Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fulmi
senior tag
válasz
Csabee.
üzenetére
Koszonom, es Neked is kiskaktusz.
Esetleg nem tudtok ajanlani valamilyen helyet vagy embert, akinek lehet ilyen ventije?
Az ebay-s rendelessel nincs semmilyen gond, csak hogy eleg lassan jonne meg. Garancia pedig mar nincs ra sajnos, ugyanis 2008. juniusi a gepem.Koszi: Fulmi
-
asadasad22
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
van azert mas gyartonal is (pl minden MBP-ban), de tenyleg nem tul elterjedt. egyebkent sztem nalam tok ugyanilyen a billentyuzet az xps 16-on, meg meretileg is (2 oldalan itt hangszoro van), egy normalis meretu numpad valoszinuleg mar pont nem fert volna el itt, de jo ez igy ahogy van.
-
McLaca
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Én sem vitázom, csak értekezem.
Meggyőzhető vagyok, ha elmagyarázod, miért jobb nekem a 32 bites w7, mint a 64 bites.Driver szempontból egyértelműen jobb a 32, mert van egy 2004-ben vásárolt scannerem, ami az eredeti szoftverével biztos nem fog menni 64 bites rendszeren, támogatás pedig már nincs hozzá (alternatív módon persze működhet), lecserélni meg ezért nem fogom, hibátlanul és tökéletesen megfelel a feladatra, amire vásároltam.
További elgondolkodtató tényező, hogy a prociban 2MB az L2 (sajna 4MB-os T7300-as nem volt akkor elérhető, amikor rendeltem a gépet), ami a 64 bites rendszeren szűkösebb lehet. De gondolom, ahhoz már olyan alkalmazás is kell, ahol ez kibukik.
Szóval, érveket kérek, mivel etessem a V1400-asomat.

Üdv!
-
McLaca
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
A hangkártyán és a kártyaolvasón kívül mindent fel is ismert, de a quickset nem is ezért jó, hanem plusz beállításokat tesz lehetővé a hardverhez, és pl. visszajelzi a hangerőt is, ha már egyszer van a gépen dedikált hangerőszabályzó gomb, akkor ez jó lenne... Megleszek nélküle, ha muszáj... Az érdekesség: a hangkártyához a 32 bites Vista drivert töltöttem le, de tartalmazta a 64 bites drivert is. Kicsit felemás ez így... Erre a gépre (Vostro 1400) egyébként nem hiszem, hogy bármit is ki fog még adni a Dell W7 alá, elvégre több, mint 2 éves modell.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen autót vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- XMLTV EPG letöltő progi
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- GeForce RTX 2070 blower (OEM HP) Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Series 7 44mm, használt,Töltővel,12 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az ebay-s rendelessel nincs semmilyen gond, csak hogy eleg lassan jonne meg. Garancia pedig mar nincs ra sajnos, ugyanis 2008. juniusi a gepem.

.
Ilyen low power meg nem tom mi van a controlvaultban. azokból kiszedem... Meglátjuk, mert sehol nem találom, hogy kikapcsolná főleg ha AC-ról megy.