Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballor.hu
tag
Eladó egy Canon 700D fényképező 170eFt!
- dobozában
- garaciapapírral (május végéig, pontosan majd komoly érdeklődés esetén megnézem)
- minden tartozéka hiánytalan
- karcmentes fényképező
- 18-55 STM objektívAz eladás oka Full Frame-ra váltás. A gép kifogástalan állapotú, alig használt.
=====================================
Eladó egy 55-250 STM objektív dobozában, garanciális (06.23-ig) 75eFt-ért!
Eladó egy PS3 konzol 48eFt
- 750 GB-os winchester
- két DS3 joy
- karcmentesen, dobozában, tartozékaival=====================================
Eladó PS3 játékok:
- Metal Gear Solid 4 4eFt
- Heavy Rain 5eFt
- Gran Turismo 5 3eFt
- Gran Turismo 6 5eFt (magyar felirat)
- Beyond: Two Souls (magyar felirat) 5eFt
- God Of War III 4eFtMinden játék karcmentes, nem platinum kiadás!
Eladó egy használt Apple TV 22eFt!
Eladó egy használt Apple AirPort Express WiFi router 28eFt!
SEMMIFÉLE CSERE NEM ÉRDEKEL! Érdeklődni privátban!
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
-
bhonti
aktív tag
-
Zola007
veterán
válasz #65675776 #70850 üzenetére
ha már ájfón, menjen róla a fűnyíró is, különben minek?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Beerdrinker
tag
válasz Beerdrinker #70793 üzenetére
No visszavittük a masinát... Szépen elhelyeztem az ügyfélszolgálati pulton, elmeséltem a bánatomat, a lánykák megnézték, kicsit mosolyogtak a képeken, majd a kezembe nyomták az árát. Elbúcsúztunk, és ennyi. Semmi extra nem történt. Mintha már vártak volna...
A tornasor legvégén álló is matematikai feladatot old meg áruházban történt a dolog...
[ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
elfelejtette
veterán
-
JoDy_28
csendes tag
Eladó:
2 komponensű Arctic Silver ALUMINA hővezető ragasztó 5g-os.
Ár: fix 2500 Ft“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”
-
stb123
tag
válasz Beerdrinker #70856 üzenetére
Szabad a gazda! Nem nézek reklámot...
-
sto1911
veterán
En sem nezek reklamot, de attol meg az a ceg at akart baxni, nem ertem mi a banatert nem mered leirni kik voltak...
-
Beerdrinker
tag
A repülőtéri teszkóban esett meg az eset.
Akkor a megfejtés: a legkisebb is számít...
[ Szerkesztve ]
"Where is Jessica Hyde?"
-
patex1983
őstag
Én egy pc-s gamepad-del jártam ugyanígy, szintén tesco. A doboz egyik fülére, a belső oldalára filctollal rá volt írva, hogy boldog szülinapot Ádámka, vagy ilyesmi.... Azóta nem veszek ott semmilyen műszaki cuccot(mondjuk mást se nagyon), ezek szerint nem alaptalanul.
X
-
bagyulajuve
addikt
eladó:
c2d E8400 + gyári hűtő + gigabyte p35-DS3 + msi r5770 PMD1G VGA
egyben: 20kkeresek mortal kombat IX-et PS3-ra
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
devil-k
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
laszlo168
senior tag
Nincs véletlen valakinek TX-55-ös Panasonic tévéje kellene pár infó a készülékről.
-
tothantal27
csendes tag
Valakinek esetleg nincs szüksége egy ilyen kütyüre?
Measy A2W Miracast HDMI stick, média lejátszó
[link]Nem vagyok új csak elhagytam a régi e-mail címem emlékeztető válaszát!:-)
-
Marci79
senior tag
válasz tothantal27 #70875 üzenetére
LOL Olcsóbb az új! (~5300FT)
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
zolikaDB
veterán
Van itt olyan, aki otthon van VGA-kban?
A régi Radeon 4890-esekkel mely Geforce-ok állíthatóak pariba?
Illetve jelenleg a GTX 660-asok környékén, és alatta mely Nvidia kártyák vannak? (pár modell, 4-5db kb)
Köszönöm! -
trassher
addikt
Sziasztok!
Debrecenben tudtok olyan boltot ahol ilyen hőbiztosítékot tudnék vásárolni?Redmi Note 7
-
stb123
tag
Sziasztok!
Aprólékos forrasztást vállal valaki sör, csoki, valami fejében?
Egy régi mini-hifi hangerőszabályzóját, és módváltóját kellene kicserélni! Privátban küldök képet, miről lenne szó. -
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Ha valakit érdekel komoly router jó áron, ezúttal akciósan:
- ASUS RT-AC87R dual-band AC2400 wireless routerEladók továbbá:
- Tommy Hilfiger - Tommy girl 100ml, illetve
- Paco Rabanne - Paco 100ml bontatlan, eredeti parfümök -
patex1983
őstag
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
A pesti utcán levő Tömítéstechnikai bolt (Kenézy mellett) mi történt a szakszerű precíz hozzáállással?
1 eset (3-4 hete);
Gumi szimeriget mentem csináltatni és vittem a minta darabot (nem lehet készen venni már) és kérdezetm hogy mennyibe kerül? 200ft/db.
Na mondom jó nem is drága akkor 4db kell. Oké menjek vissza 20 perc múlva addigra kész lesz.
Visszamentem kész is volt az ára 2800ft!
Ezt meg hogy? Munkadíjat nem számolta bele az elején ja számla blokk sehol semmi!
Nem tudtam mit tenni, mert kellett a szimering.
2 eset (most hét elején);
Benzincsaphoz kellett egy benzinálló gumi karika 5db lyukkal. Kb akkora mint egy egyforintos csak kicsit vastagabb 2,5mm. Sok helyen kérdeztem de sehol nem tudnak ilyet adni. Ismét elmegyek ebbe a "remek" üzletbe és mutatom az eladónak (másik volt, mert többen is vannak). Azt mondta meg tudják csinálni de lyukak nélkül. Semmi baj majd én azt rá tudom fúrni. Másnap menjek vissza és készen lesz ára 800ft. Kérdezem mindennel? igen!
Visszamentem kifizettem, szépen kifúrtam és beépítettem. Örülök mert jól tömít viszont benzincsap kinyit benzin sehol!? (Benzincsapot mikor összeraktam levegővel hibátlanul működött). Na mi van? A gumi bele volt dagadva és csak 2 darabban tudtam kiszedni! A régi tömítést rátettem a 2 darabra szakadt újra és körbe 1mm-el nagyobbra nőtt az új. Szerintem nem benzinálló tömítést kaptamRégebben is vásároltam tőlük de minden rendben volt és nem volt flegmázás, mint mostanság.
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
luckyboi82
tag
Keresek 28" női trekking/city aluvázas kerékpárt. Használt is megfelelhet - állapotfüggő - 70-80k a vagyonom erre a célra! Az is segítség ha valaki sejti hogy hol lehet ennyiért új kerót kapni, felszerelten, Debrecen és környékén.
-
Beerdrinker
tag
Valakinek esetleg?
"Where is Jessica Hyde?"
-
dewil666
őstag
?
Nem értem hogy ezt most miért írtad?
Szerintem amit írtam ahhoz semmi köze a kínai piachozKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
zolikaDB
veterán
szasanyi, belinho: koszonom
-
GIJoe
addikt
válasz #65675776 #70887 üzenetére
Mert ismerősöm tömítéstechnikánál dolgozik, és elmondása szerint német eredetűként adják el a Kínai cuccokat ők is, és részletezte is hogy ha lenne egy garázsa maga vulkanizálna és betegre keresné magát.
Ha a forrás felnyomja az árakat, Magyar főnök a dolgozókon spórol először...[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
a kínai forrás viszont csak drágább lesz, nem bunkóbb
(#70892) GIJoe : és a fizetés a korrektséget miért kell, hogy befolyásolja?
Vagy ez úgy van, hogy nettó 150-ért nem lehet sunyiskodni, de 100-ért már egy pici belefér?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
GIJoe
addikt
válasz Zola007 #70893 üzenetére
kb, de miért nem evidens hogy majdnem minden szolgáltatás színvonala esik, én akkor csodálkozom ha minden úgy megy mint a nagykönyvben... és arra kell rájöjjek hogy nem a környezet a gond, meg politika v a fizetés a kifogás, hanem maga a rendszer elemei, tehát azemberek így 1beírva
[ Szerkesztve ]
-
Drughi
addikt
Hali!,
Egy "banális" kérdés:
Létezik ma Magyarországon lakáscélra felhasználható hitel, amihez nem kérnek 10-30% önerőt?
Zugbank, Cofidis, Questor és társai kíméljenek! -
GIJoe
addikt
válasz Drughi #70896 üzenetére
Én most jártam ill nem rég pár banknál, úgy néztek rám mindenhol mint aki zombit lát Nagyon sok változás van, nyáron jön a csot(k) új támogatási rendszer. A takaréknál volt a legjobb a kamat, de 2 fedezetet is kért volna, a másik a k&h volt amire számoltunk csak most kivárunk...
Kérj időpontot k&h, otphez elmagyaráznak mindent. Egy biztos nem árt ha elég magas fizetést tudsz prezentálni, nem mondom hogy körberöhögtek de a 20-25 éves konstrukciót ajánlották "inkább" mindenhol...[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
válasz trassher #70881 üzenetére
Üdv.!
Sámsoni út elején, Szt. Anna u. közepén, Kossuth u. Színház után. (Hobby Elektronika Szaküzlet 4024 Debrecen, Kossuth u. 18.)
(Hány C-Fok ? 125, 130,....)mezis
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest