- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Egy kis segítséget kérnék Inspiron 7567 -el kapcsolatban.
HDMI-n videólejátszáskor akadozik a kép minimálisan a TV-re átnyomva...
Csak akkor nem akadozik ha kettözve van a képernyő, és nincs lehajtva a noti kijelző sem.
Mihelyst lehajtom , vagy kiterjesztve vagy csak TV képernyőre van állítva már nem sima a lejátszás...Minden energitakarékos hülyeséget próbáltam már, több lejátszót , de nem változott semmit...
Volt már hasonló problémája valakinek?
Köszönöm!!
-
kk831228
addikt
Üdv!!
N7567 Aksi kalibrálást hogy kell evégezni...??
Egy ideje már kiabál mindig hogy végezzem el...
Töltőről hasznaálom, úgy van bállítva, hogy 50% alatt kezdi el tölteni és 80 % -nál megáll...
Köszönöm ,
-
kk831228
addikt
Üdv!!
N7567 Aksi kalibrálást hogy kell evégezni...??
Egy ideje már kiabál mindig hogy végezzem el...
Töltőről hasznaálom, úgy van bállítva, hogy 50% alatt kezdi el tölteni és 80 % -nál megáll...
Köszönöm ,
Üdv!!
-
kk831228
addikt
válasz
gyulazsolti #66798 üzenetére
Nth2 /Nth1, legalábbis én ezzel csináltam most...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Dell 7567 notiba kellene +16gb ram. Találtam hasonló típust, de a betűjelölések eltérnek...
Ami benne van: HMA82GS6FR8N- UH NO AC 1636
Amit találtam : HMA82GS7AFR8N- UH TO AA 1736Mehet ez együtt dc - be...??
Egyáltalán tud dc - be kezelni 2x16-ot?
Mennyire érzékemyek ezek a ram típusokra? Gondolok itt arra, hogy ha nem támogatott típust veszek, pl kingstone hyper impact stb...?
Köszönöm!!
-
kk831228
addikt
Ezúton szeretném megköszönni pohár fórumtársnak a korrekt gyors segítséget garis ügyintézésben!!!
Teljesen rendben volt minden, nem mellesleg ki sem kellett mozdulnom...
-
kk831228
addikt
Hi!!
Már ki is jött egy hiba a 7567 - nél...
A "sub" megszűnt szólni. Eddig néha berecsegett de szólt normálisan most viszont elhallgatott teljesen...
Gariztassam, vagy van valami ötletetek?
-
kk831228
addikt
Van itt valakinek még hasonló konfiggal 7567...? Mint az előző hozzászólásomban lévő noti...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Vettem egy dell 7567-et innen a hardverapróról és nem vagyok elragadtatva. Még most jott meg nemrég, nem sok időm volt, de bedobtam egy youtube 4k 60 fps vidit chrome-ban és kiakadt a proci...
konfig : i7 7700hq, nvme ssd, 4k ips, 16gb ram, 1050 ti...
firegox alatt kicsit jobb volt de nem neztem még a proci használatot... -
kk831228
addikt
válasz
Riccsiz_h #41559 üzenetére
Az nvidia kontrol panelon be tudod állítani a fölső menüben a "GPU tevékenység ikonjának megjelenítése" ,ezt jelöld be ,így látni fogod a tálcán ha megy az nvidia . Indíts el pl. egy youtube hd videót az nvidiával és nézd meg a tálcán hogy mit ír. Ja még annyi nekem pl. ha az nvidiával indítok egy játokot 2-3 másodper és már forog aventi nagyobb fordulaton , míg a hd 3000-el több idő kell neki...
Ahogy emlékszem...
Mostanában nem játszottam...
-
kk831228
addikt
válasz
beleszólok #41551 üzenetére
+1
Pontosan ,nekem pont a winyó az ilyen lefuttathatok 100 delles szoftot mindegyik azt írja hogy tökéletes és mégis szar... A touch pad dettó szar, nem jól érzékel stb...
Azzal mondjuk nem variáltam, egér aztán kész...
-
kk831228
addikt
válasz
Yiggdrasil #41543 üzenetére
Na ez már valamivel kézzel foghatóbb...
Akkor videókártya probléma inkább, driver , hűtés stb... Még így is lehet pár dolog...
-
kk831228
addikt
válasz
Yiggdrasil #41535 üzenetére
Értem ,a berregő hang + 5-20 mp fagyás wichesterre utal mégis... Persze nem száz 100%...
Hozzáteszem nekem ugyan ezt csinálja egy 750- es wd black winyó, csak nem berreg hsnem egyszerűen leáll pár másodperc múlva megint megy. Akármilyen progival nézem 100%-os, mégis szar...
A 88fok meg egy picit sok szerintem, de ez por miatt is lehet...
-
kk831228
addikt
válasz
Yiggdrasil #41531 üzenetére
Hd Sentinel, elsőkörben szvsz... Portalanítás, újrapasztázás, memóriák kiszedése visszarakása kb...
-
kk831228
addikt
Üdv!!
Egy problémával kapcsolatban szeretnèk segítséget kérni Tőletek...
N5110, néha olyat ír ki hogy nem lehet fölismerni a váltakozó áramú adaptert... A laposig szerintem nincs gond a töltővel, mert ha kiveszem az akkut akkor is megy... Meg ha ba..tatom a csatlakozásnál megint jó lesz valameddig... Van ott az aljzatban egy pár érintkező kb. 4 azokat nem tudom mik lennémek...Külön áramkör megy a töltéshez, stb...??
Köszönöm!!
Üdv!!
-
kk831228
addikt
válasz
premete #32034 üzenetére
nálunk az nem azt jelenti hogy a cégnél hanem pl egyik munkatársamnak van 2. gépként!! lehet kicsit nagyobb cégnél dolgozok mint te nem egy suffni mühelybe szedek ki pár csavart egy laptoból aminek felét meg kihagyod...
De teljesen mindegy... én már abba hagytam volna de ha nem hát folytathatjuk madaras teszkós zöldséges MESTER úr!!
-
kk831228
addikt
válasz
premete #32012 üzenetére
Akkor azért nyomod mindenkinek mert neked olyan van...
Azért szerintem Te is a Tescoban vásárolsz valld be!!!
Mennyit kapsz a dell-től hogy ennyire nyomod?? Az a csoda hogy nem a lenovot ajánlod... A ph-n azt kell nyomni meg a Panasonicot a tévékből, Samsungot az ssd-ből stb...
Át kellene íratnod a topicot latitude topicra...
-
kk831228
addikt
válasz
SzaboZE #32004 üzenetére
Én kb 4 szer szedtem szét winchester cseréig.
Mondjuk szerintem az ember nem sűrűn cserélgeti a winchi-t... Az biztos hogy az kicsit bonyolultabb. Gondolom nem fogja minden nap cserélgetni az ember, ugye ehhez ki kellett szedni a bill-t is, semmivel nem lett rosszabb...
úgy mondjátok mint ha a latikkal soha nem lenne semmi...
Amúgy meg miből élnétek ha mindenki szét tudná szedni ami (10 perc kb)??
Meg soha nem lenne semmi bajuk??
-
kk831228
addikt
válasz
somasz #32000 üzenetére
Hát én azért nem vagyok elájulva a lati-zsanértól sem... A süvítés meg azon is lesz mert csapágyas lesz mindkettőben a venti.
De kár ezen vitázni, csak azt akarom mondani nem mindenkinek ér annyival többet egy gyengébb hardverrel szerelt gép kicsit minőségibb házban. A hiba meg inkább ott van hogy egy régebbi nem üzleti gép kb olyan minőség volt vagy még jobb mint a lati
-
kk831228
addikt
válasz
premete #31989 üzenetére
Mindíg fikázzátok az olcsó szériákat , mint ha a többi gyártó nem adna ki gagyi szériát. be kellene látni hogy nem a 300000 ft-os gépből fogy el nagy darabaszám. És ez nem csak azon múlik hogy valaki mennyire ért hozzá, hanem azon hogy mennyi pénze van rá. valamennyire én is érték hozzá mégis 5110- em van
majd 3 éve hibátlan. utána meg ha beadja a kulcsot kuka... ezt már írtam hogy hiába bírja pl 5 évig egy lattitude ha egy youtube videót se bír már lejátszani...
(#31996) Chaser : én is számtechet tanultam. de egy autóvillamossági szerelőt is meg lehet nézni. semmivel se kevesebb hidd el. ráadásul kicsit nagyobb felelősség!!
-
kk831228
addikt
válasz
hijacker.fx #31472 üzenetére
Én is mint ha úgy emlékeznék hogy csak a gyári winyó helyén működik az ssd...
De majdnem mindegy mert pl egy normális kitakarításhoz is ugyan úgy szét kell kapni mint winyó cseréhez. kb 15 perc. Én már szedtem szét vagy négyszer.
(#31474) premete: Ahhoz képest kb 3 éves 5110 hibátlan. Azért nem kell annyira elszállni a latitude -tól se... 3 évet ez is kibír 5 év múlva meg a latitude is kb annyit ér (kuka)... Vagy még annyit se mert annyiért gyengébb cuccok vannak benne...
-
kk831228
addikt
-
kk831228
addikt
válasz
Emphus #27003 üzenetére
Nem tudsz,csak a hdd helyére vagy a dvd helyére ssd-t rakni!ráadásul valószínű hogy a dvd helyén sem jó mert nem biztos hogy működik rendszer meghajtóként!ebben mondjuk nem vagyok biztos csak olvastam valami ilyesmit! A leg biztosabb a gyàri winyó helyére, a gyárit meg a dvd helyére! Akkor már csak a hűtés a kérdéses!
-
kk831228
addikt
Nem is vinném szervízbe winchi cserére mert a fele csavart kihagynák belőle...
Ja és nekem is garos a gép de nincs semmi leragasztva benne ha nem szúr el valamit az ember semmi gond!!!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Lenne egy kis problémám légyszi help!!
Vettem egy külső lcpower 2.5-es usb 3 racket és beleraktam egy wd black 750-es laptop winchit! Másolás közben megszakad egy idő után és kiírja hogy megszakadt a kapcsolat és le is kapcsolja a winchestert vagy valami stand by módban van mert egy zöld led világít de a rendszer nem látja. Laptopról menne egy dell n5110-ről. Nem tudom mi lehet a probléma??
Köszönöm!! Üdv!! Ja még annyit hogy y kábel van hozzá. De csak az usb3-részét szoktam bedugni. Mindenképp kell hozzá a másik csati is?? Mindegy hogy a másikat usb3 vagy 2 -be dugom??
-
kk831228
addikt
Üdv! Hány % -os elhasználódáskor cserélik az akksit garanciában nbd garinál??Üdv!!
-
kk831228
addikt
Üdv! Dell n5110 akkuról érdeklődnék 1év gari van rá?? Olvastam régebben hogy valaki cseréltette a 11. hóban
Ha itt van az a személy küldjön már légyszi egy privit. Köszönöm!! Üdv!!
-
kk831228
addikt
Üdv!! Érdeklődnék nem - e tudja valaki hogy van-e pixel garancia a dell-nél?? Ha veszek egy új n5110-et és véletlenül pixel hibás cserélik-e?? Köszönöm!!
Üdv!!
-
kk831228
addikt
Üdv! Dell n5110-ről érdeklődnék hogy miért van az hogy néha kikapcsol a képernyő egy pillanatra majd visszajön?? Olyan mint ha megnyomnám a képernyő kikapcsolót! Üdv!
-
kk831228
addikt
Indítsd el a játékot és közben lépj ki windowsba ,van a tálcán egy nvidia gpu tevékenység ikon ráviszed az egeret és írja hogy van-e 1 tevékenység. Biztos azt írja hogy nincs!!! Ha nincs akkor lépj ki a játékból ->ugyanaz az ikon kat->" gpu-t használó programok testre szabása menü"-> játék indítója hozzáad -> alatta válaszd ki az előnyben részesíttetnél az nvidiát! Utána indítsd el megint a játékot és ellenőrizd hogy van e- gpu tevékenység!!!
Nekem a cod 6-ot fullon viszi!! I3-al.
-
kk831228
addikt
válasz
norrberth #19656 üzenetére
Üdv ! Az ssd téma engem is érdekelne
de én a dvd helyére rakok szerintem ha találok keretet hozzá! Az a baj hogy csak ezt találtam 5110-hez [link] csak egy kicsit sok!
Az ebay-es univerzális keretek nem tudom hogy jók-e
szerintem azokban is vannak jók és olcsóbb is lenne!
-
kk831228
addikt
Üdv! Dell n5110 problémám van ! Az a problem hogy ha beállítom pl a mediaplayerhez hogy a dedikáltal játsza le a filmet sokkal sz..rabb a kép mint a hd3000-el. Meg a youtube-on is ugyanez a probléma. Olyan mint ha nem stimmelne a frekvencia mosódik a kép. Ha fekete a háttér a filmben nagy fekete kockák mosódnak benne. A világos részeknél meg szellemképes a film de nem annyira feltűnő! gt525m a dedikált. Nem tudom mi lehet a probléma driver vagy codec, fogalmam sincs
-
kk831228
addikt
válasz
FehérHolló #19505 üzenetére
Aha!!
-
kk831228
addikt
válasz
FehérHolló #19503 üzenetére
Igen a service tag alapján nem válogatja ki hogy mi kell! Nekem se válogatta ki! Egy páróra sz...ás volt mire jó lett minden (n5110)! A wifi meg a bt3 -al szokott gond lenni mert valahogy egy driver csomag működteti mindkettőt és ha nem jó a driver valamelyik nem működik! Úristen 3 hozzászólással többet írt most mi lesz a topikkal??
-
kk831228
addikt
Üdv! Érdeklődnék nekem is dell notim van 5110-es és azt szeretném kérdezni hogy hogyan lehet ssd-t rakni bele úgy hogy megmaradjon benne a gyári is??Esetleg a dvd helyére? Garancia nem veszik el?? Köszönöm! Üdv!
-
kk831228
addikt
Üdv! Dell n5110 -hez kellene egy kis help.
A driverekkel próbálkozok de nem megy a wifi meg a bt egyszerre vagyis a bt egyáltalán nem. Már végig próbálgattam minden drivert de valahogy nem akar összejönni.
Ha valaki telepített ilyen laptopot légyszi írja már meg hogy melyik driver kell hozzá pontosan.(annyi van mint a szemét)
I3, gt525 config.Köszönöm!!!
Üdv!! Ja meg a webcamhoz is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motoros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Futás, futópályák
- OpenWRT topic
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- ASUS Zenbook 14 UX425E i7 1165g7/16GB/512SSD/új akku!/1.14kg
- MSI Modern 14 B11MOU notebook, ÚJSZERŰ állapotban!!
- Maxra bővített Razer Blade 17 Pro gyönyörű állapotban
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st Gen i7-8750H/32GB/1TB/GTX1050TI/4K/Win11pro
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET
- Lenovo Flex 5 - Ryzen 5500U, 8GB Ram, Win 11
- Újszerű laptop 4G LTE kártya Huawei ME906s típusú WWAN kártya Lenovo Thinkpad 6. generációhoz
- HP USB-C Dock G5 Essential Dokkoló (120w)
- DELL Vostro 5402 Intel Core I7-1165G7, 16 GB, 512 SSD Hibátlan állapot!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest