Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sirály69
őstag
válasz adam432 #70347 üzenetére
Nekem van 1 Dlink DIR-655 routerem. +1 DWA-140 USB adapter.
Szerver Hosting Debrecenben
-
lizakattila
senior tag
válasz Chesterfield #70337 üzenetére
A v1-es 100Mbps-ig jó. Gyári firmware-rel olyan 110 körül tud teljesíteni.
Ha e fölötti a net sebességed, akkor mindenképpen a v2.
Nekem is v1 van és most akarom lecserélni, pont ezen ok miatt."Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
htc07
addikt
Tudtok valakit Debrecenben, aki foglalkozik alaplapi processzorfoglalat tüskék kiegyenesítésével?
a foglalatvédő kicsorbított párat..
-
Thermaltake
tag
Debreceni gyúrósok figyelem!Motivációs, óriásplakát alkuképes áron!
Továbbá 60-as évekbeli régiségek, nyári strand alap kellék, pc játék, logikai kirakó, zsebrádió, nyakpántok, forgószék görgő, unisex karóra, termosz... -
-
Borosz
őstag
Keresek hibátlan 3.5-ös Sata HDD-t. 5K-ig. PÜ
-
gps76
őstag
Nincs valakinek felesleges auchan matricája a spongyabob plüssökhöz vagy a coopos cukifejekhez?
-
AndrewBR
senior tag
Üdv!
12 db vastag üres DVD tokra lenne szükségem!
Privátban jelezzen már akinek lenne esetleg
(sör/csoki/kóla/pénz) jeligével!Előre is köszönöm!
A.
-
7Sony7
addikt
Üdv! Felszerelném a biciklimet a kötelező tartozékokkal( prizma, lámpák, csengő). DB ben hol tudnám ezt legolcsóbban megúszni? Esetleg Derecske, Berettyó?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
törölt tag
Hello!
Tovabbra is elado 10e ft erteku Hervis utalvany,ami 2016.januarig levasarolhato.
8.500ftert odaadom.Ugyanitt: Op3n dott tablet garanciaval,tokkal,foliaval,dobozaban!
Erdeklodni privatba.Valamint tovabbra is keresek olyan butorkereskedot aki lakasberendezest kompletten felvasarol Debrecen belteruleten.
-
Zola007
veterán
Keresnék keddi napra kölcsönbe egy mobil bluetooth hangszórót
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Valakinek kell egy Telenor SIM-kártya?
Bontatlan, aktiválatlan
400ft nyitóegyenleggel, Praktikum Ász
mondjuk legyen 500 Ft[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
HANDO88
senior tag
Kidobásra\ likvidálásra Ítélt nem működő Geforce 8800-as kártyákat elfogadok.
Doboz is érdekelne ha nem szakadt.
Gyűjteménybe menne,nem üzleti célom van velük.
Fel tudok ajánlani érte esetleg:
- FX 8120 fémdoboza
- Scythe SM1425SL12M venti \minimálisat ment, dobozában\Suzuki GSX 1100 SE cuccok eladók
-hátsó kerék
-seb váltó
-lábtartó konzolok
-szelep dekni
-fék tárcsák
-2 db rossz főtengely
-apróságokVagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
pockhome
senior tag
-
Antimatrix
senior tag
Eladó cumok:
TRUST:
TRUST 20340 GXT 530 Dual Stick Gamepad - PC és Ps3 kompatibilis teljes mértékben új bontatlan 4,5k
Gxt530
TRUST 14801 GXT 11 Dual Stick Gamepad - PC és Ps2 kompatibilis teljes mértékben új bontatlan 4,95k
gxt 11Monitor:
SAMSUNG P2470H típusú 24"-es Fekete színű monitor. Felbontás: 1920x1080, kontrasztarány: 70000:1, fényerő: 300 cd/m2, válaszidő: 2ms.
Specifikáció
Képernyő átló: 24" -Felbontás: 1920 x 1080
VGA/D-SUB : Nem
DVI: Igen
HDMI csatlakozó: 1 db
Szín : FeketeAz új helyre számitógépasztal ahova szánom nem fér be emaitt
eladom vagy cserélem 20"-21,5" WIDE 1600*1050-reACER SAMSUNG előnyben
preferálom még a BENQ-t
vagy LG csak a LG 20" 20M35A-B tipusVideo: [Link]
Nyomtató Multifunkciós: EPSOn SX218 *s LCD kijelzős Multifunkciós kábelével + driverCD 7,25k
most tettem bele 2új patront fekete/magentaeladó MicroSd SDHC +adapter - új bontatlan
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 4GB CL4 - 2 db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 8GB CL4/ 10 - 1/ 1db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 16GB CL 4 / 10 - 1/2db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 32GB CL4/ 10 - 2/ 1db
Kingston SDHC microSD+adapter kártya 64GBSANDISk Pendrive 8Gb CRUZER Edge/Switch USb 2.0 2k/2,1k
PERFORMANCE Pendrive 16Gb USb 3.0 3,6k
KINGSTON 128Gb SSD SATA2
KINGSTON 2* 256MB 400Mhz DDr1 ram
egyébek:
ARCTIC Cooling Copper Silent 2 hűtő - 0,5k
ARCTIC Cooling Freezer Pro 64 hőcsöves hűtő - 3,95kD-LINK Di604 router Doboz+minden 1,55k
D-LINK Di524 WIFI router Doboz+minden 2,95kDAEWOO TP-463G hordozható Cd/mp3 player 2,5k
Mon:SAMTRON 76E 17" CRt monitor - 1,76K[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve exelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!
-
func93
senior tag
Keresek:
- iPhone 5 megvételre!
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Blabcsi
senior tag
https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
MY2K
aktív tag
Nézz be Salánki Úr-hoz hátha tud segíteni.
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
atike
nagyúr
-
INMOTEP
őstag
Eladó vagy cserélhető egy 500 GB os 2.5 " Sata HDD 100 / 100 ,és GTA V PS3 dobozával térképpel ,karcmentes lemezzel .Csere érdekel PC 4 gb DDR3 1600 MHZ es ram .Árak 8500 / 8500 Ft
-
izomhod
őstag
van egy ilyen bluray lejátszlóm távirányítóval
az ára fix 13 e ftwifi, youtube, ilyesmiket tud.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Valaki jár be Hajdúböszörményből?
Egy víztisztítót el tudna hozni? kb. mint egy cipősdobozMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Zola007 #70385 üzenetére
Feldobom azért kérdésnek is:
Valaki használ itt komolyabb, esetleg germicid (UV) lámpás víztisztítót?Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MY2K
aktív tag
válasz ati012 #70384 üzenetére
A kép látványa és a hozzá tartozó ár megmozgatja a fantáziámat. El tudom képzelni ahogy egy Db-i panelproli félhavi fizetését kiadja ezért majd az 50nm-es panel beépített szekrényébe ízlésesen betömi majd elégedetten hátradől hogy milyen jó üzletet csinált
Telefon, TV, Internet, Mobilnet - Rendelés, bekötés egy helyen. Keress pü-be!
-
ServerWorks
aktív tag
2x Intel Xeon 5130 2.0Ghz processzor + 2db Intel gyári cooler
Intel S5000VSA alaplap (8DIMM, Dual Intel® 82563EB Gigabit NIC, 6ch SATA 2.0, 2x PCIe x8, 2x PCI-X133, 1x PCI)
10Gb DDR2 667MHz FBDIMM RAM(doboz, hátlap) - 30eFt vagy hw csere/beszámítás
Eladó még:
LG DVD-ROM (IDE)
1GB Kingmax DDR2 1066MHz RAM
3,5" 200GB Maxtor IDE HDD (100/100) -
Atomantiii
addikt
Asrock H55M-LE (1156-os foglalatú) alaplap + i3-550 3.2 GHz CPU + gyári hűtő 25k.
http://hardverapro.hu/apro/asrock_h55m-le_alaplap_elado_4
http://hardverapro.hu/apro/elado_intel_i3-550_32_ghz_lga_1156_processzor -
fenergie84
addikt
válasz dwelablack #70390 üzenetére
még lehet márkája is van
-
Chesterfield
őstag
Más nem kap folyton 503-as hibát?
-
adorjant
őstag
válasz Chesterfield #70392 üzenetére
Mobilról hibátlan,de pc-n sz@r.
-
fenergie84
addikt
válasz Chesterfield #70392 üzenetére
De
-
HANDO88
senior tag
Valakinek nincs rá tuti tippje hogy lakáson belül a kémény falán kicsapódó korom foltokat hogy lehet eltüntetni, megállÍtani???
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
kungzi
veterán
-
Adonimus
senior tag
Yamaha erősítő. 4 hangfal egyszerre mehet rá. 260watott vesz fel, rádiós. Egyetlen hiba: mély kiemelő gomb nem marad bent. Nekem nem is kellett, sőt még a potmétert sem vettem maxra. 4 kis studió hangfallal hallgatom, max 1/3-ad hangerőn. Kihasználatlanság miatt eladó.
Ugyanitt vastag PS2 gyári, nem agyonszerkesztett, karral, memkártyával, kábelekkel, ereddeti NFS Most Wanteddel.
Ha valami érdekel mondj egy árat és vidd.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest