltak uj ssdt beszerezni a régi helyére, de nem mukodott,vagy csak a 32gb-osat tamogatja cashelesre,tehat lehet cserelni max a casheles nem fog mukodni, stb..Van ebben valakinek valamilyen tapasztalata? illetve ha valaki cserelte mar ilyen gepben az ssdt es mukodik neki akkor legyen szives ossza meg tudasat

-
Jojo5
őstag
válasz
vwpolopg
üzenetére
Köszönöm!
más:
Bevittem, a Fix Direct-be tekintve, hogy hozzájuk adtam le a bejelentést, mégpedig, amikor még 1 éven belül volt, erre a kiscsaj a pultnál, hát ez már 1 éven kívül van, mondom igen, de én az 1 éves garin belül adtam le a bejelentést....
El kellett volna juttatnom hozzájuk még múlthét hétfőn amikor még az utolsó napja volt az 1 évből... mondom nem mindenki dolgozik úgy, hogy ezt a röpke 1,5 órás utat megtegye 5-ig, mire ő, hát akkor nem fogják elfogadni...Remélem nem kell előadnom magam és asztalt csapkodni....
-
ZGO
tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
Köszönöm!

-
ZGO
tag
Sziasztok!
A Dell Inspiron 7537-es notebook-hoz van valahol SSD kompatibilitási lista? Vagy pl. bármely Samsung-ot beletehetjük?
Esetleg 7537-es tulaj, ő milyen SSD-vel használja? -
nebulah
újonc
Sziasztok,
problémám van a notebookom wifi kártyájával (Dell wifi 1705). Gyakran szakadozik a net, nehezen csatlakozik újra vagy egyáltalán nem sikerül neki. Más eszközök tökéletesen mennek a routerrel. Másnál sem tökéletes az adapter ([link]), így azon gondolkozom, hogy kicserélem egy Intel Wifi 5300-ra. Szerintetek megoldódna a problémám ?
Azzal lehet gond, hogy a gép csak két antennás, nem három ? -
kistewe
tag
Nemrég volt erről szó és én amellett teszem le a voksomat , hogy az akku fogyóeszköz és tudomásul kell venni , hogy x időnként ( nálam max. 2év) cserélni kell, DE az 1 év vagy 1 év és pár nap szvsz kevés ! nekem 1 év után ( E6430 , 6 cella ) kezdett üzengetni , hogy készüljek lelkileg , hogy már nem tökéletes...szerintem csapni kell az asztalra és kérni egyet gariba főleg ha jelezted az 1 év lejárta előtt , hogy behalt teljesen, ha csökkenne a teljesítménye és már kevesebbet bír ez egy dolog de ez ha jól értem kipurcant....
uff stewe
-
Jojo5
őstag
Sziasztok
Adott egy Dell 5521-es 3 év garival, szeptember 8-án épp 1 éves múlt a laptop, viszont szeptember 6-én írtam a fix direct-nek online felületen mert az Edigitaltól oda küldött mint hivatalos szerviz, közbe a jótállási papíron CHS volt mint utólag kiderült...
A lényeg, hogy 2000-0132-es hibakód jön a diagnosztikában, és cseszik akksiról működni, valamint azt írja, hogy az akksi meghalt és cseréljem le...
Az akksi nem volt sokat nyúzva, 1 év alatt 55 ciklus lett belerakva..
Menjek a Fix direct-hez, vagy menjek be a CHS-hez, vagy egyáltalán megéri-e bemennem valamelyikhez is, tekintve, hogy az akksiról van szó és 1 év után\határán??
Válaszotok Köszönöm Előre Is!

Üdv,
J -
ImI87
őstag
Hali!
Azt honnan lehet megtudni,m hogy egy 5737-ben milyen wifi adapter van? úgyértem hány antennás, milyen szabványú, és mi a max elvárható net sebesség egy komoly routertől ?
-
RudiSteel
tag
Sziasztok!
Van egy jópár éves Inspiron 1525 gépem, amivel a következő problémám van:
eredeti akksi kipurcant, így vettem egy utángyártottat, amit nem töltött föl a gép..
kicseréltettem egy másikra, de azt sem töltötte fel..
így a múlt héten elvittem szervizbe, ahol azt mondták, h a noti töltés funkciója purcant ki écs csak hálózatról mükszik.
Ezt ki lehet valahogy küszöbölni? Alkatrészcsere?
Mindenki javaslatát köszönöm előre! -
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
kár ...

xp-n ment -
edit86
csendes tag

sajnos sehogy sem működik -
kistewe
tag
Elsőnek javasolnék egy pendrive-ról indított linuxot ( nem telepítés csak futattás) de ehhez az kell , hogy belépj BIOSba ami ha jól emlékszem DEL vagy F12 a menü ami kiadja , ha semiképp nem megy akkor vedd ki a HDD-t és úgy próbálgasd akkor nem lesz miről bootolnia és több idöd van...ha sikerült akkor linuxmint honlapon találsz infot hogyan készíts bootolható pendriveot .....
uff stewe
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
oksa próbàlkozom
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
eszközkezelőben most ott az usb cam de sàrga felkiàltójeles és skype-on nem megy
-
üszök
őstag
Lefuttattam közben a diagot,a winyóra ír hibát. Garanciális a gép,ha kiveszem belőle a winyót,hogy megpróbáljam lementeni az adatokat,ahoz mit fog szólni a Dell?
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
nem
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
felmegy a program de nem müködik a kamera
vagy belépek a programba és azon belül kell valahol bekapcsolni ? -
edit86
csendes tag
Most is ugyan az felugrik egy ablak hogy a windows nem tudja ellenőrízni az illesztőprogram gyártóját:
felajánlja :
-nem telepítem az illesztőprogramot(ajánlott a gyártó webhelyén frissített illesztőprogramot keresni az eszközhöz)-telepítem az illesztőprogramot (csak a gyártó webhelyéről vagy lemezről származó illesztőprogramokat telepítsen . A más forrásból származó , aláíratlan szoftverek esetleg kárt okozhatnak a számítógépen , vagy adatokat tulajdoníthatnak el.)
-
ablack
senior tag
Sziasztok,
Van egy Dell 7537 laptopom. Az érdekelne hogy a HDD SSD-re cserélése garanciavesztéssel jár? Mivel úgy látom az egész alját le kell szedni.
Illetve szükség van a gép eredeti HDD-jére egy esetleges gariztatáshoz, vagy eladhatom?
-
edit86
csendes tag
válasz
szabonagyur
üzenetére
köszi megpróbálom
-
edit86
csendes tag
sziasztok ismét kéne egy kis seítség .
a dell latitude d 510 laptopomon eddig xp volt és azon míködött telepités után az usb-s genius eye 311Q web kamerám , viszont most win 7 startert tettem rá és mivel nem jó a kamerához kapott telepitő cd mert az xp-hez való töltöttem le hozzá drivert de csak nem sikeredik tudnátok seíteni tippekkel esetleg link-el hogy honnan érdemes drivert leszedni hopzzá , előre is köszönöm ! -
üszök
őstag
Kéne gy kis segítség.
Van egy Dell 3521 ami nem akar elindulni.Egyik napról a másikra ilyen lett. Elkezdi tölteni a Win 7-et a levelek után kb 10 perc mire megjelenik az asztal,onnan még k.b. 20 perc mire megy rendesen k.b. 20 percig. Utána már csak pörög a karika csak a a nyilat tudom mozgatni az egérrel.
Próbáltam penről újra telepíteni de F12-vel nem tudok belépni,végig megy a kék csík és ott megáll. A Biosba sem tudok be lépni F2-nél ugyan az a jelenség.
Garanciális még a gép. -
Tyren
aktív tag
-
edit86
csendes tag
köszi mindenkinek a segitséget .
-
BBéci
legenda
Sajnos az E5530-ról lespórolták a visszajelzést, sem tudom, hogy be van-e kapcsolva a numpad. Amit egyébként utálok és sosem használom.
-
ZGO
tag
Sziasztok
Érdeklődnék, hogy a következő két típus közül vélemények alapján mely megbízhatóbb hosszú távon?
Dell Vostro 14" 5470 (erről olvastam, hogy a wi-fi gyengén szerepel benne, vajon ezt orvosolták?) Mellette szól, hogy vékony, nagyon könnyű, és elég jó hardverrel rendelkezik (I5-ös verzió, Nvidia GT740M, 128Gb SSD) csak 1,6 kg. Ellenben nincs numerikus billentyűzet amit usb-s num.bill.-el helyettesíthetnék.
Dell Inspiron 15"-7537 (Pro:kicsit nagyobb kijelző, még elfogadható vastagság, billentyűzet világítás + numerikus billentyűzet, de kicsivel nagyobb súly, jobb VGA (Nvidia GT750M).
A 14"-os 5470 Vostro-t simán bele tudom tenni a táskámba, viszont a 15"-osat már épphogy. Plusz notebook táska cipeléssel nem szeretnék bíbelődni.
Szerintetek melyik lenne jobb választás? Mindkettőnek van mellette, illetve ellene szóló érv :S Illetve sajnálom, hogy így 200e feletti ársávba esnek, és nincs 250e alatt Full HD kijelzővel és Win-el telepített verzió

Élőben eddig a Vostro-t láttam. Nem tudom mennyivel mutatja magát vastagabbnak a 15"-7537-es sajnos.
Valakinek van ezekkel valamilyen tapasztalata, vagy véleménye? Köszönöm ha megosztjátok velem!
-
edit86
csendes tag
sziasztok van valakinek még használatban dell latitude d510 laptopja ?
Ugyanis lenne egy kérdésem.
Nem vagyok egy számítógép zseni , raktam rá win7 startert-et és azóta a bekapcsoló gomb mellett a kis viláíitó jelzőfények közül a wifi jel alatti kis táska szerű benne egy 9-es folyamatosan világit , ez mit jelez
Segítsetek légyszi .
-
SzaboZE
addikt
válasz
Mottie
üzenetére
Jóhiszeműen vette, a kárt viseli a vevő, aki polgári peres eljárásban követelheti a pénzt az eladótól. Nem minden esetben igazolható egy gép eredete (pl ebay stb), így egy ilyen gépről hiába is ír valaki adásvételit, ha az eredete sem igazolható. Hiszen milyen alapon adott el egy olyan gépet, ami nem is lehetett az övé (hiszen nincs rá bizonyíték hogy az övé)?
-
-
válasz
Mottie
üzenetére
jóhiszeműséggel megúszhatja, de a noti akkor bukó lesz, ha azt lopás - vagy egyéb bűncselekmény - elkövetése kapcsán körözik.
az a baj, hogy papírok nélkül nem nagyon lehet biztosra menni, illetve olyan szélsőséges eset is történt már, hogy a papírjaival - számla és jótállási jegy - tulajdonították el a notit - mert a tulaj mindig a noti táskájában tartotta azokat -, és úgy is adták tovább az elkövetők... -
Mottie
őstag
Csak ha már megvette az ember a gépet akkor ez kicsit öngól, lopott cuccot vásárolni orgazdaságnak minősül(het). Az eladó meg ilyen esetben nem valószínű, hogy majd visszafizeti a vételárat. HA valami túl olcsó, akkor mindenképpen ragaszkodni kell, hogy igazolják a származását (=korábbi számla pl.), de ha nem tudják akkor is a megvétel előtt érdeklődni az adott fórumokon.
-
mghltm
addikt
telefonon:
Call Center telefonszám: Általános terméktámogatás: 0680 016157
Call Center telefonszám: ProSupport terméktámogatás: 0680 016172vagy a dell oldalan begepelve a service tag-et
-
Tyren
aktív tag
Sziasztok!
Egy Dell Latutude notebook-ról szeretném megtudni, hogy lopott-e.
Használtan vettem a gépet és felmerült a gyanú, hogy lehet, hogy azért volt relatíve jó áron, mert lopott lehet.
Van rá mód, hogy ezt ellenőrizzem?
A Service Tag alapján van a gépre érvényes garancia, illetve ott nem írja sehol a gépről, hogy gond lenne vele.Köszönöm!
-
VGYke
addikt
Szerintetek Dell +Win8.1 vagy estleg EsetSmartSecurity titok, vagy valami más hogy nem tudok Nokia N8 telefonnal a Dell Inspiron 7537 laposhoz Bluetooth-on csatlakozni?
Tudtok kiindulásként tanácsot adni? (Bluetooth ügyben zéró a tapasztalatom,már csak azért is, mert az asztali PC Win7-m EsetSmartSecurity mellett semmit nem problémázott csatlakozott és kész)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
- Fujitsu Lifebook E780 (i7 120 SSD, 8 GB HD)!
- Lenovo Thinkpad T440 (i5 4nd, 12 GB, 120 SSD, HD)
- Üzletből, garanciával, Lenovo ThinkPad T14 Ryzen 7 Pro-4750u/16GBRAM/512GBSSD/FULLHD IPS Touch
- Lenovo ThinkPad T14 G2 i7-1165G7 / 16GB / 512GB SSD EU billentyűzet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest