Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
belinho
senior tag
Eladó félkonfig!
-Intel® Core™2 Quad Processor Q9300 (6M Cache, 2.5 GHz ...) OEM
-Gigabyte GA-EP45-DS4 Dobozos
-Geil Black Dragon 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz -
belinho
senior tag
Eladó félkonfig! Bővebben a linken! Érdeklődni privátban!
-Gigabyte GA-EP45-DS4 Dobozos
-Geil Black Dragon 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz dobozos-garanciásIrányár: 50K!
-
belinho
senior tag
Eladó félkonfig! Bővebben a linken! Érdeklődni privátban! Lehet bombázni az ajánlatokkal!
-Gigabyte GA-EP45-DS4 Dobozos, összes tartozékával
-Geil Black Dragon 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz dobozos-garanciás -
belinho
senior tag
válasz antal27 #2849 üzenetére
Ha csak az elektronika(zöld nyák a vinyó alatt) sérült, és a lemezes rész nem, akkor szerezz egy ugyanolyan vinyót, és tedd át az elektronikát és akkor nagy valószínűséggel vissza tudod nyerni az adatokat sérülés nélkül.
Szóval csak egy ugyanolyan tipusú vinyó kell, és te magad is megtudod csinálni, így olcsón megúszod.
Ha a lemezes rész vagy a mechanika sérült, akkor szerintem nincs az az adat, ami megérné a javíttatás költségét. -
belinho
senior tag
válasz mitulabattyi #2854 üzenetére
De nem nehéz találni, főleg ha új, aprón meg van több régebbi tipusú vinyó.
Ha meg nagyon fontos az adat akkor felad egy hirdetést, aztán jó áron szerintem bárki eladja az ugyanolyan vinyóját. Sokat kell keresgélni de még mindig jobban megéri mint ez! -
belinho
senior tag
Eladó félkonfig! Bővebben a linken! Érdeklődni privátban! Lehet bombázni az ajánlatokkal!
belinho
senior tag
Még mindig eladó félkonfig! Bővebben a linken! Érdeklődni privátban!
belinho
senior tag
Eladó félkonfig!
Processzor:Q9300(OEM)
Alaplap: Gigabyte EP45-DS4 (doboza+minden tartozék)
Ram: Geil Black Dragon 2x2GB ddr2 800mhz( doboz+garancia)
Lehet bombázni az árajánlatokkal! -
belinho
senior tag
Még mindig eladó félkonfig!
Intel Q9300 4magos processzor!
Gigabyte EP45-DS4 csúcskategóriás lap+doboza és tartozékai!
Geil Black Dragon 2x2GB DDR2 800mhz tuningram
Ha két alkatrészre már van jelentkező, akkor bontom is!
Privátban lehet zaklatni! -
belinho
senior tag
Eladó!
Intel Core Quad Q9300 LGA775-ös processzor-24.000 Ft
-
belinho
senior tag
Eladó egy anno csúcskategóriásnak számító LGA-775-ös GIGABYTE EP45-DS4-es alaplap, dobozával, minden tartozékával, első tulajdonostól!
-
belinho
senior tag
Még mindig eladó a Q9300-as procim, csupán 24.000Ft-os áron, az aprón csak drágábban találsz, szóval vigyétek!
Debreceni személyes átvét megoldható! -
belinho
senior tag
Továbbra is eladó 4magos Intel Q9300-as proci!
Már csak 23 ezer az ára! -
belinho
senior tag
Ha olcsón szeretnél 2magról-4magra váltani, akkor most megteheted!
Ne hagyd ki a ph legolcsóbb Q9300-as prociját! -
belinho
senior tag
válasz Bjørgersson #9538 üzenetére
Gyere át Újfaluba, itt elég olcsó!
Van 3 terem is!
Szerintem a legjobb a RUSH GYM diák 3K felnőtt 4K, sok jó gép, jó arcok, jó csajok, aranyos pultos csajszi!
A hét minden napján nyitva van H-V!
A másik kettő még olcsóbb, de én végigjártam és szerintem ez a legjobb! -
belinho
senior tag
válasz Chesterfield #9595 üzenetére
Futass egy memtest-et!
Volt nálam is egy ilyen gép, ugyanez volt a hiba, 3 ram volt benne, s az egyik hibás volt, nem volt teljesen rossz, de miután kikerült a gépből megoldódott minden probléma! -
belinho
senior tag
Eladó!
Egy premium kategóriás MSI R6850 CYCLONE 1GB OC POWER EDITION videókártya!
Dobozában, összes tartozékával, még 1év 7hó bolti gar(2014.06.20). Ár:34K -
belinho
senior tag
Eladó!
Dobozában, összes tartozékával, még 1év 7hó bolti gar(2014.06.20). Ár:34K
A legjobb-legerősebb-leghalkabb 6850-es kártya! -
belinho
senior tag
Eladó!
Dobozában, összes tartozékával, még 1év 7hó bolti gar(2014.06.20). Ár:34K
A legjobb-legerősebb-leghalkabb 6850-es kártya, Cyclone hűtés, triple over voltage, military class, 6+1 fázis, gyári oc, bios kapcsoló....stb. -
belinho
senior tag
Továbbra is eladó árcsökkentve!
Dobozában, összes tartozékával, még 1év 7hó bolti gar(2014.06.20). Ár:33K
A legjobb-legerősebb-leghalkabb 6850-es kártya, Cyclone hűtés, triple over voltage, military class, 6+1 fázis, gyári oc, bios kapcsoló....stb. -
belinho
senior tag
Nincs valakinek ilyen eladó Aeroslot panelja 4-5 db kellene!
-
belinho
senior tag
Eladó 122db telefonkártya, egyedi kártyák, sorozatok, tok is van hozzá, csak egyben eladó!
-
belinho
senior tag
Eladó MSI R6850 CYCLONE POWER EDITION OC 1GD5 videokártya!
Dobozában, összes tartozékával, 2014.06.20-ig bolti garanciával! Ár:33K -
belinho
senior tag
Nagyobbra váltás miatt eladó MSI R6850 CYCLONE POWER EDITION OC videókártya, első tulajdonostól, dobozában összes tartozékával, még 18hónap bolti garancia. Ár: 33K
A legjobb, legerősebb, leghalkabb 6850-es kártya, Cyclone hűtés idle 26db-load 28db silent profil, triple over voltage, military class, 6+1 fázis, gyári oc,Hynix ram, bios kapcsoló, 9cm pwm ventillátor....stb.
Erősebb mint a többi 6850-es, a gyári oc miatt 5850 szintet hozza, tuninggal 6870-es szintre, vagy felé húzható! Érdeklődni privátban! -
belinho
senior tag
válasz adam432 #16361 üzenetére
Már így is engedtem bőven az árából, az aprón is ennyi, vagy drágábban van!
30K körül mennek a sima Sapphire-ok, amikre 1 vagy 2 hó garancia van, erre meg van 18hó garancia, ráadásul nem széria 6850, hanem MSI Premium kategóriás kártya, szerintem ennyi a reális ára, márcsak az extra hűtés miatt is, 3 hónapja meg még 50K volt ugyanez a kari!
Ha nem kell senkinek, akkor legfeljebb veszek mellé egy másikat Crossfire-be! -
-
belinho
senior tag
válasz fenergie84 #16391 üzenetére
Attól függ mennyi pénz jön majd össze, újat veszek vagy használtat, de Nvidia lesz az biztos!
-
belinho
senior tag
válasz sto1911 #20048 üzenetére
Ez a helyes, hogy úgy gondolták, de a valóságban különböző emberekről van szó, volt olyan cucc, amit mindketten árultak, de ezért elmeszelni valakit.
A zoknipócot én sem ismerem, kriszta az meg be sem lépett 3éve de Attilát meg Adriánt igen!
Ati esetében fájó ez, akinek már 100-nál is több pirosa volt, most kezdhet mindent előlről! -
belinho
senior tag
Tud valaki valami új infot Ati012 regjével kapcsolatban?
Eltűnt a link-ről az hogy törölve lett, de a nevére kattintva még mindig kitiltott felhasználóként szerepel.
-
belinho
senior tag
Megint volt jó áron ASUS 7850 2GB V2-es kártya csupán 45K-ért Debreceni átvéttel, de gondolom az illetékesek lemaradtak róla!
-
belinho
senior tag
válasz GLOCK34 #28049 üzenetére
Jó nagyot estél, ha úgy összetört az a bringa, bár 15 az nem is valami nagy tempo!
Azért a biciklisek is száguldoznak néha és sok ott is a hibás, azért azt ne felejtsük el!
A multkor itt nálunk jövök ki a lottózóból, kis 15-16éves takony, napszemcsi az feltéve, fékez, de nekem jött, jól tarkón küldtem, meg mondtam neki egy két szép szót! -
belinho
senior tag
Üdv!
Valaki megtudná mondani, hogy a Szent Anna utcán a Multimedia Tower nevű Pc-s üzlet az működik még, vagy bezárt!
A weblap-juk szerint működik, de ismerős szerint nem! -
belinho
senior tag
Felgyűlt pár apróság, hátha érdekel valakit valami!
-
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz PindurAnna #35778 üzenetére
Az a fránya szövegértelmezés, tessék mégegyszer figyelmesen elolvasni!
-
belinho
senior tag
válasz stranger28 #36410 üzenetére
Az OCC-t én is néztem, kár hogy vége lett. Frissíteni kell a temékpalettát, ezért a sok új műsor!
Meg ezeket nem nekünk magyaroknak, hanem főleg az amerikai piacra gyártják, ott most ez a menő, utánna itt is leadják persze.
Nekem pl tetszenek ezek a auto felújítós műsorok a Discovery-n, meg az édesvizi szörnyek Jeremy Wade-el. A National Geographic-on vannak még jó műsorok, de ott is az ilyen dokumentumfilmek a világháborús, Titanic, 9/11 stb.
Amitől frászt kapok, amikor öcsém a Dynamo-t nézi, fizikailag lehetetlen dolgok, aztán meg mindenki csak néz, közbe meg egy nagy átverés az egész. Jár a vizen, meg átmegy az üvegen, persze közbe jól eltakarják. -
belinho
senior tag
-
belinho
senior tag
válasz MarKoo #37279 üzenetére
Kíváncsi leszek mi lesz a vége, az is számít, hogy hol van a kocsidon a sérülés, ahogy a képen látom pont középtájon az ajtó fele, ami tovább bonyolítja a helyzetet. Ha a kocsi vége fele lenne, akkor jó esélyed lenne, mert akkor már látszik, hogy majdnem áthaladtál, és a bringás ment beléd. Ha az elején lenne, akkor meg mintha nem adtad volna meg az elsőbbséget és eléhajtottál volna.
A te esetedben nem tudom hogy fogják ezt nézni, sok minden múlik majd a kivizsgálón!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest